Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης βραβείο καλύτερου Publisher με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο.

Screen_Shot_2018-01-22_at_08.18.55.png

Μερικά νέα από τις πωλήσεις του τρένου.

pil92gradotx-2.png

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 2
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, DJTaurus said:

Αγόρι μου, στην Ευρώπη δεν παίζουν με φορητά λέμε!

5 hours ago, Prospector8 said:

Μακρια απο Amazon.com/ Αμερικης, εχει τοσα Αμαζον στην Ευρωπη γιατι να ασχοληθεις με τελωνεια, που εννοειται ειναι παραπανω απο τα 13Ε που ανεφερες,για να μην σου πω ειναι σχεδον διπλασια τιμη του αρχικου προιοντος..

Δεν ισχύει αυτό που λες. Δεν πληρώνει κάτι έξτρα στο τελωνείο, αν έχει προπληρώσει στο amazon global. Τα έχουμε λύσει αυτά στο νήμα του τελωνείου.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3
Δημοσ.

νάναι καλά το φλουρί της εταιρείας και το χρηματικό δώρο που κουβαλά μαζί του :P , παρασκευή έκατσε, - Σάββατο δε το σκέφτηκα πολύ και τσίμπησα επιτέλους το switch, μαζί με το BOTW

καθότι γενικά νουμπάς με τεχνολογία κτλ και δε δίνω πολύ σημασία σε αναλύσεις, frame drops (εκτός αν βγάζουν τόσο πολύ μάτι οκ) κτλ, το σκ πρέπει να έπαιζα σχεδόν ένα 15ωρο και η εμπειρία με το botw ήταν pure σοκ και δέος... την κονσόλα δεν την έχω ακόμα ψάξει, μενού κτλ, ούτε καν στη tv δεν τη σύνδεσα ακόμα αλλά θα γίνει εντός εβδομάδος... πάντως σαν πρώτη εντύπωση, έχω πάθει πλάκα αν και το δεξί μου χέρι-ο αντίχειρας συγκεκριμένα- λίγο πολύ έχει πιαστεί από τον τρόπο που το κρατάω -άλλα πάραταυτα δεν ψήνω ακόμα κανονικό χειριστήριο, μια χαρά με βολεύει το υπάρχον-

• Like 4
Δημοσ.

DJTaurus και καλύτερο strategy το Mario Rabbids.Η κονσόλα μέχρι το τέλος της ζωής της θα έχει βγάλει τα περισσότερα και καλύτερα αποκλειστικά που έβγαλε ποτέ κονσόλα μου φαίνεται.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Έχουμε εικόνα αν το Darkest Dungeon θα κυκλοφορήσει σε physical μορφή; Είναι γαμώ τα games και ταιριάζει τέλεια σε φορητό, αλλά πονάνε τα €30 για digital.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Pitsifrikos είπε

DJTaurus και καλύτερο strategy το Mario Rabbids.Η κονσόλα μέχρι το τέλος της ζωής της θα έχει βγάλει τα περισσότερα και καλύτερα αποκλειστικά που έβγαλε ποτέ κονσόλα μου φαίνεται.

Το θέλω και εγώ γαμώτο αυτό αλλά επειδή είναι η ubi από πίσω και έχω δει ότι παίζουν/ θα παίξουν dlc θα περιμένω καμία complete.

Ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει πως θα κινηθεί το switch και αν το κατά πόσο θα παίζουν complete editions ή όχι. 

Είδα ότι προστέθηκε και ο DK στο παιχνίδι....ευελπιστώ μέσω δωρεάν update!!!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, chill είπε

Το θέλω και εγώ γαμώτο αυτό αλλά επειδή είναι η ubi από πίσω και έχω δει ότι παίζουν/ θα παίξουν dlc θα περιμένω καμία complete.

Ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει πως θα κινηθεί το switch και αν το κατά πόσο θα παίζουν complete editions ή όχι. 

Δύο φιλαράκια που το κατέχουν το παιχνίδι το γουστάρουν πολύ.Θα τελειώσω το Xenoblade 2 και θα το δανειστώ για να το τεσταρω.Παντως σε γενικές γραμμές ακούω τα καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, chill είπε

μια χαρά ειναι, η ubisoft  δεν φαίνεται καθόλου στην εμπειρία, δεν είναι και pc να το πλακωσει στα downgrades :P έχει ενα season pass που δεν δίνει και τίποτα -ακόμα, ο DK παρουσιαστηκε σαν χαρακτήρας στο mini direct, τώρα αν θα κουβαλάει και κανένα καινουριο κοσμο/story δεν ξέρω. Πάντως και η απλή έκδοση έχει ώρες παιξίματος με unlockables και world puzzles. 

edit: είμαι στον τελευταίο "κόσμο" και παλεύω να βγάζω τις μάχες με perfect rating (extra gold & upgrade points + gold statue reward για να γουστάρεις), μόνο αυτό και τα διάφορα synergies των χαρακτήρων προσφέρουν άπειρες ώρες, βάλε μέσα και challenges, secret chapters, collectibles, puzzles και έγινες. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Σχετικά με το rabbids, προσυπογράφω! Το βρίσκω υπέροχο game και δεν καταλαβαίνεις πόσες ώρες περνάνε ενώ παίζεις (άντα μόνο όταν πρέπει να βάλεις φορτιστή). Υπέροχα γραφικά, καλός βαθμός δυσκολίας με πολύ πλάκα! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχουμε εικόνα αν το Darkest Dungeon θα κυκλοφορήσει σε physical μορφή; Είναι γαμώ τα games και ταιριάζει τέλεια σε φορητό, αλλά πονάνε τα €30 για digital.

Δεν εχουν πει κατι επισημο.Σαν physical  το αμαζον το εδειχνε αλλα το εβγαλε.Για το Μαρτιο το εδειχναν κατι φημες για physical.

DSeS_CjVoAAKAtc1.jpg

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Malthador είπε

εισαι σιγουρος οτι θα παει για 30αρι? για μενα αξιζει εστω και τοσο με τις ωρες που προσφερει και το gameplay του

• Moderators
Δημοσ.
6 minutes ago, najinblue3 said:

εισαι σιγουρος οτι θα παει για 30αρι? για μενα αξιζει εστω και τοσο με τις ωρες που προσφερει και το gameplay του

Η φουλ έκδοση με τα expansions τόσο έχει στο eshop.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Η φουλ έκδοση με τα expansions τόσο έχει στο eshop.

τωρα το ειδα το παραπανω μηνυμα, η αληθεια ειναι οτι αν βγαινει χωρις το crimson ειναι καλυτερα, δεν το προτεινω καθολου το συγκεκριμενο dlc, shieldbreaker απο την αλλη ψιλο-αξιζει

στο store λεει individual dlc οποτε μαλλον το παιρνεις και σκετο

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

τωρα το ειδα το παραπανω μηνυμα, η αληθεια ειναι οτι αν βγαινει χωρις το crimson ειναι καλυτερα, δεν το προτεινω καθολου το συγκεκριμενο dlc, shieldbreaker απο την αλλη ψιλο-αξιζει

στο store λεει individual dlc οποτε μαλλον το παιρνεις και σκετο

21€ σκετο 30€ με τα dlc

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...