LavaS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μιας και παιζει να βρηκα ατομο να πουλησω το PS4, υπαρχει καπου Ελλαδα ή εξωτερικο καμια καλη προσφορα που να αξιζει τον κοπο να ασχοληθω? Επισης τι θεωρειται must have για να ριξω μια ματια? Μια καρτα SD? Lan adapter? Tempered glass? Θηκη προστασιας? Grips για τα joy cons? Pro controller? Μου διαφευγει κατι? Επισης, χωρις SD card, ποσα παιχνιδια πανω κατω μπορω να αγορασω ψηφιακα? Εννοω απο δυνατους τιτλους που φανταζομαι θα χρειαζονται περισσοτερη χωρητικοτητα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από LavaS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LavaS είπε Μιας και παιζει να βρηκα ατομο να πουλησω το PS4, υπαρχει καπου Ελλαδα ή εξωτερικο καμια καλη προσφορα που να αξιζει τον κοπο να ασχοληθω? Επισης τι θεωρειται must have για να ριξω μια ματια? Μια καρτα SD? Lan adapter? Tempered glass? Θηκη προστασιας? Grips για τα joy cons? Pro controller? Μου διαφευγει κατι? Επισης, χωρις SD card, ποσα παιχνιδια πανω κατω μπορω να αγορασω ψηφιακα? Εννοω απο δυνατους τιτλους που φανταζομαι θα χρειαζονται περισσοτερη χωρητικοτητα. Tempered glass οπωσδηποτε. Θηκη καλο ειναι να παρεις για προστασια της συσκευης οταν δεν την χρησιμοποιεις ή αν θες να το παρεις καπου μαζι σου που ειναι πιο βασικο. Αν θες ολα τα games σου digital θα σου βγουν πολυ ακριβα με τις sd οπως και οι sd ειναι ακριβες.14 gb το μεγαλυτερο της nintendo το zelda.Εχει και αλλα με 25gb resident evil,Nba και doom επισης ειναι μεγαλα πανω απο 20gb.Γνωμη μου παιρνεις τα μεγαλα game σε catridge που θα τα βρεις πιο φτηνα και στην sd βαζεις τα indie και μεγαλους τιτλους με λιγα gb. Lan adapter δεν χρησιμοποιω αν και το μονο online που εχω ειναι το splatoon και rocket league αλλα δεν συναντησα προβλημα με το wifi οποτε στην κριση σου. Δουλεψε πρωτα τα joycon να δεις πως σε ταιριαζουν και μετα ψαξου για grip και pro controller.Το rocket league που μεχρι και η psyonix ειπε καλυτερα να παιζεις με το pro μια χαρα το εχω με τα joycon(επαιζα παντα με xbox controller). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, LavaS είπε Μιας και παιζει να βρηκα ατομο να πουλησω το PS4, υπαρχει καπου Ελλαδα ή εξωτερικο καμια καλη προσφορα που να αξιζει τον κοπο να ασχοληθω? Επισης τι θεωρειται must have για να ριξω μια ματια? Μια καρτα SD? Lan adapter? Tempered glass? Θηκη προστασιας? Grips για τα joy cons? Pro controller? Μου διαφευγει κατι? Επισης, χωρις SD card, ποσα παιχνιδια πανω κατω μπορω να αγορασω ψηφιακα? Εννοω απο δυνατους τιτλους που φανταζομαι θα χρειαζονται περισσοτερη χωρητικοτητα. 1.Tampered glass ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ προσεχε γιατι η οθόνη γραντζουνιεται στο Dock εκτος και εαν εισαι παντα πολυ προσεκτικος. Με κανα 15αρι ευρω παίρνεις απο εδώ καλο. 2.θηκη εννοείται, μικρο παιδι εχεις αλλα ετσι και αλλιώς το μηχανημα είναι κ φορητο .Η σκληρη γνησια της ninty sta 25 ευρω μια χαρά είναι. 3.Lan adapter παρε, ειδικα εαν παιζεις online γιατι δυστυχώς το switch έχει πολυ αδυναμη κεραια και μην περιμενεις να πιανει εκει που πιάνει το κινητο σου (εγώ στην αρχη νομιζα οτι ειναι χαλασμενο) ειναι λιγο τσιμπημενος ομως κάνει 35 ευρω. 4.Καρτα μνημης δεν χρειαζεσαι προς το παρων τουλαχιστων γιατι τα παιχνίδια που θέλεις θα τα παρεις σε κασετακι...... Εχουν ακομα πολυ καλη μεταπολιτικη αξια. 5.αφου θελεις να παιζεις διπλο εννοειται πως πρεπει να παρεις και το gamepad δυστυχώς ομως και αυτο ειναι λιγο τσιμπημενο περιπου 65 ευρω. 6.Εαν εχεις σκοπο να το παιρνεις μαζι σου παρε ενα καλο φορτιστη γιατι ο δικος του είναι τεράστιος που να ειναι τουλαχιστον 12 watt γιατι οι απλη των κινητων δεν κανουν και δεν παιζουν ρολο τα αμπερ αλλα τα watt προσεχε το αυτο. Αυτα απο εμενα απλα υπολογισε για ενα σωστο starter pack θελεις περιπου 110 ευρω χωρις το χειριστήριο τωρα για grip και τετοια μην παρεις κατι ειδικα εαν δεν εχεις πολυ χρονο για παιχνιδι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, LavaS said: Μιας και παιζει να βρηκα ατομο να πουλησω το PS4, υπαρχει καπου Ελλαδα ή εξωτερικο καμια καλη προσφορα που να αξιζει τον κοπο να ασχοληθω? Επισης τι θεωρειται must have για να ριξω μια ματια? Μια καρτα SD? Lan adapter? Tempered glass? Θηκη προστασιας? Grips για τα joy cons? Pro controller? Μου διαφευγει κατι? Επισης, χωρις SD card, ποσα παιχνιδια πανω κατω μπορω να αγορασω ψηφιακα? Εννοω απο δυνατους τιτλους που φανταζομαι θα χρειαζονται περισσοτερη χωρητικοτητα. SD κάρτα εγώ χρησιμοποιώ 32άρα και δεν έχω ούτε τη μισή γεμισμένη, αλλά εγώ αγοράζω κατά βάση physical. Αν θες να αγοράζεις αποκλειστικά και μόνο digital, ετοιμάσου να δώσεις πόνο, θα χρειαστείς 128άρα κάρτα και βλέπουμε. Γνώμη μου, δεν αξίζει. Πήγαινε για physical. Tempered glass θα βάλεις ασυζητητί, έχεις μικρό παιδί που σίγουρα θα πειράζει το dock και θα σου ρίχνει την κονσόλα κάτω. Grips για τα joycons θα χρειαστείς μαζί με covers για τα αναλογικά, γύρω στο 5ευρω βγαίνουν από Κίνα. Ο lan adapter είναι περιττός, εκτός κι αν το router είναι σε άλλο δωμάτιο και θες να χρησιμοποιήσεις powerline. Εγώ παίζω Mario Kart και Splatoon 2 απροβλημάτιστα με το wifi. Το Pro Controller δεν θα το αγοράσεις σε πρώτη φάση, θα δεις αν σε βολεύει αρχικά το σκυλάκι και για διπλό θα χρησιμοποιείς το δεύτερο joy-con αρχικά. Η θήκη είναι επίσης περιττή αν δεν έχεις σκοπό να το μεταφέρεις εκτός σπιτιού. Αν θελήσεις να το χρησιμοποιείς ως φορητό, θα τσιμπήσεις ένα GripCase. Σε κάθε περίπτωση μην αγοράσεις την official της Ν, είναι πεταμένα λεφτά. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Καλημερα. Παιδες βοηθεια!!! Σημερα το πρωι το switch ΔΕΝ ανοιγει. Δεν ξερω τι επαθε, μεχρι χτες στις 10 παιζαμε με τπν μικρο, μετα το εκλεισα και σημερα δεν ανοιγει καν. Βγαζω τα joy cons τα οποια φαινονται απο τα λαμπακια που αναβοσβηνουν να εχουν ρευμα, σκεφτηκα μηπως επαθε κατι το dock στην φορτιση και δοκιμασα να το φορτισω και εκτος του dock αλλα τιποτα. Να πω οτι το μηχανημα δουλευει παντα ως σταθερο με συνδεση στην tv, μια - δυο φορες το εχουμε χρησιμοποιησει ως φορητο. Κατι τελευταιο, οταν ειναι στο dock, οταν το "βαζω" δηλαδη αναβει ενα πρασινο λαμπακι που εχει κατω αριστερα το dock και κλεινει στο καπακι. Υπαρχει κατι σε reset? Δεν βρισκω κατι. Εχω ξενερωσει βρε παιδια και κυριως ο μικρος που του το εχω δωσει ως δωρο του αη βασιλη. Το αγορασα στις 30-12-2018 και φυσικα εχω την αποδειξη. Ευχαριστω. Υ.γ : Σκεφτηκα μπας και πεθανε ο "φορτιστης" αλλα δεν εχω αλλον type c για να δοκιμασω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κράτα πατημένο το on off κουμπί για 10 δευτερόλεπτα περίπου.Αν δε σου κάνει κάτι τότε μπορεί να παίζει κάτι με τη μπαταρία.Θα πρέπει να βρεις φορτιστή για να δεις αν φταίει ο δικός σου. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Pitsifrikos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 12 minutes ago, Pitsifrikos said: Κράτα πατημένο το on off κουμπί για 10 δευτερόλεπτα περίπου. ^^Αυτό βασικά, αλλά για 30 δευτερόλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 10 λεπτά πριν, Pitsifrikos είπε Κράτα πατημένο το on off κουμπί για 10 δευτερόλεπτα περίπου.Αν δε σου κάνει κάτι τότε μπορεί να παίζει κάτι με τη μπαταρία.Θα πρέπει να βρεις φορτιστή για να δεις αν φταίει ο δικός σου. Το δοκιμασα να το κρατησω αλλα τιποτα. Κουμπι reset δεν εχει ε? Φανταζομαι οτι και να χει θα φτιαχτει , αλλα ειναι το γαμωτο ρε παιδια, χωρις να του κανω κατι απλα δεν αναβει, διοτι εγω παντα το ανοιγω στον μικρο και το προσεχω το μηχανημα. Κριμα και ξενερωμα. Υ.Γ : που να βρω φορτιστη σημερα? Ειναι και αυτο το type c νεο και δεν εχουν πολλοι φορτιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Έχω μία θήκη της Orzly που χωράει τα πάντα μέσα όντας πολύ bulky. Και ενώ γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος, μου έχει κάνει πολύ μη πρακτική εντύπωση το πόσο όγκο καταλαμβάνει, ειδικά όταν το κουβαλάω σαν handheld. Ψάχνω λοιπόν να βρω ότι πιο Slim υπάρχει που να συνδιάζει κυρίως compartment για game cartridges και ίσως λίγο χώρο για ακουστικά. Αυτό είναι ότι καλύτερο έχω βρει αλλά δεν φέρνει Ελλάδα.. κατάρα.. http://amzn.eu/bwE5ChB Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Malthador είπε ^^Αυτό βασικά, αλλά για 30 δευτερόλεπτα. Μπα τιποτα Ουτε με τα 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 15 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Το δοκιμασα να το κρατησω αλλα τιποτα. Κουμπι reset δεν εχει ε? Φανταζομαι οτι και να χει θα φτιαχτει , αλλα ειναι το γαμωτο ρε παιδια, χωρις να του κανω κατι απλα δεν αναβει, διοτι εγω παντα το ανοιγω στον μικρο και το προσεχω το μηχανημα. Κριμα και ξενερωμα. Υ.Γ : που να βρω φορτιστη σημερα? Ειναι και αυτο το type c νεο και δεν εχουν πολλοι φορτιστη. κάτι παρόμοιο μου είχε κάνει κι εμένα, κράτα για αρκετή ώρα πατημένο το power button Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) @anarchy79 Δοκίμασε και αυτό: 1. Κράτα το power button πατημένο για 15 δευτερόλεπτα 2. Πάτα το μία φορά κανονικά. Αν δεν δουλέψει μην αγχώνεσαι. Κάποιο ελλάτωμα έχει, και θα διορθωθεί/αποκατασταθεί χωρίς δική σου χρεώση. edit: χρησιμοποιείς μήπως κάποιο 3rd party dock, ή μόνο το μαμίσιο; Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2018 από Έλεος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, Έλεος είπε @anarchy79 Δοκίμασε και αυτό: 1. Κράτα το power button πατημένο για 15 δευτερόλεπτα 2. Πάτα το μία φορά κανονικά. Αν δεν δουλέψει μην αγχώνεσαι. Κάποιο ελλάτωμα έχει, και θα διορθωθεί/αποκατασταθεί χωρίς δική σου χρεώση. edit: χρησιμοποιείς μήπως κάποιο 3rd party dock, ή μόνο το μαμίσιο; Κανονικά αυτό της μανας του χρησιμοποιώ, δεν έχω αγοράσει τίποτε άλλο σε dock. Βασικα τα εξτρα που πήρα είναι η αυθεντική θήκη της νιντεντο και ο pro controller. Τα κάνα αυτά που λες και εσύ και τα άλλα παιδιά αλλά τίποτα. Τελοσπαντων, βλέπω να το στέλνω στην αντιπροσωπεία, εχει μια φόρμα στο site θα σκαναρω και την αποδειξη και θα δω. Ευχαριστώ όλους σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Έλεος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, anarchy79 είπε Κανονικά αυτό της μανας του χρησιμοποιώ, δεν έχω αγοράσει τίποτε άλλο σε dock. Βασικα τα εξτρα που πήρα είναι η αυθεντική θήκη της νιντεντο και ο pro controller. Τα κάνα αυτά που λες και εσύ και τα άλλα παιδιά αλλά τίποτα. Τελοσπαντων, βλέπω να το στέλνω στην αντιπροσωπεία, εχει μια φόρμα στο site θα σκαναρω και την αποδειξη και θα δω. Ευχαριστώ όλους σας. Στέλνω κύματα θετικής ενέργειας στα μικρά. Ξέρω πως είναι να χαλάει η κονσόλα σου όταν είσαι μικρός, και ειδικά μέσα στο ΣΚ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asikis Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, anarchy79 είπε Καλημερα. Παιδες βοηθεια!!! Σημερα το πρωι το switch ΔΕΝ ανοιγει. Δεν ξερω τι επαθε, μεχρι χτες στις 10 παιζαμε με τπν μικρο, μετα το εκλεισα και σημερα δεν ανοιγει καν. Βγαζω τα joy cons τα οποια φαινονται απο τα λαμπακια που αναβοσβηνουν να εχουν ρευμα, σκεφτηκα μηπως επαθε κατι το dock στην φορτιση και δοκιμασα να το φορτισω και εκτος του dock αλλα τιποτα. Να πω οτι το μηχανημα δουλευει παντα ως σταθερο με συνδεση στην tv, μια - δυο φορες το εχουμε χρησιμοποιησει ως φορητο. Κατι τελευταιο, οταν ειναι στο dock, οταν το "βαζω" δηλαδη αναβει ενα πρασινο λαμπακι που εχει κατω αριστερα το dock και κλεινει στο καπακι. Υπαρχει κατι σε reset? Δεν βρισκω κατι. Εχω ξενερωσει βρε παιδια και κυριως ο μικρος που του το εχω δωσει ως δωρο του αη βασιλη. Το αγορασα στις 30-12-2018 και φυσικα εχω την αποδειξη. Ευχαριστω. Υ.γ : Σκεφτηκα μπας και πεθανε ο "φορτιστης" αλλα δεν εχω αλλον type c για να δοκιμασω. Καλημερα. Παρομοιο προβλημα επαθε και η δικη μου κονσολα. Εμεις παιζαμε odyssey στην τηλεοραση με το dock κτλ. Κανουμε παυση το παιχνιδι και κλεινουμε την τηλεοραση. Μετα παμε να συνεχισουμε και μαυρη μαυριλα. Παταω το power button, τιποτα. Κανω ενα κολπο με power button και volume keys (ψαξτο στο google) και κανει boot. Φτανει ομως μεχρι το switch logo και μενει εκει με το logo μονιμα στην οθονη...Κανω ξανα το ιδιο κολπο και καταφερνω (μετα απο reset καποιου κομματιου της μνημης που δεν εσβηνε τα saved data) να κανει boot. Μπαινω στο μενου να συνδεθω στο wifi....παπαλα ομως. δεν διαβαζε κανενα ασυρματο δικτυο, τιποτα ομως).Τελικα το στελνω CDmedia, το κρατανε μια εβδομαδα., Μου το στελουν πισω "δεν βρεθηκε κανενα προβλημα". Λεω οκ, παμε να δουμε. Το βαζω Δευτερα βραδυ ξανα σε λειτουργια, Τριτη ξανα τα ιδια, κολλημα στο switch logo. Τους παιρνω τηλεφωνο, μου λενε στελτο παλι. Τους λεω θα σας το φερω εγω. Το παω, κατεβαινει ο τεχνικος του το δειχνω μπροστα στα ματια του οτι ειναι κολλημενο στο switch logo. Μετα απο 2 μερες με πηρε τηλεφωνο να παω να το παρω, μου αλλαξανε ολη την κεντρικη μοναδα. Να σημειωσω οτι η CDmedia το χειριστηκε αψογα, παροτι ταλαιπωρηθηκα λιγο.... Επισης να σημειωσω οτι, ψαχνοντας το στο ιντερνετ, φαινεται οτι δεν ειναι και πολυ σπανιο αυτο το sudden death.... Στειλτο στην CDmedia και σε 3-5 μερες θα το εχεις πισω φτιαγμενο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις