Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σε racing υπάρχει τίποτα ή αναμένεται κάτι καλό;

Καθαρο racing με αυτοκινητα νομιζω μονο το gear unlimited ειναι.Υπαρχει και στα κινητα δωρεαν αν θες να το δοκιμασεις

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, zio10 είπε

Σε racing υπάρχει τίποτα ή αναμένεται κάτι καλό;

αποτι ξερω εαν μπορεις να πεις racing το μαριο καρτ

• Like 1
Δημοσ.

Μονο το gear unlimited το οποιο στην τιμη που πουλιετε ειναι για γελια

10 ρικο οταν πεσει κ βλεπουμε

Εκτος cart για fun μπορεις να δεις κ τα mantis burn racing ή fast rmx

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Fulgore said:

Ασπρομαυρα το 1994?:P

Δηλαδή σε αυτή τη φωτογραφία που βλέπουμε έναν εργάτη να καταστρέφει πειρατικές κόπιες, αυτό που βρίσκεις αξιοπερίεργο είναι ότι είναι B&W;

Το ότι είναι ντυμένος Mario και το ότι τις καταστρέφει Mario-style ποδοπατώντας τες δεν σε ξένισε; :P

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δηλαδή σε αυτή τη φωτογραφία που βλέπουμε έναν εργάτη να καταστρέφει πειρατικές κόπιες, αυτό που βρίσκεις αξιοπερίεργο είναι ότι είναι B&W;

Το ότι είναι ντυμένος Mario και το ότι τις καταστρέφει Mario-style ποδοπατώντας τες δεν σε ξένισε; :P

Ε γιατι να ξενισει αφου λεει στο σχετικο αρθρο το γιατι.

• Moderators
Δημοσ.

Οποιαδήποτε U1 είναι αρκετή, αλλά εγώ Kingston και να μου την χάριζαν, στα σκουπίδια θα την πέταγα. 

Μόνο Samsung ή SanDisk (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας). 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

64 ή 128 ρε γαμωτο κιολας..αλλο διλλημα κ αυτο δεν ξερω τι θα με καλυψει ως το τελος της ζωης του μηχανηματος...

πχ xbox ειμαι digital  ps4 retail ποιο πολυ στο switch τα βλεπω μοιρασμενα τα πραγματα

Αλλα βλεπω κ κατι multi που εχουν βγει που θελουν πολυ χωρο

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.

Γιατι δεν μπορώ να δω σωστα κανενα βιντεο στο eshop? Ενω ξεκιναει σωστα τα πρώτα δευτερόλεπτα μετα κολαει και παιζει καρε καρε .... Ειναι τοσο κουραστικο πουπαινω στο youtube να δω το βιντεο.

Συμβαινει σε αλλους?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...