Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Προσωπικά, δεν το βλέπω σαν πρόβλημα αυτό, αλλά περισσότερο σαν δυναμική: οι γονείς μικρών παιδιών που είναι ήδη κάτοχοι NSw, δεν θα αγοράσουν LEGO* ή Fisher Price, θα παραμείνουν στο οικοσύστημα της Ν ακόμα και στα toys των παιδιών τους. Μιλάμε για μάρκετινγκ που θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια τα επόμενα χρόνια.

Περιμένω ότι λόγω του Labo θα το προωθήσει και σε περαιτέρω μέσα όπως εκθέσεις παιχνιδιών, έντυπα και μέσα που ασχολούνται με παιχνίδια κτλ. Βέβαια, αυτό που γράφεις έχει μια βάση αλλά από την θεωρία στην πράξη υπάρχει απόσταση όπως για παράδειγμα οι λόγοι ύπαρξης και οι στόχοι του miiverse που είχε αναφέρει ο Iwata.....

Επειδή κάνετε κουβέντα σχετικά με τις μικρές ηλικίες στα videogames θέλω να κάνω απλά μια παρατήρηση. Καλό είναι να προσέχετε ιδιαίτερα τις ώρες ενασχόλησης των παιδιών με smartdevices/ tv/ videogames και οτιδήποτε σχετικό μιας και οι συστηματικές εναλλαγές φωτισμού μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στα μάτια όπως ξηροφθαλμία. Μάλιστα τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί η μυωπία και σχετικά πιθανών λόγω των συγκεκριμένων συσκευών. Επίσης πάντα να υπάρχει μια εναλλακτική κύρια πηγή φωτός ώστε να μην περιορίζονται τα παιδιά στην φωτεινότητα των συγκεκριμένων συσκευών.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Προσωπικά, είμαι κάργα υπέρ του να εισάγονται από νήπια στο gaming (εννοείται πάντα με αυστηρό έλεγχο και με μέτρο), καθώς αναπτύσσουν από μικρά πολύπλοκη σκέψη και δεξιοτεχνία που δεν μπορεί να τους την προσφέρει η Fisher Price ή η Playmobil.

Για τα νήπια έως κάποια ηλικία, είναι γνωστό οτι μπορεί να είναι και επικίνδυνη η έκθεση σε τέτοιου είδους μέσα όπως τα video games. Τα στοιχεία δείχνουν οτι σε παιδιά κάτω των 3, πρώτον "υπάρχει σύνδεσμος με σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, και δεύτερον οτι τα video games μπορούν να επηρρεάσουν την "ανάπτυξη της γλωσσικής τους ικανότητας".

Γενικά η ψυχολογία και τα video games είναι πολύ καινούριος κλάδος και θα ήταν πιο υπεύθυνο να μη διαδίδουμε απόψεις στις οποίες ακόμα και η επιστήμη δεν έχει κατασταλλάξει με βεβαιότητα.

• Like 2

2 ώρες πριν, sils είπε

Εαν παρεις αυτα τα εχεις παρει σχεδον ολα  δεν υπαρχει και κατι αλλο.

Τωρα το 1-2 switch kai to arms αστα στην ακρη δεν λενε και πολλα.

Ζελντα και μαριο καρτ εαν δεν τα ειχες στο wii u einai must have.

Για εμενα παντως το πρωτο που πρεπει να παρεις ειναι το zelda.

Καλοπαιχτο εαν το παρεις,  εαν θελεις παντως να το ανταλλαξεις στειλε μου πμ υπαρχουν ενδιαφερομενοι!

Αν εννοεις να θελω να ανταλλαξω το PS4 PRO με NS, αν βρω κατι που να με συμφερει, γιατι οχι! Διαφορετικα εχω βγαλει ηδη σε πωληση το PS4.

Παρεπιπτοντως μια ερωτηση... Σε ενα νορμαλ αντρικο χερι, τα Joy-Cons ειτε μεμονωμενα για διπλο παιχνιδι (mario kart), ειτε στο "σκυλακι" για μονο (zelda)... Παλευονται να παιζεις ή το Pro ειναι μονοδρομος?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι εννοεις αντρικο χερι; 
Το δικο μου ειναι χερι 32 ετων μια χαρα καθεται. Τωρα αν εχεις χερι σουγκλακου μαλλον θα θες το pro και ισως να ειναι και λιγο :P

Για μεμονωμενα θα αγορασεις grips ειτε τιμονακια, ειτε gamepads απο ebay με κανενα 5-10€. 

Επεξ/σία από greed

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, greed είπε

Τι εννοεις αντρικο χερι; 
Το δικο μου ειναι χερι 32 ετων μια χαρα καθεται. Τωρα αν εχεις χερι σουγκλακου μαλλον θα θες το pro και ισως να ειναι και λιγο :P

Για μεμονωμενα θα αγορασεις grips ειτε τιμονακια, ειτε gamepads απο ebay με κανενα 5-10€. 

Οχι χερι νταλικιερη ρε φιλος.. χαχα! Αλλα οσο να πεις αντρικο... οταν λες grips εννοεις καποια πραγματακια που ειδα κι εγω στο αμαζον που βαζεις τα joy cons εκει μεσα για να μοιαζουν με κανονικο controller? Κανουν δουλιτσα;

Επεξ/σία από LavaS

Ναι κατι κανουν αφου θα εχεις καλυτερο grip. Αλλα δεν ειναι και οτι το καλυτερο για σοβαρο μουλτιπλαηερ. Εκει ειτε πας σε pro, ειτε αγοραζεις 1-2 3rd party που θα σου βγει και πιο φθηνα απο το να αγορασεις το pro controller. 
Γενικα ειμαι της αποψης ειτε παιζεις ως εχει ειτε παιρνεις αλλο ενα ζευγαρι joycons ή δυο pro controller ή δυο ιδια 3rd party. 
Γιατι μετα αμα χανει ο αλλος θα σου λεει φταιει το χειριστηριο... το δικο σου ειναι καλυτερο κλπ :P  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, LavaS είπε

Παρεπιπτοντως μια ερωτηση... Σε ενα νορμαλ αντρικο χερι, τα Joy-Cons ειτε μεμονωμενα για διπλο παιχνιδι (mario kart), ειτε στο "σκυλακι" για μονο (zelda)... Παλευονται να παιζεις ή το Pro ειναι μονοδρομος?

Πηγαινε απο μια αλυσιδα να δεις απο κοντα ο ιδιος.Και εγω που δεν εχω μικρα χερια το βρηκα οκ που το δοκιμασα απο κοντα αλλα σε καμια περιπτωση δεν αντικαθιστουν το pro controller(ειδικα λογω και την μεγαλυτερης μπαταριας που εχει το pro).Για αρχη μπορεις να μεινεις με τα joy cons και να περιμενεις για εκπτωση στο pro. Προσωπικα ελπιζω να βγει bundle με το pro controller οπως ειχε βγει στο Wii U που το ειχα βρει με το monster hunter και αυτο.

Επεξ/σία από Fulgore

51 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Πηγαινε απο μια αλυσιδα να δεις απο κοντα ο ιδιος.Και εγω που δεν εχω μικρα χερια το βρηκα οκ που το δοκιμασα απο κοντα αλλα σε καμια περιπτωση δεν αντικαθιστουν το pro controller(ειδικα λογω και την μεγαλυτερης μπαταριας που εχει το pro).Για αρχη μπορεις να μεινεις με τα joy cons και να περιμενεις για εκπτωση στο pro. Προσωπικα ελπιζω να βγει bundle με το pro controller οπως ειχε βγει στο Wii U που το ειχα βρει με το monster hunter και αυτο.

Μακαρι να βγει bundle με τα οφελη του bundle, γιατι τι να το κανω το bundle switch+mario οταν το δινουν στην ιδια η ακομη και μεγαλυτερη τιμη; Ετσι δεν εγινε με το πρωτο bundle του συγκεκριμενου μηχανηματος; Για ποιο λογο να περιμενεις ειδικα κατι τετοιο;
Στο WiiU βρηκες αυτο που λες για εναν και μοναδικο λογο, οτι δεν πουλαγε αλλιως και εμενε στα ραφια των καταστηματων.
Ας πουλησει το ρημαδι να φτιαξει μεγαλη βαση μπας και ξεκινησουμε να βρισκουμε και κανα μεταχειρισμενο παιχνιδι-κονσολα σε καλη τιμη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, orck είπε

Ας πουλησει το ρημαδι να φτιαξει μεγαλη βαση μπας και ξεκινησουμε να βρισκουμε και κανα μεταχειρισμενο παιχνιδι-κονσολα σε καλη τιμη

Αυτο για τα bundle το ειχα γραψει στο θεμα εδω απο οταν πρωτο ανακοινωθηκε το αντιστοιχο για το Splatoon 2(το οποιο παιζει να ειναι και ψηφιακο δεν θυμαμαι ακριβως).

Και για την ακριβεια οποιος προλαβε και πηρε το Switch day one στα 300ευρω(στην Αγγλια το ειχαν δωσει ακομα καλυτερα απο ενα site οταν δεν ηταν σιγουρη η τιμη του)τους εβγαινε φθηνοτερα αν αγοραζε απλα το παιχνιδι.

Οσο για την μεγαλη βαση θα την φτιαξει η κονσολα γιατι εχει παρει το momentum απο το 2017 που εβγαλε μεγαλα ονοματα και κερδισε τις εντυπωσεις(οπως επρεπε να εκανε με το Wii U εξ αρχης απο το να πουλαει αυτη την βλακεια της ταμπλετας ).Γιαυτο και ολοι τρεχουν να κυκλοφορησουν multiplatforms στο switch τωρα που εχει κερδισει το ενδιαφερον του κοσμου.

Το θεμα ειναι ποτε θα δουμε εμεις οι υπολοιποι που δεν εχουμε παρει την κονσολα ακομα καμια καλη προσφορα οχι μονο σε αυτην αλλα και σε περιφερειακα οπως το pro controller που αναφερθηκε παραπανω. Επισης δεν ξερω αν θα βγει και αλλη εκδοση για τα joy con γιατι βλεπω αρκετους να εχουν προβληματα με αποσυνδεσεις(και δεν ξερω αν εχει αναφερθει γιατι συμβαινει αυτο).

Α και μολις τωρα ειδα οτι το Πλαισιο εχει το  street fighter στα 29.90(περιπου 5ευρω φθηνοτερα απο τους αλλους)

https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Nintendo-Ultimate-Street-Fighter-2-NSW-0012.htm

Επεξ/σία από Fulgore

13 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Α και μολις τωρα ειδα οτι το Πλαισιο εχει το  street fighter στα 29.90(περιπου 5ευρω φθηνοτερα απο τους αλλους)

Το Μαιο παντως για οποιον θελει να κανει υπομονη ερχεται η καλυτερη εκδοση οπου εχει 12 απο τα καλυτερα 2d street fighter που κυκλοφορησαν και τα 4 ειναι online.

• Moderators
3 hours ago, Έλεος said:

Για τα νήπια έως κάποια ηλικία, είναι γνωστό οτι μπορεί να είναι και επικίνδυνη η έκθεση σε τέτοιου είδους μέσα όπως τα video games. Τα στοιχεία δείχνουν οτι σε παιδιά κάτω των 3, πρώτον "υπάρχει σύνδεσμος με σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, και δεύτερον οτι τα video games μπορούν να επηρρεάσουν την "ανάπτυξη της γλωσσικής τους ικανότητας".

Γενικά η ψυχολογία και τα video games είναι πολύ καινούριος κλάδος και θα ήταν πιο υπεύθυνο να μη διαδίδουμε απόψεις στις οποίες ακόμα και η επιστήμη δεν έχει κατασταλλάξει με βεβαιότητα.

Είναι αυτονόητο ότι μιλάμε για παιδιά άνω των τριών, το ανάφερα και πιο πριν εξάλλου.

2 hours ago, LavaS said:

Τα joy-cons sideways δεν παλεύονται. Το σκυλάκι είναι κομπλέ σε μεγάλα χέρια, το Pro δεν είναι απαραίτητο, ωστόσο εννοείται ότι σε κάθε περίπτωση το Pro Controller είναι πολύ πιο άνετο.

36 minutes ago, orck said:

Μακαρι να βγει bundle με τα οφελη του bundle, γιατι τι να το κανω το bundle switch+mario οταν το δινουν στην ιδια η ακομη και μεγαλυτερη τιμη; Ετσι δεν εγινε με το πρωτο bundle του συγκεκριμενου μηχανηματος; Για ποιο λογο να περιμενεις ειδικα κατι τετοιο;
Στο WiiU βρηκες αυτο που λες για εναν και μοναδικο λογο, οτι δεν πουλαγε αλλιως και εμενε στα ραφια των καταστηματων.

Αυτό με τα bundles είναι γελοίο. Βασικά τι κερδίζει όποιος αγοράσει NSw bundle; Μόνο το διαφορετικό κουτάκι, λολ.

22 minutes ago, Fulgore said:

https://www.plaisio.gr/games/nintendo/switch-games/Nintendo-Ultimate-Street-Fighter-2-NSW-0012.htm

Κακή αγορά, σε δυο μήνες βγαίνει το 30th anniversary.

15 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είναι αυτονόητο ότι μιλάμε για παιδιά άνω των τριών, το ανάφερα και πιο πριν εξάλλου.

"Προσωπικά, είμαι κάργα υπέρ του να εισάγονται από νήπια στο gaming"

Εκ παραδρομής φαντάζομαι.

• Moderators
1 minute ago, Έλεος said:

"Προσωπικά, είμαι κάργα υπέρ του να εισάγονται από νήπια στο gaming"

Εκ παραδρομής φαντάζομαι.

Νήπια έγραψα, όχι βρέφη. :/

Αλλά έστω, νήπια άνω των τριών, για να είμαι πιο σαφής.  Σε καλύπτω; 

19 λεπτά πριν, Malthador είπε

Νήπια έγραψα, όχι βρέφη. :/

Αλλά έστω, νήπια άνω των τριών, για να είμαι πιο σαφής.  Σε καλύπτω; 

Εγώ απλά έκανα μια διευκρίνιση για να είμαστε προσεκτικοί όταν μιλάμε για παιδιά και διαπαιδαγώγηση. Δε χρειάζομαι κάλυψη βρε. :P

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...