Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, chek2fire είπε Μιλάω για Ιαπωνία γιατί εκέι στην κυριολεξία οι τύποι έχουν τρέλα με τα retail. Οι τυπου γενικα εχουν πολλες τρελες,αλλες μαλιστα που ειναι και πιο χοντρες
primeragt Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Βασικα αυτο το προβλημα το εχουν οι publishers λογο του κοστους του cartridge που ειναι μεγαλο (κανα 10$ υπολογιζεται) σε σχεση με ενα blu ray που παιζει σε καποια cent το κομματι σε bulk αγορες.
Damachi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 48 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στο wii u τα physical είχαν ακριβοτερα απο οτι στο store?Δεν θυμαμαι κατι τετοιο και αυτα ειχαν την αξια της μεταπωλησης. Του wii u τα physical είχαν πολύ φτηνότερα από τα digital . τελικά τα βαράνε από αισχροκερδια γιατι σου πουλάνε και άμεσο service μη σηκωθείς από το καναπέ
Fulgore Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 20 λεπτά πριν, Damachi είπε Του wii u τα physical είχαν πολύ φτηνότερα από τα digital . τελικά τα βαράνε από αισχροκερδια γιατι σου πουλάνε και άμεσο service μη σηκωθείς από το καναπέ Εγω παντως βλεπω συγκεκριμενα το Legend of Zelda για το Wii U να κοστιζει(αναλογα το καταστημα απο Ελλαδα ή και εξωτερικο)τις περισσοτερες φορες τα ιδια ή και ακριβοτερα απο την αντιστοιχη εκδοση του Switch. Επισης σχεδον ολα τα Ευρωπαικα amazon βλεπω οτι πουλανε σε κωδικο το Zelda στα 70ευρω και απορω ποιος θα δωσει 20ευρω παραπανω για να το αγορασει ψηφιακο απο το amazon σε σχεση με κουτατο?:P https://www.amazon.de/Legend-Zelda-Breath-Nintendo-Switch/dp/B01MT8ERQW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1516818500&sr=8-1&keywords=breath%2Bof%2Bthe%2Bwild&th=1 1
Damachi Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Μέτα το switch με το hype τοχε πάρει ο δι@λος στο u αλλά το χα βρει μτχ σε καλή τιμή . Ακόμα και τα selects βαράνε τώρα που είδα
orck Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Νομιζω οτι τελειωνουν τα αποθεματα και το παιζουν δυσκολοι οι καταστηματαρχες.
Mistwalker Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, Fulgore είπε Εγω παντως βλεπω συγκεκριμενα το Legend of Zelda για το Wii U να κοστιζει(αναλογα το καταστημα απο Ελλαδα ή και εξωτερικο)τις περισσοτερες φορες τα ιδια ή και ακριβοτερα απο την αντιστοιχη εκδοση του Switch. Επισης σχεδον ολα τα Ευρωπαικα amazon βλεπω οτι πουλανε σε κωδικο το Zelda στα 70ευρω και απορω ποιος θα δωσει 20ευρω παραπανω για να το αγορασει ψηφιακο απο το amazon σε σχεση με κουτατο?:P https://www.amazon.de/Legend-Zelda-Breath-Nintendo-Switch/dp/B01MT8ERQW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1516818500&sr=8-1&keywords=breath%2Bof%2Bthe%2Bwild&th=1 Στο link που εβαλες το amazon.de το εχει 50 τα 70+ ειναι απο μαγαζια ή ατομα που το αγορασαν και θελουν να το πουλησουν μεσω αμαζον.Στο Σκρουτζ εχει κατι τετοιους που πουλανε το switch στα 450€.
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2018 Για οσους ενδιαφερονται για το Darkest Dungeon, επιβεβαιωθηκε το physical copy του εντος Μαρτιου.. 1
chill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Μπαίνω χτες στο switch και βλέπω 70% κάτω στα top downloaded games του 2017. Συγκίνηση, πιστωτική κάρτα ανά χείρας, FAIL, διάβασα λάθος
chill Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, orck είπε Ποσο ήταν η προσφορά; 7% το πολύ; Δεν έπαιζε καμία προσφορά στα top downloaded games :lol:. Απλά είχε σαν πρώτη είδηση ένα deal με 70% - σε κάποιο αδιάφορο game - και από κάτω τα top downloaded games του 17. Ήταν αργά ε και εγώ συνδύασα τα ανωτέρω και είδα αυτό που ήθελα, αλλά true story πως κράταγα credid card ανά χείρας έτοιμος να πάρω τα 3 games που θέλω για το switch (λες και δεν έχω, 100+? και τίτλους στο περίμενε....λες και έχω χρόνο για non stop gaming). Anyway το 50άρικο που έχω για games αυτό το μήνα θα το πάρει το playstation. Έχω μάθει από τη sony και δεν μπορώ να πληρώσω full price game (ok έκανα μια εξαίρεση για το botw αν και αυτό το πήρα psysical γύρω στα 60,00 €)
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 WTF???? Εχει και νέο Fear Effect μέσα!!! Ποιος άκουσε για κάτι τέτοιο;
karamela693 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Τώρα εμένα πειράζει η λίστα με τα 45 παιχνίδια μου φαίνεται άθλια. Σχεδόν όλα είναι ή indies ή παιχνίδια που τα έχουμε παίξει ήδη στο wii u ή low budget ή ξεχασμένα/παλιά multiplatforms που τα έχουμε δει/παίξει στις άλλες κονσόλες. Σχεδόν τίποτα φρέσκο/νεο ή μεγάλη παραγωγή για το 2018. Από τότε που τελείωσα το Zelda και το Mario η κονσόλα κάθεται στο ντουλάπι και ασχολούμαι με το ps4 περιμένοντας πότε θα δούμε κάτι ''μεγάλο'' στο Switch. Ελπίζω να μην αργήσει. Έκανε τρομερό ξεκίνημα με Zelda/Mario άλλα αναμένω και ανάλογη συνέχεια και το 2018.
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2018 2 minutes ago, karamela693 said: Τώρα εμένα πειράζει η λίστα με τα 45 παιχνίδια μου φαίνεται άθλια. Σχεδόν όλα είναι ή indies ή παιχνίδια που τα έχουμε παίξει ήδη στο wii u ή low budget ή ξεχασμένα/παλιά multiplatforms που τα έχουμε δει/παίξει στις άλλες κονσόλες. Σχεδόν τίποτα φρέσκο/νεο ή μεγάλη παραγωγή για το 2018. Από τότε που τελείωσα το Zelda και το Mario η κονσόλα κάθεται στο ντουλάπι και ασχολούμαι με το ps4 περιμένοντας πότε θα δούμε κάτι ''μεγάλο'' στο Switch. Ελπίζω να μην αργήσει. Έκανε τρομερό ξεκίνημα με Zelda/Mario άλλα αναμένω και ανάλογη συνέχεια και το 2018. Το NSw αυτή την στιγμή έχει πάνω από 300 τίτλους, πως γίνεται να μη βρίσκεις τίποτα να παίξεις. :/ Στο PS4 τι παίζεις; ------------------------- Analysts Suggest Nintendo Switch May Have Sold 14.6 Million, Trounced Wii U Lifetime Sales Πολύ ενδιαφέρον. Τέλος του μήνα θα μάθουμε αν ισχύει όντως. Εάν ισχύει πάντως, τότε η κονσόλα στο τέλος του πρώτου έτους της θα πλησιάζει τα 20m κομμάτια πουλημένα, που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις