Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Αν την κονσολα την πηρες για να παιζεις τα ιδια multiplatform παιχνιδια με τις αλλες πλατφορμες τοτε λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα κατι τετοιο δεν παιζει.

Ναι το έχω καταλάβει και πράγματι έχω απογοητευετεί, άλλα ας μου δώσει έστω exclusive ΑΑΑ τίτλους?? Που είναι αυτοί?? Εστω 3-4 μεγάλες παραγωγές από την Nintendo για το 2018.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο 3-4 μεγάλες? 

Βάλε εκεί 5-6 να το χαρούμε! 

Ή και ακόμα περισσότερες! 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fulgore είπε

Δεν εχει καμια σχεση σε αυτο η nintendo.Θεμα νοοτροπιας ειναι(του Ελληνα)που δεν θελει να μπαινει στον κοπο να κουβεντιαζει για διαφορους λογους στα forum.

Καλά δεν έχεις άδικο σε αυτό, απλά δεν σου δίνει και τροφή η Nintendo να γράψεις κάτι, πέρα από το αρχικό Hype της κονσόλας και το Mario/Zelda επικρατεί μια παγομάρα και ανεξήγητη στασιμότητα. Αυτά που γράφω δεν είναι μόνο δικά μου παράπονα, αρκετός κόσμος και κάτοχοι switch στο διαδίκτυο, μετά τον αρχικό ενθουσιασμό έχουν αρχίσει να εκνευρίζονται, ειδικά όταν βλέπουν τους άλλους να ανακοινώνουν παιχνίδια το ένα πίσω από το άλλο. 

• Like 1
Δημοσ.

3 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Ναι το έχω καταλάβει και πράγματι έχω απογοητευετεί, άλλα ας μου δώσει έστω exclusive ΑΑΑ τίτλους?? Που είναι αυτοί?? Εστω 3-4 μεγάλες παραγωγές από την Nintendo για το 2018.

Θα σου πώ εγώ karamela τί πρέπει να κάνεις: Πουλάς το Switch άμεσα. Δεν είσαι κορόιδο να περιμένεις πότε θα αποφασίσει η Νιντέντο να βγάλει κάνα παιχνίδι της προκοπής.

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panther_512 είπε

Θα σου πώ εγώ karamela τί πρέπει να κάνεις: Πουλάς το Switch άμεσα. Δεν είσαι κορόιδο να περιμένεις πότε θα αποφασίσει η Νιντέντο να βγάλει κάνα παιχνίδι της προκοπής.

Την αγαπώ την Nintendo, είχα όλες τις κονσόλες της και λέω να κάνω υπομονή, απλά όσο περνάνε οι μέρες και δεν βλέπω φως στον ορίζοντα, όλο και πιο πολύ σκέφτομαι να την δώσω την κονσόλα ειδικά τώρα που πιάνει αρκετά χρήματα, και αν με το καλό θυμηθεί η Ninendo κάποια στιγμή να να βγάλει καλούς τίτλους την ξαναγοράζω.

8 λεπτά πριν, NickTG είπε

Όντως. 

Ενώ τα κακόμοιρα Switch μένουν στα ράφια μαζεύοντας σκόνη. 

Παρακαλάνε τα μαγαζιά να τα πάρει κανένας. 

Καλά στην Ελλάδα στα ράφια μένουν μην το ψάχνεις. Στο εξωτερικό πουλάει πολύ καλά, άλλα ακόμα είμαστε σε περίοδο Hype, βάλε και τα zelda/Mario και έδεσε το γλυκό.....από εδώ και πέρα όμως τι γίνεται, θα συνεχίσει να πουλάει έτσι, θα αντέξει την πίεση ειδικά από το ps4 και τους ένα σκασμό τίτλους που θα βγουν σε αυτό μέσα στο 2018???

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NickTG είπε

Όντως. 

Ενώ τα κακόμοιρα Switch μένουν στα ράφια μαζεύοντας σκόνη. 

Παρακαλάνε τα μαγαζιά να τα πάρει κανένας. 

κ το wii ξεπουλαγε 

τι παει να πει αυτο??οτι ειχε παιχνιδαρες?

Να σε ρωτησω κατι μετοχες στην εταιρεια εχεις??

Επισης ποιες κονσολες εχεις εκτος απο switch?

Επισης απο το εξωτερικο μας γραφεις γιατι στην Ελλαδα ναι παρακαλανε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Karamela, αυτό ακριβώς να κάνεις. Είσαι καταναλωτής και στηρίζεις με τα λεφτά σου προϊόντα και εταιρίες. Όταν κάτι δεν σου αρέσει δεν το στηρίζεις.

Συνεπώς πουλάς το Switch και όταν με το καλό πιστέψεις ότι έχει το σύστημα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν, ξανακάνεις αγορά. Πού ξέρεις, μπορεί μέχρι τότε να έχει βγεί και νέο hardware revision.

Επεξ/σία από panther_512
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, pigos23 είπε

κ το wii ξεπουλαγε 

Καλά το wii για μένα ήταν με διαφορά η χειρότερη σταθερή κονσόλα της Nintendo, άσχετο αν πούλησε πολύ.

Δημοσ.

4 minutes ago, karamela693 said:

Καλά στην Ελλάδα στα ράφια μένουν μην το ψάχνεις. Στο εξωτερικό πουλάει πολύ καλά, άλλα ακόμα είμαστε σε περίοδο Hype, βάλε και τα zelda/Mario και έδεσε το γλυκό.....από εδώ και πέρα όμως τι γίνεται, θα συνεχίσει να πουλάει έτσι, θα αντέξει την πίεση ειδικά από το ps4 και τους ένα σκασμό τίτλους που θα βγουν σε αυτό μέσα στο 2018???

Στην Ελλάδα όλα μένουν στα ράφια. 

Εκτός αν είχες πάει καμία φορά για PS4 και σου είπαν ότι τελείωσαν. 

10 μήνες μετά ακόμα περίοδος hype? 

Δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για τα παιχνίδια οι υπόλοιποι? 

2 minutes ago, pigos23 said:

κ το wii ξεπουλαγε 

Ναι είχε. Όπως είχε και πολλά άθλια όπως όλες οι κονσόλες που πουλάνε καλά. 

Καλά θα ήταν, αν και θα προτιμούσα να είχα αγοράσει πριν 10 χρόνια από Google και Apple. Ή ακόμα καλύτερα bitcoins. 

Δεν έχω switch. Δυστυχώς τα λεφτά πήγαν σε κινητό και μηχανή. Μπορείς να δεις τι έχω στην υπογραφή μου. 

Από την εξωτική Ελλάδα γράφω. 

Δημοσ.

Εγω δεν παρεξηγουμε και ελπιζω να μην παρεξηγητε κανεις,συζητηση κανουμε.

Στη λιστα που εβαλες εχει 6 ps4 exclusive και ολα τα αλλα ειναι multiplatform.Η Nintendo εχει ενα σπαστικο αλλα ευχαριστο τροπο να ανακοινωνει τα games με Directs.Οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε αν καποια απο αυτα θα ερθουν ή οχι.Η nintendo εχει πει οτι δεν θα παει κοντρα στο ps4/xbox και θα ακολουθησει το δικο της δρομο και οσα games ερθουν ειναι καλοδεχουμενα.Multiplatform δεν εγραψα πιο πριν για να μεγαλωσει η λιστα αλλα και παλι ειναι λογικο να ειναι πιο μικρη σε ενα συστημα που δεν εκλεισε χρονο απο ενα που εχει 5 χρονια ζωης και πανω κατω μονοπολιο γιατι το xbοx υπαρχει δεν υπαρχει. 

Wii u εγραψα οτι δεν ειχα και απο τη στιγμη που αγορασα το switch και μου πουλαει game που γραφει exclusive  for nintendo switch δεν μπορω να πω κατι αλλο εκτος αποτι εχω exclusive game που δεν θα μπορεσω να παιξω ακριβος το ιδιο περιεχομενο καπου αλλου.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Εγω δεν παρεξηγουμε και ελπιζω να μην παρεξηγητε κανεις,συζητηση κανουμε.

Στη λιστα που εβαλες εχει 6 ps4 exclusive και ολα τα αλλα ειναι multiplatform.Η Nintendo εχει ενα σπαστικο αλλα ευχαριστο τροπο να ανακοινωνει τα games με Directs.Οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε αν καποια απο αυτα θα ερθουν ή οχι.Η nintendo εχει πει οτι δεν θα παει κοντρα στο ps4/xbox και θα ακολουθησει το δικο της δρομο και οσα games ερθουν ειναι καλοδεχουμενα.Multiplatform δεν εγραψα πιο πριν για να μεγαλωσει η λιστα αλλα και παλι ειναι λογικο να ειναι πιο μικρη σε ενα συστημα που δεν εκλεισε χρονο απο ενα που εχει 5 χρονια ζωης και πανω κατω μονοπολιο γιατι το xbοx υπαρχει δεν υπαρχει. 

Wii u εγραψα οτι δεν ειχα και απο τη στιγμη που αγορασα το switch και μου πουλαει game που γραφει exclusive  for nintendo switch δεν μπορω να πω κατι αλλο εκτος αποτι εχω exclusive game που δεν θα μπορεσω να παιξω ακριβος το ιδιο περιεχομενο καπου αλλου.

Καλά ναι αν δεν είχες wii u, δεν το συζητάμε μια χαρά είναι η βιβλιοθήκη του Switch, το θέμα είναι τι γίνεται με εμάς που είχαμε Wii u?? Μάλλον την πατήσαμε προς το παρών...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, NickTG είπε

Στην Ελλάδα όλα μένουν στα ράφια. 

Εκτός αν είχες πάει καμία φορά για PS4 και σου είπαν ότι τελείωσαν. 

10 μήνες μετά ακόμα περίοδος hype? 

Δεν έχουν ενημερωθεί ακόμα για τα παιχνίδια οι υπόλοιποι? 

Ναι είχε. Όπως είχε και πολλά άθλια όπως όλες οι κονσόλες που πουλάνε καλά. 

Καλά θα ήταν, αν και θα προτιμούσα να είχα αγοράσει πριν 10 χρόνια από Google και Apple. Ή ακόμα καλύτερα bitcoins. 

Δεν έχω switch. Δυστυχώς τα λεφτά πήγαν σε κινητό και μηχανή. Μπορείς να δεις τι έχω στην υπογραφή μου. 

Από την εξωτική Ελλάδα γράφω. 

Κάνεις λάθος για την Ελλάδα , σε διαφημιστική εταιρία δουλεύω και έχουμε πελάτες γνωστές αλυσίδες, δεν θες να ξέρεις πόσα ps4 πουλάνε σε σχέση με switch. Τα Switch στην Ελλάδα τα δίνουν με το ζόρι, έχω πάει σε αποθήκη του Public και είχε ένα κιβώτιο 20-30 switch και δίπλα κυριολεκτικά ένα Container ps4 και μου είπαν ότι για τα  ps4 θα χρειαστεί να κάνουν πάλι παραγγελία γιατί θα τα δώσουν όλα αυτά εδώ μέσα σε ένα μήνα!!!

Εννοείτε ότι είχε και καλά παιχνίδια το wii, άλλα όταν πουλάς μια κονσόλα με hardware περασμένης γενιάς για να βγάλεις motion χειριστήρια και τα γραφικά στα παιχνίδια είναι μια σκέτη θολούρα ε δεν το λες και καλό.....το wii ήταν ένα gamecube με motion χειριστήρια και δυστυχώς πούλησε πολύ καλά στους Non Gamer και εμάς τους fan της Nintendo μας έσκισε καθώς κατσικωθήκαμε με αυτό το άθλιο τεχνολογικό μηχάνημα για χρόνια....άσε πονεμένη ιστορία αυτή με το wii.

Κ

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, karamela693 είπε

Καλά ναι αν δεν είχες wii u, δεν το συζητάμε μια χαρά είναι η βιβλιοθήκη του Switch, το θέμα είναι τι γίνεται με εμάς που είχαμε Wii u?? Μάλλον την πατήσαμε προς το παρών...

Παντα καποιοι την πατανε.Παρε παραδειγμα το xbox one x στα 500€ και αντι να βγαλουν κανα παιχνιδι λεει παιξε τα παλια σε ψευδο 4κ αναλυση το ιδιο εκανε και το ps4 pro με τη διαφορα οτι εκει εχει games.Οτι εδειξαν στην Ε3  θα βγει και στα windows 10 οπου θα τα παρεις με κλειδια στη μιση τιμη και κατω.

Στο θεμα μας τωρα το wii u ηταν αποτυχια αλλα ειχε πολυ ωραιο library και δεν ηθελαν να παει χαμενο οποτε τα games που δεν πουλησαν η πουλησαν λιγο λογο μικρων πωλησεων της κονσολας καλα το σκεφτηκαν  και τα φερνουν στο νεο μηχανημα οπου πουλανε πολυ καλυτερα.Ναι εσεις στα συγκεκριμενα games ισως το βλεπετε οτι σας δουλεψαν αλλα στο τελος τα παιξατε,τωρα καντε focus σε αλλα games.Αυτη βγαζουν περισσοτερο κερδος και για μας χωρις wii u εχουμε περισοτερα games.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.

Το wii ειχε 15 παιχνιδαρες

Μεχρι εκει

Μετα πηξαμε σε αρπαχτες

Ασχετη παντελως ερωτηση οσοι εχετε το nba playground πως στο @#€ περνετε ,,rebound Σε οποια φαση κ αν πηδηξω μου τα περνουν

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...