Έλεος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, sils είπε Θα σου πω εγω τι γινεται απο την στιγμη που εχεις ειδη κονσολα, Οχι δεν θα ανταλλαξεις το pro με το switch δεν αξιζει και ειμαι σιγουρος πως θα το μετανιώσεις στο μελλον ειδικα εαν δεν θελεις να το εχεις σαν φορητο και εχεις παιδι 4αρων..... Εγω ειμαι στην.ιδια φαση με εσενα λιγος.χρονος οικογενεια υποχρεωσεις κτλ αλλα τα δυο μηχανηματα είναι εκ διαμετρου αντιθετα στον χαρακτηρα και στην φιλοσοφια τους αλλα και στις αποκλειστικοτητες τους. Ομως εσενα πιος σου είπε πως δεν θα σε αγχωσει το zelda h to splatoon επειδη εχουν πιο cartoon γραφικα οχι σε πληροφορω οτι ειναι σχεδον το ιδιο. Επισης ολα τα Απλα casual παιχνιδια υπαρχουν σε ολες τις κονσολες δεν νομιζω οτι το store της σονυ θα σε απογοητευση και στης νιντεντο θα βρεις περισσοτερα ισα ισα...... Για εμενα το καλητερο ειναι να παρεις καο το switch οχι τωρα ομως σε λιγο καιρο που θα ειναι πιο οικονομικο . Έχω τερματίσει το Zelda με πάνω από 400 ώρες gameplay. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι άγχος δε μου προκάλεσε ποτέ. Το αντίθετο θα έλεγα. Το uncharted για παράδειγμα είναι σχεδιασμένο να σου δίνει αυτό το adrenaline rush που κάποιοι θεωρούν αγχωτικό. Το Zelda δεν είναι παιχνίδι δράσης.. Ξεκάθαρα ξέρω γω τι συζητάμε.. 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) είμαι αυτές τις μέρες στο stand by να χτυπήσω το switch -βασικά θα το είχα χτυπήσει ήδη αν δεν λίγο πολύ ''ξενέρωνα΄'' με το direct τις προάλλες και είπα να περιμένω λίγο ακόμα (μπας και πέσει και καμιά τιμή και καλά), αν και αυτό είναι άλλη ιστορία - και αν και το παραπάνω με αφήνει εκτός age target group, νομίζω ότι το Labo έτσι όπως πλασάρετε είναι indeed πολύ μπροστά σαν σκέψη και πολύ έξυπνο interactive συμπλήρωμα μιας κονσόλας που προσπαθεί -και πετυχαίνει so far- να είναι κάτι παραπάνω από ''μια ακόμα κονσόλα''... ειλικρινά αν το switch είχε όλα τα καλά του tablet -ιντερνετ κτλ- και κάμποσα ακόμα παιχνίδια -που θα έρθουν σταδιακά και αυτά υποθέτω- θα μίλαγα ήδη για την πιο πρωτοποριακή κονσόλα των καιρών μας (που και πάλι, δεν είναι υπερβολή να χαρακτηριστεί so far ως όντως πρωτοποριακή σε πολλά θέματα)... Βέβαια από την άλλη, με τα €70 θα προτιμήσω 100 φορές να πάρω ένα καλό Lego παρά 10 χαρτόνια, αλλά με μια πτώση της τιμής σταδιακά νομίζω θα είναι μια πολύ καλή επένδυση για όποιον έχει βαρεθεί να βλέπει το παιδάκι του να είναι με ένα tablet όλη μέρα στον καναπέ και να λιώνει ακίνητο...καλώς ή κακώς το μεγάλωμα αυτών των γενεών με όλη αυτή την τεχνολογία που τις περιβάλει και τις δυνατότητες που τους δίνει για την in-house διασκέδαση, αφήνει λίγα περιθώρια σε κάτι πιο Interactive όπως πχ εμάς, με τα πιο απλά πράγματα που μας κρατούσαν σε συνεχή κίνηση και ένταση...χίλιες φορές να έχω ένα Labo και να βάλω τον πιτσιρικά που θέλει να παίξει -όπως όλα- το ταμπλετάκι του, να φτιάξει το καλάμι και να αρχίσει να παίζει με αυτό παρά να ξαπλώσει στον καναπέ με το tablet ανάσκελα και να το πάρει ο ύπνος εκεί..ή να φτιάξει ένα τηλέφωνο ή πιάνο που με το ταμπλετάκι του switch θα κάνει τα διάφορά του, όμορφη χρήση μιας ηλεκτρονικής συσκευής που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πιο δημιουργικό για τον εγκέφαλο του παιδιού τρόπο...δεν είμαι τόσο φαν όπως και να έχει των ηλεκτρονικών συσκευών σε τόσο μικρές ηλικίες - τόσο μικρές όσο το παιδί να κολλήσει με αυτές και να τις θεωρεί απαραίτητες για τη διασκέδασή του- αλλά αφού δύσκολα αποφεύγετε πλέον -σε ένα βαθμό πάντα-, ας γίνει δημιουργικά... υγ1. δεν έχω παιδί αλλά λίγο με πιάνει κάτι όταν πάω σε κάνα σπίτι που έχουν μικρά και λένε ''κάτσε φρόνιμος στον καναπέ'' και τσουπ του δίνουν και ένα τάμπλετ να λιώσει... υγ2. δεν με χαλάνε οι τιμές στα παιχνίδια που αναφέρετε στις προηγούμενες σελίδες πάνω κάτω (και σε σχέση με αυτό που λέω στην αρχή), με χαλάει ότι για μια ολοκληρωμένη εμπειρία τύπου κονσόλα + ένα zelda (κλαιν το 60άρι, ούτε χρόνο δεν έχει κλείσει το παιχνίδι και είναι και GOTY) + ένα χειριστήριο επιπλέον + τα περιφεριακά (θήκες κτλ) πρέπει να δώσω 500 ευρώ, ένα χρόνο μετά ακόμα...δεν αμφισβητώ ούτε ποιότητα του συστήματος ούτε τίποτα, μέχρι και το N64 τα έχω όλα τα συστήματα + παίζω ακόμα μέχρι και σήμερα (χτές έπαιζα το doney kong 2 στο snes πάλι), αλλά καλώς ή κακώς ένα 500άρικο είναι υπερβολικά μεγάλο ποσό... ίσως και να είμαι ανυπόμονος γιατί θέλω να παίξω zelda και mario και λίγο πολύ αυτά που μ'αρέσουν στο ps4 so far τα έχω όλα και τα έχω τελειώσει (οπότε ψάχνω κάτι μέχρι να βγούν τα μεγάλα όπλα της sony φέτος) αλλά η γενικότερη διαχρονική ακρίβεια της Nintendo με έχει κουράσει λίγο ....τέλος στο direct, αν και 2-3 παιχνίδια με γέμισαν -Kirby/DK-, δεν είδα κάτι άλλο ενδιαφέρον και νομίζω ότι αν είναι να τα σκάσω προσωπικά, θα ήθελα να έχω και κάτι λίγο τί παραπάνω να περιμένω -που θα γίνει λογικά στο β εξάμηνο του 2018-... επίσης, μαλακία ίσως που ρωτάω καθότι και λίγο νουμπάς (οπότε συγχωρέστε την αφέλεια ) αλλά επειδή μια ξενέρα την έφαγα λίγο όταν βγήκε το ps4 pro όπου είχα σχεδόν μόλις πάρει το απλό, για το switch δεν προβλέπεται καμία διαφορετική έκδοση πχ ε? με καλύτερο πχ επεξεργαστή, άλλες λειτουργίες (internet κτλ) κτλ ε? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από snake_plissken2112
mansa2k Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) H επιτυχία του Nintendo Labo θα κριθεί από τον χρόνο ενασχόλησης, δηλαδή κάτι που θα ασχολούνται σε βάθος χρόνου οι μικρότερες ηλικίες και όχι να το παραμερίζουν μετά από λίγο καιρό ή και λεπτά. Από την άλλη ο χρόνος ενασχόλησης θα κρίνει και κατά πόσο η τιμή είναι κατάλληλη, ο χρόνος θα δείξει. Κάποιες επιπλέον ειδήσεις που προέκυψαν για το NL: -Ιστορικά η Ν δεν είναι η πρώτη φορά που ασχολείται με το χαρτί ως μέσο διασκέδασης. Σχετικό αφιέρωμα σε μοντέλα από χαρτί της εταιρίας από το 1974: Nintendo Paper Model series - Introduction (ペーパーモデル シリーズ, 1974) -Κάποια Labos δεν περιέχονται στα πρώτα δύο πακέτα που παρουσιάστηκαν στο βίντεο επομένως μέχρι τέλος του 2018 θα έχουν κυκλοφορήσει επιπλέον σειρές: *Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι πως λόγω των Labs η Ν δύσκολα να αλλάξει το μέγεθος του NSW επομένως αν αυξηθεί το μέγεθος της οθόνης αυτό θα γίνει καταργώντας τα μαύρα πλαίσια. Και το ερώτημα που μένει είναι αν τελικά υφίσταται ακόμα κανονικό ΝD ή μας τελείωσε λόγω του Labo... Αναφορά σε κείμενο Για το switch δεν προβλέπεται καμία διαφορετική έκδοση πχ ε? με καλύτερο πχ επεξεργαστή, άλλες λειτουργίες (internet κτλ) κτλ ε? Δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμβεί με βάση το ιστορικό των φορητών συστημάτων της εταιρίας αλλά και σχετικές δηλώσεις από στελέχη που έμμεσα απαντούσαν θετικά σε σχετικές ερωτήσεις. Όμως από την στιγμή που το σύστημα πουλάει και δεν καταφέρνει η Ν να καλύψει την ζήτηση δύσκολα θα κυκλοφορήσει νέα έκδοση. Θα έλεγε κανείς ότι τέλη 18 με αρχές 19 είναι πολύ πιθανόν να δούμε νέα έκδοση αλλά ξεκάθαρα θα εξαρτηθεί από την ζήτηση. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k 1
Damachi Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Έλεος είπε Το uncharted για παράδειγμα είναι σχεδιασμένο να σου δίνει αυτό το adrenaline rush που κάποιοι θεωρούν αγχωτικό. Το Zelda δεν είναι παιχνίδι δράσης. Τσίου ;;; Και δύσκολο είναι για παιδί σε μικρή ηλικία και αγχωτικό να σου σπάει το όπλο και να σε περνούν φαλάγγι και μην ξεχνάμε ότι έχει σήμανση 10+ ESRB άντε 12 ευρωπαϊκό και δεν βάζουν και ένα difficulty select εκει στην αγία νιντεντο για τα χαρτόνια που θα μας πουλάνε όπως λέει και στο twitter How many hundreds of dollars to have all this stuff? Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Damachi
sils Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, Έλεος είπε Έχω τερματίσει το Zelda με πάνω από 400 ώρες gameplay. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι άγχος δε μου προκάλεσε ποτέ. Το αντίθετο θα έλεγα. Το uncharted για παράδειγμα είναι σχεδιασμένο να σου δίνει αυτό το adrenaline rush που κάποιοι θεωρούν αγχωτικό. Το Zelda δεν είναι παιχνίδι δράσης.. Ξεκάθαρα ξέρω γω τι συζητάμε.. 400 ωρες στο zelda ! Μα τι εκανες κουρεψες ολο το γκαζον! 1
SoFGR Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 5 ώρες πριν, Luffy96 είπε Ζητω βοηθεια απτους κατοχους της κονσολας. Ποιο προστατευτικο οθονης προτεινετε? Ειδα και φτηνα και ακριβα αλλα δεν ειδα σχολια Επισης ψαχνω και μια θηκη(να ειναι απο ελληνικα καταστηματα γιατι δεν εχω ασχοληθει με αγορες απο εξωτερικο) αξιζει καθε ευρω https://www.skroutz.gr/s/11794853/Orzly-Tempered-Glass-NS.html https://www.amazon.com/Orzly-Screen-Protectors-compatible-Nintendo-Switch/dp/B01N9RG3XS#customerReviews 2
Έλεος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, Damachi είπε Τσίου ;;; Και δύσκολο είναι για παιδί σε μικρή ηλικία και αγχωτικό να σου σπάει το όπλο και να σε περνούν φαλάγγι και μην ξεχνάμε ότι έχει σήμανση 10+ ESRB άντε 12 ευρωπαϊκό και δεν βάζουν και ένα difficulty select εκει στην αγία νιντεντο για τα χαρτόνια που θα μας πουλάνε όπως λέει και στο twitter How many hundreds of dollars to have all this stuff? Εγώ δεν είπα οτι δεν είναι δύσκολο. Είπα οτι δεν είναι action game. Μπορείς να επιλέξεις εσύ με το playstyle σου πόσο action θα υπάρχει και πότε, και με αυτό συνεπάγεται και το άγχος. Μπορείς να το πας full explore mode και στις μάχες να τρέχεις κόκοτας. 49 λεπτά πριν, sils είπε 400 ωρες στο zelda ! Μα τι εκανες κουρεψες ολο το γκαζον! χαχα ακυρο το ξανακοίταξα σήμερα και είναι 320! Ψάχνω όλα τα Korok seeds και εξερευνώ κάθε σπιθαμή. Δε μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι. Το labo σίγουρα δεν είναι για όλους πάντως Spoiler Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2018 από Έλεος 2
orck Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 4 ώρες πριν, Έλεος είπε Έχω τερματίσει το Zelda με πάνω από 400 ώρες gameplay. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι άγχος δε μου προκάλεσε ποτέ. Το αντίθετο θα έλεγα. Το uncharted για παράδειγμα είναι σχεδιασμένο να σου δίνει αυτό το adrenaline rush που κάποιοι θεωρούν αγχωτικό. Το Zelda δεν είναι παιχνίδι δράσης.. Ξεκάθαρα ξέρω γω τι συζητάμε.. Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα αυτο το adrenaline rush αλλα σε καποια σημεια που ειναι σε γκρεμους και κανει κατι απιστευτα πραγματα (μονο αυτος και οι αμερικανοι καθημερινοι ανθρωποι στις ταινιες τα κανουν) αισθανθηκα να φοβαμαι σαν να ειμουν πραγματικα στον γκρεμο εγω.
Luffy96 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Αποφασισα για tempered glass και Lan adapter για την κονσολα απο το γερμανικο amazon αλλα δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει(δεν εχω πιστωτικη ή αλλες καρτες) Μπορει καποιος που ασχολειται με αγορες απο εκει να με κανει την παραγγελια/παραλαβη και να τον κανω καταθεση το ποσο και τα μεταφορικα καθως και ενα μικρο ποσο για την εξυπηρετηση?
Έλεος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Luffy96 είπε Αποφασισα για tempered glass και Lan adapter για την κονσολα απο το γερμανικο amazon αλλα δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει(δεν εχω πιστωτικη ή αλλες καρτες) Μπορει καποιος που ασχολειται με αγορες απο εκει να με κανει την παραγγελια/παραλαβη και να τον κανω καταθεση το ποσο και τα μεταφορικα καθως και ενα μικρο ποσο για την εξυπηρετηση? To wifi αυτή τη στιγμή έχω ακούσει ότι είναι πιο γρήγορο απο lan adapter. Περιμένουμε για μελλοντικό firmware update. Τέτοιες τράμπες με ανθρώπους στο internet κομματάκι δύσκολο πάντως. 1
Mistwalker Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, Luffy96 είπε Αποφασισα για tempered glass και Lan adapter για την κονσολα απο το γερμανικο amazon αλλα δεν εχω αγορασει ποτε απο εκει(δεν εχω πιστωτικη ή αλλες καρτες) Μπορει καποιος που ασχολειται με αγορες απο εκει να με κανει την παραγγελια/παραλαβη και να τον κανω καταθεση το ποσο και τα μεταφορικα καθως και ενα μικρο ποσο για την εξυπηρετηση? Δεν ξερω αν ειδες κατι συγκεκριμενο που να το εχει το αμαζον.Παντως και τα 2 μπορεις να τα παρεις και απο Ελλαδα
chek2fire Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, Έλεος είπε Εγώ δεν είπα οτι δεν είναι δύσκολο. Είπα οτι δεν είναι action game. Μπορείς να επιλέξεις εσύ με το playstyle σου πόσο action θα υπάρχει και πότε, και με αυτό συνεπάγεται και το άγχος. Μπορείς να το πας full explore mode και στις μάχες να τρέχεις κόκοτας. χαχα ακυρο το ξανακοίταξα σήμερα και είναι 320! Ψάχνω όλα τα Korok seeds και εξερευνώ κάθε σπιθαμή. Δε μου άρεσε καθόλου το παιχνίδι. Το labo σίγουρα δεν είναι για όλους πάντως Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου εγώ έχω 200 ώρες και στην κυριολεξία πήγα σε κάθε σπιθαμή που υπήρχε. Θα βάλω άλλες 100 ώρες για όσους δλδ αποφασίσουν να πάνε σε κάθε γωνία κτλ αλλά τώρα που βλέπω τον χάρτη του gameplay μου έχω ήδη πάει παντού. 400 ώρες με τίποτα νομίζω 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 7 hours ago, chek2fire said: εγώ έχω 200 ώρες και στην κυριολεξία πήγα σε κάθε σπιθαμή που υπήρχε. Θα βάλω άλλες 100 ώρες για όσους δλδ αποφασίσουν να πάνε σε κάθε γωνία κτλ αλλά τώρα που βλέπω τον χάρτη του gameplay μου έχω ήδη πάει παντού. 400 ώρες με τίποτα νομίζω Ο φίλος είπε ότι ψάχνει όλα τα seeds. Σε 200 ώρες δεν βρίσκεις ούτε τα μισά.
Luffy96 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2018 10 ώρες πριν, Mistwalker είπε Δεν ξερω αν ειδες κατι συγκεκριμενο που να το εχει το αμαζον.Παντως και τα 2 μπορεις να τα παρεις και απο Ελλαδα Το tempered glass τοχει διπλασια τιμη το σκρουτζ Και land adapter μονο απτο Wii/wiiu υπαρχει
Προτεινόμενες αναρτήσεις