Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
42 minutes ago, pigos23 said:

Δεν εχει νοημα να συζηταμε αλλο ο καθενας εχει τις αποψεις του

Κ το κακο ειναι οτι μερικοι πανε κ να τις επιβαλουν κιολας

Όντως. 

Όπως εδώ για παράδειγμα! 

1 hour ago, pigos23 said:

Το wii ειχε 15 παιχνιδαρες

Μεχρι εκει

Μετα πηξαμε σε αρπαχτες

• Thanks 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, Fulgore said:

Δεν ειναι κουλο γιατι αν δεις και σε προηγουμενους μηνες εχουμε δει ps3 παιχνιδια και ο λογος φυσικα ειναι πολυ απλος.Χαμηλοτερη τιμη και δωρεαν online :)

Ουτως ή αλλως οι πωλησεις αυτες προκυπτουν μονο απο τα μεγαλα καταστηματα(κυριως αλυσιδες),αρα παιζει και αυτο ρολο

Δεν ξέρω από ποδοσφαιράκια, αλλά το FIFA δεν κατουράει το σάπιο κουφάρι του PES πλέον; Δηλαδή στη δεκάδα είχαμε το χειρότερο από τα δύο ποδοσφαιράκια σε μια νεκρή κονσόλα;

Επιμένω, τα στατιστικά δεν ισχύουν.

36 minutes ago, karamela693 said:

Ενα μόνο πράγμα, γιατί κολλάμε αν ένας τίτλος είναι exclusve ή όχι, για μένα υπάρχουν καλά και κακά παιχνίδια και όχι exclusives ή Multiplatforms. Και το γεγονός είναι ένα το ps4 έχει 40+ ΑΑΑ σε κυκλοφορία το 2018 ενώ το switch σχεδόν τίποτα.....α συγγνώμη έχει indies, παλιά multiplatforms και remasterd και ίσως κανα 2 καλά φρέσκα παιχνίδια. Αυτή είναι η ουσία και αυτό κρατάω όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται.

Γιατί κουλό, ξέρεις πόσες Ps3 υπάρχουν σε λειτουργία ακόμα στην Ελλάδα?? Και πολλά από αυτά οι κάτοχοι τα έχουν μόνο για να παίζουν Fifa.

Και κάτι τελευταίο γιατί έχει παραγίνει το θέμα με τα Indies. Τα indies παιχνίδια και οι φτηνές παραγωγές είναι για να συμπληρώνουν την βιβλιοθήκη μιας κονσόλας και τίποτα παραπάνω. Όταν βγαίνει μια νέα κονσόλα με καλύτερο Hardware βγαίνει για να δούμε παιχνίδια καλύτερα τεχνικά, με καλύτερα γραφικά και πιο εντυπωσιακά κλπ. Αν είναι να πάρουμε καινούρια κονσόλα των 300+ ευρώ για να παίζουμε indies καήκαμε, κρατάγαμε έτσι και το ds μια χαρά μπορείς να παίξει τα περισσότερα indies του switch, μην αναφέρω καν ότι και το Gameboy advance παίζει αρκετά από αυτά!!!

Υ.Γ. Για indies χτυπάς ένα ωραιότατο κινέζικο tablet 10 ιντσών FHD και είσαι και άρχοντας!!!!

Φίλε μου καραμελίτσα,

κι εγώ ο μόνος διαχωρισμός που δέχομαι είναι σε καλά και σε κακά παιχνίδια. Αλλά τα indies είναι σαχλά, τα remasters ξαναζεσταμένα, τα multiplatforms τα παίζω στο πισί μου, τα exclusives ελιτιστικά και υπερεκτιμημένα κοκ.

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αντιφάσκεις, ελπίζω να τρολλάρεις. Διαφορετικά δεν αξίζει να συνεχίσουμε.

Επεξ/σία από Malthador
  • Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, pigos23 said:

Μεχρι στιγμης το μονο που δεν εχετε κανει μερικοι εδω ειναι να μας εκφρασετε την γνωμη σας για το lineup κ την πολιτικη της ninty

Εγώ πάντως πιο πριν σου απαρίθμησα τα exclusives που έχει μέχρι τώρα η κονσόλα. Εδώ τι περιμένουμε το 2018 από παλαιότερο ποστ δικό μου και της basketballfan:

On 1/19/2018 at 10:45 PM, Malthador said:

Δεν ισχύει αυτό που λες, το NSw είναι κατά κύριο λόγο υβριδικό και μπορείς να το έχεις είτε σαν φορητό, είτε σαν σταθερό, είτε σαν συνδυασμό των δύο.

----------------------------

Ένα recap σχετικά με το τι έχουμε να περιμένουμε στο NSw το 2018 για την ώρα:

7 remasters/ports (Bayonetta 1+2, Payday 2, DKCRTF, Dark Souls, Hyrule Warriors, TWEWY, Dragon Quest Builders)

7 1st/3rd-party exclusives (Kirby, LABO, Mario Tennis, Yoshi, Octopath, No More Heroes, SNK Heroines)

3 multi-platforms (AoT 2, SF 30th, Wolfenstein II)

3 που αμφιβάλλω αν θα κυκλοφορήσουν φέτος (Fire Emblem, Bayonetta 3, Metroid Prime 4)

Και τίποτα άλλο να μην ανακοινώσουν είναι ενδιαφέρουσα χρονιά, αρκεί να μας πουν τι σκοπούς έχουν για το online και την VC.

On 1/20/2018 at 2:52 AM, basketballfan said:

Επίσης YS VIII:Lacrimosa of DANA, Valkyria Chronicles 4, Megaman 11 και Atelier Lydie and Suelle έρχονται στο Switch (εν συνεχεία του ποστ του Malthador) 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ξέρω από ποδοσφαιράκια, αλλά το FIFA δεν κατουράει το σάπιο κουφάρι του PES πλέον; Δηλαδή στη δεκάδα είχαμε το χειρότερο από τα δύο ποδοσφαιράκια σε μια νεκρή κονσόλα;

Φίλε μου καραμελίτσα,

κι εγώ ο μόνος διαχωρισμός που δέχομαι είναι σε καλά και σε κακά παιχνίδια. Αλλά τα indies είναι σαχλά, τα remasters ξαναζεσταμένα, τα multiplatforms τα παίζω στο πισί μου, τα exclusives ελιτιστικά και υπερεκτιμημένα κοκ.

Αν δεν καταλαβαίνεις ότι αντιφάσκεις, ελπίζω να τρολλάρεις. Διαφορετικά δεν αξίζει να συνεχίσουμε.

Δεν θέλεις να καταλάβεις και έχεις κολλήσει, οκ πάω πάσο, αφού δέχεστε να σκάτε 300+ ευρώ για να παίζεται Indies που παίζουν π.χ. στο ds και αρχαία ξαναζεσταμένα multiplatforms τι να πω, είσαι ο ιδανικός πελάτης για την Nintendo, άρμεγμα μέχρι τελικής πτώσεως, δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο.....καλή συνέχεια.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, pigos23 είπε

κ το wii ξεπουλαγε 

τι παει να πει αυτο??οτι ειχε παιχνιδαρες?

Να σε ρωτησω κατι μετοχες στην εταιρεια εχεις??

Επισης ποιες κονσολες εχεις εκτος απο switch?

Επισης απο το εξωτερικο μας γραφεις γιατι στην Ελλαδα ναι παρακαλανε

Όχι δεν είχε ουτε ένα καλό παιχνίδι ,το έπαιρναν για το tennis και μετά το πούλαγαν.Τα καλύτερα διαβάζεις σε αυτό το φόρουμ.Νεα γενιά πονεμένων έσκασε μιας και οι προηγούμενοι εξαφανίστηκαν.

• Like 2
Δημοσ.

Μολις ειδα το πιο σπαστικο για μενα που θα μπορουσε να κανει η nintendo.Στο eshop Αμερικης εχει προσφορες σε παιχνιδια τυπου doom,arms,fifa,Mario x rabbits και το δικο μας εχει τα προβληματικα της 2Κ και κατι indie που δεν βλεπονται

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Pitsifrikos είπε

Όχι δεν είχε ουτε ένα καλό παιχνίδι ,το έπαιρναν για το tennis και μετά το πούλαγαν.Τα καλύτερα διαβάζεις σε αυτό το φόρουμ.Νεα γενιά πονεμένων έσκασε μιας και οι προηγούμενοι εξαφανίστηκαν.

Και όμως όσο και αν σου φαίνεται περίεργο το Wii είχε το χειρότερο κονσόλα/παιχνίδια ratio που έχει υπάρξει στην αγορά, οι περισσότεροι που το αγόραζαν δεν ήταν gamers κάθονται με τα sports της Nintendo και τέλος....αν θυμάμαι καλά ανά 1 κονσόλα αντιστοιχούσαν 2,3 παιχνίδια, ενώ στο ps3 ο δείκτης αυτός ήταν πάνω από 6. Νομίζω σου λύθηκαν οι απορίες. 

Δημοσ.

Ε αγορασετα απο κει!!! Αφου ειναι region free η κονσολα. Απλα φτιαξε ενα αμερικανικο προφιλ και παρτα. Απλα αναλόγα πιο προφιλ θα επιλεγεις στο κεντρικο μενου θα σου αμφανιζει και τα αντισοιχα παιχνιδια.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μονο στην Ελλαδα και σε καποιες αλλες χωρες της Ευρωπης πουλαει περισσοτερο το Pes,αλλιως παντου αλλου ναι το FIfa πουλαει περισσοτερο.

Σκεψου βεβαια οτι αν το Pes δεν πουλαγε καθε χρονο τοσο στην Ελλαδα,δεν θα μπαινανε στον κοπο να το βγαζουν εδω και χρονια στα Ελληνικα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Μολις ειδα το πιο σπαστικο για μενα που θα μπορουσε να κανει η nintendo.Στο eshop Αμερικης εχει προσφορες σε παιχνιδια τυπου doom,arms,fifa,Mario x rabbits και το δικο μας εχει τα προβληματικα της 2Κ και κατι indie που δεν βλεπονται

Μπες στο αμερικάνικο eshop (γύρνα το region στην Αμερική) και μπες και τσίμπα όποιο θες.)

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 minutes ago, karamela693 said:

Και όμως όσο και αν σου φαίνεται περίεργο το Wii είχε το χειρότερο κονσόλα/παιχνίδια ratio που έχει υπάρξει στην αγορά, οι περισσότεροι που το αγόραζαν δεν ήταν gamers κάθονται με τα sports της Nintendo και τέλος....αν θυμάμαι καλά ανά 1 κονσόλα αντιστοιχούσαν 2,3 παιχνίδια, ενώ στο ps3 ο δείκτης αυτός ήταν πάνω από 6. Νομίζω σου λύθηκαν οι απορίες. 

Ότι να 'ναι, κυριολεκτικά. Εδώ τα tie-ratio όλων των κονσολών:

http://www.vgchartz.com/analysis/platform_totals/Tie-Ratio/Global/

Τα PS3/X360 είχαν 11,5 games ανά κονσόλα, το Wii είχε 9,5. Τα τωρινά twins έχουν 6,5 games ανά κονσόλα πουλημένα.

Οπότε όχι, το Wii δεν είχε το χειρότερο ratio που έχει υπάρξει στην αγορά. Νομίζω σου λύθηκαν οι απορίες!

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Για αυτό γκρινιάζω είναι δυνατόν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα??? Πως μπορείς να εμπιστευτείς μια εταιρία που εν έτη 2018 δεν έχει καν ενοποιημένο e-shop Και πουλάει ότι θέλει όπου θέλει με ότι τιμές θέλει χωρίς να σέβεται τους πελάτες. Ναι είμαι πικραμένος γιατί έχω σκάσει ένα σκασμό λεφτά στην Nintendo εδώ και ούτε ξέρω πόσα χρόνια και μας αντιμετωπίζει με τον χείριστο τρόπο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατσε να μπω να τσεκαρω τιμες 

καλα αυτο γινετε παντου 

κ επισης δεν ειναι ιδια η ισοτιμια

Εχω αγορασει απο honk kong φουλ στο xbox

mario and rabbits στα 34 euro ειναι καλο deal. Ειναι κ ο μονος τιτλος κατα την γνωμη μου που αξιζει κ να τον παντρευτεις ψηφιακα

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.

2 ερωτησεις.

1.Αν δεν κανω λαθος γραφατε οτι πλεον δεν μπορουμε μα αγορασουμε απο αλλο region και συγκεκριμενα σχολιαζατε το αφρικανικο που ηταν πιο φτηνο.

2.Αν μπορεσω και αγορασω απο εκει θα μπορεσω καπως να το βαλω στο Ευρωπαικο account ωστε να μην εχω 2;γιατι τα games πλεον δενονται στο account και στην επομενη κονσολα της nintendo να μην ειναι region free και να χασουμε τα games

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...