Darthvader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 18 ώρες πριν, SoFGR είπε αξιζει καθε ευρω https://www.skroutz.gr/s/11794853/Orzly-Tempered-Glass-NS.html https://www.amazon.com/Orzly-Screen-Protectors-compatible-Nintendo-Switch/dp/B01N9RG3XS#customerReviews Εψαχνα και εγώ για tempered!Να είσαι καλά! 32 λεπτά πριν, Luffy96 είπε Το tempered glass τοχει διπλασια τιμη το σκρουτζ Και land adapter μονο απτο Wii/wiiu υπαρχει Μεταφορικά υπολόγισες; Γιατί το κόστος, από Amazon,μόνο για παραγγελία tempered είναι είναι πάνω κάτω το ίδιο σε σχέση με Ελλάδα.... Η Orzly περιλαμβάνει και 2 τεμάχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LavaS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Γεια χαρα και παλι. Διαβασα ολες τις αποψεις και σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Εστω και με καποιους ενδοιασμους αποφασισα τελικα να δωσω το PS4 PRO και να ψαχτω για Nintendo Switch. Δυναμιτης το PS4 PRO, ποσο μαλλον σε συνεργασια με την 4Κ τηλεοραση μου, ομως θεωρω πως στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μου με ολα αυτα που σας ειπα σε προηγουμενο ποστ, περισσοτερο ταιριαζει ενα NS στην οικογενεια παρα κατι αλλο. Σκεφτηκα και για Wii U μεταχειρισμενο μπας και καταφερω να κρατησω και το PS4, ομως τα 200 που ζητανε στο περιπου μου φαινονται αρκετα. Αρα παω ειτε για NS καινουργιο μολις πουλησω το PS4 PRO, ειτε για καμια ανταλλαγη αν βρεθει κατι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Luffy96 είπε Το tempered glass τοχει διπλασια τιμη το σκρουτζ Και land adapter μονο απτο Wii/wiiu υπαρχει Αν λες για το orzly μονο το αμαζον uk στελνει Ελλαδα οπου κανει 17€ με τα μεταφορικα αν βαλεις και lan adapter θα πληρωσεις συνολο 27€.Εχει και πιο φτηνα αλλα στα πιο πολλα δεν στελνουν Ελλαδα. Στο σκρουτζ δεν το εχει πια αλλα η τιμη ηταν 15€.Με τα μεταφορικα και μια που ειπες δεν εχεις καρτα οποτε θα χρεωθεις αντικαταβολη ας το βαλουμε χοντρα 20€ δεν θυμαμαι τις τιμες του καταστηματος.Το φνηνοτερο lan που ειχα πετυχει σε online shop Ελλαδας ηταν στα 10€(δεν εχω παρει ακομα αλλα λενε ολα δουλευουν μεχρι και τα κινεζικα που εχουν 2$).Τωρα αναλογως τι μεταφορικα και αντικαταβολη θα εχει αντε να τα παρεις και τα 2 5-6€ πιο ακριβα απο το αμαζον και δεν θα περιμενεις 10-15μερες.Το προβλημα ειναι οτι θα αγορασεις απο 2 μαγαζια οποτε 2 φορες μεταφορικα/αντικαταβολη.Παντως για το lan μπορεις να κοιταξεις και στην πολη σου σε κανα καταστημα με υπολογιστες μηπως εχει κανενα απο τα πολυ απλα αγνωστη μαρκα τον 4-5€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LavaS είπε Γεια χαρα και παλι. Διαβασα ολες τις αποψεις και σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Εστω και με καποιους ενδοιασμους αποφασισα τελικα να δωσω το PS4 PRO και να ψαχτω για Nintendo Switch. Δυναμιτης το PS4 PRO, ποσο μαλλον σε συνεργασια με την 4Κ τηλεοραση μου, ομως θεωρω πως στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μου με ολα αυτα που σας ειπα σε προηγουμενο ποστ, περισσοτερο ταιριαζει ενα NS στην οικογενεια παρα κατι αλλο. Σκεφτηκα και για Wii U μεταχειρισμενο μπας και καταφερω να κρατησω και το PS4, ομως τα 200 που ζητανε στο περιπου μου φαινονται αρκετα. Αρα παω ειτε για NS καινουργιο μολις πουλησω το PS4 PRO, ειτε για καμια ανταλλαγη αν βρεθει κατι. για τα μτχ wiiu ζητάνε (άποψη μου) πολλά, νομίζω μετά το switch τσίμπησαν σε όλα τα Ν τις τιμές. Το switch όμως είναι κατά κύριο λόγο φορητό, δεν ξέρω αν γενικότερα είναι αυτό που θες. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Daredevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, LavaS είπε Εστω και με καποιους ενδοιασμους αποφασισα τελικα να δωσω το PS4 PRO και να ψαχτω για Nintendo Switch. Δυναμιτης το PS4 PRO, ποσο μαλλον σε συνεργασια με την 4Κ τηλεοραση μου, ομως θεωρω πως στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μου με ολα αυτα που σας ειπα σε προηγουμενο ποστ, περισσοτερο ταιριαζει ενα NS στην οικογενεια παρα κατι αλλο. Δεν είμαι κάτοχος 4Κ τηλεόρασης αλλά σε σχόλια που έχω διαβάσει στο διαδίκτυο το NSW δεν δείχνει καλά σε τέτοιες αναλύσεις κάτι που είναι λογικό μιας και παιχνίδια όπως SMOdyssey και BoW προσφέρονται στα 900p. Ίσως πρέπει να το προσέξεις περισσότερο αυτό το κομμάτι πριν στραφείς στην αγορά του NSW λόγω των επενδύσεων που έχεις κάνει ήδη σε 4Κ αναλύσεις. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sils Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, LavaS είπε Γεια χαρα και παλι. Διαβασα ολες τις αποψεις και σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Εστω και με καποιους ενδοιασμους αποφασισα τελικα να δωσω το PS4 PRO και να ψαχτω για Nintendo Switch. Δυναμιτης το PS4 PRO, ποσο μαλλον σε συνεργασια με την 4Κ τηλεοραση μου, ομως θεωρω πως στη συγκεκριμενη φαση της ζωης μου με ολα αυτα που σας ειπα σε προηγουμενο ποστ, περισσοτερο ταιριαζει ενα NS στην οικογενεια παρα κατι αλλο. Σκεφτηκα και για Wii U μεταχειρισμενο μπας και καταφερω να κρατησω και το PS4, ομως τα 200 που ζητανε στο περιπου μου φαινονται αρκετα. Αρα παω ειτε για NS καινουργιο μολις πουλησω το PS4 PRO, ειτε για καμια ανταλλαγη αν βρεθει κατι. Ωραια εμεις περιμένουμε τις ειλικρινές σου εντυπώσεις. Μην μας ξεχάσεις. Νομιζω πως εαν εισαι αθηνα θα βρεις πολυ ευκολα καποιον για ανταλλαγή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luffy96 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Mistwalker είπε Αν λες για το orzly μονο το αμαζον uk στελνει Ελλαδα οπου κανει 17€ με τα μεταφορικα αν βαλεις και lan adapter θα πληρωσεις συνολο 27€.Εχει και πιο φτηνα αλλα στα πιο πολλα δεν στελνουν Ελλαδα. Στο σκρουτζ δεν το εχει πια αλλα η τιμη ηταν 15€.Με τα μεταφορικα και μια που ειπες δεν εχεις καρτα οποτε θα χρεωθεις αντικαταβολη ας το βαλουμε χοντρα 20€ δεν θυμαμαι τις τιμες του καταστηματος.Το φνηνοτερο lan που ειχα πετυχει σε online shop Ελλαδας ηταν στα 10€(δεν εχω παρει ακομα αλλα λενε ολα δουλευουν μεχρι και τα κινεζικα που εχουν 2$).Τωρα αναλογως τι μεταφορικα και αντικαταβολη θα εχει αντε να τα παρεις και τα 2 5-6€ πιο ακριβα απο το αμαζον και δεν θα περιμενεις 10-15μερες.Το προβλημα ειναι οτι θα αγορασεις απο 2 μαγαζια οποτε 2 φορες μεταφορικα/αντικαταβολη.Παντως για το lan μπορεις να κοιταξεις και στην πολη σου σε κανα καταστημα με υπολογιστες μηπως εχει κανενα απο τα πολυ απλα αγνωστη μαρκα τον 4-5€. Για το Lan θελω ενα συγκεκριμενο που ειναι 3.0 και αντεχει σε σχεση με κατι αλλα που χαλαν μες στο διμηνο Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Luffy96 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 To Public ανεβασε pre order για το Labo http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=&sn.ff.s_mnum=1284162&sn.ff.s_mnum=1284163&sn.ff.s_mnum=1284164 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LavaS Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, mansa2k είπε Δεν είμαι κάτοχος 4Κ τηλεόρασης αλλά σε σχόλια που έχω διαβάσει στο διαδίκτυο το NSW δεν δείχνει καλά σε τέτοιες αναλύσεις κάτι που είναι λογικό μιας και παιχνίδια όπως SMOdyssey και BoW προσφέρονται στα 900p. Ίσως πρέπει να το προσέξεις περισσότερο αυτό το κομμάτι πριν στραφείς στην αγορά του NSW λόγω των επενδύσεων που έχεις κάνει ήδη σε 4Κ αναλύσεις. Ετσι φτιαξε με τωρα που το πηρα αποφαση... Ηδη ξεκινησα διαβασμα σχετικα με τη συνδεση NS σε 4Κ τηλεορασεις! Προς το παρων βλεπω πως οι αποψεις διιστανται. Αλλοι εχουν θεματακια και αλλοι λενε πως η τηλεοραση τους κανει καποιο ειδους upscaling και δειχνει ακομη πιο ωραιο (εαν φυσικα η τηλεοραση σου εχει τετοια δυνατοτητα). Το μονο σιγουρο ειναι πως το ΜΕΝΟΥ, πριν μπεις δηλαδη στο παιχνιδι, φαινεται χαλια μιας και ειναι σε 720 απ'οσο καταλαβαινω. 5 ώρες πριν, sils είπε Ωραια εμεις περιμένουμε τις ειλικρινές σου εντυπώσεις. Μην μας ξεχάσεις. Νομιζω πως εαν εισαι αθηνα θα βρεις πολυ ευκολα καποιον για ανταλλαγή. Ναι φυσικα. Οταν με το καλο καταφερω να το παρω θα σας ενημερωσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 λεπτά πριν, christos_75 είπε To Public ανεβασε pre order για το Labo http://www.public.gr/search/public/searchResultsSN.jsp?sn.q=&sn.ff.s_mnum=1284162&sn.ff.s_mnum=1284163&sn.ff.s_mnum=1284164 Το καλό είναι ότι δεν έβαλαν κάποιο καπέλο στις τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 6 hours ago, Daredevil said: Το switch όμως είναι κατά κύριο λόγο φορητό, δεν ξέρω αν γενικότερα είναι αυτό που θες. Δεν ισχύει αυτό που λες, το NSw είναι κατά κύριο λόγο υβριδικό και μπορείς να το έχεις είτε σαν φορητό, είτε σαν σταθερό, είτε σαν συνδυασμό των δύο. ---------------------------- Ένα recap σχετικά με το τι έχουμε να περιμένουμε στο NSw το 2018 για την ώρα: 7 remasters/ports (Bayonetta 1+2, Payday 2, DKCRTF, Dark Souls, Hyrule Warriors, TWEWY, Dragon Quest Builders) 7 1st/3rd-party exclusives (Kirby, LABO, Mario Tennis, Yoshi, Octopath, No More Heroes, SNK Heroines) 3 multi-platforms (AoT 2, SF 30th, Wolfenstein II) 3 που αμφιβάλλω αν θα κυκλοφορήσουν φέτος (Fire Emblem, Bayonetta 3, Metroid Prime 4) Και τίποτα άλλο να μην ανακοινώσουν είναι ενδιαφέρουσα χρονιά, αρκεί να μας πουν τι σκοπούς έχουν για το online και την VC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 From the building, to the playing to finding out how it all works, I know my own son is going to go bananas for it. He will not be the only one. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν ισχύει αυτό που λες, το NSw είναι κατά κύριο λόγο υβριδικό και μπορείς να το έχεις είτε σαν φορητό, είτε σαν σταθερό, είτε σαν συνδυασμό των δύο. ---------------------------- Ένα recap σχετικά με το τι έχουμε να περιμένουμε στο NSw το 2018 για την ώρα: 7 remasters/ports (Bayonetta 1+2, Payday 2, DKCRTF, Dark Souls, Hyrule Warriors, TWEWY, Dragon Quest Builders) 7 1st/3rd-party exclusives (Kirby, LABO, Mario Tennis, Yoshi, Octopath, No More Heroes, SNK Heroines) 3 multi-platforms (AoT 2, SF 30th, Wolfenstein II) 3 που αμφιβάλλω αν θα κυκλοφορήσουν φέτος (Fire Emblem, Bayonetta 3, Metroid Prime 4) Και τίποτα άλλο να μην ανακοινώσουν είναι ενδιαφέρουσα χρονιά, αρκεί να μας πουν τι σκοπούς έχουν για το online και την VC. σε ποια κονσόλα θα έπαιρνες πχ το φιφα 18 αν είχες και πσ4 κι ήθελες να παίζεις στην τιβι? Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2018 από Daredevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 4 minutes ago, Daredevil said: σε ποια κονσόλα θα έπαιρνες πχ το φιφα 18 αν είχες και πσ4 κι ήθελες να παίζεις στην τιβι? Δε νομίζω ότι αυτό αποτελεί κριτήριο αγοράς για τον φίλο μας, εκτός κι αν κατάλαβα εγώ κάτι λάθος από την περιγραφή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 προφανώς κι είναι, το θέλει σαν κονσόλα κυρίως για την τιβι. Το switch έχει αξαιρετικά 1st party όπως άλλωστε κάθε Ν κονσόλα, αλλά προσωπικά δεν θα αγόραζα κανένα άλλο multiplatform παιχνίδι εκεί αντί για το πσ4 μου για να πάιζω στην τιβι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις