Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Μια απ τα ιδια

Ο μοναδικος retail τιτλος που εχω μεχρι στιγμης ειναι το odyssey ο οποιος ειναι κ αυτος που δεν μπορεις να βρεις αλλου Ειναι αληθινο exclusive δηλαδη

Ειναι που ειναι ακριβο το hobby με τη παρτη του switch ας μην μας τα περνει η κυρα nintendo τα χρηματα που βγαζουμε με ιδρωτα ειτε για ξαναζεσταμενο φαγητο απο το wiiu (το οποιο οι ποιο πολλοι ειχαμε)ειτε με ports που πονταρει στην φορητοτητα κ στο οτι θα σκασω στην καλυτερη + 30 euro για να το παιζω στο δρομο....

Δεν σφαξανε

Ακομα κ το nba 2k18 που πραγματικα με εψηνε για αγορα απο τα multi μιας κ ειναι στο 40ρι αν βαλεις οτι πρεπει να παρεις κ micro sd αντε γεια παλι

Αγοραζετε εξυπνα κ οχι ξαναζεσταμενα φαγητα...Μηπως κ παρουν χαμπαρι ολες οι εταιρειες...

dark souls σου λεει remastered κ φερε μου τα euro σου που το χουμε παιξει ηδη χρονια πριν

Βαλε τον κωλ#@€ σου κατω κ φτιαξε κατι παραπλησιο εξελιξε το κιολας (πχ οπως το bloodborne σε αυτη τη γενια) κ δωστο μου στο switch να το παρω , αλλα οχι το skyrim με minimum 50€ που εχει βγει κ σε φριτεζα 

Εντάξει θεός!!! Δεν έχω να προσθέσω τίποτα και συμφωνώ 100%

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ορισμένοι βιάζεστε, πολύ κιόλας. Είναι μηχάνημα 10 μηνών στην αγορά χαλαρώστε. Το Xbox one στον τέταρτο χρόνο της ζωής του και δεν έχει καν τον αριθμό (πόσο μάλλον την ποιότητα) στα exclusive που έχει ήδη το switch έτοιμα προς αγορά. Το ότι πολλά παιχνίδια δεν θα βγουν για το switch ήταν αυτονόητο από πριν και το ξέραμε όλοι μας, δεν είναι δα κανένα μυστικό και δεν καταλαβαίνω τα σχόλια τα οποία δεν έχουν κανένα στόχο και καμιά ουσία για πράγματα που ήταν ήδη γνωστά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχιζετε να μην μου λετε μεχρι στιγμης τα exclusives της κονσολας

Το πρωτο λοιπον διαστημα της κονσολας xbox που αναφερθηκε λοιπον ειχε exclusive προχειρα που μου ερχονται στο μυαλο τα

ryse,dead rising 3,killer instict,titanfall,forza5,

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Αγοραζετε εξυπνα κ οχι ξαναζεσταμενα φαγητα...Μηπως κ παρουν χαμπαρι ολες οι εταιρειες...

Δηλαδή το να αγοράσεις παιχνίδι που ευχαριστήθηκες ή το θέλεις να το έχεις και αλλού για Χ, Ψ λόγους θεωρείται ότι τρως ξαναζεσταμένο φαγητό; Αυτό το λες την ίδια στιγμή ακριβώς παρακάτω μιλάς για NBA2K18 που είναι ο ορισμός του ξαναζεσταμένου φαγητού; 

Καταλαβαίνω που το πάτε ορισμένοι αλλά είστε συγχισμένοι και συγκρίνετε ανόμοια πράγματα σε κάθε επίπεδο. Συγκρίνετε την λάθος πλατφόρμα, με τα λάθος παιχνίδια, με την λάθος χρονική περίοδο με την λάθος εμπορική πολιτική και εμπορικό μοντέλο. 

Επεξ/σία από ikaruga24
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε

Ορισμένοι βιάζεστε, πολύ κιόλας. Είναι μηχάνημα 10 μηνών στην αγορά χαλαρώστε. Το Xbox one στον τέταρτο χρόνο της ζωής του και δεν έχει καν τον αριθμό (πόσο μάλλον την ποιότητα) στα exclusive που έχει ήδη το switch έτοιμα προς αγορά. Το ότι πολλά παιχνίδια δεν θα βγουν για το switch ήταν αυτονόητο από πριν και το ξέραμε όλοι μας, δεν είναι δα κανένα μυστικό και δεν καταλαβαίνω τα σχόλια τα οποία δεν έχουν κανένα στόχο και καμιά ουσία για πράγματα που ήταν ήδη γνωστά. 

Προσωπικά δεν με ενοχλεί από μόνο του το θέμα με τα Exclusives, είναι συνδυαστικό και με την έλλειψη φρέσκων Multiplatforms, που μας οδηγεί στο να έχουμε μόνο Indies και αρχαία Multiplatforms.

Ναι το Xbox δεν έχει exclusives άλλα έχει όλα τα Multiplatforms και από μόνο του αυτό είναι μεγάλο συν. Στο switch αυτή την στιγμή ούτε φρέσκα ΑΑΑ multiplatforms έχουμε ή διακρίνουμε στον ορίζοντα, ούτε νέους μεγάλης παραγωγής Exclusive τίτλους. Και μείναμε με το βίντεο που μας έβαλε  φίλος πριν με 45 και καλά νέα παιχνίδια που ούτε ένα κυριολεκτικά δεν είναι φρέσκο και μεγάλη παραγωγή ανεξάρτητα αν είναι Exclusive/Multiplatform. Μην αναφέρω ότι θα μας ζητάνε ένα σκασμό λεφτά για να παίξουμε παιχνίδια που κυκλοφόρησαν πριν χρόνια σε άλλες κονσόλες.
Είμαστε γκρινιάριδες διότι προσωπικά έσκασα κοντά 600 ευρώ για την κονσόλα (switch, pro controler, κάρτα μνήμης, mario, zelda) με την λογική ότι αφού μας έδωσε τέτοιες παιχνιδάρες η Nintendo το 2017 (Mario-Zelda) το 2018 περίμενα ότι θα γίνει χαμός. Και αντί για αυτό είναι λες και βλέπω line up για το Ps vita.

2 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Δηλαδή το να αγοράσεις παιχνίδι που ευχαριστήθηκες ή το θέλεις να το έχεις και αλλού για Χ, Ψ λόγους θεωρείται ότι τρως ξαναζεσταμένο φαγητό; Αυτό το λες την ίδια στιγμή ακριβώς παρακάτω μιλάς για NBA2K18 που είναι ο ορισμός του ξαναζεσταμένου φαγητού; 

Καταλαβαίνω που το πάτε ορισμένοι αλλά είστε συγχισμένοι και συγκρίνεται ανόμοια πράγματα σε κάθε επίπεδο. Συγκρίνεται την λάθος πλατφόρμα, με τα λάθος παιχνίδια, με την λάθος χρονική περίοδο με την λάθος εμπορική πολιτική και εμπορικό μοντέλο. 

Δεν είναι κακό να υπάρχουν παλιά παιχνίδια άλλα να τα τιμολογούν σωστά σαν παλιά παιχνίδια που είναι και οχι να ζητάνε 50αρικα, και κυρίως αυτά τα παιχνίδια είναι για μπούγιο όπως λένε και στο χωρίο μου, καλό να τα έχεις άλλα δεν προσφέρουν και κάτι ουσιαστικό.
Είναι δυνατό π.χ. να ζητάς 50+ ευρώ για το Skyrim??? Είμαστε σοβαροί??? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Καταλαβαίνω που το πάτε ορισμένοι αλλά είστε συγχισμένοι και συγκρίνεται ανόμοια πράγματα σε κάθε επίπεδο. Συγκρίνεται την λάθος πλατφόρμα, με τα λάθος παιχνίδια, με την λάθος χρονική περίοδο με την λάθος εμπορική πολιτική και εμπορικό μοντέλο. 

Ναι ετσι θεωρειτε ... σορρυ αν δεν το καταλαβαινεις

Αν εσυ πηρες το switch για να πεξεις ολα τα προηγουμενης γενιας games ξανα στην κονσολα για να λες οτι μπορεις να τα παιξεις κ on the go μεγεια σου με χαρα σου μερικοι δεν πηραμε την κονσολα για αυτο

Επισης το nba 2k18 ειναι multi τιτλος που βγηκε φετος κ σκεφτομουν να τον τιμησω στο switch Αν πχ εβγαινε το nba σκετο ή το nba deluxe ή το nba 2k 17 remastered για να στο πω να το καταλαβεις ε οχι δεν θα εμπενε καν στην σκεψη μου

Επισης πιο πανω  ανεφερα την αντιστοιχη πχ περιοδο το xbox ειχε 5 exclusive που μου ηρθαν στο μυαλο στα γρηγορα 

Επισης ακομα περιμενω απο την εμπορικη τους πολιτικη-μοντελο που μου ανεφερες ποσο θα κοστιζει το online τι θα γινει με την virtual console κ.α κ αν θα πρεπει να ξαναπληρωσω τιτλους που ηδη εχω αγορασει κτλ

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.

Το ότι η κονσόλα δίνει δυνατότητα να παίξεις on the go είναι ένα πολύ καλό και μεγάλο συν, άλλα δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε σαν δικαιολογία για να δικαιολογήσουμε τα αδικαιολόγητα.... με την ίδια λογική π.χ. το Xbox One X που παίζει τα παιχνίδια σε 4κ να ζητά για τα παιχνίδια άλλο κόστος από το απλό xbox που δεν έχει 4κ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Ναι ετσι θεωρειτε ... σορρυ αν δεν το καταλαβαινεις

Αν εσυ πηρες το switch για να πεξεις ολα τα προηγουμενης γενιας games ξανα στην κονσολα για να λες οτι μπορεις να τα παιξεις κ on the go μεγεια σου με χαρα σου μερικοι δεν πηραμε την κονσολα για αυτο

Επισης το nba 2k18 ειναι multi τιτλος που βγηκε φετος κ σκεφτομουν να τον τιμησω στο switch Αν πχ εβγαινε το nba σκετο ή το nba deluxe ή το nba 2k 17 remastered για να στο πω να το καταλαβεις ε οχι δεν θα το αγοραζα

Επισης πιο πανω σου ανεφερα την αντιστοιχη πχ περιοδο του xbox τι ειχε ως exclusive

Οχι δεν θεωρείται έτσι. Εσύ το θεωρείς έτσι. Σόρρι αν δεν το καταλαβαίνεις. 

Οταν εγώ αγοράζω κονσόλα την αγοράζω για να παίξω παιχνίδια που -θέλω- και έχω μελετήσει από πριν. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα παιχνίδι ανά κονσόλα που να θεωρήσω ότι αξίζει τα λεφτά της. Ακριβώς όπως είχα αγοράσει το PS4 μόνο για το Bloodborne (και στην πορεία είχα και το Persona 5) έτσι και το Switch που έχει τα δικά του παιχνίδια. Το ότι αγόρασες μια κονσόλα χωρίς να κάνεις πρώτα την έρευνα σου ή έστω ως gamer να στηριχτείς σε αυτά που ξέρει δεν σου φταίει η κονσόλα. Αν αγόραζα ένα Xbox one με την προοπτική να παίξω πολλά Ιαπωνικά RPG παράδειγμα ποιος μου φταίει; Το κακό μου το κεφάλι ή η κονσόλα; 

Για το NBA δεν θα κάνω λόγο, παράδειγμα ήταν καθαρά για το υποτιθέμενο ξαναζεσταμένο φαγητό που λες και όχι δεν είναι νέο παιχνίδι επειδή γράφει 2K18. Είναι σαν να λες ότι το Uncharted remastered είναι νέο παιχνίδι επειδή γράφει remastered. Τα exclusive μέχρι τώρα και μόνο της ίδιας της nintendo είναι το Breath of the wild, Mario odyssey, Arms, Splatoon 2, Mario Kart 8, Xenoblade Chronicles 2 και είμαι σίγουρος ότι ξεχνάω και άλλα. 

Επίσης δεν έχει σημασία το πόσα αλλά το πως. Η ποιότητα και όχι η ποσότητα. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, pigos23 είπε

Συνεχιζετε να μην μου λετε μεχρι στιγμης τα exclusives της κονσολας

Το πρωτο λοιπον διαστημα της κονσολας xbox που αναφερθηκε λοιπον ειχε exclusive προχειρα που μου ερχονται στο μυαλο τα

ryse,dead rising 3,killer instict,titanfall,forza5,

Καλά αν το πάρουμε στην πράξη ούτε το Zelda ήταν exclusive καθώς ήταν παιχνίδι φτιαγμένο για το Wii u, δεν είναι τυχαίο ότι σε απόδοση οι 2 εκδόσεις είναι σχεδόν παρόμοιες!!! Ουσιαστικά μόνο το Mario ήταν ΑΑΑ exclusive τίτλος.

Δημοσ.

Ετσι θεωρειτε φιλε μου οσο κ να μην το παραδεχεσε ...

Εκτος κ αν δεν ησουν κατοχος wiiu ή καποιας κονσολας απο την προηγουμενη γενια οποτε παω πασο

το Μario kart 8 exclusive...

Μαλιστα...

Το zelda exclusive...

Μαλιστα...

Εκτιθεσε....

Το xenoblade 2 αυτο ειναι κ το χα ξεχασει κ εχεις απολυτο δικιο

Με την λογικη σου λοιπον που λες για το uncharted ετσι ειναι κ το splatoon 2 κ δεν θα μιλησω για τις παιχνιδαρες arms 1_2 switch κλπ

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Τα exclusive μέχρι τώρα και μόνο της ίδιας της nintendo είναι το Breath of the wild, Mario odyssey, Arms, Splatoon 2, Mario Kart 8, Xenoblade Chronicles 2 και είμαι σίγουρος ότι ξεχνάω και άλλα. 

Πφφφφφφ. Σιγά τα exclusives.

Εδώ το XBOX είχε την υπερπαιχνιδάρα το Ryse με τα δισσεκατομύρια πολύγωνα των μοντέλων, που την αγοράσαμε 3 ευρώ στο PC και έφαγε uninstall στο 5ωρο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Οχι δεν θεωρείται έτσι. Εσύ το θεωρείς έτσι. Σόρρι αν δεν το καταλαβαίνεις. 

Οταν εγώ αγοράζω κονσόλα την αγοράζω για να παίξω παιχνίδια που -θέλω- και έχω μελετήσει από πριν. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα παιχνίδι ανά κονσόλα που να θεωρήσω ότι αξίζει τα λεφτά της. Ακριβώς όπως είχα αγοράσει το PS4 μόνο για το Bloodborne (και στην πορεία είχα και το Persona 5) έτσι και το Switch που έχει τα δικά του παιχνίδια. Το ότι αγόρασες μια κονσόλα χωρίς να κάνεις πρώτα την έρευνα σου ή έστω ως gamer να στηριχτείς σε αυτά που ξέρει δεν σου φταίει η κονσόλα. Αν αγόραζα ένα Xbox one με την προοπτική να παίξω πολλά Ιαπωνικά RPG παράδειγμα ποιος μου φταίει; Το κακό μου το κεφάλι ή η κονσόλα; 

Για το NBA δεν θα κάνω λόγο, παράδειγμα ήταν καθαρά για το υποτιθέμενο ξαναζεσταμένο φαγητό που λες και όχι δεν είναι νέο παιχνίδι επειδή γράφει 2K18. Είναι σαν να λες ότι το Uncharted remastered είναι νέο παιχνίδι επειδή γράφει remastered. Τα exclusive μέχρι τώρα και μόνο της ίδιας της nintendo είναι το Breath of the wild, Mario odyssey, Arms, Splatoon 2, Mario Kart 8, Xenoblade Chronicles 2 και είμαι σίγουρος ότι ξεχνάω και άλλα. 

Επίσης δεν έχει σημασία το πόσα αλλά το πως. Η ποιότητα και όχι η ποσότητα. 

Κάνεις μεγάλο λάθος όσον αφορά τα Exclusives, το Zelda, mario kart και Splatoon είναι παιχνίδια του Wii U που μας τα έφερε και στο Switch σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή. Μόνο τα 3 από τα 6 είναι για το Switch που ανέφερες και το Arms πιο πολύ για να σπας πλάκα είναι παρά το λες σοβαρό παιχνίδι. Οπότε μένουμε με 2 παιχνίδια και αυτά ακόμα αμφιβάλω αν ξεκίνησαν να φτιάχνονται για το switch, πιο πιθανό μου φαίνεται και αυτά να ήταν προγραμματισμένα για το wii u, άλλα επειδή wii u μας τελείωσε τα βγάλανε στο switch.
Οταν αγοράζεις μια κονσόλα την αγοράζεις σίγουρα για κάποια παιχνίδια άλλα κυρίως και για παιχνίδια που θα έρθουν και μέχρι τώρα μόνο indies ή αρχαία Multiplatfors ανακοινώνονται και προσωπικά ανησυχώ πολύ. 

Επεξ/σία από karamela693
Δημοσ.

Πολύ σωστά τα λέτε.

Συνεπώς ψηφίζετε με το πορτοφόλι σας, δεν αγοράζετε το Switch και αφιερώνετε λεφτά και χρόνο σε πράγματα που αξίζουν τα λεφτά και το χρόνο σας.

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Πφφφφφφ. Σιγά τα exclusives.

Εδώ το XBOX είχε την υπερπαιχνιδάρα το Ryse με τα δισσεκατομύρια πολύγωνα των μοντέλων, που την αγοράσαμε 3 ευρώ στο PC και έφαγε uninstall στο 5ωρο.

εχεις δικιο μαζι σου αλλα ειναι exclusive που πουλησε αυτην την περιοδο

26 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Πολύ σωστά τα λέτε.

Συνεπώς ψηφίζετε με το πορτοφόλι σας, δεν αγοράζετε το Switch και αφιερώνετε λεφτά και χρόνο σε πράγματα που αξίζουν τα λεφτά και το χρόνο σας.

Σταματηστε να λετε για την αγορα τις κονσολας κ γιατι την πηραμε ελεος με την καραμελα

υπηρχε κατι αντιστοιχο σαν πλατφορμα κ δεν το προτιμησαμε? γουσταραμε την ιδεα τα σκασαμε την πηραμε .τελος 

Συζητηση κανουμε για το πως μας τα περνουν στα παιχνιδια

Αυτο που λεω τεκμηριωμενα απο την αρχη

Ειμαι κατοχος wiiu εχω το mario kart 8

Το πληρωσα 50 € 

Ο φιλος πιο πανω μου ανεφερε για οικονομικη πολιτικη,εμπορικη πολιτικη κλπ

Γιατι λοιπον αν θελω να το ξαναπαρω στο switch πρεπει να το πληρωσω αλλα 50 ;

για τον easy οδηγο για αρχαριους κ τα ιδια dlc?

Γι αυτο λοιπον σκεφτομαστε κ ριχνουμε μαυρο σε πολιτικες τετοιες

Τα πραγματα ειναι απλα παει λιγο να ισοσταθμισει την χασουρα του wiiu αλλα δεν θα τους βγαλουμε κ το καπελο κιολας ,,(ιδιως οσοι ειχαμε κ την προηγουμενη κονσολα τους λοιπον)

Α κ ειπαμε ε δεν ειναι exclusive to mario kart 8 deluxe,reborn, κ οπως το καλο το ονομαζανε χαχα

Επεξ/σία από pigos23
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Πολύ σωστά τα λέτε.

To αγοράσαμε, απολαύσαμε τα zelda/mario (Εξαιρετικά και τα 2) από εκει και πέρα τι όμως?? Για πες μου 3-4 τίτλους που περιμένουμε στο 2018 και θα μας κάνει να ανυπομονούμε?? Οι άλλοι (ps4) έχουν για το 2018, Monster Hunter, Red Dead Redemption, Spiderman, Far Cry 5, Detroit: Become Human, God of war, Days gone,  Death Stranding, Anthem, Skull & Bones, Strange Brigade, Yakuza 6, Final Fantasy NT, The Inpatient, Kingdom Hearts III, Vampyr, Code Vein, Shenmue III, Ghost Of Tsushima, Metro Exodus, A Way Out, Darksiders III, The Crew 2 και ίσως Last of us 2.....όλοι τίτλοι ΑΑΑ που αρκετοί από αυτούς θα είναι εξαιρετικοί....και ένα σωρό άλλους που δεν μου έρχονται τώρα στο μυαλό + τα κλασικά ετήσια Multiplatforms (Assasin creed, Call of duty κλπ.)
Εμείς τι περιμένουμε στο switch το remastered dark souls και το Mario Tennis??????!!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...