Material_Defender_1032 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Αν και μου βρωμάει τρελό άρμεγμα το θελω! =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Χριστέ μου, τι αρρωστημένη εκμετάλλευση της παιδικής μου ηλικίας! Το έχω αγοράσει από τώρα κι ας έχω ήδη τα μισά από τα games στο 3DS μου. Μόνο και μόνο για να δει ο γιος μου πως έπαιζα εγώ games όταν ήμουν εγώ νήπιο! In other news, έβαλαν διαφορετικό βύσμα στο controller μόνο και μόνο για να μην παίζουν τα παλιά που έχω. Btw, οι 30 τίτλοι είναι απειροελάχιστοι. Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον άλλους 30 must-play τίτλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Δε ξερω για εσας, αλλά προσωπικά δεν είχα ποτέ NES, οπότε must-buy έστω και τόσα χρόνια πιο μετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Χριστέ μου, τι αρρωστημένη εκμετάλλευση της παιδικής μου ηλικίας! Το έχω αγοράσει από τώρα κι ας έχω ήδη τα μισά από τα games στο 3DS μου. Μόνο και μόνο για να δει ο γιος μου πως έπαιζα εγώ games όταν ήμουν εγώ νήπιο! In other news, έβαλαν διαφορετικό βύσμα στο controller μόνο και μόνο για να μην παίζουν τα παλιά που έχω. Btw, οι 30 τίτλοι είναι απειροελάχιστοι. Μπορώ να σκεφτώ τουλάχιστον άλλους 30 must-play τίτλους. Το έβαλαν για να συνδέονται και τα classic χειριστήρια του wii! Η υποδοχή είναι αυτή του wii remote. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Έχει ανέβει ήδη για προπαραγγελία στο amazon.co.uk. Έμενα πάντως μου είναι αδιάφορο, όμως ένα χειριστήριο θα το χτυπήσω κάποια στιγμή για τα παιχνίδια της VC αν αξιωθούν να την βελτιώσουν με το ΝΧ. Με την ευκαιρία ο Gaming Historian ανέβασε ένα σχετικό βίντεο για το Famicom Disc System: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2016 Εκεί που περιμένουμε νέα για το ΝΧ, μας έρχεται αυτό. Θα κυκλοφορήσει το NES σε mini classic edition με 30 παιχνίδια όπως metroid, zelda, mario, dk και άλλα στις 11 νοεμβρίου. http://www.nintendolife.com/news/2016/07/nintendo_entertainment_system_nes_classic_edition_coming_this_november_ships_with_30_games Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως θα γινεται η συνδεση με την τηλεοραση... θα εχει Hdmi? scart? και σε τι αναλυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Αυτο που δεν καταλαβα ειναι πως θα γινεται η συνδεση με την τηλεοραση... θα εχει Hdmi? scart? και σε τι αναλυση? HDMI Επίσης, δεν συνδέεται στο ίντερνετ, δεν παίζει τις κασέτες του NES, δεν υπάρχει τρόπος να παίξεις άλλα παιχνίδια. Είναι standalone έκδοση. http://nintendoeverything.com/nes-classic-edition-no-internet-connection-no-additional-games-doesnt-open/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν κατάλαβα πως θα γίνεται η σύνδεση με τις VC's των Wii/WiiU. Επίσης, θα μπορείς να συνδέσεις Wiimote σαν δεύτερο controller; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν υποστηριζεται σύνδεση με VC. Το NES μινι θα έχει τα 30 παιχνίδια που αναφέρονται pre-installed και αυτά θα είναι και τα μοναδικά παιχνίδια που θα μπορείς να παίξεις σε αυτό. Το Wii mote δε συνδέεται αφου δεν υποστηρίζει ασύρματη τεχνολογία. Υποστηρίζονται Nes Controller, wii classic controller και classic controller pro τα οποία θα συνδέονται με το καλώδιό τους στις υποδοχές (ίδιες με του wii mote) που υπάρχουν στην κονσόλα. Επίσης, το Nes controller που θα κυκλοφορήσει θα συνδέται και στο wii mote (όπως τα classic controller και classic controller pro) για να το χρησιμοποιείς όταν παίζεις συμβατά παιχνίδια στη VC των Wii/WiiU. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δώστε λίγο προσοχή σε αυτό: Από τον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας: *Note that an AC adapter for the USB cable is required to play the system but is not included in the packaging. http://nintendoeverything.com/nes-classic-edition-no-internet-connection-no-additional-games-doesnt-open/ Πιο κατω στα περι συνδεσης μεσω Usb λεει οτι περιλαμβανεται AC ανταπτορας. Επισης ψιλο ασχετο(βασικα ολα αυτα ειναι ασχετα με το εν λογω θεμα που γραφουμε αλλα anyways )αλλα σε αρκετες ερωτησεις λεει οτι δεν μπορει να απαντησει σε τεχνικα θεματα(μεχρι και στο βαρος της συσκευης ή τις διαστασεις). Ε τοτε ρε μεγαλε γιατι μου το βγαζεις με το καλησπερα για προπαραγγελια οταν δεν μπορεις να μου πεις καν πως αποθηκευει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 http://nintendoeverything.com/nes-classic-edition-no-internet-connection-no-additional-games-doesnt-open/ Πιο κατω στα περι συνδεσης μεσω Usb λεει οτι περιλαμβανεται AC ανταπτορας. Στην Αμερικάνικη έκδοση περιλαμβάνεται αλλά στην Ευρωπαϊκή δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από την Nintendo Αγγλίας στον επίσημο ιστότοπο της όπου έχω προσθέσει και σύνδεσμο στο μήνυμα μου που έκανες παράθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Λυπάμαι, αλλά αυτό είναι τρομερή εκμετάλλευση από την Nintendo. Σου προσφέρει μια κονσόλα replica με 30 τίτλους που οι περισσότεροι δεν είναι καν από τα best of the best και στο πουλάει 60 ευρώ. Τέτοιες πρακτικές τις κάνουν πλανόδιοι πωλητές και τα παζάρια που σου πουλάνε κονσόλες μαϊμού. Αυτοί έχουν ένα δίκιο, η Nintendo που το κάνει στην ψύχρα επειδή μάλλον δεν βρίσκει άλλο τρόπο να βγάλει χρήματα τι λόγο έχει; Αν είναι να αγοράζουμε ότι μαραφέτι κυκλοφορεί στην αγορά επειδή προέρχεται από μια αγαπημένη εταιρεία τότε μας τραβάνε από την μύτη. Άντε και καλή συνέχεια με SNES, N64, GAME BOY, DS. Τέλος πάντων, ο καθένας κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά του (ο γείτονας αγόρασε μια κούτα προφυλακτικά) αλλά εγώ φράγκο δεν δίνω σε τέτοιες πρακτικές. Πριν αντιδράσετε μερικοί σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό για το μέλλον αν πουλήσει απίστευτα καλά. Η ρότα ξεκίνησε με DLC, Collector's editions,season pass, remasters και όσο πάει θα προστίθενται νέες πατέντες απορρόφησης χρημάτων από τις εταιρείες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 We aren’t discussing technical specifications. typical Nintendo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Άρμεγμα είναι, σύμφωνοι... Όταν λέμε ότι η Nintendo δεν έχει άλλο τρόπο να βγάλει χρήμα, τις μετοχές της που είναι σε ρεκόρ 30+ ετών λόγω του Pokemon Go, τις έχουμε δει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Η μετοχή της Nintendo δεν είναι σε ρεκόρ αξίας, έκανε όμως ρεκόρ ανόδου % σε μία συνεδρίαση. Σε αξία την εποχή Wii/Ds ήταν πολύ πιο ψηλά. Αλλά όχι ότι είναι και απεγνωσμένη και δεν έχει άλλες πηγές εσόδων... βλέπε amiibo, software sales κλπ. Απλά πάντα υπάρχει χώρος για περισσότερες πηγές εισοδήματος. Παραθέτω το παρακάτω διάγραμμα αξίας της μετοχής όπου φαίνεται καθαρά. Είναι πριν από τρεις ημέρες το διάγραμμα αλλά είναι εμφανής η διαφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις