Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Deghinsea είπε

Αν θυμάμαι καλά, υπήρξε ένα bundle με mariokart 8 που ήταν exclusive για τη Ρωσία.

Αυτο ειναι το Ρωσσικο bundle και δεν νομιζω να ισχυει η εγγυηση.

hqdefault.jpg

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Αυτο ειναι το Ρωσσικο bundle και δεν νομιζω να ισχυει η εγγυηση.

hqdefault.jpg

Ναι  εκει ειναι ο ξαδερφος....... επομενως εχει δικιο ειναι το μαριο8.:lol:

Αν και δεν μου αρεσει το μαριο καρτ μπορει να κρατησω αυτο και να πουλησω το δικο μου η να το κρατησω για συλλεκτικο ?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, sils είπε

καλησπερα μια ερωτηση ....Ενας ξαδερφος που ζει μόνιμα  στο εξωτερικο κερδισε ενα switch απο διαγωνισμο αποτι καταλαβα πρεπει να ειναι το bundle με το μαριο καρτ.

Αν και αποτι βλεπω δεν υπαρχει τετοιο bundle......μαλλον το μαριο θα ειναι και ας μου ειπε πως γραφει απεξω mario 8:lol:

Αυτος ομως δεν ασχολητε καθολου με το αθλημα και θα μου το στειλει εμενα .

Λογικα  δεν θα εχει αποδειξη κτλ .Θα ισχυει η εγγυηση απο το serial number ? Προσπαθησα  να παρω και την cd media να ρωτησω αλλα εχουν μονο φορμα επικοινωνιας.

Santa came late!

Με το καλό! :)

1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Το Lost Sphear για το Switch που κυκλοφορησε σημερα https://www.skroutz.gr/s/13377448/Lost-Sphear-NS.html?from=catspan&keyphrase=lost+sphear

φαινεται να εχει τα ιδια προβληματα με το I am setsuna απο πλευρας παιχνιδιου για οσους ενδιαφερονταν για τον εν λογω τιτλο

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/lost-sphear

Το έχω το I am Setsuna και το έχω παίξει ελάχιστα. Τι προβλήματα έχει; 

• Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, Έλεος said:

Το έχω το I am Setsuna και το έχω παίξει ελάχιστα. Τι προβλήματα έχει; 

Πάσχει από παλαιοτζαπανίλα, δηλαδή κυκλοφόρησε τον 21ο αιώνα με το gameplay του και τους μηχανισμούς του να είναι του προηγούμενου αιώνα.

Καλό για τους core fans, meh για τους millenials.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Malthador είπε

Να ενημερώσω ότι παρέλαβα σήμερα το Wonder Boy από play-asia. Παραγγελία έβαλα στις 6 του μήνα το δέμα μπήκε στο ταχυδρομείο στις 18, έφυγε στις 20 και σήμερα παρέλαβα. Ήρθε με Belgian Post και  EMS. 

Τελωνείο δεν μπήκε καν καθώς ήταν προπληρωμένο. 

Γενικά πολύ ευχαριστημένος για 32 ευρώ με όλα μέσα. 

What da fak?
Ποτε ηρθαν τα παλικαρια; Που ειμουν; Που ειναι το ειδοποιητηριο που αφησαν. Οταν λες ηρθε με EMS και Belgian Post στο σπιτι εσκασε με ΕΛΤΑ η με καποια αλλη εταιρια;

ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΤΟ WONDER BOY, ΤΩΡΑ

23 Jan 2018
14:42
Was out for delivery attempt - Addressee not at address indicated - Addressee's office closed
N28

Και απο ΕΛΤΑ,
23/1/2018, 08:00:12 Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ-Π.ΦΑΛΗΡΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΦΙΞΗ ΣΕ
Επεξ/σία από orck
Δημοσ.

Malthador κατι ασχετο αλλα δεν ξερω αν εχεις παρει χαμπαρι τι παιζει με το Bomberman αλλα εχω την εντυπωση δεν ειναι καθολου καλο game. To ειδα 2-3 φορες στα Worst games of the year, και στα Games that i regret buying οποτε απλα εχε το νου σου.

Τσιμπησα με 30£ 128gb μια kingston μνημη και ξεκιναμε τα indies. Για καποιο λογο απολαμβανω τερμα να παιζω τα indies στο Switch ακομα και αν εχουν βγει ηδη στο Pc. Ενημερωτικα θα προτεινα σε οσους ψαχνουν διαμαντακια τα παρακατω:

Golf Story 

Steamworld dig 2

Enter The Gungeon

Axiom Verge

Thumper

Shovel Knight

Blossom Tales

Stardew Valley

Thimbleweed Park

Fast RMX

Rocket League

Overcooked

Wonder Boy

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εβαλα σημερα να παιξω λιγο rime γιατι εχω καψει φλατζα με το xenoblade (35 ωρες in και ακομα ειμαι στο  "tutorial") 

Δε περίμενα οτι κατι θα εχει χειρότερα handheld γραφικα απο το xeno. Πραγματικα το rime, αν και ομορφο παιχνιδι υπο κανονικες συνθήκες, είναι unplayable στο switch. PowerPoint frames, απίστευτα κακό aa και dips στα 10-15 frames συνεχώς.Μακρια...

Σκεφτόμουν να πάρω το skyrim αλλά φοβάμαι ότι θα βάλω τα κλάματα με την αποδοση του αν δε σηκώνει ένα rime σε playable frames...

• Moderators
Δημοσ.
Just now, klainmaingr said:

Εβαλα σημερα να παιξω λιγο rime γιατι εχω καψει φλατζα με το xenoblade (35 ωρες in και ακομα ειμαι στο  "tutorial") 

Δε περίμενα οτι κατι θα εχει χειρότερα handheld γραφικα απο το xeno. Πραγματικα το rime, αν και ομορφο παιχνιδι υπο κανονικες συνθήκες, είναι unplayable στο switch. PowerPoint frames, απίστευτα κακό aa και dips στα 10-15 frames συνεχώς.Μακρια...

Σκεφτόμουν να πάρω το skyrim αλλά φοβάμαι ότι θα βάλω τα κλάματα με την αποδοση του αν δε σηκώνει ένα rime σε playable frames...

Το X2 έχει αισχρά γραφικά σε handheld μόνο. Σε docked βλέπονται.

Από εκεί και πέρα μην συγκρίνεις το Rime με το Skyrim, είναι τουλάχιστον άδικη η σύγκριση. Στο Skyrim αφενός έχει πέσει πολύ δουλειά, αφετέρου μιλάμε για τίτλο εξαετίας. Το Rime έχει δώσει πόνο στο NSw, είναι μάλλον ότι χειρότερο υπάρχει στο Switch σε θέμα performance. Δεν έπρεπε να το αγοράσεις ακόμα. Επειδή το παρακολουθώ γιατί θέλω να το τσιμπήσω στο NSw οι devs ξέρουν για τα προβλήματα, έχουν σκοπό να κάνουν βελτιώσεις, αλλά ακόμα δεν ξέρουν τον τρόπο.

• Like 3
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, klainmaingr είπε

Μην το φοβάσαι το Skyrim στο switch. Τρέχει άψογα. Το φιλαράκι που το έχει και είναι και αυτός ψείρας στο θέμα απόδοσης δεν έχει απολύτως κανένα πρόβλημα. 

• Like 2
Δημοσ.

Βασικά το rime ήταν δώρο οπότε μικρό το κακό. Θα τερματιστεί με το στανιό και θα γίνει trade in όσο έχει κάποια αξία για κάτι άλλο. Αν το skyrim έχει όντως καλή απόδοση με ψήνει απίστευτα. Βέβαια ήδη έχει αγοραστεί σε 3 διαφορετικές πλατφόρμες αλλα θέλω να πιστευω οτι στη φορητή του έκδοση θα έχω επιτέλους χρόνο να το τερματίσω...

Γνωρίζετε τι παίζει με τo digital library? Περιμένω να πάρω τίποτα με ένα υπόλοιπο που έχω σε pounds και μετά θελω να το γυρίσω σε κάποιο άλλο ευρωπαικό store (δεν έχω σκοπό να κάνω συνέχεια περα δώθε το account). Φαντάζομαι οι αγορές μου απο το αγγλικό store θα μείνουν στο library ε;

Δημοσ.

Κανονικα μενουν απλα πρεπει να κανεις 2ο λογαριασμο για αλλη αγορα και οτι εχεις στο καθε λογαριασμο θα φαινεται μονο στο αντιστοιχο. Απλα θα αλαζεις απο το αρχικο μενου και ολα καλα.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Malthador κατι ασχετο αλλα δεν ξερω αν εχεις παρει χαμπαρι τι παιζει με το Bomberman αλλα εχω την εντυπωση δεν ειναι καθολου καλο game. To ειδα 2-3 φορες στα Worst games of the year, και στα Games that i regret buying οποτε απλα εχε το νου σου.

Τσιμπησα με 30£ 128gb μια kingston μνημη και ξεκιναμε τα indies. Για καποιο λογο απολαμβανω τερμα να παιζω τα indies στο Switch ακομα και αν εχουν βγει ηδη στο Pc. Ενημερωτικα θα προτεινα σε οσους ψαχνουν διαμαντακια τα παρακατω:

Golf Story 

Steamworld dig 2

Enter The Gungeon

Axiom Verge

Thumper

Shovel Knight

Blossom Tales

Stardew Valley

Thimbleweed Park

Fast RMX

Rocket League

Overcooked

Wonder Boy

για πες ποιά πήρες και από που γιατί με ενδιαφέρει να αλλάξω την κάρτα που έχω καθώς έχει γεμίσει επικίνδυνα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονο  βασικο που βρηκα οταν εψαχνα να μαθω περι sd cards, ηταν οτι το Switch διαβαζει μαξ μεχρι U1 ταχυτητες οποτε οποιαδηποτε U1 micro sd λογικα θα παιζει κομπλε. Αυτη που βρηκα εγω σε προσφορα ηταν μια SanDisk 128GB Ultra Micro SDXC στις 30£ αλλα δυστηχως το μαγαζι που την πηρα δεν στελνει Ελλαδα (Εγω ειμαι Αγγλια). Και οι Samsung Evo PLus εχω διαβασει οτι παιζουν νερο οποτε απλα πηγαιντε σε οποια βρειτε σε προσφορα θα ελεγα. Οσο αφορα τις χωρητικότητες, για οποιον θα αγοραζει ακομα και ΑΑΑ games απο Ninty Eshop τοτε σιγουρα 128gb να αγοραζε, και οσοι παιζουν υβριδικα οπως εγω λιγα physicals και λιγα Digitals τοτε οι 64αρες ειναι οτι πρεπει. 

Επεξ/σία από Prospector8
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, klainmaingr said:

Βασικά το rime ήταν δώρο οπότε μικρό το κακό. Θα τερματιστεί με το στανιό και θα γίνει trade in όσο έχει κάποια αξία για κάτι άλλο. Αν το skyrim έχει όντως καλή απόδοση με ψήνει απίστευτα. Βέβαια ήδη έχει αγοραστεί σε 3 διαφορετικές πλατφόρμες αλλα θέλω να πιστευω οτι στη φορητή του έκδοση θα έχω επιτέλους χρόνο να το τερματίσω...

Κι εμένα με ψήνει για revisit το Skyrim μόνο και μόνο για το on-the-go της υπόθεσης. Βέβαια με τέτοιο backlog που έχω ήδη στο NSw να δω πότε θα προλάβω να κάνω και revisit τίτλους που ήδη έχω αλλού. :/

Ρίξε μια φωνή αν και όποτε αποφασίσεις να σπρώξεις το RIme.

8 hours ago, klainmaingr said:

Φαντάζομαι οι αγορές μου απο το αγγλικό store θα μείνουν στο library ε;

Ναι, δεν θα έχεις πρόβλημα. Έχω αυτή τη στιγμή στο account μου αγορές από τρία διαφορετικά regions, όλα παίζουν κομπλέ στο OG εγγλέζικο που έχω.

11 hours ago, Prospector8 said:

Τσιμπησα με 30£ 128gb μια kingston μνημη και ξεκιναμε τα indies. Για καποιο λογο απολαμβανω τερμα να παιζω τα indies στο Switch ακομα και αν εχουν βγει ηδη στο Pc.

5 hours ago, Prospector8 said:

Αυτη που βρηκα εγω σε προσφορα ηταν μια SanDisk 128GB Ultra Micro SDXC στις 30£

Μιλάς με γρίφους, γέροντα. Αν πήρες Kingston, τότε καλή τύχη, κάποια στιγμή θα την κλαις την κάρτα. Αν πήρες Sandisk, τότε έκανες σωστότερη επιλογή. Το ιδανικό πάντως είναι Samsung Evo.

Στα indies εγώ θα προσέθετα και τα Oceanhorn και Picross S. Και όπως έχω ξαναπεί πολλές φορές, το NSw είναι το απόλυτο indie μηχάνημημα κατά την άποψή μου. Ήταν το PSV μέχρι πριν την κυκλοφορία του NSw, αλλά από τότε που εμφανίστηκε το τρένο έχασε την πρωτοκαθεδρία του το μηχανάκι της Sony. Κι εγώ πλέον όλα τα indies τα παίρνω στο Switch.

-----------------------------------------------------------------

Επειδή δεν το βλέπω να αναφέρεται ιδιαίτερα στο ίντερνετ, μόνο εγώ το περιμένω πως και πως;

Επεξ/σία από Malthador
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...