LavaS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Daredevil είπε προφανώς κι είναι, το θέλει σαν κονσόλα κυρίως για την τιβι. Το switch έχει αξαιρετικά 1st party όπως άλλωστε κάθε Ν κονσόλα, αλλά προσωπικά δεν θα αγόραζα κανένα άλλο multiplatform παιχνίδι εκεί αντί για το πσ4 μου για να πάιζω στην τιβι. Προς το παρων απ'οσο το εχω ψαξει, το NS αρχικα θα το χρειαστω για mario odyssey, mario kart, zelda, 1-2 switch, arms, splatoon 2... Τωρα στην πορεια αν χρειαστει να παρω καποιο fifa 18 κλπ.... βλεπουμε! Γενικοτερα θα ψαξω οικογενειακα παιχνιδια. Ειμαι ηδη συνειδητοποιημενος παντως πως θα χασω στα γραφικα σε σχεση με το ps4 pro, αλλα ειπαμε.... Καπου κερδιζεις και καπου χανεις! By the way, φυσικα θα ασχοληθω και με το LABO, για τον μικρο! 9 ώρες πριν, greed είπε To switch δειχνει καλυτερα σε 4k απ'οτι σε full hd. To εχω τσεκαρει σε 4ης tv. 4k δεν ειναι ουτε θα γινει αλλα δεν θα σου δειχνει χειροτερα απο full hd ισα ισα που θα δειχνει καλυτερα. Μακάρι... Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από LavaS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LavaS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Daredevil είπε σε 4 χρονών τπτ από τα 2, fisher price Δεν εχεις κι αδικο... Ομως οταν δεν μπορεις να το γλυτωσεις εκ των πραγματων, παλευεις για την καλυτερη δυνατη λυση. Και για μενα ΕΛΠΙΖΩ πως με τα σημερινα δεδομενα στη ζωη μου, το NS θα "μας" καλυψει λιγο παραπανω. Οπως εγραψα και προχθες, μακαρι να ειχα το χρημα να κρατησω και το PS4 ομως.....Δεν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 50 λεπτά πριν, Malthador είπε Ο γιος μου είναι 3μιση και ήδη βγάζει μόνος του bosses στο Super Mario 3D World. Προσωπικά, είμαι κάργα υπέρ του να εισάγονται από νήπια στο gaming (εννοείται πάντα με αυστηρό έλεγχο και με μέτρο), καθώς αναπτύσσουν από μικρά πολύπλοκη σκέψη και δεξιοτεχνία που δεν μπορεί να τους την προσφέρει η Fisher Price ή η Playmobil. Κάτι αντίστοιχο τους προσφέρει η εκμάθηση μουσικού οργάνου, αλλά δεν μπορούν να ξεκινήσουν από τόσο μικρά. προφανώς ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να παιδαγωγεί τα παιδιά του όπως αυτός θεωρεί καλύτερα. Αναφορά σε κείμενο You certainly won’t find agreement when it comes to the question, “How old is old enough to play video games?” At last year’s Consumer Electronics Show, educational psychologist and author Jane Healy grabbed attention and headlines by stating that children should not be allowed to play video games until they’re 7 years old to ensure that their brains develop normally. But Dr. Don Shifrin, professor of pediatrics at the University of Washington School of Medicine and former committee chair for the American Academy of Pediatrics says, “There is no definitive answer. There are only more questions. ”http://www.nbcnews.com/id/29902298/ns/technology_and_science-games/t/how-young-too-young-video-games/ 9 λεπτά πριν, LavaS είπε Προς το παρων απ'οσο το εχω ψαξει, το NS αρχικα θα το χρειαστω για mario odyssey, mario kart, zelda, 1-2 switch, arms, splatoon 2... Τωρα στην πορεια αν χρειαστει να παρω καποιο fifa 18 κλπ.... βλεπουμε! Γενικοτερα θα ψαξω οικογενειακα παιχνιδια. Ειμαι ηδη συνειδητοποιημενος παντως πως θα χασω στα γραφικα σε σχεση με το ps4 pro, αλλα ειπαμε.... Καπου κερδιζεις και καπου χανεις! By the way, φυσικα θα ασχοληθω και με το LABO, για τον μικρο! Μακάρι... Ξεκίνα με το zelda είναι αυτό που περιγράφεις πως θες Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Daredevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LavaS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, D.Luffy είπε Αυτό που λες