Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 40 minutes ago, pigos23 said: Τωρα την εννοια του exclusive οντως ο καθενας μας την καταλαβαινει αλλιως To fable πχ πως να το κανουμε exclusive του 360 ηταν Οποιος το κατεβασει κ το παιξει πχ στο x θα το χαρει αλλα επειδη δεν εχει βγαλει ακομα καινουριο η microsoft θα επαναπαυτει κ θα λεμε αα εχω exclusive το παλιο fable?? Δεν παει ετσι Καινουρια games σε καινουριες πλατφορμες θελουμε Τα αλλα ειναι ενα ωραιο κερασακι που οταν ειναι δωρεαν ειναι ευπροσδεκτα (βλεπε ΜS) οταν ειναι με πληρωμη κ πολλες φορες λυστρικη τοτε θελουν μαυρο Ήταν το Fable exclusive του 360; Αλήθεια τώρα;
Mistwalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Sorry αν το κουρασα το θεμα αλλα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να αγορασω απο US;Να κανω δευτερο account ή να μπω σαυτο που εχω ηδη το Ευρωπαικο και στο site της nintendo να αλλαξω region σε US.ωστε απο το EU account μου να ψωνισω στο US. Με τα taxes τι παιζει;Αν και λενε να βαλεις taxeles πολιτεια στο zip code.Αν με χρεωσουν θα βγει στο τελικο ποσο ή θα εχω τιποτα τρεχαματα Ελληνικης μεριας
pigos23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Malthador είπε Ήταν το Fable exclusive του 360; Αλήθεια τώρα; ναι ενταξει το αντιστοιχο 2 ή το heroes Αλλα κ το fable 1 παλι θα παιζει στο Χ Στη ουσια παλι δεν απαντας Απαντατε μονο για να την μπειτε στον αλλο μερικοι δεν υπαρχετε Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Snoob 1
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, pigos23 είπε ναι ενταξει το αντιστοιχο 2 ή το heroes Αλλα κ το fable 1 παλι θα παιζει στο Χ Στη ουσια παλι δεν απαντας Σου απάντησα πριν ποια exclusive games έχουν βγει μέχρι σήμερα στο NSw και ποιά περιμένουμε το 2018, γιατί επέμενες ότι δεν σου έλεγε κανείς, αλλά δεν είδα να παραδέχεσαι ότι έκανες λάθος. 9 ώρες πριν, Mistwalker είπε Sorry αν το κουρασα το θεμα αλλα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος να αγορασω απο US;Να κανω δευτερο account ή να μπω σαυτο που εχω ηδη το Ευρωπαικο και στο site της nintendo να αλλαξω region σε US.ωστε απο το EU account μου να ψωνισω στο US. Με τα taxes τι παιζει;Αν και λενε να βαλεις taxeles πολιτεια στο zip code.Αν με χρεωσουν θα βγει στο τελικο ποσο ή θα εχω τιποτα τρεχαματα Ελληνικης μεριας Για να μην ταλαιπωριέσαι, δεν θα καταφέρεις να ψωνίσεις από το αμερικάνικο eshop με απλή αλλαγή του region.
pigos23 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Εχουμε διαφορετικη επιμενω αντιληψη σχετικα με την εννοια του exclusive Επισης πολλοι κραζετε το ryse ή knack πχ εμενα επετρεψε μου να κραξω το Snipperclips που ανεφερες
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, pigos23 said: Εχουμε διαφορετικη επιμενω αντιληψη σχετικα με την εννοια του exclusive Επισης πολλοι κραζετε το ryse ή knack πχ εμενα επετρεψε μου να κραξω το Snipperclips που ανεφερες Κατ' αρχάς απώλεσες αυτοβούλως το δικαίωμα σου να κράζεις οποιοδήποτε game από τη στιγμή που έβαλες το Ryse στην ίδια πρόταση με το Forza 5.:) Από εκεί και πέρα, δεν εξέφρασα την άποψη μου περί «exclusive», οι άλλοι το έκαναν με τους οποίους διαφωνώ κάθετα. Exclusive είναι ένα game όταν το παίζεις αποκλειστικά και μόνο σε ένα σύστημα. Για παράδειγμα το πρώτο Fable δεν ήταν X360 exclusive, γιατί το είχα παίξει όταν πρωτοβγήκε χωρίς να έχω 360, ergo δεν ήταν exclusive του 360. Exclusives είναι τα Horizon: Zero Dawn και Bloodborne, γιατί δεν τα παίζεις πουθενά εκτός από το PS4. Exclusives που περιμένουμε το 2018 μέχρι τώρα για το Switch είναι τα Kirby, LABO, Mario Tennis, Yoshi, Octopath, No More Heroes, SNK Heroines και πιθανόν Fire Emblem. Μπορεί να μην μιλάνε στην ψυχή σου σαν games/genres, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν games που περιμένουμε στο Switch για το 2018. 1
chek2fire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, sils είπε Προσεξε τι γραφεις εδώ αν κατηγορείς το switch θα πεσουν να σε φανε. Βλεπεις 3,4 τιτλοι αα υπερκαλύπτουν τα παντα εδω εχω δει να γραφουν. '400 ωρες εχω στο zelda' 'Μολις επαιξα το mario odyssey καταλαβα τι παει πει gaming' ' καλύτερο παιχνιδι στρατιγικης απο το mario n rabbits δεν εχω παιξει' ' Δεν μπορω να παιξω παιχνιδι στυλ horizon, uncharted ,forza, Witcher γιατι εχουν υπεροχα γραφικα αλλα με κουραζουν που πρεπει να παρακολουθω τους ελληνικους η ξενους υποτιτλους γιαυτο θα παρω ενα αστερακι στο μαριο' 'H Sony k microsoft κατεστρεψαν το gaming και η ηρθε το Μαριο και το εσωσε.' 'Οι τιτλοι εχουν την διπλη τιμή γιατι το αξίζουν.' 'το switch εχει δυνατη κεραια WIFI και καταπληκτικο online' ......Μονο τα θετικα εδω θα λες του switch που ευτυχώς ειναι αρκετα! Δυστυχώς σαν λαος εχουμε ενα πολυ κακο χαρακτηριστικό - ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ - παντου παντα και σε ολα! ΥΓ Να δω ποιός θα γραψει πρωτος κατι για τυχον συντακτικό η ορθογραφικο λαθος. Αν και ξερω ποιοί είναι τωρα. αυτό με το mario rabbits στο έχω γράψει εγώ που παίζω game από την εποχή που τα game ήταν δύο τελείες σε μια crt οθόνη Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από Snoob 1
primeragt Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Τα exclusive και για μενα πανε βαση κονσολας καθαρα αλλα δεν μπορω να παραβλεψω το οτι προσωπικα εγω δεχομαι ευχαριστα τα port του wii u απλουστατα γιατι δεν το ειχα κ ετσι δεν τα επαιξα. Οποιος το ειχε μοιραια τα αποκλειει γιατι τα ειχε. Απο την αλλη δεν μπορω να παραβλεψω οτι και το ps4 ειχε καρχα remasters για να γεμισει το πρωτο διαστημα κυκλοφοριας του που ευτυχως παλι για μενα τα ευχαριστηθηκα μιας και δεν ειχα ps3 λογο xbox 360. Οποτε απο την πλευρα μου εχω βγει κερδισμενος απο αυτο. Απο την αλλη εχοντας μνημη απο πολλες νεες κυκλοφοριες συστηματων δεν θυμαμε ποτε κανενα συστημα να ξεκινησε την πορεια του με γεματη βιβλιοθηκη 3Α παιχνιδιων αλλα παντα με σταδιακα κυμματα. Εδω πιστευω πεφτουμε στη λουμπα να συγκρινουμε 2 συστηματα το ενα στο 1 χρονο κυκλοφοριας και το αλλο στο 4 οποτε μοιραια το δευτερο θα εχει σαφες προβαδισμα τοσο σε βιβλιοθηκη οσο και σε ανακοινομενες νεες κυκλοφοριες. Εγω θα κρινω αν εκανα καλα που πηρα το switch μετα το καλοκαιρι οπου θα εχουμε δει πλεον περισσοτερες ανακοινωσεις σχετικα με κυκλοφοριες και απο αλλους publishers αν δεν υπαρξουν τοτε θα αρχισω να ανυσηχω. Σχετικα με τα indies τωρα, εγω τα αντιμετοπιζω οπως ολα τα αλλα γιατι και σε αυτα υπαρχουν διαμαντια (senuas sacrifice, hollow knight, ori,cuphead k.a) αλλα και πολυ σαπιλα οπως ακριβως και με τους 3Α τιτλους που ειδικα φετος χωρτασαμε σαβουρες απο αρκετους μεγαλους του χωρου.
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Αυστηρά on-topic τα επόμενα μηνύματα παρακαλώ. Μην συνεχίζετε την ίδια συζήτηση για Console Wars που έχετε και πρόσφατα ξανακάνει και θα έπρεπε να γνωρίζετε που καταλήγει. 2
orck Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το Mario rabbits παίζει co-op; Μέχρι πόσα άτομα; Είναι πρακτικό η είναι άβολο σαν το Mario odyssey; Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από orck
D.Luffy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κρίμα σε όσους έδωσαν λεφτά για μία κονσόλα που δεν τους καλύπτει. Σίγουρα δεν είναι για όλους. Εγώ πάντως, τα παιχνίδια που περιμένω να παίξω με ανυπομονησία στο Switch (μέχρι στιγμής) φέτος είναι τα εξής: Owlboy Bayonetta 1, 2 Dandara Away: Journey to the Unexpected Hollow Knight Bloodstained Dead Cells Monster Boy Mario Tennis Kirby DK Tropical Freeze Yoshi Megaman 11 Συμφωνώ με mansa ότι καλό θα ήταν η N να κυκλοφορήσει ακόμα 2-3 καλούς AAA τίτλους μέσα στο 2018 αλλά είμαστε ακόμα Ιανουάριο. Πολύ πιθανόν να ανακοινωθούν και άλλα παιχνίδια, ας μη κάνουμε λες και το mini Direct του Ιανουαρίου είναι και το τελευταίο Direct του 2018 και άρα αυτά μόνο θα πρέπει να περιμένουμε... Για μένα η N πρέπει επιγόντως να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το Online Service. Έχει αργήσει αδικαιολόγητα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2018 από D.Luffy 7 1
doll Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα. Αν βρίσκεται προσφορές σε παιχνίδια είτε ελλάδα είτε εξωτερικό (κυρίως ευρώπη) καλό θα ήταν να τα ποστάρετε. Επίσης κριτική για τα παιχνίδια καλό θα ήταν αν μπορούσαν να είναι σε κάποιο νήμα για να μην χρειάζετε να ψάχνουμε το παρών στο σύνολο. 1
Mistwalker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Μεχρι 1 Φεβ καλες προσφορες σε καλα games εχουν οι Αμερικανοι.Χτες πηρα το dragonball στα 31€ αλλα οποιος το δοκιμασει οπωσδηποτε δευτερο account.Επειδη εγω τα θελω σε ενα account ειπα να το δοκιμασω και ειχα μια συζητηση με το support τους για ξαναγυρισω στο δικο μου region. Βρηκα και αλλη βλακεια τηςNintendo.Το support στο site ειναι οτι ναναι σου ζηταει αναγκαστηκα να γραψεις το Nintendo id ενω αυτο το εχουν μονο οσοι εχουν 3ds και wii u.
chek2fire Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, orck είπε Το Mario rabbits παίζει co-op; Μέχρι πόσα άτομα; Είναι πρακτικό η είναι άβολο σαν το Mario odyssey; παίζει σε αρένες διπλό που έχει ακόμα ποιο ενδιαφέρον
DJTaurus Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2018 Δεν σταματάει το τρένο. Το Switch ξεπερνάει σε λίγους μήνες τις συνολικές πωλήσεις του Xbox One στην Ισπανία. Ετσι όπως πάει δεν φαντάζει απίθανο κάποια στιγμή να ξεπεράσει το One σε όλη την Ευρώπη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις