Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως δεν έχεις καλό σήμα Wifi; Δοκίμασες να κάνεις επανεκκίνηση;

2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Ασπρομαυρα το 1994?:P

Οι φωτογραφίες είναι από εφημερίδα γι' αυτό και είναι ασπρόμαυρες.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, pigos23 είπε

64 ή 128 ρε γαμωτο κιολας..αλλο διλλημα κ αυτο δεν ξερω τι θα με καλυψει ως το τελος της ζωης του μηχανηματος...

πχ xbox ειμαι digital  ps4 retail ποιο πολυ στο switch τα βλεπω μοιρασμενα τα πραγματα

Αλλα βλεπω κ κατι multi που εχουν βγει που θελουν πολυ χωρο

Δεν εχω την παραμικρη ιδεα ποσο χωρο θελουν οι ηλεκτρονικες εκδοσεις ουτε εαν τα αγοραζεις ολα η περνεις επιλεκτικα μονο οσα σου αρεσουν περισσοτερο.
 Η γνωμη μου ειναι παρε την μικροτερη που μπορεις να κανεις την δουλεια σου γιατι στο τελος ζωης του μηχανηματος θα αγοραζουμε 256 η και 512 με ενα 20ευρω και θα ειναι και καλυτερες απο τις σημερινες.
Μην παρεις κατι σημερα για να το χρησιμοποιησεις σε 5 χρονια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Πάντως, αυτό που έχω διαπιστώσει με μεγάλη μου έκπληξη είναι ότι σε γενικότερο πλαίσιο οι κονσόλες δεν ενδείκνυνται για full digital αγορές και το NSw συγκεκριμένα ακόμα περισσότερο από τις άλλες κονσόλες.  Έχω και τα δύο twins με 500 GB και γεμίζουν για πλάκα μετά από 7-8 games και πρέπει να μπαίνω στη διαδικασία να σβήνω games. Στο PC μου (με πολύ μεγαλύτερο σκληρό) έχω πάνω από 50 τίτλους τως τελευταίων χρόνων και δεν έχει χρειαστεί να σβήσω ποτέ κανέναν. Θα μου πείτε «βάλε μεγαλύτερο δίσκο στην κονσόλα σου» ή «συνέδεσε εξωτερικό σκληρό», αλλά αυτές οι προτάσεις απέχουν από τους λόγους για τους οποίους αγοράζω κονσόλες. Κονσόλα παίρνω για να την ανοίγω και να παίζω instantly, άμα είναι να χρειάζονται αναβάθμιση τι να το κάνω, έχω το πισί μου να ταλαιπωριέμαι.

Το ίδιο πράγμα συμβαίνει και με το NSw. Και 128άρα κάρτα να βάλεις, μέσα με 4-5 τίτλους μεγέθους NBA2k18 τον ήπιες τρυφερά, τι να λέει. Και το πρόβλημα με το NSw είναι δυο φορές πρόβλημα γιατί οκ να σβήνεις τίτλους κάθε τόσο, άντε να κατεβάζεις σε φορητή κονσόλα με wifi 30+ GB κάθε τόσο. Φέξε μου και γλύστρισα.

Το ιδανικό για το NSw είναι μια 32άρα ή 64άρα κάρτα και διαμοιρασμός των τίτλων σε physical/digital stores. Για παράδειγμα τα indies (που δεν τα βρίσκεις σε physical) και τα multiplayer (για να τα έχει άμεσα διαθέσιμα) να τα παίρνει κάποιος σε digital και όλα τα υπόλοιπα σε physical. Γενικά, όσοι κάνετε/έχετε κάνει καινούρια αγορά NSw, μην βιαστείτε να πάρετε κάρτα που να σας κρατήσεις τα επόμενα 5 χρόνια. Υπομονή για λίγο καιρό.

• Like 2
Δημοσ.

Παιδιά κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να κρατήσετε την υγεία της μπαταρίας σε καλά επίπεδα; 

Προσωπικά προς το παρών δεν κάνω κάτι. Η κονσόλα είναι πάντα stand by και πάνω στο dock. 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Παιδιά κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να κρατήσετε την υγεία της μπαταρίας σε καλά επίπεδα; 

Προσωπικά προς το παρών δεν κάνω κάτι. Η κονσόλα είναι πάντα stand by και πάνω στο dock. 

