Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, karamela693 said: Για μένα για να διατηρήσει την δυναμική της η κονσόλα και μέσα στο 2018 θα πρέπει να δούμε και νέους ΑΑΑ τίτλους από την Nintendo και όχι ξαναζεσταμένο φαγητό και κάποια νέα και φρέσκα ΑΑΑ multiplatforms. Είναι π.χ. δυνατό η μεγαλύτερη κυκλοφορία για το 2018 (Red Dead Redemption) να μην κυκλοφορήσει στο switch??? Αν πήρες NSw για να παίζεις ΑΑΑ multiplatforms, τότε έκανες λάθος αγορά. Εκτός κι αν θες να παίζεις με κατώτερα γραφικά, αλλά on-the-go τα ελάχιστα που θα κυκλοφορήσουν. 3 hours ago, karamela693 said: Τώρα για το ps4 δεν είναι τις παρούσης άλλα να σου πω ότι πραγματικά δεν μου φτάνει ο χρόνος να παίζω όλα τα παιχνίδια που θέλω βάλε και στην εξίσωση τις τρομερές προσφορές που βγάζει το psn store αυτό τον καιρό. Π.χ. Με τα ίδια λεφτά που θέλω για να αγοράσω το Doom στο switch, αγοράζω 3-4-5 τίλους στο ps4. Τι διάολο τυφλός είμαι εγώ και βλέπω 7-8 exclusives το πολύ στο PS4; Πού τα βρίσκετε και τα παίζετε που δεν σας φτάνει και ο χρόνος μάλιστα; 2 hours ago, karamela693 said: Δεν είναι κακό να υπάρχουν παλιά παιχνίδια άλλα να τα τιμολογούν σωστά σαν παλιά παιχνίδια που είναι και οχι να ζητάνε 50αρικα, και κυρίως αυτά τα παιχνίδια είναι για μπούγιο όπως λένε και στο χωρίο μου, καλό να τα έχεις άλλα δεν προσφέρουν και κάτι ουσιαστικό. Είναι δυνατό π.χ. να ζητάς 50+ ευρώ για το Skyrim??? Είμαστε σοβαροί??? Η κλασική πλάνη σνιφ-τα-games-στο-switch-είναι-πιο-ακριβά-σνιφ, την οποία έχουμε καταρρίψει πολλές φορές. Πάμε άλλη μία: remaster παιχνιδιού 7ετίας στο PSN και το ίδιο ακριβώς game στο Switch store. Τώρα που χάλασε η σούπα, πες μας πάλι για το Skyrim που κυκλοφόρησε με ένα χρόνο διαφορά στο NSw και στο PS4. 2 hours ago, pigos23 said: Συνεχιζετε να μην μου λετε μεχρι στιγμης τα exclusives της κονσολας Το πρωτο λοιπον διαστημα της κονσολας xbox που αναφερθηκε λοιπον ειχε exclusive προχειρα που μου ερχονται στο μυαλο τα ryse,dead rising 3,killer instict,titanfall,forza5, Τα exclusives του NSw ως τώρα είναι αρκετά περισσότερα (Odyssey, Splatoon 2, Arms, Xenoblade Chronicles 2, Kamiko, Fast RMX, Bomberman R, Snipperclips, Mario + Rabbids) από αυτά που είχαν τα twins στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τους. Μπορεί να μην είναι games του γούστου σου, αλλά αν μη τι άλλο και μόνο που χρησιμοποιείς το απόλυτο σκουπίδι με το όνομα Ryse για να φτιάξεις επιχείρημα μάλλον αποδεικνύει αυτό που λέω. 2 hours ago, panther_512 said: Πφφφφφφ. Σιγά τα exclusives. Εδώ το XBOX είχε την υπερπαιχνιδάρα το Ryse με τα δισσεκατομύρια πολύγωνα των μοντέλων, που την αγοράσαμε 3 ευρώ στο PC και έφαγε uninstall στο 5ωρο. Μαλακία έκανες, άλλη μία ώρα να έπαιζες και θα το τερμάτιζες! 1 hour ago, karamela693 said: To αγοράσαμε, απολαύσαμε τα zelda/mario (Εξαιρετικά και τα 2) από εκει και πέρα τι όμως?? Για πες μου 3-4 τίτλους που περιμένουμε στο 2018 και θα μας κάνει να ανυπομονούμε?? Οι άλλοι (ps4) έχουν για το 2018, Monster Hunter, Red Dead Redemption, Spiderman, Far Cry 5, Detroit: Become Human, God of war, Days gone, Death Stranding, Anthem, Skull & Bones, Strange Brigade, Yakuza 6, Final Fantasy NT, The Inpatient, Kingdom Hearts III, Vampyr, Code Vein, Shenmue III, Ghost Of Tsushima, Metro Exodus, A Way Out, Darksiders III, The Crew 2 και ίσως Last of us 2.....όλοι τίτλοι ΑΑΑ που αρκετοί από αυτούς θα είναι εξαιρετικοί....και ένα σωρό άλλους που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό + τα κλασικά ετήσια Multiplatforms (Assasin creed, Call of duty κλπ.) Εμείς τι περιμένουμε στο switch το remastered dark souls και το Mario Tennis??????!!!! Τα μισά από αυτά που γράφεις δεν είναι exclusives και άλλα τόσα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος. Από εκεί και πέρα έχουν ανακοινωθεί αρκετά exclusives για το NSw φέτος, αν δεν είναι του γούστου σου είναι ένα άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι βιάστηκες να αγοράσεις την κονσόλα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Malthador 4 3
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 10 minutes ago, karamela693 said: Κάνεις λάθος για την Ελλάδα , σε διαφημιστική εταιρία δουλεύω και έχουμε πελάτες γνωστές αλυσίδες, δεν θες να ξέρεις πόσα ps4 πουλάνε σε σχέση με switch. Τα Switch στην Ελλάδα τα δίνουν με το ζόρι, έχω πάει σε αποθήκη του Public και είχε ένα κιβώτιο 20-30 switch και δίπλα κυριολεκτικά ένα Container ps4 και μου είπαν ότι για τα ps4 θα χρειαστεί να κάνουν πάλι παραγγελία γιατί θα τα δώσουν όλα αυτά εδώ μέσα σε ένα μήνα!!! Εννοείτε ότι είχε και καλά παιχνίδια το wii, άλλα όταν πουλάς μια κονσόλα με hardware περασμένης γενιάς για να βγάλεις motion χειριστήρια και τα γραφικά στα παιχνίδια είναι μια σκέτη θολούρα ε δεν το λες και καλό.....το wii ήταν ένα gamecube με motion χειριστήρια και δυστυχώς πούλησε πολύ καλά στους Non Gamer και εμάς τους fan της Nintendo μας έσκισε καθώς κατσικωθήκαμε με αυτό το άθλιο τεχνολογικό μηχάνημα για χρόνια....άσε πονεμένη ιστορία αυτή με το wii. Κ Δεν είπα ότι δεν πουλάει καλύτερα το PS4 στην Ελλάδα. Ότι δεν έχει ποτέ έλλειψη είπα όπως και κανένα στην Ελλάδα.
Έλεος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, karamela693 είπε Με την ίδια λογική και το xbox one μπορεί να παίζει όλα τα παιχνίδια του xbox 360, μια χαρά, λέω να μην ξαναβγάλει παιχνίδι η Microsoft, μια χαρά καλύπτεται και με τα παιχνίδια του 360!!! Ναι το ξέρουμε όλοι ότι γίναμε beta testers από την Nintendo και αυτό πληρώνουμε τώρα ειδικά οι κάτοχοι wii u. Καλή σύγκριση του 360 με το WiiU μάλλον. Αλλά βοήθησέ με για να αξιολογήσουμε μαζί αυτή τη σύγκρισή: Το ίδιο άπατο πήγε το xbox360 με το WiiU; Αν όχι, τότε η σύγκριση είναι κακιά επειδή στη μία περίπτωση τα games του ενός συστήματος(wiiU) θάφτηκαν στο μικροσκοπικό player base, και μαζί τους χάθηκαν διαμάντια που παίχτικαν απο λίγους, και στην άλλη περίπτωση(xbox360) τα games παίχτηκαν απο ευρύ κοινό. 1
NickTG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 13 minutes ago, pigos23 said: Το wii ειχε 15 παιχνιδαρες Μεχρι εκει Μετα πηξαμε σε αρπαχτες Ασχετη παντελως ερωτηση οσοι εχετε το nba playground πως στο @#€ περνετε ,,rebound Σε οποια φαση κ αν πηδηξω μου τα περνουν Προφανώς και είχε παραπάνω από 15 καλά παιχνίδια. 2 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 minute ago, NickTG said: Προφανώς και είχε παραπάνω από 15 καλά παιχνίδια. Όταν λέει «παιχνιδάρες», εννοεί «παιχνίδια που μου άρεσαν», γι' αυτό μπερδεύεσαι. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από Malthador
mansa2k Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό είναι να μην γενικεύουμε, ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις και προτιμήσεις. Από την δική μου γωνία η ουσία είναι κάπου στην μέση. Είναι πασιφανές πως το μέχρι τώρα γνωστό πρόγραμμα κυκλοφοριών της Ν του 2018 είναι φτωχό σε σχέση με το περσινό. Θεωρώ μάλιστα πως αν είχε εφαρμοστεί κάτι αντίστοιχο για το 2017 τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά για το NSW. Με βάση τα δεδομένα των τοπ 20 εμπορικότερων τίτλων ανά σύστημα της εταιρίας είναι πασιφανές επίσης πως τα παιχνίδια που σπρώχνουν κονσόλες είναι οι αποκλειστικότητες κατά κύριο λόγο της Ν και ακολουθούν οι αποκλειστικότητες σε συνεργασία με τις τρίτες εταιρίες. Το ακριβώς αντίθετο ισχύει για τα Xbox/Playstation όπου εκεί κυριαρχούν οι multiplatforms τίτλοι. Προς το παρόν, για την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, το υβρίδιο δεν δείχνει να υποστηρίζεται με φρέσκο περιεχόμενο για το 2018. Όπως και πολλοί άλλοι περίμενα πως το NSW θα υποστηριχτεί από όλα τα στούντιο της εταιρίας που θα σήμαινε περίπου ένα συνδυασμό κυκλοφοριών από πλευράς ποσότητας αντίστοιχα των 3DS/WiiU. Εμένα πάντως το κύριο παράπονο μου,όπως προανέφερα, είναι η έλλειψη δύο,τριών περισσότερων αποκλειστικοτήτων από την Ν για τους πρώτους εννέα μήνες του 2018. Παρόλα αυτά περιμένω για περισσότερες πληροφορίες μιας και υπάρχουν αρκετά κενά και πέρα από παιχνίδια όπως υπηρεσίες. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k 1
primeragt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εγω παντως που εχασα και τις 2 προηγουμενες κονσολες της νιντεντο μια χαρα με εχουν βγαλει μεχρι τωρα τωρα τα Mario Odyssey, Botw, Xeno 2, Arms, Mario Kart 8, Mario+rabbits, enter the gungeon (τελειο για εξω) axiom verge, binding of isaac (παλι τελειο για εξω). Πλεον περιμενω τα διδυμα bayonetta που δεν εχω παιξει το splatoon που επισης δεν εχω παιξει. Εχω και ps4 και αναλόγα επιλεγω βεβαια καποια παιχνιδια αναλογα πως θελω να τα παιξω. Επισης πολλα απο τα exclusive του ps4 δεν ειναι νεες ανακοινωσεις αλλα μεχρι κ 3 ετων. Πως να ανακοινωνε η νιντεντο νεα παιχνιδια για μια αγνωστη μεχρι τοτε κονσολα και το ιδιο ισχυει και με τους επιμερους developers. Πως να ανακοινωσουν multiplatform σε μια κονσολα αγνωστη σε αυτους και χωρις καποια επιτυχια μετα το φιασκο του wii u? Θα θελατε μηπως να βγαζανε μισοτελειωμενα ports αρων αρων νεων τιτλων μονο κ μονο για να τα δουμε στο switch και να ειναι εντελως αχταρμας? Δεν γινεται να ανακοινωσουν φετινα παιχνιδια ευκολα γιατι ξεκινησαν να φτιαχνονται τα περισσοτερα πριν καν την ανακοινωση της υπαρξης της κονσολας.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 38 λεπτά πριν, karamela693 είπε Κάνεις λάθος για την Ελλάδα , σε διαφημιστική εταιρία δουλεύω και έχουμε πελάτες γνωστές αλυσίδες, δεν θες να ξέρεις πόσα ps4 πουλάνε σε σχέση με switch. Κ Δεν χρειαζεται να γνωριζουμε αριθμους.Μια ματια στις πωλησεις καθε μηνα των παιχνιδιων που πουλανε(και σε ποια πλατφορμα)και μπορει ο καθενας να βγαλει τα οποια συμπερασματα. https://www.enternity.gr/ArticleList/Games/Gfk-Hellas/117.html Για την ιστορια παντως και το Switch ηταν στην πρωτη 10αδα τον μηνα Μαρτιο οταν βγηκε η κονσολα λογω του Zelda, αλλα δυστηχως απο οτι φαινεται μαλλον ολοι για το zelda το πηραν(και το hype που γραφτηκε πιο πισω)μιας και απο τοτε δεν πρεπει να εχουμε ξαναδει παιχνιδι του switch στο top 10 https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Μάρτιος-2017/42219.html
pigos23 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δεν εχει νοημα να συζηταμε αλλο ο καθενας εχει τις αποψεις του Κ το κακο ειναι οτι μερικοι πανε κ να τις επιβαλουν κιολας
primeragt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 47 λεπτά πριν, karamela693 είπε Κάνεις λάθος για την Ελλάδα , σε διαφημιστική εταιρία δουλεύω και έχουμε πελάτες γνωστές αλυσίδες, δεν θες να ξέρεις πόσα ps4 πουλάνε σε σχέση με switch. Τα Switch στην Ελλάδα τα δίνουν με το ζόρι, έχω πάει σε αποθήκη του Public και είχε ένα κιβώτιο 20-30 switch και δίπλα κυριολεκτικά ένα Container ps4 και μου είπαν ότι για τα ps4 θα χρειαστεί να κάνουν πάλι παραγγελία γιατί θα τα δώσουν όλα αυτά εδώ μέσα σε ένα μήνα!!! 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Δεν χρειαζεται να γνωριζουμε αριθμους.Μια ματια στις πωλησεις καθε μηνα των παιχνιδιων που πουλανε(και σε ποια πλατφορμα)και μπορει ο καθενας να βγαλει τα οποια συμπερασματα. https://www.enternity.gr/ArticleList/Games/Gfk-Hellas/117.html Για την ιστορια παντως και το Switch ηταν στην πρωτη 10αδα τον μηνα Μαρτιο οταν βγηκε η κονσολα λογω του Zelda, αλλα δυστηχως απο οτι φαινεται μαλλον ολοι για το zelda το πηραν(και το hype που γραφτηκε πιο πισω)μιας και απο τοτε δεν πρεπει να εχουμε ξαναδει παιχνιδι του switch στο top 10 https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Μάρτιος-2017/42219.html Καλα την Ελλαδα και PsLand να την μετονομαζανε δεν θα ειχε και καμια ουσιαστικη διαφορα. Απο τοτε που βγηκε το PS1 δεν εφυγε απο τη κορυφη των πωλησεων ποτε ουτε το πλησιασε και κανενας ωστε να την απειλησει.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 6 minutes ago, primeragt said: Καλα την Ελλαδα και PsLand να την μετονομαζανε δεν θα ειχε και καμια ουσιαστικη διαφορα. Απο τοτε που βγηκε το PS1 δεν εφυγε απο τη κορυφη των πωλησεων ποτε ουτε το πλησιασε και κανενας ωστε να την απειλησει. Εκτός αυτού, δεν νομίζω πως ισχύουν αυτά τα στατιστικά. Τον περασμένο Οκτώβριο δίνει μέσα στη δεκάδα το PS 2018 για PS3, πράγμα εντελώς κουλό.
Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Εκτός αυτού, δεν νομίζω πως ισχύουν αυτά τα στατιστικά. Τον περασμένο Οκτώβριο δίνει μέσα στη δεκάδα το PS 2018 για PS3, πράγμα εντελώς κουλό. Δεν ειναι κουλο γιατι αν δεις και σε προηγουμενους μηνες εχουμε δει ps3 παιχνιδια και ο λογος φυσικα ειναι πολυ απλος.Χαμηλοτερη τιμη και δωρεαν online Ουτως ή αλλως οι πωλησεις αυτες προκυπτουν μονο απο τα μεγαλα καταστηματα(κυριως αλυσιδες),αρα παιζει και αυτο ρολο
karamela693 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Malthador είπε Αν πήρες NSw για να παίζεις ΑΑΑ multiplatforms, τότε έκανες λάθος αγορά. Εκτός κι αν θες να παίζεις με κατώτερα γραφικά, αλλά on-the-go τα ελάχιστα που θα κυκλοφορήσουν. Τι διάολο τυφλός είμαι εγώ και βλέπω 7-8 exclusives το πολύ στο PS4; Πού τα βρίσκετε και τα παίζετε που δεν σας φτάνει και ο χρόνος μάλιστα; Η κλασική πλάνη σνιφ-τα-games-στο-switch-είναι-πιο-ακριβά-σνιφ, την οποία έχουμε καταρρίψει πολλές φορές. Πάμε άλλη μία: remaster παιχνιδιού 7ετίας στο PSN και το ίδιο ακριβώς game στο Switch store. Τώρα που χάλασε η σούπα, πες μας πάλι για το Skyrim που κυκλοφόρησε με ένα χρόνο διαφορά στο NSw και στο PS4. Τα exclusives του NSw ως τώρα είναι αρκετά περισσότερα (Odyssey, Splatoon 2, Arms, Xenoblade Chronicles 2, Kamiko, Fast RMX, Bomberman R, Snipperclips, Mario + Rabbids) από αυτά που είχαν τα twins στον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τους. Μπορεί να μην είναι games του γούστου σου, αλλά αν μη τι άλλο και μόνο που χρησιμοποιείς το απόλυτο σκουπίδι με το όνομα Ryse για να φτιάξεις επιχείρημα μάλλον αποδεικνύει αυτό που λέω. Μαλακία έκανες, άλλη μία ώρα να έπαιζες και θα το τερμάτιζες! Τα μισά από αυτά που γράφεις δεν είναι exclusives και άλλα τόσα δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν φέτος. Από εκεί και πέρα έχουν ανακοινωθεί αρκετά exclusives για το NSw φέτος, αν δεν είναι του γούστου σου είναι ένα άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι ότι βιάστηκες να αγοράσεις την κονσόλα. Ενα μόνο πράγμα, γιατί κολλάμε αν ένας τίτλος είναι exclusve ή όχι, για μένα υπάρχουν καλά και κακά παιχνίδια και όχι exclusives ή Multiplatforms. Και το γεγονός είναι ένα το ps4 έχει 40+ ΑΑΑ σε κυκλοφορία το 2018 ενώ το switch σχεδόν τίποτα.....α συγγνώμη έχει indies, παλιά multiplatforms και remasterd και ίσως κανα 2 καλά φρέσκα παιχνίδια. Αυτή είναι η ουσία και αυτό κρατάω όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται. 11 λεπτά πριν, Malthador είπε Εκτός αυτού, δεν νομίζω πως ισχύουν αυτά τα στατιστικά. Τον περασμένο Οκτώβριο δίνει μέσα στη δεκάδα το PS 2018 για PS3, πράγμα εντελώς κουλό. Γιατί κουλό, ξέρεις πόσες Ps3 υπάρχουν σε λειτουργία ακόμα στην Ελλάδα?? Και πολλά από αυτά οι κάτοχοι τα έχουν μόνο για να παίζουν Fifa. Και κάτι τελευταίο γιατί έχει παραγίνει το θέμα με τα Indies. Τα indies παιχνίδια και οι φτηνές παραγωγές είναι για να συμπληρώνουν την βιβλιοθήκη μιας κονσόλας και τίποτα παραπάνω. Όταν βγαίνει μια νέα κονσόλα με καλύτερο Hardware βγαίνει για να δούμε παιχνίδια καλύτερα τεχνικά, με καλύτερα γραφικά και πιο εντυπωσιακά κλπ. Αν είναι να πάρουμε καινούρια κονσόλα των 300+ ευρώ για να παίζουμε indies καήκαμε, κρατάγαμε έτσι και το ds μια χαρά μπορείς να παίξει τα περισσότερα indies του switch, μην αναφέρω καν ότι και το Gameboy advance παίζει αρκετά από αυτά!!! Υ.Γ. Για indies χτυπάς ένα ωραιότατο κινέζικο tablet 10 ιντσών FHD και είσαι και άρχοντας!!!! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από karamela693
primeragt Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Λογικο δεν ειναι το ps4 να εχει τοσα μια και κυκλοφορει εδω και και 4 χρονια? Το περιεργο θα ηταν να μην ειχε ή να εχει λιγοστες ανακοινωσεις νεων τιτλων.Το switch ειναι καινουργιο και το πως θα τα παει θα εχει να κανει με ανακοινωσεις των publishers για το 19 και μετα. Αν δεν ερθουν ουτε αυτες τοτε θα παει σαν το wii u.
Mistwalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Εχουν γραψει οτι αυτα τα στατιστηκα βγαινουν απο τις 5 μεγαλες αλυσιδες.Ο περισσοτερος κοσμος που αγοραζει απο σκρουτζ και αλλα παρομοια λενε οτι δεν εμφανιζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις