LavaS Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Malthador είπε SD κάρτα εγώ χρησιμοποιώ 32άρα και δεν έχω ούτε τη μισή γεμισμένη, αλλά εγώ αγοράζω κατά βάση physical. Αν θες να αγοράζεις αποκλειστικά και μόνο digital, ετοιμάσου να δώσεις πόνο, θα χρειαστείς 128άρα κάρτα και βλέπουμε. Γνώμη μου, δεν αξίζει. Πήγαινε για physical. Tempered glass θα βάλεις ασυζητητί, έχεις μικρό παιδί που σίγουρα θα πειράζει το dock και θα σου ρίχνει την κονσόλα κάτω. Grips για τα joycons θα χρειαστείς μαζί με covers για τα αναλογικά, γύρω στο 5ευρω βγαίνουν από Κίνα. Ο lan adapter είναι περιττός, εκτός κι αν το router είναι σε άλλο δωμάτιο και θες να χρησιμοποιήσεις powerline. Εγώ παίζω Mario Kart και Splatoon 2 απροβλημάτιστα με το wifi. Το Pro Controller δεν θα το αγοράσεις σε πρώτη φάση, θα δεις αν σε βολεύει αρχικά το σκυλάκι και για διπλό θα χρησιμοποιείς το δεύτερο joy-con αρχικά. Η θήκη είναι επίσης περιττή αν δεν έχεις σκοπό να το μεταφέρεις εκτός σπιτιού. Αν θελήσεις να το χρησιμοποιείς ως φορητό, θα τσιμπήσεις ένα GripCase. Σε κάθε περίπτωση μην αγοράσεις την official της Ν, είναι πεταμένα λεφτά. Αρχικα σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες. Απ'οτι ψαχνω παντως δεν πρεπει να παιζουν προσφορες ειτε για κονσολα, ειτε για παιχνιδια ή καποιο bundle αξιολογο ξερω'γω. Γενικοτερα οι τιμες καποιου παιχνιδιου digital και κουτατο.... ειναι ιδιες; Και κατι τελευταιο... Ειχα δει εδω παλαιοτερα ομως το εχασα..... ενα site οπου βλεπεις σε ποιο N store ειναι πιο φθηνο καποιο game που σε ενδιαφερει. Μπορει καποιος να μου το πει; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από LavaS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 57 λεπτά πριν, asikis είπε Καλημερα. Παρομοιο προβλημα επαθε και η δικη μου κονσολα. Εμεις παιζαμε odyssey στην τηλεοραση με το dock κτλ. Κανουμε παυση το παιχνιδι και κλεινουμε την τηλεοραση. Μετα παμε να συνεχισουμε και μαυρη μαυριλα. Παταω το power button, τιποτα. Κανω ενα κολπο με power button και volume keys (ψαξτο στο google) και κανει boot. Φτανει ομως μεχρι το switch logo και μενει εκει με το logo μονιμα στην οθονη...Κανω ξανα το ιδιο κολπο και καταφερνω (μετα απο reset καποιου κομματιου της μνημης που δεν εσβηνε τα saved data) να κανει boot. Μπαινω στο μενου να συνδεθω στο wifi....παπαλα ομως. δεν διαβαζε κανενα ασυρματο δικτυο, τιποτα ομως).Τελικα το στελνω CDmedia, το κρατανε μια εβδομαδα., Μου το στελουν πισω "δεν βρεθηκε κανενα προβλημα". Λεω οκ, παμε να δουμε. Το βαζω Δευτερα βραδυ ξανα σε λειτουργια, Τριτη ξανα τα ιδια, κολλημα στο switch logo. Τους παιρνω τηλεφωνο, μου λενε στελτο παλι. Τους λεω θα σας το φερω εγω. Το παω, κατεβαινει ο τεχνικος του το δειχνω μπροστα στα ματια του οτι ειναι κολλημενο στο switch logo. Μετα απο 2 μερες με πηρε τηλεφωνο να παω να το παρω, μου αλλαξανε ολη την κεντρικη μοναδα. Να σημειωσω οτι η CDmedia το χειριστηκε αψογα, παροτι ταλαιπωρηθηκα λιγο.... Επισης να σημειωσω οτι, ψαχνοντας το στο ιντερνετ, φαινεται οτι δεν ειναι και πολυ σπανιο αυτο το sudden death.... Στειλτο στην CDmedia και σε 3-5 μερες θα το εχεις πισω φτιαγμενο. Ετσι οπως μου το περιγραφεις , καλυτερα ειναι να το στειλω απο την αρχη πισω, να το μονταρουν οι ανθρωποι και να μου το στειλουν πισω ετοιμο. Εκανα μια φορμα που εχει στο site και την εστειλα, μακαρι βεβαια να σαξει που λενε και στο χωριο μου και να μην χρειαστει να το στειλω. Ευχαριστω για τον χρονο οσων απαντησαν, τελευταια ερωτηση αν σταλει στην cd media , στελνω ολο το κουτι πακετο? με dock, φορτιστη, κονσολα φυσικα και οτι ειχε μεσα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Στείλε και τον φορτιστή γιατί παίζει αυτός να έχει το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Βρήκα τρόπο να μου έρθει Ελλάδα το συγκεκριμένο case. Πριν οριστικοποιήσω ήθελα να σας ρωτήσω: 1)Μπορεί κάποιος να μου προτείνει πιο slim θήκη απο αυτή που να παρέχει όμως πάνω κάτω την ίδια προστασία;; 2)Καλά pads/grips για τα joystick απο amazon παίζουν; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) αν δεν κανω λαθος, οποιος παραγγειλει gripcase απο το kickstarter αντι για το indiegogo, παιρνει και ενα τζαμακι δωρο, οποτε στα 46$ μπορει να εχει 3 πραγματα σε 1. θηκη - τζαμακι και πολυ πιο ανετο κρατημα σε handheld mode ( docked και tabletop προσωπικα βολευομαι με τα 2 joycon πανω στο grip και ο δευτερος παικτης με το 8bitdo SF30 pro ) microsd νομιζω οτι ειναι περιττη προς το παρων αλλα αυτο εξαρταται και απο τι αναγκες εχεις εσυ ο ιδιος, δηλαδη αν σκοπευεις να παρεις ενα σωρο games σε digital ή/και να γεμισεις την ταμπλετα screenshot και (30sec:p) video τοτε μια 64αρα ή/και 128αρα ισως να εχει νοημα. ο φορτιστης ειναι ολοκληρη επιστημη, παιζουν ρολο amper+watt+volt https://medium.com/@clumsycontraria/how-to-choose-your-nintendo-switch-charger-d0ebd84afdf9 αυτος της ardistel ειναι μια φθηνη και αξιοπιστη λυση αμα το θες για εναν χωρο στον οποιο δεν προκειται να χρησιμοποιησεις dock usb lan adapter θα σου δωσει λιγα ms πιο κατω απο το wifi. αλλα μπορει να σου κλειδωσει και το download στα 8mbps οπως εκανε εμενα ενας φτηνος third party που ειχα παρει καποτε για το wii thumb caps Προτεινω αυτα εδω επειδη εχουν εξτρα grip και δινουν αρκετο υψος https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MUBOMUH/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1 τελος ξεκοληστε λιγο με τα 900p !! εφοσον η τηλεοραση σας δεν εχει native αναλυση κοντα σε αυτη που μπορει να βγαλει το μηχανημα τοτε θα εχετε scaling με οτι αυτο συνεπαγεται, οπως και το wii καποτε φαινοτανε θολο με ενα σωρο jaggies, ενω μπορουσε να εχει ταυτοχρονα μεχρι και 4 frame καθυστερηση στην αποκριση του wiimote επειδη ο κατοχος ητανε αδαης και επεμενε να μην το συνδεσει στη CRT που ειχε ηδη πανω το gamecube/ps2 του. ( το χειροτερο ητανε κατι αμπαλοι σε ενα μικρο φορουμ που πηγαινανε να παρουν καλωδια για να το συνδεσουν με PC LCD monitor στα 1680*1050 ενω τους ειχα εξηγησει 100 φορες πως το μηχανημα βγαζει μεχρι 640*480 ) ετσι και εδω ο συνδυασμος 4k native res + switch ΔΕΝ ειναι ο βελτιστος γιατι φαινονται τα γραφικα στα παιχνιδια πιο dated και ψεγαδιασμενα απο οσο ηδη ειναι. ( /puts on flamesuit ) 2 πραγματα σωζουν καπως την κατασταση, η 4K να εχει πραγματικα καλο scaler μεσα της, και αυτο το "θαυματουργο" αλλα ακριβο καλωδιο Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από SoFGR 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Έλεος είπε Βρήκα τρόπο να μου έρθει Ελλάδα το συγκεκριμένο case. Πριν οριστικοποιήσω ήθελα να σας ρωτήσω: 1)Μπορεί κάποιος να μου προτείνει πιο slim θήκη απο αυτή που να παρέχει όμως πάνω κάτω την ίδια προστασία;; 2)Καλά pads/grips για τα joystick απο amazon παίζουν; https://olla.gr/toys-and-hobbies/game-accessories/ndsi-switch-accessories/for-nintendo-switch-game-console-travel-carrying-storage-box-zipper-protective-bag-holder-shell-size-26.0-x-12.5-x-4.0cm-black-red/?sef_rewrite=1&ref=bestprice.gr Αλλη μαρκα χωρις τα joycon καλυματα.Δεν ξερω αν αξιζει σαν θηκη ουτε το συγκεκριμενο μαγαζι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 7 hours ago, Έλεος said: Βρήκα τρόπο να μου έρθει Ελλάδα το συγκεκριμένο case. Πριν οριστικοποιήσω ήθελα να σας ρωτήσω: 1)Μπορεί κάποιος να μου προτείνει πιο slim θήκη απο αυτή που να παρέχει όμως πάνω κάτω την ίδια προστασία;; 2)Καλά pads/grips για τα joystick απο amazon παίζουν; επειδή πήρα την προηγούμενη εβδομάδα αντίστοιχη θήκη από την ίδια εταιρία (την silver που βλέπεις στο site της Amazon), απλά να σου πω ότι εγώ απογοητεύτηκα αρκετά από την ποιότητα των υλικών. Επίσης είναι σημαντικά εύκαμπτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 11 λεπτά πριν, sotirisl είπε επειδή πήρα την προηγούμενη εβδομάδα αντίστοιχη θήκη από την ίδια εταιρία (την silver που βλέπεις στο site της Amazon), απλά να σου πω ότι εγώ απογοητεύτηκα αρκετά από την ποιότητα των υλικών. Επίσης είναι σημαντικά εύκαμπτη. Ευχαριστώ αλλά πάει, έφυγε το τρένο τώρα. Για 11 ευρώ μου φαίνεται οκ πάντως. Έχω ήδη case σκληρό απλά είναι πολύ ογκώδες έτσι ώστε να χωράει και 2ο σετ joycon, και όταν βγαίνω εκτός με σκοπό να το πάρω σαν hanheld πιάνει πολύ χώρο. Ήθελα κάτι που να κουβαλάει μόνο τη κονσόλα, τα παιχίδια και τίποτα άλλο. Θα ενημερώσω όταν φτάσει κατά πόσο αξίζει το συγκεκριμένο επειδή νομίζω είναι διαφορετικό απο το silver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 H μεγαλύτερη πλέον Gaming κοινότητα ψήφισε τα παιχνίδια της χρονιάς. ΦΑΤΕ 4k και HDR στη μάπα. Τίποτα δε σταματά το τρένο!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komfoukios Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Ρε παιδιά όλοι λέτε "θα είναι φοβερό για τα παιδιά μου και τα ανίψια μου το Nintendo labo",εγώ πειράζει που καραψηθηκα για την πάρτη μου Και μόνο να το πάρω και να λιώσω ?κάνεις αλλος δεν νιώθει το ίδιο? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Κοίτα,για τα ανίψια μου λέω και γω ότι θα το πάρω αλλά κατά βάθος εγώ θα ασχοληθώ με τις ώρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, LavaS said: Αρχικα σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες. Απ'οτι ψαχνω παντως δεν πρεπει να παιζουν προσφορες ειτε για κονσολα, ειτε για παιχνιδια ή καποιο bundle αξιολογο ξερω'γω. Γενικοτερα οι τιμες καποιου παιχνιδιου digital και κουτατο.... ειναι ιδιες; Και κατι τελευταιο... Ειχα δει εδω παλαιοτερα ομως το εχασα..... ενα site οπου βλεπεις σε ποιο N store ειναι πιο φθηνο καποιο game που σε ενδιαφερει. Μπορει καποιος να μου το πει; Ισχύει ο κανόνας που ισχύει σχεδόν πάντα και στα υπόλοιπα stores: τα digital games είναι κατά κανόνα ακριβότερα από τα physical, αλλά στα digital παίζουν πιο καλές και πιο συχνές προσφορές. Δεν υπάρχει κανένα αξιόλογο bundle αυτή τη στιγμή και πολύ αμφιβάλλω ότι θα υπάρξει κάτι ουσιώδες μέχρι την Black Friday. Απλά πας σε ένα κατάστημα και σκας €330. Κατά προτίμηση μεγάλοκατάστημα για να βάλεις δόσεις. Το μόνο που ίσως αξίζει αν έχεις υπομονή να περιμένεις 2-3 μήνες είναι μήπως βγάλει ο Γερμανός ή τα Public κάποια αξιόλογη προσφορά για επιστροφή με κάρτες Eurobank (αν έχεις κάρτα Eurobank). Παίζει ένα 10% επιστροφή (ή 20% αν είσαι πολύ τυχερός) κάθε τόσο. 4 hours ago, Έλεος said: Ευχαριστώ αλλά πάει, έφυγε το τρένο τώρα. Για 11 ευρώ μου φαίνεται οκ πάντως. Έχω ήδη case σκληρό απλά είναι πολύ ογκώδες έτσι ώστε να χωράει και 2ο σετ joycon, και όταν βγαίνω εκτός με σκοπό να το πάρω σαν hanheld πιάνει πολύ χώρο. Ήθελα κάτι που να κουβαλάει μόνο τη κονσόλα, τα παιχίδια και τίποτα άλλο. Θα ενημερώσω όταν φτάσει κατά πόσο αξίζει το συγκεκριμένο επειδή νομίζω είναι διαφορετικό απο το silver. Το NSw είναι ήδη ογκώδες από μόνο του. Μη φανταστείς ότι θα γλυτώσεις τρελό χώρο με τέτοια θήκη. Είχα την official και την έσπρωξα γιατί ήταν ογκώδης και δεν χώραγε τίποτα μέσα. Τουλάχιστον το GripCase είναι ογκώδες και χωράει ένα κάρο πράγματα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Komfoukios είπε Ρε παιδιά όλοι λέτε "θα είναι φοβερό για τα παιδιά μου και τα ανίψια μου το Nintendo labo",εγώ πειράζει που καραψηθηκα για την πάρτη μου Και μόνο να το πάρω και να λιώσω ?κάνεις αλλος δεν νιώθει το ίδιο? και εγώ πήρα ένα για τα ανίψια και ένα για μένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Απο το Αμερικανικο amazon εχει αγορασει κανεις;Εχει καλα πραγματα και στο ckeckout τα λεει ωραια οτι φτανει σε 10 μερες και πληρωνεις και το τελωνειο 13€ μαζι με μεταφορικα.Το σημαντικο τωρα ειναι μηπως το σταματησουν στο τελωνιο και πρεπει να πληρωσεις ξανα ενω τα πληρωνεις ολα στην αμαζον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2018 Μακρια απο Amazon.com/ Αμερικης, εχει τοσα Αμαζον στην Ευρωπη γιατι να ασχοληθεις με τελωνεια, που εννοειται ειναι παραπανω απο τα 13Ε που ανεφερες,για να μην σου πω ειναι σχεδον διπλασια τιμη του αρχικου προιοντος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις