Deghinsea Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) RUMOR: DANGANRONPA V3 KILLING HARMONY MAY BE COMING TO SWITCH Edit: Μάλλον fake! Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2018 από Deghinsea
doll Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, petecj101 είπε Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα game κι είμαι σε... τρίλλημα, όπου προστέθηκε ακόμη ένα...! Είμαι ανάμεσα σε ένα από τα παρακάτω: 1. Blossom Tales the Sleeping King 2. Enter the Gungeon 3. Aces of the Luftwaffe - Squadron Bonus: Celeste Τι προτείνετε εσείς? Σε πρώτη φάση σκεφτόμουν να τσιμπούσα το Αces of Luftwaffe επειδή είναι σε προσφορά μέχρι 08/02 (και μόνο γι' αυτόν τον λόγο). Ειδικά αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο από τα games θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας. To Aces of the Luftwaffe - Squadron!! Αλλά ποιό φθηνά είναι στο store του μεξικού..... 1
petecj101 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 51 λεπτά πριν, doll είπε To Aces of the Luftwaffe - Squadron!! Αλλά ποιό φθηνά είναι στο store του μεξικού..... Σ’ ευχαριστω. Για να το παρω απο Μεξικό το βλέπω λίγο δυσκολο. Απο Το Ρωσσικο eshop εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει;;
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Μην μπλέκετε με πολλαπλά accounts για να γλυτώσετε 2-3 ευρώ, μπορεί να το μετανιώσετε στο μέλλον.
doll Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Μην μπλέκετε με πολλαπλά accounts για να γλυτώσετε 2-3 ευρώ, μπορεί να το μετανιώσετε στο μέλλον. Με ενα account και αλλαγή region δεν μπορείς να αγοράσεις?
Prospector8 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, petecj101 είπε Σ’ ευχαριστω. Για να το παρω απο Μεξικό το βλέπω λίγο δυσκολο. Απο Το Ρωσσικο eshop εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει;; Γιατί απλα δεν το παίρνεις απο Norway shop που σου βγαίνει 8.4€? Γενικά εχω παρατηρήσει εγώ οτι το Norway shop έχει συνήθως απο τις καλύτερες τιμες που μπορούν να πάρουν οι κάρτες μας, οπότε παίζω μπαλα μονο με το main shop της χωρας μου και του Norway. Και ολα αυτα συνήθως για 2-3€ οποτε κλαην.
Mistwalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Στο amazon λεει 4 Μαιου για το donkey kong στα 69.99€.Η τιμη σιγουρα θα ειναι placeholder.Σαν first party ενα 60ρι το κοβω.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 17 minutes ago, Mistwalker said: Στο amazon λεει 4 Μαιου για το donkey kong στα 69.99€.Η τιμη σιγουρα θα ειναι placeholder.Σαν first party ενα 60ρι το κοβω. http://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/kirby-star-allies-nintendo-switch-game/prod8681060pp/ Το ίδιο και το public. Με 140 ευρώ παίρνεις δύο να έχεις το ένα για καβατζα, μια χαρά.
orck Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Malthador είπε http://www.public.gr/product/gaming/games/nintendo-switch/kirby-star-allies-nintendo-switch-game/prod8681060pp/ Το ίδιο και το public. Με 140 ευρώ παίρνεις δύο να έχεις το ένα για καβατζα, μια χαρά. Οχι απλα μια χαρα, τελεια θα ελεγα. Και πιο ακριβα να τα βαλουν, ζωα ειμαστε, θα αγορασουμε. 1
dekulinkgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δεν θα ειναι αυτη η τελικη τιμη του kirby.Καταρχας αμα δειτε την ημερομηνια κυκλοφοριας που γραφει στο public ειναι λαθος. Θυμαμαι και στο mario odyssey το ειχαν βαλει αρχικα στα 70 ευρω προπαραγγελια και στην εβδομαδα κυκλοφοριας του ειχε πεσει στα 60. Τωρα το αν τα αξιζει ειναι αλλο θεμα. Παντως για το tropical freeze για μενα τα αξιζει 100%. Ενα απο τα καλυτερα,αν οχι το καλυτερο,2d platform ever.
doll Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Συνέχεια των ερωτήσεων. Εγινε ενα κεντρικό account απο εμένα και μέσω Parental controls άλλο ένα. Και τα δύο εχουν ξεχωριστεί πρόσβαση στο eshop. Πρέπει να αγοράζονται όλα σε ένα account (master)? ή μπορουν και από τους 2 λογαριασμούς? (ΠΟΥ όμως είναι συνδεδεμένοι μέσω Parental controls )? Μήπως το master να έχω region Ελλάδα και το άλλο π.χ. UK?
Mistwalker Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Το public ειχε απο το Νοεμβριο το rocket league 50€ placeholder.Λιγες μερες πριν την κυκλοφορια του 26 Ιαν το εβαλαν στη φυσιολογικη του 39€.Ολα τα μεγαλα μαγαζια το κανουν.Τωρα για kirby και Yoshi αντε λες νεο game στα 59€ το βαζεις(οχι οτι μου αρεσει αυτο το συστημα).Το donkey kong,mario kart και αλλα παρομοια port και ας ειναι παιχνιδαρες θα επρεπε το περισσοτερο να ειναι στα 50€ και πολλα ειναι παλι.Το dark souls παλιο παιχνιδακι αλλα το remaster σε ολους 40€ και απο εταιρια με σκεπτικο Nintendo η Namco.Τιμες οσο πιο ψηλα γινετε και drop price μονο με θαυμα.
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2018 31 minutes ago, doll said: Συνέχεια των ερωτήσεων. Εγινε ενα κεντρικό account απο εμένα και μέσω Parental controls άλλο ένα. Και τα δύο εχουν ξεχωριστεί πρόσβαση στο eshop. Πρέπει να αγοράζονται όλα σε ένα account (master)? ή μπορουν και από τους 2 λογαριασμούς? (ΠΟΥ όμως είναι συνδεδεμένοι μέσω Parental controls )? Μήπως το master να έχω region Ελλάδα και το άλλο π.χ. UK? Προτείνω να αγοράζεις τα πάντα σε ένα account μόνο, αλλάζοντας το region απο το my.nintendo. Εγώ έχω 4 accounts σε διαφορετικα΄regions για να έχω γρήγορη πρόσβαση στα διάφορα eshops, αλλά τις αγορές μου τις κάνω μόνο σε ένα. ----------------------------------- Ξέρουμε αν θα έρθει κάποια στιγμή η Multiverse Edition του Axiom Verge στα μέρη μας; Έχω βάλει εδώ και πόσο καιρό προπαραγγελία στο Public κι ακόμα τίποτα. Από εγγλέζικο amazon βγαίνει στα 40 ευρώ, ένα 10άρικο επάνω και το τσιγκουνεύομαι γαμώτο. Αλλά άμα είναι να μην κυκλοφορήσει εδώ θα το τσιμπήσω από εκεί. 1
Mistwalker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, Malthador είπε Ξέρουμε αν θα έρθει κάποια στιγμή η Multiverse Edition του Axiom Verge στα μέρη μας; Έχω βάλει εδώ και πόσο καιρό προπαραγγελία στο Public κι ακόμα τίποτα. Από εγγλέζικο amazon βγαίνει στα 40 ευρώ, ένα 10άρικο επάνω και το τσιγκουνεύομαι γαμώτο. Αλλά άμα είναι να μην κυκλοφορήσει εδώ θα το τσιμπήσω από εκεί. Δεν ξερω αν ψαχνεις κατι διαφορετικο αλλα στο skroutz εχει διαθεσιμα μια απλη 26€ και μια multiverse εκδοση 35-39€. Στο public παντως δεν θυμαμαι να το ειδα.
petecj101 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Malthador είπε Ξέρουμε αν θα έρθει κάποια στιγμή η Multiverse Edition του Axiom Verge στα μέρη μας; Έχω βάλει εδώ και πόσο καιρό προπαραγγελία στο Public κι ακόμα τίποτα. Από εγγλέζικο amazon βγαίνει στα 40 ευρώ, ένα 10άρικο επάνω και το τσιγκουνεύομαι γαμώτο. Αλλά άμα είναι να μην κυκλοφορήσει εδώ θα το τσιμπήσω από εκεί. Εχει ερθει στα μερη μας. Εγω την πηρα την από theconsoleclub.gr. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις