Fulgore Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, Malthador είπε ------------------------- Analysts Suggest Nintendo Switch May Have Sold 14.6 Million, Trounced Wii U Lifetime Sales Πολύ ενδιαφέρον. Τέλος του μήνα θα μάθουμε αν ισχύει όντως. Εάν ισχύει πάντως, τότε η κονσόλα στο τέλος του πρώτου έτους της θα πλησιάζει τα 20m κομμάτια πουλημένα, που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Και να μην ισχυει για τωρα,σιγουρα θα ισχυει τελος του χρονου που παλι θα ξεπερασει σε πολυ συντομο διαστημα το Wii U και φυσικα φτανει σιγα σιγα στην πλατη του Χ κουτιου(ειπαμε τα exclusives δεν μετρανε και ο κοσμος αγοραζει μονο multiplayer παιχνιδια ε MS?) Για μενα προσωπικα βεβαια αυτο ειναι κακο γιατι θα αργησει να πεσει η τιμη του
Mistwalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 55 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε WTF???? Εχει και νέο Fear Effect μέσα!!! Ποιος άκουσε για κάτι τέτοιο; Ειχαν ανακοινωσει το fear effect remake στο switch και μετα απο κανα μηνα ανακοινωθηκε και το νεο τους game το fear effect sedna.Αγνωστο για ποτε θα βγουν,στο sedna απλως λεει για 2018.
chill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Το NSw αυτή την στιγμή έχει πάνω από 300 τίτλους, πως γίνεται να μη βρίσκεις τίποτα να παίξεις. :/ Στο PS4 τι παίζεις; ------------------------- Analysts Suggest Nintendo Switch May Have Sold 14.6 Million, Trounced Wii U Lifetime Sales Πολύ ενδιαφέρον. Τέλος του μήνα θα μάθουμε αν ισχύει όντως. Εάν ισχύει πάντως, τότε η κονσόλα στο τέλος του πρώτου έτους της θα πλησιάζει τα 20m κομμάτια πουλημένα, που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Δεν νομίζω κάποιος να ενδιαφέρεται για το nsw για τίτλους πλην mario - dk - link - samus. Προσωπικά για τις ανωτέρω σειρές το πήρα και για τίποτε περισσότερο με πλήρη επίγνωση του τι παίρνω και τους λόγους που το αποκτώ. Δεν διαφωνώ ότι έχει 300 τίτλους, αλλά εγώ και πιστεύω και πολλοί άλλοι βλέπουμε 5 τίτλους μέχρι στιγμής διαθέσιμους. Doom, fifa ή skyrim ξέρω γω δεν βρίσκω λόγο να τα παίξει κάποιος στο switch.
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, chill είπε Δεν νομίζω κάποιος να ενδιαφέρεται για το nsw για τίτλους πλην mario - dk - link - samus. Προσωπικά για τις ανωτέρω σειρές το πήρα και για τίποτε περισσότερο με πλήρη επίγνωση του τι παίρνω και τους λόγους που το αποκτώ. Άλλο το τι ενδιαφέρει γενικά κάποιον όπως λες στην πρώτη παράγραφο και άλλο το τι ενδιαφέρει προσωπικά εσένα στη δεύτερη. Δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εμένα πχ με ενδιαφέρουν και τα indies που κυκλοφορούν στο Switch και δεν περιορίζομαι σε Mario-DK-Zelda-Metroid. 4
Mistwalker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 40 λεπτά πριν, karamela693 είπε Σχεδόν τίποτα φρέσκο/νεο ή μεγάλη παραγωγή για το 2018. Μαλλον θα κανουμε υπομονη τον πρωτο καιρο και για μεγαλα games θα περιμενουμε τα bayonetta,Kirby,yoshi(αν και ακουγεται για release Ιουνιο αλλα ο Απριλιος φαινεται αδειος) και donkey kong.Καπου μεχρι τον Ιουνιο πριν την Ε3 πιστευω θα βαλουν και το Μαριο tennis.Τωρα το θεμα ειναι οτι capcom,Namco και οσοι αλλοι φοβηθηκαν για αποτυχια τυπου wii u ειχαν πει οτι τα exclusives και το δυνατο support θα ξεκινησει απο τον Μαρτιο.Εγω πιστευω οτι αυτον τον καιρο θα εχουμε περισσοτερα indies και τους τιτλους που εγραψα και μετα την Ε3 θα κλαψουν τα πορτοφολια μας.
DJTaurus Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Αλλος ένας pure fun τίτλος από τη Ninty. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 55 minutes ago, Fulgore said: Και να μην ισχυει για τωρα,σιγουρα θα ισχυει τελος του χρονου που παλι θα ξεπερασει σε πολυ συντομο διαστημα το Wii U και φυσικα φτανει σιγα σιγα στην πλατη του Χ κουτιου(ειπαμε τα exclusives δεν μετρανε και ο κοσμος αγοραζει μονο multiplayer παιχνιδια ε MS?) Για μενα προσωπικα βεβαια αυτο ειναι κακο γιατι θα αργησει να πεσει η τιμη του Για εμένα είναι θλιβερό πάντως, για το που κατέληξε το Wii U με το ηλίθιο μάρκετινγκ της Ν. Μία κονσόλα που υποστήριζε όλη τη βιβλιοθήκη του Wii και που είχε γαμάτα games και έφτασε τις πωλήσεις του Dreamcast. Oh well... Πάντως δεν είναι -μόνο- λόγω των exclusives που πουλάει το NSw, παίζει τεράστιο ρόλο και το form factor. 40 minutes ago, chill said: Δεν νομίζω κάποιος να ενδιαφέρεται για το nsw για τίτλους πλην mario - dk - link - samus. Προσωπικά για τις ανωτέρω σειρές το πήρα και για τίποτε περισσότερο με πλήρη επίγνωση του τι παίρνω και τους λόγους που το αποκτώ. Δεν διαφωνώ ότι έχει 300 τίτλους, αλλά εγώ και πιστεύω και πολλοί άλλοι βλέπουμε 5 τίτλους μέχρι στιγμής διαθέσιμους. Doom, fifa ή skyrim ξέρω γω δεν βρίσκω λόγο να τα παίξει κάποιος στο switch. Όταν λες «κάποιος» εννοείς τον εαυτό σου μάλλον, γιατί οι πωλήσεις σε διαψεύδουν αν μη τι άλλο. Μαζί σου, κι εγώ όταν βλέπω την library του NSw 5 τίτλους βλέπω όλους κι όλους, όπως βλέπω την library του PS4 και βλέπω 5 τίτλους. Ή πιστεύεις ότι στα twins ισχύει κάτι διαφορετικό; Τελοσπάντων, τα λέω άλλη μια φορά γιατί βλέπω ότι συμμετέχουν και άλλα μέλη πλέον στο νήμα. Τρία βασικά selling points έχει το NSw: Exclusives. Ότι ισχύει παντού και πάντα σε όλα τα συστήματα. Τα αποκλειστικά είναι πάντα λόγος απόκτησης ενός συστήματος. Indies. Τα indies έχουν το «προτέρημα» των basic γραφικών και του ανύπαρκτου σεναρίου. Επομένως, ταιριάζουν καλύτερα σε φορητό σύστημα με μικρή οθόνη, παρά στην 55άρα του σαλονιού μας. Δεν «αξίζει» να χαραμίσεις gaming χρόνο στην τηλεόραση όπου μπορείς να παίξεις God of War, για να παίξεις Shovel Knight. Φορητότητα. Μπορεί να μην βρίσκεις λόγο να παίξεις DOOM στο NSw αντί για το πισί, αλλά είναι ταιράστιο ατού να μπορείς να το παίξεις παντού. Ζυγίζεις το πόσο μετράει για εσένα και κρίνεις αναλόγως. 4
D.Luffy Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Μαζί σου, κι εγώ όταν βλέπω την library του NSw 5 τίτλους βλέπω όλους κι όλους, όπως βλέπω την library του PS4 και βλέπω 5 τίτλους. Ή πιστεύεις ότι στα twins ισχύει κάτι διαφορετικό; Εάν με τη λογική του Chill πάρεις για παράδειγμα το Xbox One μάλιστα, τότε βλέπεις... 1 τίτλο! (Halo) 1
mansa2k Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To πρώτο εξάμηνο βασίζεται σε μεταφορές και μόλις δύο ουσιαστικούς αποκλειστικούς τίτλους (Kirby, Mario Tennis). Από όλες αυτές τις κυκλοφορίες δεν νομίζω πως κάποιος τίτλος θα έχει την ανάλογη υποστήριξη σε επίπεδα μάρκετινγκ όπως τα SMO, BoW επομένως μένει το Labo ως κυρίως πυλώνας. Πίστευα ότι λόγο της υβριδικότητας του συστήματος όλα τα στούντιο της Ν θα στραφούν στην ανάπτυξη τίτλων στο NSW αφού ακριβώς καλύπτει φορητό και οικιακό μοντέλο. Παρόλα αυτά για το πρώτο εξάμηνο του 2018 δεν φαίνεται πουθενά κάτι τέτοιο, αν δεν ακολουθήσει κάποιο ND η κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι τέλη του έτους που είναι και η εμπορικότερη περίοδος. Από την άλλη δεν γνωρίζω κατά πόσο η Ν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει/ανακοινώσει νέους αποκλειστικούς τίτλους για την περίοδο του Ιουνίου~Αυγούστου, πάντως ως φορητό το NSW μπορεί να υποστηρίξει ανάλογες κυκλοφορίες και σε αυτήν την χρονική περίοδο. Το συνολικό διάστημα θεωρώ πως είναι μεγάλο για να καταφέρει η Ν να διατηρήσει την δυναμική του συστήματος. Το Labo πάλι δεν ξέρουμε αν θα πείσει τους καταναλωτές να ξοδέψουν επιπλέον 300 ευρώ για την αγορά του NSW. Βέβαια περιττά που τα γράφω όλα αυτά μιας και το μόνο παράπονο μου είναι να υπήρχαν δύο, τρεις επιπλέον αποκλειστικότητες για το ανάλογο διάστημα και αυτό είναι όλο. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k 1
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 59 λεπτά πριν, chill είπε Δεν νομίζω κάποιος να ενδιαφέρεται για το nsw για τίτλους πλην mario - dk - link - samus. Προσωπικά για τις ανωτέρω σειρές το πήρα και για τίποτε περισσότερο με πλήρη επίγνωση του τι παίρνω και τους λόγους που το αποκτώ. Δεν διαφωνώ ότι έχει 300 τίτλους, αλλά εγώ και πιστεύω και πολλοί άλλοι βλέπουμε 5 τίτλους μέχρι στιγμής διαθέσιμους. Doom, fifa ή skyrim ξέρω γω δεν βρίσκω λόγο να τα παίξει κάποιος στο switch. Μια χαρά τίτλους έχει και εκτός των ονομάτων της ίδιας της nintendo. Οπως πάντα όμως σε όλες τις πλατφόρμες ο αριθμός των παιχνιδιών που θα έχει να θυμάται κάποιος ή που θα θεωρεί ότι "αυτός είναι ο λόγος που το πήρα" βρίσκεται μεταξύ 5-10 τίτλων. Λόγους για να παίξεις παιχνίδια στο switch τύπου doom είναι φυσικά η φορητότητα και η ευκολία που σου παρέχει για να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή την κονσόλα στα χέρια σου. Ρώτα το φιλαράκι μου να σου πει που έχει υπερτούμπανο PC πότε ήταν η τελευταία φορά που έκατσε και έπαιξε παιχνίδι τώρα που έχει κορούλα. Πήρε το Switch πριν κάνα μήνα και έχει βρει την υγειά του. Μπορεί να παίξει ακόμα και νανουρίζοντας την στον καναπέ. Δεν είναι κάτι μικρό το συγκεκριμένο ζήτημα. 1
chill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μα προφανώς και μιλάω υποκειμενικά ή αντε και για τον κύκλο μου. Τα indies είναι... Indies ζω κ χωρίς αυτά. Χωρίς Mario ή Kratos δεν την παλεύω. Όπως είπα κ πριν πήρα το switch με επίγνωση του τι να περιμένω κ δεν έχω παράπονο ως προς αυτό so far, κάθε άλλο. 2
karamela693 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Συγνώμη μια χαρά τίτλους ΔΕΝ έχει πέρα από τα ονόματα της Nintendo, εκτός και αν εννοείται τίτλους του στιλ doom, Skyrim, L.A. Noire κλπ. που τα έχουμε παίξει ήδη εδώ και καιρό αλλού. Τώρα οκ, αν κάποιος ξεκινάει το gaming με την κονσόλα της Nintendo θα βρεί πολλά παιχνίδια, άλλα προσωπικά μιλώντας πέρα από Zelda Και Mario και άντε και το Rabbits, όλα τα υπόλοιπα ΑΑΑ που έχει η κονσόλα τα έχω παίξει ήδη αλλού (Wii U, Ps, PC κλπ.), με indies απλά δεν ασχολούμαι καν εκτός και αν που και που μου γυαλίσει κανένα. Για μένα για να διατηρήσει την δυναμική της η κονσόλα και μέσα στο 2018 θα πρέπει να δούμε και νέους ΑΑΑ τίτλους από την Nintendo και όχι ξαναζεσταμένο φαγητό και κάποια νέα και φρέσκα ΑΑΑ multiplatforms. Είναι π.χ. δυνατό η μεγαλύτερη κυκλοφορία για το 2018 (Red Dead Redemption) να μην κυκλοφορήσει στο switch??? Για να μην έχουμε και παρεξηγήσεις μου αρέσει πολύ η κονσόλα άλλα για μέσα στο 2018 πέρα από Kirby, Mario Tennis που είπε ο φίλος ''mansa2k''' δεν βλέπω να έχουμε κάτι άλλο αξιόλογο. Ακόμα και το Bayoneta, ok παίξαμε το πρώτο στο ps3, το ξαναπαίξαμε στο wii u, παίξαμε και το 2 στο Wii U...ε φτάνει ποια ή δώσε μας το 3 ή μην μας ζαλίζεις με αυτό....πέρασε το πρώτο 9μηνο που είναι περίοδος χάριτος με remasterd του wii u κλπ. πρέπει τώρα να ξεκινήσουν να βγαίνουν τα πραγματικά παιχνίδια. 19 λεπτά πριν, chill είπε Μα προφανώς και μιλάω υποκειμενικά ή αντε και για τον κύκλο μου. Τα indies είναι... Indies ζω κ χωρίς αυτά. Χωρίς Mario ή Kratos δεν την παλεύω. Όπως είπα κ πριν πήρα το switch με επίγνωση του τι να περιμένω κ δεν έχω παράπονο ως προς αυτό so far, κάθε άλλο. Κάπως έτσι είναι και για μένα, και έχω και άλλους 2 φίλους μου με switch και πάνω κάτω την ίδια γνώμη έχουν... 1 ώρα πριν, mansa2k είπε To πρώτο εξάμηνο βασίζεται σε μεταφορές και μόλις δύο ουσιαστικούς αποκλειστικούς τίτλους (Kirby, Mario Tennis). Από όλες αυτές τις κυκλοφορίες δεν νομίζω πως κάποιος τίτλος θα έχει την ανάλογη υποστήριξη σε επίπεδα μάρκετινγκ όπως τα SMO, BoW επομένως μένει το Labo ως κυρίως πυλώνας. Πίστευα ότι λόγο της υβριδικότητας του συστήματος όλα τα στούντιο της Ν θα στραφούν στην ανάπτυξη τίτλων στο NSW αφού ακριβώς καλύπτει φορητό και οικιακό μοντέλο. Παρόλα αυτά για το πρώτο εξάμηνο του 2018 δεν φαίνεται πουθενά κάτι τέτοιο, αν δεν ακολουθήσει κάποιο ND η κατάσταση θα συνεχιστεί μέχρι τέλη του έτους που είναι και η εμπορικότερη περίοδος. Από την άλλη δεν γνωρίζω κατά πόσο η Ν έχει σκοπό να κυκλοφορήσει/ανακοινώσει νέους αποκλειστικούς τίτλους για την περίοδο του Ιουνίου~Αυγούστου, πάντως ως φορητό το NSW μπορεί να υποστηρίξει ανάλογες κυκλοφορίες και σε αυτήν την χρονική περίοδο. Το συνολικό διάστημα θεωρώ πως είναι μεγάλο για να καταφέρει η Ν να διατηρήσει την δυναμική του συστήματος. Το Labo πάλι δεν ξέρουμε αν θα πείσει τους καταναλωτές να ξοδέψουν επιπλέον 300 ευρώ για την αγορά του NSW. Βέβαια περιττά που τα γράφω όλα αυτά μιας και το μόνο παράπονο μου είναι να υπήρχαν δύο, τρεις επιπλέον αποκλειστικότητες για το ανάλογο διάστημα και αυτό είναι όλο. Οπως τα λες, και για μένα το παράπονό μου είναι να είχε σε αυτό το διάστημα 2-3 πολύ καλούς τίτλους ή έστω κάποια σύγχρονα Multiplatforms των άλλων κονσολών. 2 ώρες πριν, Malthador είπε Το NSw αυτή την στιγμή έχει πάνω από 300 τίτλους, πως γίνεται να μη βρίσκεις τίποτα να παίξεις. :/ Στο PS4 τι παίζεις; ------------------------- Analysts Suggest Nintendo Switch May Have Sold 14.6 Million, Trounced Wii U Lifetime Sales Πολύ ενδιαφέρον. Τέλος του μήνα θα μάθουμε αν ισχύει όντως. Εάν ισχύει πάντως, τότε η κονσόλα στο τέλος του πρώτου έτους της θα πλησιάζει τα 20m κομμάτια πουλημένα, που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει. Ναι 300 τίτλους που από αυτούς οι 295 είναι indies ή παλιά games άλλων κονσολών. Οκ να το καταλάβω αυτό για το 2017 μιας και έχει κάτω από χρόνο που λανσαρίστηκε η κονσόλα , άλλα αν συνεχιστεί αυτό και το 2018 θα είναι απαράδεκτο. Τώρα για το ps4 δεν είναι τις παρούσης άλλα να σου πω ότι πραγματικά δεν μου φτάνει ο χρόνος να παίζω όλα τα παιχνίδια που θέλω βάλε και στην εξίσωση τις τρομερές προσφορές που βγάζει το psn store αυτό τον καιρό. Π.χ. Με τα ίδια λεφτά που θέλω για να αγοράσω το Doom στο switch, αγοράζω 3-4-5 τίλους στο ps4. Δεν κάνω συγκρίσεις μεταξύ τον κονσολών, έτσι και αλλιώς για μένα το Switch είναι και πάντα θα είναι συμπληρωματική κονσόλα του Ps4 και κονσόλα για παιχνίδι on the go, απλά απογοητεύτικα με το line up των παιχνιδιών για το 2018. Μου βγάλανε Zelda και Mario το 2017 στο λανσάρισμα και τώρα στο 2018 θα την βγάλουμε με indies και παλιά port? Τέλοςπάντων αναμένω εκπλήξεις από την Nintendo σύντομα μάλιστα.!! Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από karamela693 1
pigos23 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μια απ τα ιδια Ο μοναδικος retail τιτλος που εχω μεχρι στιγμης ειναι το odyssey ο οποιος ειναι κ αυτος που δεν μπορεις να βρεις αλλου Ειναι αληθινο exclusive δηλαδη Ειναι που ειναι ακριβο το hobby με τη παρτη του switch ας μην μας τα περνει η κυρα nintendo τα χρηματα που βγαζουμε με ιδρωτα ειτε για ξαναζεσταμενο φαγητο απο το wiiu (το οποιο οι ποιο πολλοι ειχαμε)ειτε με ports που πονταρει στην φορητοτητα κ στο οτι θα σκασω στην καλυτερη + 30 euro για να το παιζω στο δρομο.... Δεν σφαξανε Ακομα κ το nba 2k18 που πραγματικα με εψηνε για αγορα απο τα multi μιας κ ειναι στο 40ρι αν βαλεις οτι πρεπει να παρεις κ micro sd αντε γεια παλι Αγοραζετε εξυπνα κ οχι ξαναζεσταμενα φαγητα...Μηπως κ παρουν χαμπαρι ολες οι εταιρειες... dark souls σου λεει remastered κ φερε μου τα euro σου που το χουμε παιξει ηδη χρονια πριν Βαλε τον κωλ#@€ σου κατω κ φτιαξε κατι παραπλησιο εξελιξε το κιολας (πχ οπως το bloodborne σε αυτη τη γενια) κ δωστο μου στο switch να το παρω , αλλα οχι το skyrim με minimum 50€ που εχει βγει κ σε φριτεζα Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από pigos23 1
Έλεος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Όσοι πήρατε NSW και δεν σας είναι αρκετά το form factor και τα Nintendo exclusives κάνατε κακή αγορά. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να προτείνω ένα ποτήρι ξυδάκι μετά απο κάθε γεύμα. 2
pigos23 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Έλεος είπε Όσοι πήρατε NSW και δεν σας είναι αρκετά το form factor και τα Nintendo exclusives κάνατε κακή αγορά. Στην προκειμένη περίπτωση πρέπει να προτείνω ένα ποτήρι ξυδάκι μετά απο κάθε γεύμα. Ακυρος κ αστοχος Μαλλον δεν καταλαβαινεις τι γραφουμε Ξαναπαμε λοιπον Πες μου ποια ειναι τα exclusives του μηχανηματος μεχρι στιγμης Ολες οι κονσολες εχουν τα καλα κ τα κακα τους αν δεν τα βλεπουμε να τα επισημενουμε κ σε καινουριους αγοραστες κ πεταμε ενα φαε ξυδι κλπ δεν βοηθαμε Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2018 από pigos23
Προτεινόμενες αναρτήσεις