Το ιδιο, μπορει να προσεχα στην αρχη αλλα πλεον δεν κανω τιποτα, οταν χαλασει θα κοστιζει η γνησια ενα 20αρικο η μαιμου απο κινα ενα 10αρικο, δεν ειναι τιποτα. Το μηχανημα το πηρα για να υπηρετει αυτο εμενα οχι εγω αυτο.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Μια φορα το μηνα βγαλτο απο το dock και αδειασε του τη μπαταρια στο 20-30%. 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, greed είπε

Μια φορα το μηνα βγαλτο απο το dock και αδειασε του τη μπαταρια στο 20-30%. 

Έχεις κάποιο link από μαμα Nintendo για αυτό;

Γενικά θα συμφωνήσω πάντως

• Moderators
Δημοσ.
39 minutes ago, Mistwalker said:

Καλα φαινεται να δουλευει online αντε να ανακοινωσουν και το release να πεσει καψιμο.

Ερμ, όχι. Tencent game είναι, μακριά κι αγαπημένοι.

16 minutes ago, orck said:

Το μηχανημα το πηρα για να υπηρετει αυτο εμενα οχι εγω αυτο.

https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/S/sgp-catalog-images/region_US/mgm-TERMINATOR-Full-Image_GalleryBackground-en-US-1484349161654._RI_SX940_.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα. Εχω μπερδευτει λιγακι με το θεμα αγορας παιχνιδιων με οποιοδηποτε region ανα τον κοσμο. Πριν 5 μερες, αγορασα Super Mario απο αφρικανικο eshop. Απλως αλλαξα το region μεσα απο το accounts.nintendo.com στο λαπτοπ, μπηκα απο την κονσολα αυτοματως στο αφρικανικο nintendo eshop και απλως το αγορασα μεσω χρεωστικης και κατεβηκε. Με τον ιδιο ακριβως τροπο και φυσικα με τον ιδιο λογαριασμο/email, κατεβασα και καποια demo απο διαφορα regions (ιαπωνια κ.α) και ολα καλα. Πλεον εχω ολα αυτα που κατεβασα απο διαφορετικες περιοχες, σε εναν και μονο λογαριασμο. Παρολα αυτα σημερα προσπαθησα να αγορασω (με τον ιδιο τροπο της αλλαγης region κλπ κλπ) μεσα απο το Αμερικανικο eshop που εχει κατι προσφορες αυτες τις μερες και μολις παταω αγορα, μου βγαζει να βαλω ταχυδρομικο κωδικα για να υπολογισουν τους φορους μπλα μπλα. Βρηκα τροπο να βαλω ταχυδρομικο κωδικα περιοχης Αμερικης, προχωραει στο επομενο βημα, ομως στο φιναλε δεν δεχεται ουτε την καρτα μου, ουτε το Paypal φυσικα λογω........region. Τελικα αγοραζουμε μονο απο συγκεκριμενα regions (οπως το Αφρικανικο που τα καταφερα) ή απλως αλλαξε κατι αυτες τις μερες γενικοτερα ?

Επεξ/σία από Y_P
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Y_P είπε

Καλημερα. Εχω μπερδευτει λιγακι με το θεμα αγορας παιχνιδιων με οποιοδηποτε region ανα τον κοσμο. Πριν 5 μερες, αγορασα Super Mario απο αφρικανικο eshop. Απλως αλλαξα το region μεσα απο το accounts.nintendo.com στο λαπτοπ, μπηκα απο την κονσολα αυτοματως στο αφρικανικο nintendo eshop και απλως το αγορασα μεσω χρεωστικης και κατεβηκε. Με τον ιδιο ακριβως τροπο και φυσικα με τον ιδιο λογαριασμο/email, κατεβασα και καποια demo απο διαφορα regions (ιαπωνια κ.α) και ολα καλα. Πλεον εχω ολα αυτα που κατεβασα απο διαφορετικες περιοχες, σε εναν και μονο λογαριασμο. Παρολα αυτα σημερα προσπαθησα να αγορασω (με τον ιδιο τροπο της αλλαγης region κλπ κλπ) μεσα απο το Αμερικανικο eshop που εχει κατι προσφορες αυτες τις μερες και μολις παταω αγορα, μου βγαζει να βαλω ταχυδρομικο κωδικα για να υπολογισουν τους φορους μπλα μπλα. Βρηκα τροπο να βαλω ταχυδρομικο κωδικα περιοχης Αμερικης, προχωραει στο επομενο βημα, ομως στο φιναλε δεν δεχεται ουτε την καρτα μου, ουτε το Paypal φυσικα λογω........region. Τελικα αγοραζουμε μονο απο συγκεκριμενα regions (οπως το Αφρικανικο που τα καταφερα) ή απλως αλλαξε κατι αυτες τις μερες γενικοτερα ?