δεν είναι γενικός κανόνας. Στη δική σου μπορεί να φαίνεται ωραία αλλά σε μια άλλη TV μπορεί να είναι χάλι μαύρο. Έχει άμεση σχέση με το πόσο καλό upscale κάνει μια TV και κάποιος πρέπει να το ψάξει πολύ το θέμα. Προσωπικα εχω την παρακατω τηλεοραση. Δεν ξερω αν βοηθαω καποιον για να μου πει αν δειχνει νορμαλ το NS στην τηλεοραση! https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/xe9005-series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, LavaS είπε Προσωπικα εχω την παρακατω τηλεοραση. Δεν ξερω αν βοηθαω καποιον για να μου πει αν δειχνει νορμαλ το NS στην τηλεοραση! https://www.sony.gr/electronics/tileoraseis/xe9005-series Αναφορά σε κείμενο Hello. I have a Sony x900e 65" 4k TV. It's an awesome TV. However, Breath of the Wild kinda looks bad, especially the textures in the distance. I saw a topic on Reddit saying that games like Zelda that don't run at 720p or 1080p ( Zelda runs at 900p)will not look good because it won't be divisible into 2160p. Therefore, we should set the Switch to run at 720p, because 720 x 4 = 2160, therefore the upscaling works much better. I will be trying this when I get home and will report back. Anyone else have experience with this? https://www.gamefaqs.com/boards/189706-nintendo-switch/75549921 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LavaS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 39 λεπτά πριν, Daredevil είπε Ξενερωμα μεν... Απο την αλλη ομως διαβαζοντας ολο το θεμα με τη βοηθεια του google translate, δεν ειμαι σιγουρος τελικα αν η συγκεκριμενη τηλεοραση δεν βοηθαει καθολου τα παιχνιδια του NS, ή αν απλως ο τυπος ειναι αρκετα ιδιοτροπος! Οπως και να'χει παντως πρεπει να το ψαξω ακομη λιγο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) που μένεις ίσως βρεθεί κάποιος με switch να το δεις εδώ κι ένα θέμα στο neogaf, γενικότερα δεν νομίζω να έχεις θέμα Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Daredevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LavaS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, Daredevil είπε που μένεις ίσως βρεθεί κάποιος με switch να το δεις Βορεια. Προς Θεσσαλονικη πλευρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Daredevil είπε ναι δεν λέμε κάτι διαφορετικό κι γω το φιφα γι αυτό έδωσα +10ε να το πάρω στο switch κι όχι στο ps4 ή στο pc. Απλώς ο φίλος είπε ότι το θέλει σχεδόν μόνο για σταθερό gaming στην tv του και επειδή έχει ήδη ps4 pro δεν συγκρίνεται κάτι....και δεν μιλάω αναγκαστικά για γραφικά. Τώρα η χαλαρότητα των παιχνιδιών είναι άλλο θέμα στο zelda πχ μπορείς να περάσεις 3 ώρες απλά για να εξερευνήσεις το περιβάλλον, να ανέβεις βουνά κλπ αλλά μπορείς να κάνεις και σχεδόν το ίδιο στο horizon dawn ή να βολτάρεις στο driver club. Το 2004-5 ήμουν Αγγλία , είχα στείλει πίσω στην ελλάδα xbox, ps2 και αποφάσισα να πάρω ένα gc για να περνάω τον χρόνο μου, έπαιξα τρομερά παιχίδια όπως το wind waker re4, 0 αλλά πχ μου έλειπε το forza/gt, halo pro, αργότερα με το wii σχεδόν το ίδιο. Είναι άλλωστε κι ο λόγος που δεν πήρα wiiu, ήταν πανάκριβο κι αποφάσισα να περιμένω παρότι θα ήθελα να παίξω κάποια παιχνίδια του (ευτυχώς τα ξαναβγάζουν καλύτερα σχεδόν όλα στο switch ). Άποψη μου από την επόχη του Ν64 οι κονσόλες της, έχουν εξαιρετικά παιχνίδια κι σαν κονσόλες έχουν μία "παιδική" φιλοσοφία αλλά δεν μπορούν να είναι το μόνο gaming platform σε έναν gamer. Σε αντίθεση ένα ps4 ή xbox one μπορεί να είναι. Συμφωνώ απολυτα με την αποψη σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LavaS Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και εδω επισης βλεπω πως δεν υπαρχει κανενα ζητημα. Μαλιστα βρηκα 3-4 ατομα που εχουν την δικη μου τηλεοραση. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από LavaS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, LavaS είπε Προς το παρων απ'οσο το εχω ψαξει, το NS αρχικα θα το χρειαστω για mario odyssey, mario kart, zelda, 1-2 switch, arms, splatoon 2... Τωρα στην πορεια αν χρειαστει να παρω καποιο fifa 18 κλπ.... βλεπουμε! Γενικοτερα θα ψαξω οικογενειακα παιχνιδια. Ειμαι ηδη συνειδητοποιημενος παντως πως θα χασω στα γραφικα σε σχεση με το ps4 pro, αλλα ειπαμε.... Καπου κερδιζεις και καπου χανεις! By the way, φυσικα θα ασχοληθω και με το LABO, για τον μικρο! Μακάρι... Εαν παρεις αυτα τα εχεις παρει σχεδον ολα δεν υπαρχει και κατι αλλο. Τωρα το 1-2 switch kai to arms αστα στην ακρη δεν λενε και πολλα. Ζελντα και μαριο καρτ εαν δεν τα ειχες στο wii u einai must have. Για εμενα παντως το πρωτο που πρεπει να παρεις ειναι το zelda. Καλοπαιχτο εαν το παρεις, εαν θελεις παντως να το ανταλλαξεις στειλε μου πμ υπαρχουν ενδιαφερομενοι! Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από sils Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Malthador είπε Πιστεύω ότι το LABO δεν θα μπλεχτεί με τις κανονικό πρόγραμμα κυκλοφοριών του NSw. Φαίνεται να το αντιμετωπίζουν σαν κάτι εντελώς διαφορετικό από το «κανονικό» gaming του NSw. Κι εγώ περιμένω δεύτερο direct, αφενός για να μας ενημερώσουν για τα games που δεν υπήρχαν στο πρώτο και αφετέρου για να μας πουν επιτέλους τι σκοπούς έχουν για το online. Οκ, το βρήκα ευφυέστατο σαν ιδέα, αλλά δεν το βρήκα τόσο ευφυές ώστε να ζητοκραυγάζει όλος ο ειδικός τύπος. Φαίνεται ότι η Ν τα έχει σκάσει χοντρά (και καλά έκανε). Γενικώς έχει το πλεονέκτημα να λειτουργεί σαν επιπρόσθετο χαρακτηριστικό παρά κομμάτι του συστήματος όπως γινόταν με παιχνίδια τύπου Wii Fit/Play/Sports στο Wii κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό αφού το NSW αποδεσμεύεται και από το στίγμα της casual κονσόλας. Αν και το τελευταίο είναι περισσότερο θέμα μάρκετινγκ. Το βασικό πρόβλημα από πλευράς δυναμικής που έχει το Labo είναι πως απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε ήδη κατόχους τους συστήματος. Δύσκολα κάποιος που ενδιαφέρεται για το Labo να σκάσει επιπλέον 300 για το NSW. Τουλάχιστον έτσι πιστεύω επομένως ένα ακόμα ND (φημολογείται ήδη για τον επόμενο μήνα) επιβάλλεται. Γενικώς στο κομμάτι μάρκετινγκ η Ν έχει δώσει ρέστα, είδαμε τα συγκεκριμένους γενικών θεμάτων ιστότοπους να ασχολούνται με το NSW και πιστεύω ότι με το Labo η Ν θα το κυνηγήσει ακόμα περαιτέρω, εξάλλου δεν δίνονται έτσι απλά το GotY στα VGA.. Τα αποτελέσματα την δικαιώνουν με ρεκόρ πωλήσεων σε διάφορες αγορές και σε δυναμική αποκλειστικών τίτλων. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 hours ago, Daredevil said: προφανώς ο καθένας μπορεί να πιστεύει και να παιδαγωγεί τα παιδιά του όπως αυτός θεωρεί καλύτερα. Προφανέστατα. Από εκεί και πέρα, όπως επισημαίνει το άρθρο σου δεν υπάρχουν δεδομένοι κανόνες στο συγκεκριμένο θέμα. Και επειδή έχω διαβάσει άπειρες απόψεις από ειδικούς επί του θέματος εκ διαμέτρου αντίθετες, προσωπικά ακολουθώ το μοτίβο που έχει προκύψει από collaborations ειδικών: τόσο το PEGI σύστημα της Ευρώπης όσο και το ESRB της Αμερικής ξεκίνανε το μετρικό τους σύστημα από τα 3 έτη και πάνω. Δεν βρίσκεις ότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν το ξεκινάνε από τα 2 ή από τα 7 έτη; Από εκεί και πέρα συμφωνώ, ο καθένας όπως τη βρίσκει με το παιδί του. Άλλος το μεγαλώνει σαν γαυράκι, άλλος σαν ναζάκι, άλλος σαν βηγκανάκι, εγώ το μεγαλώνω σαν gamer. 36 minutes ago, mansa2k said: Το βασικό πρόβλημα από πλευράς δυναμικής που έχει το Labo είναι πως απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε ήδη κατόχους τους συστήματος. Δύσκολα κάποιος που ενδιαφέρεται για το Labo να σκάσει επιπλέον 300 για το NSW. Προσωπικά, δεν το βλέπω σαν πρόβλημα αυτό, αλλά περισσότερο σαν δυναμική: οι γονείς μικρών παιδιών που είναι ήδη κάτοχοι NSw, δεν θα αγοράσουν LEGO* ή Fisher Price, θα παραμείνουν στο οικοσύστημα της Ν ακόμα και στα toys των παιδιών τους. Μιλάμε για μάρκετινγκ που θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια τα επόμενα χρόνια. Το θέμα είναι ότι η Ν πρέπει να δημιουργήσει μεγαλύτερη δυναμική γύρω από το Switch. Στους κατόχους του NSw δεν υπάρχουν μόνο γονείς μικρών παιδιών, υπάρχουν και συνδρομητές Netflix, υπάρχουν και άτομα που θέλουν να διαβάσουν ένα ebook κοκ. Όπως δεν υπάρχει άνθρωπος που θα αγοράσει NSw για το LABO, έτσι δεν υπάρχει και άνθρωπος που θα αγοράσει NSw για να βλέπει Netflix. Όμως όλοι εμείς που βλέπουμε Netflix γιατί να μην μπορούμε να το κάνουμε στο Switch μας και μας αναγκάζει η Ν να βγούμε εκτός οικοσυστήματος; Νομίζω πως ήδη το βλέπουν αυτό και είναι στο σωστό δρόμο. Θα δούμε θεαματικές αλλαγές μέχρι το 2019. *Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντυπωσιακά ευθεία την επίθεση που κάνει η Nintendo στα LEGO ονομάζοντας το concept της «LABO»; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 9 λεπτά πριν, Malthador είπε Προφανέστατα. Από εκεί και πέρα, όπως επισημαίνει το άρθρο σου δεν υπάρχουν δεδομένοι κανόνες στο συγκεκριμένο θέμα. Και επειδή έχω διαβάσει άπειρες απόψεις από ειδικούς επί του θέματος εκ διαμέτρου αντίθετες, προσωπικά ακολουθώ το μοτίβο που έχει προκύψει από collaborations ειδικών: τόσο το PEGI σύστημα της Ευρώπης όσο και το ESRB της Αμερικής ξεκίνανε το μετρικό τους σύστημα από τα 3 έτη και πάνω. Δεν βρίσκεις ότι υπάρχει κάποιος λόγος που δεν το ξεκινάνε από τα 2 ή από τα 7 έτη; Από εκεί και πέρα συμφωνώ, ο καθένας όπως τη βρίσκει με το παιδί του. Άλλος το μεγαλώνει σαν γαυράκι, άλλος σαν ναζάκι, άλλος σαν βηγκανάκι, εγώ το μεγαλώνω σαν gamer. Προσωπικά, δεν το βλέπω σαν πρόβλημα αυτό, αλλά περισσότερο σαν δυναμική: οι γονείς μικρών παιδιών που είναι ήδη κάτοχοι NSw, δεν θα αγοράσουν LEGO* ή Fisher Price, θα παραμείνουν στο οικοσύστημα της Ν ακόμα και στα toys των παιδιών τους. Μιλάμε για μάρκετινγκ που θα διδάσκεται στα πανεπιστήμια τα επόμενα χρόνια. Το θέμα είναι ότι η Ν πρέπει να δημιουργήσει μεγαλύτερη δυναμική γύρω από το Switch. Στους κατόχους του NSw δεν υπάρχουν μόνο γονείς μικρών παιδιών, υπάρχουν και συνδρομητές Netflix, υπάρχουν και άτομα που θέλουν να διαβάσουν ένα ebook κοκ. Όπως δεν υπάρχει άνθρωπος που θα αγοράσει NSw για το LABO, έτσι δεν υπάρχει και άνθρωπος που θα αγοράσει NSw για να βλέπει Netflix. Όμως όλοι εμείς που βλέπουμε Netflix γιατί να μην μπορούμε να το κάνουμε στο Switch μας και μας αναγκάζει η Ν να βγούμε εκτός οικοσυστήματος; Νομίζω πως ήδη το βλέπουν αυτό και είναι στο σωστό δρόμο. Θα δούμε θεαματικές αλλαγές μέχρι το 2019. *Είμαι ο μόνος που βρίσκω εντυπωσιακά ευθεία την επίθεση που κάνει η Nintendo στα LEGO ονομάζοντας το concept της «LABO»; ναι έτσι είναι οι απόψεις κι γι αυτό το θέμα. Για τα pegi και esrb είναι απλό από την στιγμή που δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, δεν μπορούν να αποκλείσουν ένα τόσο τεράστιο κομμάτι της αγοράς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως έχω μια 65'' Samsung 4K HDR και τα Mario Odyssey και Rayman Legends φαίνονται ΑΨΟΓΑ. Γενικά ενώ καταλαβαίνεις ότι δεν είναι 4Κ το input, δεν υπάρχει τίποτα που να με ενοχλεί ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις