Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παντως αγορασα το nba playgrounds πριν λιγο καιρο κανονικοτατα απο αφρικανικο eshop 

Με πιστωτικη πειραιως

Μπενω στο android app του switch στο κινητο αλλαζω περιοχη κ μετα απλα οταν μπω στο eshop του switch ξαναβαζω τον κωδικο μου κ αγοραζω

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.
2 ώρες πριν, karamela693 είπε

Χωρίς παρεξήγηση φαντάζομαι αστειεύεσαι όσον αφορά τα exclusives έτσι?? Αυτά που αναφέρεις για exclusives του Switch τα μισά και παραπάνω τα έχει και το wii u και τα περισσότερα άλλα είναι μικρές παραγωγές ή remasterd για να γεμίζει το Library μιας κονσόλας (εξαιρώ Mario και Xenoblade). Ξαναδές την λίστα των παιχνιδιών που αναμένονται στο ps4 για το 2018 που έβαλα πριν, δες μερικά βιντεάκια στο Youtube για αυτά και μετά κάνε το ίδιο για το Switch και το ξανασυζητάμε!!

Δεν θα κάνουμε την τρίχα τριχιά. Είναι τόσο exclusive όσο είναι και το οποιοδήποτε uncharted και last of us remaster γιατί ανήκουν στην ίδια παράταξη και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού για να τα παίξεις. Κανείς δεν αγοράζει την παλιότερη έκδοση, όλοι αγοράζουν ότι πιο τελευταίο υπάρχει διαθέσιμο. Για το τι κυκλοφορεί ξεχωριστά για το κάθε μηχάνημα άφησε με να ξέρω καλύτερα και μάλιστα να ξέρω και με περισσότερες λεπτομέρειες ειδικά βάση του δικού γούστου. Τι να λέμε τώρα; Οταν λέμε ότι ένα παιχνίδι είναι exclusive τότε εννοούμε exclusive. Nintendo exclusive, Sony exclusive, Microsoft exclusive. 

P.S. Η μεταφορά παλαιότερων τίτλων σε νεότερα συστήματα μόνο καλό μπορεί να είναι. Γι αυτό το PC είναι η απόλυτη πλατφόρμα gaming, όλα διαθέσιμα πάντα και παντού παντός ηλικίας. Από το παιχνίδι του MS dos μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία σήμερα. 

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Εγω παντως αγορασα το nba playgrounds πριν λιγο καιρο κανονικοτατα απο αφρικανικο eshop 

Με πιστωτικη πειραιως

Μπενω στο android app του switch στο κινητο αλλαζω περιοχη κ μετα απλα οταν μπω στο eshop του switch ξαναβαζω τον κωδικο μου κ αγοραζω

Χρεωστικη πειραιως εχω οποτε απλως βαζεις τα στοιχεια της καρτα και τα δεχεται κανονικα; 

Μια ηλιθια ερωτηση τωρα.Πες οτι αγοραζω το dragon ball που παιζει και online.Τι γινετε με τους server δεν πιστευω να με βαζει με Αμερικανους;τα online που εχω ειναι rocket league που διαλεγω σε τι server θα παιξω και το splatoon που δεν εχει να διαλεξει servers;

Δημοσ.

Τώρα τελευταία στα μισά ματς στο splatoon 2 μου βγάζει communication error.Μην μιλήσω και για το lag.

Ουστ τρισαθλιοι Γιαπωνέζοι δεν έχετε ιδέα από online θέλετε και πληρωμή.Βρε ουστ!

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δεν θα κάνουμε την τρίχα τριχιά. Είναι τόσο exclusive όσο είναι και το οποιοδήποτε uncharted και last of us remaster γιατί ανήκουν στην ίδια παράταξη και δεν υπάρχουν πουθενά αλλού για να τα παίξεις. Κανείς δεν αγοράζει την παλιότερη έκδοση, όλοι αγοράζουν ότι πιο τελευταίο υπάρχει διαθέσιμο. Για το τι κυκλοφορεί ξεχωριστά για το κάθε μηχάνημα άφησε με να ξέρω καλύτερα και μάλιστα να ξέρω και με περισσότερες λεπτομέρειες ειδικά βάση του δικού γούστου. Τι να λέμε τώρα; Οταν λέμε ότι ένα παιχνίδι είναι exclusive τότε εννοούμε exclusive. Nintendo exclusive, Sony exclusive, Microsoft exclusive. 

P.S. Η μεταφορά παλαιότερων τίτλων σε νεότερα συστήματα μόνο καλό μπορεί να είναι. Γι αυτό το PC είναι η απόλυτη πλατφόρμα gaming, όλα διαθέσιμα πάντα και παντού παντός ηλικίας. Από το παιχνίδι του MS dos μέχρι και την τελευταία κυκλοφορία σήμερα. 

Να στο θέσω αλλιώς, για μένα το Last of us Και τα 3 πρώτα uncharted δεν είναι exclusives καθώς είναι παιχνίδια του ps3 που τα έχουμε παίξει ήδη εκει οι περισσότεροι. Ξαναζεσταμένα παιχνίδια που ξανακυκλοφορούν σε νέες κονσόλες δεν είναι exclusives όπως δεν είναι π.χ. και το ΕΠΙΚΟ shadow of the colosus που ξανακυκλοφορεί στο ps4 για αυτό δεν το ανέφερα καν στην λίστα με τα νέα παιχνίδια του ps4. Τουλάχιστον αυτός είναι ο δικός μου συλλογισμός.

• Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, parlapipas25 said:

Τώρα τελευταία στα μισά ματς στο splatoon 2 μου βγάζει communication error.Μην μιλήσω και για το lag.

Ουστ τρισαθλιοι Γιαπωνέζοι δεν έχετε ιδέα από online θέλετε και πληρωμή.Βρε ουστ!

Χρησιμοποιείς τους dns της Google; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, karamela693 είπε

Να στο θέσω αλλιώς, για μένα το Last of us Και τα 3 πρώτα uncharted δεν είναι exclusives καθώς είναι παιχνίδια του ps3 που τα έχουμε παίξει ήδη εκει οι περισσότεροι. Ξαναζεσταμένα παιχνίδια που ξανακυκλοφορούν σε νέες κονσόλες δεν είναι exclusives όπως δεν είναι π.χ. και το ΕΠΙΚΟ shadow of the colosus που ξανακυκλοφορεί στο ps4 για αυτό δεν το ανέφερα καν στην λίστα με τα νέα παιχνίδια του ps4. Τουλάχιστον αυτός είναι ο δικός μου συλλογισμός.

Μια χαρά exclusive είναι εκτός και αν μπορώ να τα παίξω κάπου αλλού εκτός συστήματος playstation. Μπορεί να έκαναν την αρχή τους στο PS3 αλλά υπάρχουν σήμερα στο PS4 ως σειρά με ιστορία και από το πρώτο έως το 4 και το expansion αυτού. Μια χαρά exclusive λοιπόν. Οι κονσόλες κάνουν προσπάθειες τα τελευταία χρόνια να γίνουν μια ενιαία πλατφόρμα για να υπάρχουν όλα τους τα παιχνίδια διαθέσιμα παντού όπως και στο PC άλλωστε. 

Πάρε παράδειγμα το Starcraft 1 και 2. Θεωρείται exclusive του PC. Που στο PC; Σε ποια περίοδο; Μπορώ να παίξω -σήμερα- το Starcraft 1 με την ίδια ευκολία που μπορώ το 2; Εν τέλη αυτό που έχει σημασία είναι το ίδιο το παιχνίδι και όχι που κυκλοφόρησε εξ'αρχής. Η παράταξη έχει σημασία. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Μια χαρά exclusive είναι εκτός και αν μπορώ να τα παίξω κάπου αλλού εκτός συστήματος playstation. Μπορεί να έκαναν την αρχή τους στο PS3 αλλά υπάρχουν σήμερα στο PS4 ως σειρά με ιστορία και από το πρώτο έως το 4 και το expansion αυτού. Μια χαρά exclusive λοιπόν. Οι κονσόλες κάνουν προσπάθειες τα τελευταία χρόνια να γίνουν μια ενιαία πλατφόρμα για να υπάρχουν όλα τους τα παιχνίδια διαθέσιμα παντού όπως και στο PC άλλωστε. 

Πάρε παράδειγμα το Starcraft 1 και 2. Θεωρείται exclusive του PC. Που στο PC; Σε ποια περίοδο; Μπορώ να παίξω -σήμερα- το Starcraft 1 με την ίδια ευκολία που μπορώ το 2; Εν τέλη αυτό που έχει σημασία είναι το ίδιο το παιχνίδι και όχι που κυκλοφόρησε εξ'αρχής. Η παράταξη έχει σημασία. 

Κατανοώ τον συλλογισμό σου άλλα για μένα δεν είναι έτσι, μιλάω πάντα για προσωπικό επίπεδο, όταν ένα παιχνίδι το έχω ήδη παίξει κάπου κάποτε, για μένα παύει να έχει νόημα αν θα κυκλοφορήσει ή όχι στην νέα κονσόλα. Σαφώς καλό είναι να υπάρχει άλλα για μένα δεν παίζει κανένα ρόλο. Για μένα exclusive είναι ένα παιχνίδι που είναι αποκλειστικά και μόνο σε ένα μηχάνημα και τέλος. Αν μπει και σε δεύτερο δεν είναι exclusive ανεξάρτητα αν είναι μηχάνημα της ίδια εταιρίας, προσωπικά δεν ξεχωρίζω Brands ξεχωρίζω μηχανήματα. π.χ. όση σχέση έχει για μένα το xbox με το ps4 άλλα τόσο έχει και το ps3 με το ps4, άλλα μηχανήματα και άλλες δυνατότητες. Άλλα όπως είπα κατανοώ πως το εννοείς απλά δεν μπορώ να συμφωνήσω!!! Καλό βράδυ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, karamela693 είπε

O συλλογισμός σου είναι λάθος.

Εκτός και αν θέλετε να παίξουμε το παιχνίδι : "Δίνω άλλο ορισμό στις λέξεις"

Από κεί και πέρα, gamer που αγόρασε gaming σύστημα στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας και μετά κλαίγεται, για μένα είναι αδικαιολόγητος. Πές ότι έκανες λάθος αγορά και προχώρα παρακάτω. Η γκρίνια με επιχειρηματολογία δύο μέτρων και δύο σταθμών δεν οδηγεί πουθενά.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μονη σοβαρα προσπαθεια ενοποιησης συστηματος μεχρι τωρα ειναι της microsoft

Ξερεις ρε παιδι μου οτι κ στην επομενη κονσολα που θα βγαλει θα παιζεις τα xbox 360 games σου κλπ

Τωρα την εννοια του exclusive οντως ο καθενας μας την καταλαβαινει αλλιως

To fable πχ πως να το κανουμε exclusive του 360 ηταν 

Οποιος το κατεβασει κ το παιξει πχ στο x θα το χαρει αλλα επειδη δεν εχει βγαλει ακομα καινουριο η microsoft θα επαναπαυτει κ θα λεμε αα εχω exclusive το παλιο fable??

Δεν παει ετσι

Καινουρια games σε καινουριες πλατφορμες θελουμε

Τα αλλα ειναι ενα ωραιο κερασακι που οταν ειναι δωρεαν ειναι ευπροσδεκτα (βλεπε ΜS) οταν ειναι με πληρωμη κ πολλες φορες λυστρικη τοτε θελουν μαυρο

Επεξ/σία από pigos23
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, karamela693 είπε

Την αγαπώ την Nintendo, είχα όλες τις κονσόλες της και λέω να κάνω υπομονή, απλά όσο περνάνε οι μέρες και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα, όλο και πιο πολύ σκέφτομαι να την δώσω την κονσόλα ειδικά τώρα που πιάνει αρκετά χρήματα, και αν με το καλό θυμηθεί η Ninendo κάποια στιγμή να να βγάλει καλούς τίτλους την ξαναγοράζω.

Καλά στην Ελλάδα στα ράφια μένουν μην το ψάχνεις. Στο εξωτερικό πουλάει πολύ καλά, άλλα ακόμα είμαστε σε περίοδο Hype, βάλε και τα zelda/Mario και έδεσε το γλυκό.....από εδώ και πέρα όμως τι γίνεται, θα συνεχίσει να πουλάει έτσι, θα αντέξει την πίεση ειδικά από το ps4 και τους ένα σκασμό τίτλους που θα βγουν σε αυτό μέσα στο 2018???

Προσεξε τι γραφεις εδώ αν κατηγορείς το switch θα πεσουν να σε φανε.

Βλεπεις 3,4 τιτλοι αα υπερκαλύπτουν τα παντα  εδω εχω δει να γραφουν.

'400 ωρες εχω στο zelda'

'Μολις επαιξα το mario odyssey καταλαβα τι παει πει gaming'

' καλύτερο παιχνιδι στρατηγικης απο το mario n rabbits δεν εχω παιξει'

' Δεν μπορω να παιξω παιχνιδι στυλ horizon, uncharted ,forza, Witcher γιατι εχουν υπεροχα γραφικα αλλα με κουραζουν που πρεπει να παρακολουθω τους ελληνικους η ξενους υποτιτλους γιαυτο θα παρω ενα αστερακι στο μαριο'

'H Sony k microsoft κατεστρεψαν το gaming και η ηρθε το Μαριο και το εσωσε.'

'Οι τιτλοι εχουν την διπλη τιμή γιατι το αξίζουν.'

'το switch εχει δυνατη κεραια WIFI και καταπληκτικο online'

......Μονο τα θετικα εδω θα λες του switch που ευτυχώς ειναι αρκετα!

Δυστυχώς σαν λαος εχουμε ενα πολυ κακο χαρακτηριστικό - ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ - παντου παντα και σε ολα!

ΥΓ Να δω ποιός θα γραψει πρωτος κατι για τυχον συντακτικό η ορθογραφικο λαθος. Αν και ξερω ποιοί είναι τωρα.

Επεξ/σία από sils
  • Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...