Στο Αμερικανικο δεν περνανε οι χρεωστικες μας μονο με game cards αλλα τεραστια προσοχη αν σου μεινει εστω και ενα cent στο λογαριασμο σου δεν θα μπορεσεις να αλλαξεις ξανα region αυτο ισχυει σε ολες τις region αγορες.Οποτε φτιαχνεις νεο account που ποτε σου δεν θα το κανεις delete γιατι θα χασεις τα games  ή αγοραζεις  απο region οπως south afrika(δεν γνωριζω πια αλλα δεχονται χρεωστικη) οπου θα βαζεις παντα ακριβως οσα λεφτα σου ζηταει για να μην κλειδωθεις εκει.

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Ερμ, όχι. Tencent game είναι, μακριά κι αγαπημένοι.

Στο κινητο παντως δεν εχω καποιο προβλημα μια χαρα το προσεχουν το game.Στο switch το μονο που δεν αποφασισαν ακομα ειναι αν θα ειναι οπως το κινητο δωρεαν και θα ξεκλειδωνεις με real ή ingame λεφτα χαρακτηρες ή αν το πληρωσεις το game και στους εχει ετοιμους.Στο τελος λενε θα αποφασισουν αν οσοι το εχουν στο κινητο να μεταφερουν το account  στο switch.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την αγορα του Super Mario που εκανα απο το Αφρικανικο store, την εκανα μεσω χρεωστικης αρα εκ των πραγματων τραβηξε οσα χρειαζοταν ακριβως. Δυο ερωτησεις ομως πανω σε αυτο που λες... Στο εν λογω site για παραδειγμα (http://www.pcgamesupply.com/buy/Nintendo-E-Shop-35-Card/) μπορω να αγορασω αυτη την καρτα των 35 δολλαριων. Πρωτον το παιχνιδι που με ενδιαφερει κοστιζει 34.99 δολλαρια. Αρα αφηνοντας 1 σεντ πισω, δεν ξανα αλλαζω region? Και δευτερον, αγοραζοντας αυτη την καρτα οπως ειπα, θα μπορεσω να κατεβασω το παιχνιδι απο το Αμερικανικο store αλλαζοντας προσωρινα το region απο το account ή παλι θα μου λεει διαφορα λογω region και θα μου μεινουν τα 35 δολλαρια να τα κοιταω?

Επεξ/σία από Y_P
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αλλάξεις region, θα χάσεις το όποιο balance σου έχει απομείνει στο προηγούμενο region. 

Στην περίπτωσή σου το 1 cent. Εντάξει, δεν θα πέσεις κι έξω. 

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ειναι ετσι μια χαρα, διοτι ο φιλος απο πανω γραφει συγκεκριμενα "αν σου μεινει εστω και ενα cent στο λογαριασμο σου δεν θα μπορεσεις να αλλαξεις ξανα region αυτο ισχυει σε ολες τις region αγορες"

Update: Διαβαζοντας διαφορα forums του εξωτερικου, απ'οσο καταλαβαινω ΜΟΝΟ το Ιαπωνικο store σου επιτρεπει να "μηδενισεις/χασεις" το οποιο υπολοιπο σου εμεινε (για παραδειγμα 1 σεντ) και να αλλαξεις region. Τα υπολοιπα σε κρατανε εκει αλυσοδεμενο επειδη ακριβως σου εμεινε καποιο υπολοιπο στον λογαριασμο σου. Αρα μαλλον εδω η πιο νορμαλ λυση ειναι οι πολλαπλοι λογαριασμοι για τα διαφορα regions που θελεις να χρησιμοποιησεις!

Επεξ/σία από Y_P
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...