Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχη με την nintendo eshop card.Δεν το εχει γραψει κανεις εδω μαλλον και ειπα να κανω δοκιμη.Με 35$ καρτα αγορασα game 34.99 και εμεινε 1 cent.Δεν με αφηνε με τιποτα να αλλαξω region αν δεν ειχα μηδενικο λογαριασμο στα funds και μιλησα με το Aμερικανικο Nintendo support ωστε να βρεθει λυση.Μου το αλλαξαν αυτοι αλλα στο mail  με την απαντηση να γραφει οτι ισως να μην μπορεσουν να ξαναβοηθησουν στο συγκεκριμενο θεμα.Υπαρχουν πολλα σχολια γιαυτο το θεμα αν το googlaris. Η μονη λυση ειναι να φτιαξεις δευτερο account για συγκεκριμενη χωρα ας πουμε Αμερικη και θα αγοραζεις μονο απο εκει.Εγω εχω 1 account και εκανα εκει τη δοκιμη για να τα εχω ολα τα game σε 1.Το Γραφω για να ξερει τι θα περιμενει οποιος το δοκιμασει.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 4
  • Moderators
Δημοσ.

Παρόλο που έχω 4 accounts σε διαφορετικά regions, τις αγορές τις κάνω μόνο από το βασικό μου (το οποίο είναι σεταρισμένο στο UK κανονικά). Όποτε θέλω να κάνω αγορά από άλλο eshop, αλλάζω region το main account μου και την κάνω.

Δεν συνιστώ σε καμία περίπτωση να έχετε πολλαπλά accounts σε διαφορετικά regions από τα οποία θα κάνετε αγορές. Κατ' αρχάς θα πρέπει να κάνετε track multiple accounts, με multiple κωδικούς και multiple στοιχεία επικοινωνίας at all times. Αν πάθει κάτι η κονσόλα σας ή αν χρειαστεί reset θα πρέπει να τα ξανασετάρετε από την αρχή. Κατά δεύτερον, μιλάμε για την Nintendo εδώ πέρα. Άνετα αύριο τους γυρνάνε τα μυαλά και κλειδώνουν κάθε κονσόλα σε ένα μοναδικό account αλά NNID με τα 3DS.

Δημοσ.

Προσπαθω να βρω εναν λογο, που το Αμερικανικο store (και μαλλον μονο αυτο), δεν σου επιτρεπει να ξανα-αλλαξεις region εαν σου μεινει εστω και 1 σεντ μεσα. Και το πιο κουλο ειναι πως δεν σου δινει καν την δυνατοτητα να πεις "οκ θελω να το χασω, μηδενισε το", ετσι ωστε να αλλαξεις και παλι region. Οπως κανουν δηλαδη τα υπολοιπα stores.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσφορα στο  amazon uk xenoblade 2 30£ δηλ 41€ με τα μεταφορικα  ΑΛΛΑ 26Φεβ-31Μαρ για καποιο λογο σε οποια χωρα και να το στειλει.

Για κατοχους παλιοτερον 8bitdo και ps3/ps4 controllers ερχεται περιπου 20€ wireless adapter απο την 8 bitdo για switch win mac

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, Y_P said:

Προσπαθω να βρω εναν λογο, που το Αμερικανικο store (και μαλλον μονο αυτο), δεν σου επιτρεπει να ξανα-αλλαξεις region εαν σου μεινει εστω και 1 σεντ μεσα. Και το πιο κουλο ειναι πως δεν σου δινει καν την δυνατοτητα να πεις "οκ θελω να το χασω, μηδενισε το", ετσι ωστε να αλλαξεις και παλι region. Οπως κανουν δηλαδη τα υπολοιπα stores.

Παλιότερα σε αλλαγή του region που είχα κάνει με είχε ενημερώσει ότι θα χαθούν τα χρήματα στο balance και αν είναι σύμφωνος με αυτό. Πάτησα οκ και όλα καλά (προφανώς η αλλαγή δεν ήταν από το US eshop). 

Στην χώρα που το ποτήρι του καφέ πρέπει να σε προειδοποιεί ότι έχει καυτό περιεχόμενο για να μην το ρίξεις στο πουλί σου, ένα απλό κλικ στο "I agree" δεν αρκεί. Μιλάμε για τόσο καθυστερημένους καταναλωτικούς κανόνες οι οποίοι αφορούν ένα εξίσου καθυστερημένο κοινό και βάσει των οποίων πρέπει να δώσεις προφορική συναίνεση ότι αποδέχεσαι να απωλέσεις το balance σου. 

• Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Malthador είπε

Παλιότερα σε αλλαγή του region που είχα κάνει με είχε ενημερώσει ότι θα χαθούν τα χρήματα στο balance και αν είναι σύμφωνος με αυτό. Πάτησα οκ και όλα καλά (προφανώς η αλλαγή δεν ήταν από το US eshop). 

Ειχα φτιαξει ενα US account σαν δευτερο για δοκιμες,αν πατησεις να το βγαλεις σαν link απο τη συσκευη εκει σιγουρα χανεις τα λεφτα σου.Με login το ξαναεπαναφερεις.Το εκανα και εντελως delete αλλα δεν δοκιμασα ακομα αν στο ιδιο email που το ειχα και το εσβησα αν μπορω να φτιαξω ξανα account.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Για κατοχους παλιοτερον 8bitdo και ps3/ps4 controllers ερχεται περιπου 20€ wireless adapter απο την 8 bitdo για switch win mac

Link παρακαλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, orck είπε

Link παρακαλω

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B0786JC6VW/ref=mp_s_a_1_9?ie=UTF8&qid=1517086361&sr=8-9&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=8bitdo+adapter

Αυτο ειναι απο το amazon.com δεν  στελνει Ελλαδα.Το ειδα στο Uk 15£ χωρις αποστολες ακομα.Περισοτερες πληροφοριες θα βρεις στο site της 8bitdo

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγραψαν οτι το Elex φανηκε σε brazilian rating board(δεν μου ερχεται τωρα η ακριβεις μεταφραση:P).Μακαρι να ειναι αληθεια ολα τα open world rpg ειναι καλοδεχουμενα. 

Edit μολις εκανα post ειδα τι εβαλε ο @Deghinsea δεν ξερω και πωςνα σβησω το post που εγραψα:blink:

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Παίδες έχω μπερδευτεί. 

1. Έχω μέχρι στιγμής 1 λογαριασμό και τα παιχνίδια σε κάρτες μόνο. Θέλω να αγοράσω και μερικά ηλεκτρονικά. 

Πως μπορώ να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο; Από ποια region? Με άλλο account;

2. Ποια παιχνίδια είναι σε προσφορά; Που; Αν αξίζουν σε σχέση με εδώ αγορά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, doll είπε

Παίδες έχω μπερδευτεί. 

1. Έχω μέχρι στιγμής 1 λογαριασμό και τα παιχνίδια σε κάρτες μόνο. Θέλω να αγοράσω και μερικά ηλεκτρονικά. 

Πως μπορώ να το κάνω με τον καλύτερο τρόπο; Από ποια region? Με άλλο account;

2. Ποια παιχνίδια είναι σε προσφορά; Που; Αν αξίζουν σε σχέση με εδώ αγορά;

Σχετικα με τις ψηφιακες αγορες, για αρχη θα μπαινεις εδω https://savecoins.me ετσι ωστε να βλεπεις ανα πασα στιγμη σε ποια stores εχουν τις καλυτερες τιμες τα οποια παιχνιδια σε ενδιαφερουν. Αν αγοραζεις με πιστωτικη/χρεωστικη/paypal, μπορεις να ψωνιζεις απο οποιοδηποτε store του πλανητη αρκει να "δεχονται" την καρτα σου. Σε αυτη την περιπτωση δεν χρειαζεται να κανεις εξτρα λογαριασμους, απλως πριν απο καθε αγορα και αναλογως ποιο store σε ενδιαφερει, θα μπαινεις αρχικα στο https://accounts.nintendo.com , θα αλλαζεις το region σου και απλως μετα θα μπαινεις στο nintendo store μεσα απο την κονσολα για να κανεις την αγορα σου. Χοντρικα καπως ετσι εχει η διαδικασια.

Επεξ/σία από Y_P
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκέφτομαι να τσιμπήσω ένα game κι είμαι σε... τρίλλημα, όπου προστέθηκε ακόμη ένα...!

Είμαι ανάμεσα σε ένα από τα παρακάτω:

1. Blossom Tales the Sleeping King
2. Enter the Gungeon
3. Aces of the Luftwaffe - Squadron

Bonus: Celeste :wub::wub::wub:

Τι προτείνετε εσείς? Σε πρώτη φάση σκεφτόμουν να τσιμπούσα το Αces of Luftwaffe επειδή είναι σε προσφορά μέχρι 08/02 (και μόνο γι' αυτόν τον λόγο). Ειδικά αν έχετε στην κατοχή σας κάποιο από τα games θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σας.

Επεξ/σία από petecj101
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...