mansa2k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Το καλό είναι ότι δεν έβαλαν κάποιο καπέλο στις τιμές. Κάτι πρέπει να γίνει με τις τιμές, στην Ευρώπη το καπέλο των 30~40 ευρώ για το σύστημα είναι γελοίο. Κόκκινη κάρτα στην ΝοΕ και αποβολή στον Shibata. 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ένα recap σχετικά με το τι έχουμε να περιμένουμε στο NSw το 2018 για την ώρα: 7 remasters/ports (Bayonetta 1+2, Payday 2, DKCRTF, Dark Souls, Hyrule Warriors, TWEWY, Dragon Quest Builders) 7 1st/3rd-party exclusives (Kirby, LABO, Mario Tennis, Yoshi, Octopath, No More Heroes, SNK Heroines) 3 multi-platforms (AoT 2, SF 30th, Wolfenstein II) 3 που αμφιβάλλω αν θα κυκλοφορήσουν φέτος (Fire Emblem, Bayonetta 3, Metroid Prime 4) Και τίποτα άλλο να μην ανακοινώσουν είναι ενδιαφέρουσα χρονιά, αρκεί να μας πουν τι σκοπούς έχουν για το online και την VC. Μετά την αποκάλυψη του Lado είναι προφανές ότι η Ν θέλει να ρίξει το βάρος εκεί για αυτό και το ελλειπές σε αποκλειστικότητες χρονοδιάγραμμα του πρώτου εξαμήνου για το οποίο συνεχίζω να έχω ενστάσεις. Από την άλλη αν το Labo έχει κάποια επιτυχία θα διατηρήσει και την δυναμική του συστήματος. Ν ρίξε άλλο ένα Direct τον επόμενο μήνα για να με αποστομώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, DJTaurus είπε From the building, to the playing to finding out how it all works, I know my own son is going to go bananas for it. He will not be the only one. Όπως και στην περίπτωση του NSW έτσι και για το Lado η θετική παρουσίαση του από ιστότοπους γενικότερης ειδησιογραφίας έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και πολύ μεγαλύτερο από τα gaming sites: Nintendo Labo Impressions are insanely good 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pitsifrikos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Daredevil είπε προφανώς κι είναι, το θέλει σαν κονσόλα κυρίως για την τιβι. Το switch έχει αξαιρετικά 1st party όπως άλλωστε κάθε Ν κονσόλα, αλλά προσωπικά δεν θα αγόραζα κανένα άλλο multiplatform παιχνίδι εκεί αντί για το πσ4 μου για να πάιζω στην τιβι. Πάντως τα indies πλέον σταμάτησα να τα παίρνω στο pc και τα παίρνω Switch για φορητότητα και TV.Η κονσόλα είναι υβριδική με τα πλεονεκτήματά της και τα μειονεκτήματα.Το NBA Playgrounds το πήρα στο Switch και ας δείχνει καλύτερο στο pc μόνο και μόνο για να το έχω και φορητό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, christos_75 είπε To Public ανεβασε pre order για το Labo http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=&sn.ff.s_mnum=1284162&sn.ff.s_mnum=1284163&sn.ff.s_mnum=1284164 πήρα δύο ένα για μένα απλά για να το δω και ένα για τις ανιψιές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, LavaS είπε Ετσι φτιαξε με τωρα που το πηρα αποφαση... Ηδη ξεκινησα διαβασμα σχετικα με τη συνδεση NS σε 4Κ τηλεορασεις! Προς το παρων βλεπω πως οι αποψεις διιστανται. Αλλοι εχουν θεματακια και αλλοι λενε πως η τηλεοραση τους κανει καποιο ειδους upscaling και δειχνει ακομη πιο ωραιο (εαν φυσικα η τηλεοραση σου εχει τετοια δυνατοτητα). Το μονο σιγουρο ειναι πως το ΜΕΝΟΥ, πριν μπεις δηλαδη στο παιχνιδι, φαινεται χαλια μιας και ειναι σε 720 απ'οσο καταλαβαινω. Ναι φυσικα. Οταν με το καλο καταφερω να το παρω θα σας ενημερωσω. To switch δειχνει καλυτερα σε 4k απ'οτι σε full hd. To εχω τσεκαρει σε 4ης tv. 4k δεν ειναι ουτε θα γινει αλλα δεν θα σου δειχνει χειροτερα απο full hd ισα ισα που θα δειχνει καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επίσης YS VIII:Lacrimosa of DANA, Valkyria Chronicles 4, Megaman 11 και Atelier Lydie and Suelle έρχονται στο Switch (εν συνεχεία του ποστ του Malthador) Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε Πάντως τα indies πλέον σταμάτησα να τα παίρνω στο pc και τα παίρνω Switch για φορητότητα και TV.Η κονσόλα είναι υβριδική με τα πλεονεκτήματά της και τα μειονεκτήματα.Το NBA Playgrounds το πήρα στο Switch και ας δείχνει καλύτερο στο pc μόνο και μόνο για να το έχω και φορητό. ναι δεν λέμε κάτι διαφορετικό κι γω το φιφα γι αυτό έδωσα +10ε να το πάρω στο switch κι όχι στο ps4 ή στο pc. Απλώς ο φίλος είπε ότι το θέλει σχεδόν μόνο για σταθερό gaming στην tv του και επειδή έχει ήδη ps4 pro δεν συγκρίνεται κάτι....και δεν μιλάω αναγκαστικά για γραφικά. Τώρα η χαλαρότητα των παιχνιδιών είναι άλλο θέμα στο zelda πχ μπορείς να περάσεις 3 ώρες απλά για να εξερευνήσεις το περιβάλλον, να ανέβεις βουνά κλπ αλλά μπορείς να κάνεις και σχεδόν το ίδιο στο horizon dawn ή να βολτάρεις στο driver club. Το 2004-5 ήμουν Αγγλία , είχα στείλει πίσω στην ελλάδα xbox, ps2 και αποφάσισα να πάρω ένα gc για να περνάω τον χρόνο μου, έπαιξα τρομερά παιχίδια όπως το wind waker re4, 0 αλλά πχ μου έλειπε το forza/gt, halo pro, αργότερα με το wii σχεδόν το ίδιο. Είναι άλλωστε κι ο λόγος που δεν πήρα wiiu, ήταν πανάκριβο κι αποφάσισα να περιμένω παρότι θα ήθελα να παίξω κάποια παιχνίδια του (ευτυχώς τα ξαναβγάζουν καλύτερα σχεδόν όλα στο switch ). Άποψη μου από την επόχη του Ν64 οι κονσόλες της, έχουν εξαιρετικά παιχνίδια κι σαν κονσόλες έχουν μία "παιδική" φιλοσοφία αλλά δεν μπορούν να είναι το μόνο gaming platform σε έναν gamer. Σε αντίθεση ένα ps4 ή xbox one μπορεί να είναι. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Daredevil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Daredevil said: προφανώς κι είναι, το θέλει σαν κονσόλα κυρίως για την τιβι. Το switch έχει αξαιρετικά 1st party όπως άλλωστε κάθε Ν κονσόλα, αλλά προσωπικά δεν θα αγόραζα κανένα άλλο multiplatform παιχνίδι εκεί αντί για το πσ4 μου για να πάιζω στην τιβι. Ο φίλος έγραψε κι άλλα πράγματα, εκτός από το ότι το θέλει σαν σταθερή κονσόλα. Είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί και θέλει να παίζει μαζί του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίζει tLoU π.χ. μπροστά του, είπε ότι δεν θέλει να παίζει κινηματογραφικά games κλπ. Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιήσει το NSw σαν σταθερή κονσόλα, εκτός κι αν το πρώτο του μέλημα είναι να μετράει αριθμούς αντί να παίζει, πράγμα που δεν φάνηκε απόλυτα από τα λεγόμενά του. 10 hours ago, mansa2k said: Κάτι πρέπει να γίνει με τις τιμές, στην Ευρώπη το καπέλο των 30~40 ευρώ για το σύστημα είναι γελοίο. Κόκκινη κάρτα στην ΝοΕ και αποβολή στον Shibata. Μετά την αποκάλυψη του Lado είναι προφανές ότι η Ν θέλει να ρίξει το βάρος εκεί για αυτό και το ελλειπές σε αποκλειστικότητες χρονοδιάγραμμα του πρώτου εξαμήνου για το οποίο συνεχίζω να έχω ενστάσεις. Από την άλλη αν το Labo έχει κάποια επιτυχία θα διατηρήσει και την δυναμική του συστήματος. Ν ρίξε άλλο ένα Direct τον επόμενο μήνα για να με αποστομώσεις. Πιστεύω ότι το LABO δεν θα μπλεχτεί με τις κανονικό πρόγραμμα κυκλοφοριών του NSw. Φαίνεται να το αντιμετωπίζουν σαν κάτι εντελώς διαφορετικό από το «κανονικό» gaming του NSw. Κι εγώ περιμένω δεύτερο direct, αφενός για να μας ενημερώσουν για τα games που δεν υπήρχαν στο πρώτο και αφετέρου για να μας πουν επιτέλους τι σκοπούς έχουν για το online. 10 hours ago, mansa2k said: Όπως και στην περίπτωση του NSW έτσι και για το Lado η θετική παρουσίαση του από ιστότοπους γενικότερης ειδησιογραφίας έχει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο και πολύ μεγαλύτερο από τα gaming sites: Nintendo Labo Impressions are insanely good Οκ, το βρήκα ευφυέστατο σαν ιδέα, αλλά δεν το βρήκα τόσο ευφυές ώστε να ζητοκραυγάζει όλος ο ειδικός τύπος. Φαίνεται ότι η Ν τα έχει σκάσει χοντρά (και καλά έκανε). Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Ο φίλος έγραψε κι άλλα πράγματα, εκτός από το ότι το θέλει σαν σταθερή κονσόλα. Είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί και θέλει να παίζει μαζί του, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορεί να παίζει tLoU π.χ. μπροστά του, είπε ότι δεν θέλει να παίζει κινηματογραφικά games κλπ. Αλλά ακόμα κι έτσι να είναι, μια χαρά μπορεί να χρησιμοποιήσει το NSw σαν σταθερή κονσόλα, εκτός κι αν το πρώτο του μέλημα είναι να μετράει αριθμούς αντί να παίζει, πράγμα που δεν φάνηκε απόλυτα από τα λεγόμενά του. Πιστεύω ότι το LABO δεν θα μπλεχτεί με τις κανονικό πρόγραμμα κυκλοφοριών του NSw. Φαίνεται να το αντιμετωπίζουν σαν κάτι εντελώς διαφορετικό από το «κανονικό» gaming του NSw. Κι εγώ περιμένω δεύτερο direct, αφενός για να μας ενημερώσουν για τα games που δεν υπήρχαν στο πρώτο και αφετέρου για να μας πουν επιτέλους τι σκοπούς έχουν για το online. Οκ, το βρήκα ευφυέστατο σαν ιδέα, αλλά δεν το βρήκα τόσο ευφυές ώστε να ζητοκραυγάζει όλος ο ειδικός τύπος. Φαίνεται ότι η Ν τα έχει σκάσει χοντρά (και καλά έκανε). ο φίλος είπε ότι έχει 4 χρονών παιδί βασικά..... δεν είναι θέμα κινηματογραφικών games, είναι όμως θέμα πχ κουτσουρεμένου online, περιορισμένης βιβλιοθήκης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Daredevil said: ο φίλος είπε ότι έχει 4 χρονών παιδί βασικά..... Ναι, άρα; Ποιά είναι καλύτερη επιλογή για αυτόν, το NSw ή το PS4; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Ναι, άρα; Ποιά είναι καλύτερη επιλογή για αυτόν, το NSw ή το PS4; σε 4 χρονών τπτ από τα 2, fisher price Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 1 minute ago, Daredevil said: σε 4 χρονών τπτ από τα 2, fisher price Έχεις παιδιά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, greed είπε To switch δειχνει καλυτερα σε 4k απ'οτι σε full hd. To εχω τσεκαρει σε 4ης tv. 4k δεν ειναι ουτε θα γινει αλλα δεν θα σου δειχνει χειροτερα απο full hd ισα ισα που θα δειχνει καλυτερα. Αυτό που λες δεν είναι γενικός κανόνας. Στη δική σου μπορεί να φαίνεται ωραία αλλά σε μια άλλη TV μπορεί να είναι χάλι μαύρο. Έχει άμεση σχέση με το πόσο καλό upscale κάνει μια TV και κάποιος πρέπει να το ψάξει πολύ το θέμα. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2018 από D.Luffy 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 έχω κολλητό με 2 παιδιά που ότι και να παίξουν καταλήγουν να παίζουν προ και δεν ξεκολάνε με τπτ , είμαι νονός και τα δώρα μου ήταν, πάντα φυσικά με συνεννόηση, NDS, wii, x360 και τώρα μεταφερθήκαμε σε πσ4 αλλά όχι από 4 χρονών, από 6-7 κάτι γίνεται με μέτρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2018 5 minutes ago, Daredevil said: έχω κολλητό με 2 παιδιά που ότι και να παίξουν καταλήγουν να παίζουν προ και δεν ξεκολάνε με τπτ , είμαι νονός και τα δώρα μου ήταν, πάντα φυσικά με συνεννόηση, NDS, wii, x360 και τώρα μεταφερθήκαμε σε πσ4 αλλά όχι από 4 χρονών, από 6-7 κάτι γίνεται με μέτρο. Ο γιος μου είναι 3μιση και ήδη βγάζει μόνος του bosses στο Super Mario 3D World. Προσωπικά, είμαι κάργα υπέρ του να εισάγονται από νήπια στο gaming (εννοείται πάντα με αυστηρό έλεγχο και με μέτρο), καθώς αναπτύσσουν από μικρά πολύπλοκη σκέψη και δεξιοτεχνία που δεν μπορεί να τους την προσφέρει η Fisher Price ή η Playmobil. Κάτι αντίστοιχο τους προσφέρει η εκμάθηση μουσικού οργάνου, αλλά δεν μπορούν να ξεκινήσουν από τόσο μικρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις