Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

από Powerbanks για φόρτιση έχει κανείς ψάξει τίποτα? σήμερα έχω σκοπό πιο μεσημέρι που θα χαλαρώσω λίγο γραφείο να τσεκάρω λίγο τι παίζει και τί αξίζει...λόγω πολλών ταξιδίων λόγω δουλειάς, θα με βολέψει αφάνταστα να το κουβαλάω μαζί μου σε κάτι 4-6ωρες πτήσεις ή τίποτα ταξίδια με πλοίο....είδα με μια πρόχειρη γρήγορη ματιά ότι το switch έχει μπαταρία 4.310mAH (και USB-C θύρα) και φορτίζει περίπου στα 5V (άρα υποθέτω θα χρειαστεί και ανάλογο powerbank)... οπότε i guess με ένα Powerbank από 10000mAH και πάνω, με αντίστοιχη θύρα και φόρτιση θα είμαι λογικά οκ έτσι? Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή πιο συγκεκριμένα? (είμαι νουμπάς :P γενικά σε οτιδήποτε τεχνολογικοsomething και λίγο πάω στα τυφλά)...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

από Powerbanks για φόρτιση έχει κανείς ψάξει τίποτα? σήμερα έχω σκοπό πιο μεσημέρι που θα χαλαρώσω λίγο γραφείο να τσεκάρω λίγο τι παίζει και τί αξίζει...λόγω πολλών ταξιδίων λόγω δουλειάς, θα με βολέψει αφάνταστα να το κουβαλάω μαζί μου σε κάτι 4-6ωρες πτήσεις ή τίποτα ταξίδια με πλοίο....είδα με μια πρόχειρη γρήγορη ματιά ότι το switch έχει μπαταρία 4.310mAH (και USB-C θύρα) και φορτίζει περίπου στα 5V (άρα υποθέτω θα χρειαστεί και ανάλογο powerbank)... οπότε i guess με ένα Powerbank από 10000mAH και πάνω, με αντίστοιχη θύρα και φόρτιση θα είμαι λογικά οκ έτσι? Γνωρίζει κάποιος κάτι παραπάνω ή πιο συγκεκριμένα? (είμαι νουμπάς :P γενικά σε οτιδήποτε τεχνολογικοsomething και λίγο πάω στα τυφλά)...

εγώ έχω ένα της xiomi το δεκάρι και με έχιε βολέψει αφάνταστα. Στα μεγάλα ταξίδια κρατάει κανά τρίωρο plus αλλά εκεί έτσι και αλλιώς ως συνήθως τα αεροπλάνα έχουν usb. Το κακό είναι ότι το usb έτσι όπως είναι το switch δλδ στο κάτω μέρος δεν βολεύει αρκετά για να φορτίζεις συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, chek2fire είπε

εγώ έχω ένα της xiomi το δεκάρι και με έχιε βολέψει αφάνταστα. Στα μεγάλα ταξίδια κρατάει κανά τρίωρο plus αλλά εκεί έτσι και αλλιώς ως συνήθως τα αεροπλάνα έχουν usb. Το κακό είναι ότι το usb έτσι όπως είναι το switch δλδ στο κάτω μέρος δεν βολεύει αρκετά για να φορτίζεις συνέχεια.

Εχει usb c ή με ανταπτορα το εχεις;Το εψαχνα για το 10ρι xiaomi αλλα εχω δει καποια σχολια πως μερικα powerbank με ανταπτορα αντι να φορτιζουν το switch γινετε το αντιθετο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Κι εμένα με ψήνει για revisit το Skyrim μόνο και μόνο για το on-the-go της υπόθεσης. Βέβαια με τέτοιο backlog που έχω ήδη στο NSw να δω πότε θα προλάβω να κάνω και revisit τίτλους που ήδη έχω αλλού. :/

Ρίξε μια φωνή αν και όποτε αποφασίσεις να σπρώξεις το RIme.

Ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχω αυτή τη στιγμή στο account μου αγορές από τρία διαφορετικά regions, όλα παίζουν κομπλέ στο OG εγγλέζικο που έχω.

Μιλάς με γρίφους, γέροντα. Αν πήρες Kingston, τότε καλή τύχη, κάποια στιγμή θα την κλαις την κάρτα. Αν πήρες Sandisk, τότε έκανες σωστότερη επιλογή. Το ιδανικό πάντως είναι Samsung Evo.

Στα indies εγώ θα προσέθετα και τα Oceanhorn και Picross S. Και όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, το NSw είναι το απόλυτο indie μηχάνημημα κατά την άποψή μου. Ήταν το PSV μέχρι πριν την κυκλοφορία του NSw, αλλά από τότε που εμφανίστηκε το τρένο έχασε την πρωτοκαθεδρία του το μηχανάκι της Sony. Κι εγώ πλέον όλα τα indies τα παίρνω στο Switch.

-----------------------------------------------------------------

Επειδή δεν το βλέπω να αναφέρεται ιδιαίτερα στο ίντερνετ, μόνο εγώ το περιμένω πως και πως;

SanDisk ειναι, για κάποιο λόγο πιστεύα οτι ηταν Kingston, αλλα μόλις κοίταξα για να σας πω ακριβώς το όνομα  ειδα οτι ηταν sandisk τελικά. Έτσι το εχω πάει και εγω ΑΑΑ σε physical, indies ολα digital :)

Επεξ/σία από Prospector8
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Εχει usb c ή με ανταπτορα το εχεις;Το εψαχνα για το 10ρι xiaomi αλλα εχω δει καποια σχολια πως μερικα powerbank με ανταπτορα αντι να φορτιζουν το switch γινετε το αντιθετο.

του βάζω το καλώδιο από τον φορτιστή του pro controller που είναι usb σε usb c

• Like 1
Δημοσ.

Να γράψω και εγώ τα game που έχω λατρέψει να παίζω στο switch  και που συνεχίζω δλδ

- Arms για pvp

-Spatoon για arena 

-Mario rabbits ( από τα καλύτερα trurn based games που έχω παίξει. Αλλα γενικά μου αρέσει αυτό το είδος. Περιμένω το expansion πως και πως)

-Zelda φυσικά

-fifa παίζουμε διπλά με φίλους συν το online που έχει. τρεχει απλά άψογα στο switch

-Stardew Valley δεν το είχα παίξει στο pc και δεν περίμενα να ήταν τόσο μεγάλο κόλλημα. Νομίζω ότι είναι το απόλυτο game για να το πάρεις μαζί σου σε ταξίδι.

- Fire Emblem δυνατός τίτλος σε όποιον του αρέσει αυτό το ιδιαίτερο είδος και gameplay.

-Mario αν και δεν είμαι γενικά του platform σε αυτό τον τίτλο η nin έχει κάνει απίστευτη δουλειά

- Disgeae 5 Αλλος ένας παλαβός τίτλος με φοβερό gameplay. turn based από τα καλύτερα του είδους

-

3 λεπτά πριν, greed είπε

πολύ καλό σαν ιδέα αλλά το 6.5 δεν ξέρω αν φτάνει. Δλδ το δεκάρι κρατάει το πολύ τρεις ώρες. Δοκιμασμένο σε αεροπλάνο γιαυτό το γράφω.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το physical του darkest dungeon ερχεται το Μαρτιο στα 39.99€  10€ πιο ακριβο απο το  ps4.

Μετα απο 8 μηνες και ο ερχομος του dragonball fighterz ιδια μερα release με Monster hunter world το ps4 εριξε το switch στη δευτερη θεση στις πωλησεις στην japan.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Το γελοίο της υπόθεσης δεν είναι οτι θα κοστίζει 10 ευρώ παραπάνω από την PS4 έκδοση, αλλά ότι θα κοστίζει 10 ευρώ παραπάνω από την αντίστοιχη έκδοσή του στο store της ίδιας κονσολας. 

Στο switch βλέπουμε το παράδοξο τα physical games να κοστίζουν περισσότερο από τα digital. Δεν συμβαίνει πουθενά αλλού αυτό. 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν συμβαίνει πουθενά αλλού αυτό. 

19 λεπτά πριν, chek2fire είπε

λογικό είναι

Στο wii u τα physical ειχαν ακριβοτερα απο οτι στο store?Δεν θυμαμαι κατι τετοιο και αυτα ειχαν την αξια της μεταπωλησης.

• Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, chek2fire said:

λογικό είναι γιατί τα physical έχουν και την αξία της μεταπώλησης κυρίως σε αγορές όπως της Ιαπωνίας

Κατ' αρχάς αν υπάρχει μεταπώληση, υπάρχει παντού, όχι μόνο στην Ιαπωνία.

Από εκεί και πέρα, δεν ισχύει αυτό τουλάχιστον στους καινούριους τίτλους. Τα digital είναι πάντα καρφωμένα στο 60άρι, ενώ physical τα βρίσκεις 5 ή 10 ευρώ πιο κάτω. Π.χ. το Complete του Horizon έχει 50 ευρώ στο store ενώ physical το βρίσκεις 45.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...