Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δυναμική του software σε συνδυασμό με το μάρκετινγκ και την επιτυχημένη υβριδικότητα του NSW κέρδισαν το κοινό και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε καθημερινά και σε πωλήσεις αλλά και σε αναγνώριση. 

Όμως παραμένω επιφυλακτικός πως η Ν θα μπορέσει για ένα ολόκληρο εξάμηνο να σταθεί με μόλις δύο ουσιαστικούς αποκλειστικούς τίτλους (Mario Tennis, Kirby) και ένα κάρο μεταφορές που δύσκολα θα έχουν την ανάλογη υποστήριξη σε μάρκετινγκ. Ευελπιστώ πως κάποια στιγμή μέσω ενός νέου ND θα μάθουμε εκτενέστερα τα πλάνα της εταιρίας γιατί μέχρι στιγμής περιορίζονται στο Labo.

*Βλέπω το kirby στο skroutz στα 59 ευρώ και αναρωτιέμαι αν μας κάνουν πλάκα...

Επεξ/σία από mansa2k
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Βλέπω το kirby στο skroutz στα 59 ευρώ και αναρωτιέμαι αν μας κάνουν πλάκα...

Official τιμη nintendo τα 59€.Ισως το βαλουν λιγο πιο χαμηλα στο σκρουτζ το Μαρτιο.

1 Φεβρουαριου ερχεται το steam world dig 1 στα 10€.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Sad 1
Δημοσ.

Βάλανε το Kirby και με 55,5.

Γιατί τέτοιο σφάξιμο; Ελπίζω να πέσει κάτω απο 50..

50 πήρα το Mario Odyssey και όσο και αν αγαπάω το Kirby franchise μου φαίνεται υπερβολική τιμή οτιδήποτε πάνω απο 40-45.

• Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, Έλεος said:

Βάλανε το Kirby και με 55,5.

Γιατί τέτοιο σφάξιμο; Ελπίζω να πέσει κάτω απο 50..

50 πήρα το Mario Odyssey και όσο και αν αγαπάω το Kirby franchise μου φαίνεται υπερβολική τιμή οτιδήποτε πάνω απο 40-45.

Συμφωνώ. Προσωπικά το Kirby το βάζω στην ίδια κατηγορία με το Bomberman R, οπότε περιμένω να κινηθεί στα ίδια  τιμολογιακά επίπεδα. Το Bomberman R κόστιζε 40-45 ευρώ στο launch (και το αναθεματισμένο δεν λέει να ρίξει τιμή από τότε :/), οπότε κάτι ανάλογο περιμένω από το Kirby. Μόνο σαν placeholder δέχομαι οτιδήποτε πάνω από 45 ευρώ.

Τα 59 ευρώ είναι ένα ασφαλές ποσό για να μην πουλήσει σχεδόν τίποτα ο τίτλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραμείνει εκεί η τιμή, πόσω δε μάλλον όταν το NSw σφύζει από τίτλους αυτή τη στιγμή και θα έχει ακόμα περισσότερους όταν θα κυκλοφορήσει το Kirby.

2 minutes ago, christos_75 said:

Ρε γμτ θέλω την Climax από Ιαπωνία, αλλά θα πάει κανά 200άρι το μαλλί χωρίς ουσιαστικό λόγο. :(

Μάλλον με βλέπω να αγοράζω την Special και να φτιάχνω μόνος μου θήκη για το πρώτο Bayonetta με microSD που θα περιέχει μόνο το game μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Μου ήρθε επιτέλους η Gripcase που παρήγγειλα τα Χριστούγεννα.

Πολύ εργονομική θήκη με ποιοτική κατασκευή. Πραγματικά κάνει το handheld μια ξεκούραστη εμπειρία.

Το μοναδικό μειονέκτημα που βρήκα ήταν ότι τα L+R buttons πατιούνται λίγο πιο δύσκολα αλλά είναι θέμα συνήθειας.

Μπράβο στα παιδιά που την πρότειναν. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ενημερώσω ότι παρέλαβα σήμερα το Wonder Boy από play-asia. Παραγγελία έβαλα στις 6 του μήνα το δέμα μπήκε στο ταχυδρομείο στις 18, έφυγε στις 20 και σήμερα παρέλαβα. Ήρθε με Belgian Post και  EMS. 

Τελωνείο δεν μπήκε καν καθώς ήταν προπληρωμένο. 

Γενικά πολύ ευχαριστημένος για 32 ευρώ με όλα μέσα. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Να ενημερώσω ότι παρέλαβα σήμερα το Wonder Boy από play-asia. Παραγγελία έβαλα στις 6 του μήνα το δέμα μπήκε στο ταχυδρομείο στις 18, έφυγε στις 20 και σήμερα παρέλαβα. Ήρθε με Belgian Post και  EMS. 

Τελωνείο δεν μπήκε καν καθώς ήταν προπληρωμένο. 

Γενικά πολύ ευχαριστημένος για 32 ευρώ με όλα μέσα. 

Πως το καταφερες τοσο φτηνα;Το Γιαπωνεζικο πηρες;γιατι βλεπω τα NA/EU σε preorder ακομα και το japan σαν πιο φτηνο στα 28€.Εγω αν και χαρηκα οταν ειδα τι πουλαει το playasia  απογοητευτηκα μετα γιατι με τελωνειο και μεταφορικα πληρωνεις 15€ εξτρα.

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, Mistwalker said:

Πως το καταφερες τοσο φτηνα;Το Γιαπωνεζικο πηρες;γιατι βλεπω τα NA/EU σε preorder ακομα και το japan σαν πιο φτηνο στα 28€.Εγω αν και χαρηκα οταν ειδα τι πουλαει το playasia  απογοητευτηκα μετα γιατι με τελωνειο και μεταφορικα πληρωνεις 15€ εξτρα.

Το είχαν βγάλει σε προσφορά στα 25 δολάρια, που τελικά είχαν κάνει λάθος, αλλά μου το έστειλαν πάραυτα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα μια ερωτηση ....Ενας ξαδερφος που ζει μόνιμα  στο εξωτερικο κερδισε ενα switch απο διαγωνισμο αποτι καταλαβα πρεπει να ειναι το bundle με το μαριο καρτ.

Αν και αποτι βλεπω δεν υπαρχει τετοιο bundle......μαλλον το μαριο θα ειναι και ας μου ειπε πως γραφει απεξω mario 8:lol:

Αυτος ομως δεν ασχολητε καθολου με το αθλημα και θα μου το στειλει εμενα .

Λογικα  δεν θα εχει αποδειξη κτλ .Θα ισχυει η εγγυηση απο το serial number ? Προσπαθησα  να παρω και την cd media να ρωτησω αλλα εχουν μονο φορμα επικοινωνιας.

Επεξ/σία από sils
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, sils είπε

καλησπερα μια ερωτηση ....Ενας ξαδερφος που ζει μόνιμα  στο εξωτερικο κερδισε ενα switch απο διαγωνισμο αποτι καταλαβα πρεπει να ειναι το bundle με το μαριο καρτ.

Αποτι καταλαβα μαλλον  δεν εχει αποδειξη κτλ .Θα ισχυει η εγγυηση απο το serial number? Προσπαθησα  να παρω και την cd media να ρωτησω αλλα εχουν μονο φορμα επικοινωνιας.

Μπες στο site τις cdmedia.Nintendo hellas κατω κατω εχει ολες τις πληροφοριες τηλεφωνα και διευθυνσεις.Μια φορα χρειαστηκε να τους παρω και απαντανε κανονικα.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το Lost Sphear για το Switch που κυκλοφορησε σημερα https://www.skroutz.gr/s/13377448/Lost-Sphear-NS.html?from=catspan&keyphrase=lost+sphear

φαινεται να εχει τα ιδια προβληματα με το I am setsuna απο πλευρας παιχνιδιου για οσους ενδιαφερονταν για τον εν λογω τιτλο

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/lost-sphear

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/1/2018 στις 2:57 ΠΜ, Mistwalker είπε

Απο το Αμερικανικο amazon εχει αγορασει κανεις;Εχει καλα πραγματα και στο ckeckout τα λεει ωραια οτι φτανει σε 10 μερες και πληρωνεις και το τελωνειο 13€ μαζι με μεταφορικα.Το σημαντικο τωρα ειναι μηπως το σταματησουν στο τελωνιο και πρεπει να πληρωσεις ξανα ενω τα πληρωνεις ολα στην αμαζον;

Αν προπληρώσεις το τελωνείο δεν υπάρχει περίπτωση να σε χρεώσουν παραπάνω. Το αντίθετο, μπορεί να έχεις και μια μικρή επιστροφή.

Κοιτούσα μεταχειρισμένα παιχνίδια στο public, πανάκριβα είναι!

Κάποια στιγμή θα το πάρω πάντως, δε μου γλιτώνει. Απλά μέχρι τότε μπορεί να έχει βγει και δεύτερη έκδοση!

Τα labo μου φαίνονται πολύ έξυπνη ιδέα, πιστεύω ότι θα πετύχουν και θα δούμε πολλά ωραία και πρωτότυπα παιχνιδάκια!

Επεξ/σία από zio10
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sils είπε

Αν και αποτι βλεπω δεν υπαρχει τετοιο bundle......μαλλον το μαριο θα ειναι και ας μου ειπε πως γραφει απεξω mario 8:lol:

Λογικα  δεν θα εχει αποδειξη κτλ .Θα ισχυει η εγγυηση απο το serial number ? Προσπαθησα  να παρω και την cd media να ρωτησω αλλα εχουν μονο φορμα επικοινωνιας.

Αν θυμάμαι καλά, υπήρξε ένα bundle με mariokart 8 που ήταν exclusive για τη Ρωσία.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...