Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο θετικά τα πρώτα σχόλια του τύπου. Όπως έγινε με τα amiibo η Ninty δημιουργεί έναν νέο τομέα που θα κόβει χρήμα "άκοπα" και αφήστε τους άλλους να χαροπαλεύουν αν θα κλείσει ένα studio κάθε φορά που βγάζουν ένα tripleA τίτλο από πλευράς budget......γιατί προσωπικά μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι τα tripleA που αξίζουν. Να αρχίσετε να ανησυχείτε περισσότερο για την βιωσιμότητα άλλων εταιριών στο χώρο του Gaming και το πόσο σχετικές θα παραμείνουν με το ξαναζεσταμένο φαγητό που σερβίρουν και όχι για την Ninty που ΝΑΙ προσπαθεί να ανοίξει την εγκατεστημένη βάση και να φέρει στο gaming παίκτες εκτός hardcore/παραδοσιακου κοινού.

Nintendo is making a bunch of weird DIY cardboard toys for the Switch and they’reawesome

Nintendo Labo is also evidence that Nintendo is thinking about the Switch as a general entertainment device rather than a traditional game console.

Nintendo Labo tweets are extremely good

The company continues to move the needle of the gaming industry in terms of unique choices.

What makes the Nintendo Labo so revolutionary is just how simple the idea is: Give your audience a chance to create their own game and then bring it to life

Ξεκίνησε...
Screen_Shot_2018-01-18_at_08.50.58.png

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, LavaS είπε

Το λοιπον, ακουγεται εντελως ΤΡΑΓΙΚΟ να ανταλλαξεις ενα PS4 PRO με ενα Nintendo Switch?

Ναι αξιζει και αν θελεις και το ps4 μπορεις να το τσιμπησεις το απλο μτχ ή καινουργιο σε εκπτωσεις.Δεν εχει νοημα να εχεις τετοια κονσολα οπως το pro αν δεν την αξιοποιεις/παιζεις.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, LavaS said:

Καλησπέρα guys! Πρωτα απο ολα να ενημερωσω πως το ιδιο ακριβως ποστ το εκανα και σε αλλο thread, οποτε θα το κανω σχεδον copy paste μιας και ο προβληματισμος μου ισως ταιριαζει περισσοτερο εδω. Οπως και να'χει, αν θελουν οι mods, ας διαγραψουν ενα απο τα δυο. Δευτερον ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το τεραστιο κειμενο.

Το λοιπον, ακουγεται εντελως ΤΡΑΓΙΚΟ να ανταλλαξεις ενα PS4 PRO με ενα Nintendo Switch? Ισως... Διαβαστε ομως λιγακι! Προσφατως αγορασα μια τηλεοραση 4Κ μαζι με ενα PS4 PRO. Τσιμπησα και 4-5 παιχνιδια απο τα πιο δυνατα που κυκλοφορουν κατα τη γνωμη μου. Εδω να πω εντελως ενημερωτικα πως ερχομαι απο PS1-PS2-PS3. Το θεμα μου τωρα ειναι το εξης. Ανακαλυψα πως στους 2 μηνες που εχω το μηχανημα, ζητημα αν το λειτουργησα 10 φορες. Λιγο η ελειψη χρονου, λιγο η ελειψη ενδιαφεροντος "τελικα" για τα παιχνιδια που αγορασα. Ποιος ξερει... Και καπου εδω επεσε στο ματι μου το Nintendo Switch. Πιστευω πως το προβλημα που εχω κυριως ειναι οτι δεν βρισκω στο PS4 PRO παιχνιδακια "οικογενειακα", αστεια, που τα χαιρεσαι πραγματικα. Αισθανομαι δηλαδη πως παροτι 33 ετων, δεν ειμαι πλεον σε φαση να βγαζω (αγχος) σε παιχνιδια με πιστολιδια και δεν συμμαζευεται, ΟΣΟ καλα γραφικα και να εχουν. Χανεται κατα κυριο λογο η ουσια και η μαγεια του παιχνιδιου! Ως παραδειγμα να αναφερω το Uncharted A Thiefs End. Ενα παιχνιδι που πρεπει να εισαι ΕΚΕΙ συγκεντρωμενος οταν παιζεις και οσο προχωρας. Προχθες το βραδυ λοιπον κανω αλλη μια προσπαθεια να παιξω αφου πηγε για υπνο ο μικρος....... Ε σας πληροφορω ειχα τετοια κουραση απο ολη την ημερα που βγαινανε οι υποτιτλοι του παιχνιδιου και με το ζορι τους παρακολουθουσα για να μπω στο νοημα. Θελω να πω δηλαδη πως στον λιγο χρονο που διαθετω το βραδακι, περισσοτερο με ενδιαφερει πλεον να παιζω κατι πιο ευχαριστο και απλο, παρα να ειμαι στην τσιτα. Ελπιζω να αντιλαμβανεστε το ολο νοημα της σκεψης μου. Υπαρχει το Crash Bandicoot οκ... Περα απο αυτο ομως (που τα εχω τερματισει ολα προ πολλου), αντε και κανενα Lego, δεν βρισκω τιτλους που να μπορει να εχει ρολο και η υπολοιπη οικογενεια. Εδω να πω επισης πως εχω και εναν γιο 4 ετων που ενω δεν του επιτρεπω βεβαιως να ασχολειται σημαντικα με κονσολες μιας και παρα ειναι μικρος... Ε θελω αυτο το ελαχιστο που καθεται μαζι μου να μπορει να παιζει καποιο πιο ευχαριστο παιχνιδακι. Κι εδω ερχεται το Nintendo Switch. Αξιζει λετε τον κοπο να ασχοληθω? Ισχυει πως ειναι πιο "οικογενειακη" κονσολα ή θα ξεμεινω κι εκει με ενα Mario? Επισης να αναφερω πως επι της ουσιας δεν με ενδιαφερει η φορητοτητα του NS μιας και το σκεφτομαι κυριως για παιχνιδια στην τηλεοραση (αντε να το παρω και στην WC για να κοψω λιγο το gazzetta.gr). Απο την αλλη βεβαιως το PS4 PRO εχει δυνατη επεξεργαστικη δυναμη και σε συνεργασια με την 4Κ τηλεοραση βγαλει αλλον αερα σε καποια παιχνιδια. Κι εκει καπου κολλαω να το δωσω, για ψυχολογικους βεβαιως λογους, διοτι στην πραξη οπως ειπα το εχω σχεδον παρατημενο! Στο φινάλε μακαρι να μπορουσα να κρατησω το PS4 PRO και να τσιμπουσα και ενα NS, ομως δεν παιζει τετοια περιπτωση μιας και η τιμη του Switch ειναι στον Θεο...

Αυτα... Καθε προταση και συμβουλη δεκτη!

Εάν μετά την παρουσίαση του LABO δεν πείστηκες ότι το NSw αποτελεί μονόδρομο για όποιον έχει παιδί σε μικρή ηλικία, τότε δεν υπάρχει κάτι άλλο να σε πείσει. Μείνε με το PS4.

5 hours ago, Έλεος said:

Αν και έχω μηδενικό προσωπικό ενδιαφέρον για το LABO, πολύ γούσταρα την προσπάθεια της Nintendo για 2 λόγους

1. είναι μία καινούρια και προτότυπη ιδέα

2. είναι μία πραγματικά έξοχη κίνηση απο άποψη αγοράς στις ΗΠΑ.

Αυτό επειδή απευθύνεται, εκτός του πενιχρού 15% που είναι τα παιδιά κάτω των 12, στις ηλικίες απο 30 και πάνω, που είναι κάτοχοι της κονσόλας, και 3 στους 4 έχουν παιδί. Αυτή η δημογραφική ομάδα των 30+ θα μπορούσε να φτάνει και το 30% των συνολικών κατόχων του NSW, οπότε η αγορά για το LABO υπάρχει και με το παραπάνω. Το άμεσο target group δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο πολύ τα 12χρονα. Δεν πιστεύω τόσο στο ότι, γονείς θα πάρουν εύκολα στο παιδί τους ένα παιχνίδι των $370 αν δεν είναι gamers και οι ίδιοι, ώστε να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους την αξία της αγοράς. Ουσιαστικά, target group είναι ο 30+ γονιός, που ψάχνει ένα πρακτικό πακέτο για να ικανοποιήσει τις gaming ανάγκες όλων στο σπίτι. Enter Nintendo Switch!

Γι' αυτό καταλήγω στην προσωπική μου εκτίμηση, η οποία είναι οτι το LABO θα έχει αρκετά μεγάλη απήχηση, και εκτός απο το ότι θα αυξήσει το player-base του Switch, ταυτόχρονα θα το κάνει και πιο versatile ηλικιακά.

Πηγές:

Switch Demographics

Γεννητικότητα στις ΗΠΑ

Δεν ξέρω γιατί το περιορίζεις στις ΗΠΑ, εγώ πιστεύω ότι απευθύνεται σε όλους τους κατόχους NSw που έχουν μικρά παιδιά. Αν έχουν πουληθεί 10m NSw, πιστεύω ότι άνετα υπάρχουν 2m τέτοιοι και αυτό που είδα πιστεύω θα το αγοράσει η συντριπτική πλειοψηφία τους (τουλάχιστον από ένα kit).

Δεν είναι εύκολο να μπείτε στο τριπάκι του γονιού αν δεν έχετε παιδιά*, αλλά εδώ δεν μιλάμε απλά για ένα toy που το αγοράζεις στο παιδί σου για να παίζει. Δείτε πόσο έξυπνα έχουν σκεφτεί οι άνθρωποι:

1) Είναι ένα toy το οποίο σε πρώτη φάση πρέπει να το συναρμολογήσεις μαζί με το παιδί σου, πρέπει να του αφιερώσεις χρόνο, καθώς δεν θα μπορεί να το στήσει μόνο του (μιλάω για τις πιο μικρές ηλικίες). Σε δεύτερη φάση και πάλι θα πρέπει να ασχοληθείς για να του μάθεις πως να ψαρεύει ή πως να παίζει πιάνου αφενός, αφετέρου θα πρέπει να είσαι από πάνω του αν δεν θα θέλεις να μείνεις με τα joycons στο χέρι. Δεν μιλάμε δηλαδή απλά για ένα Mario Bros που απλά του το βάζεις και παίζει μόνο του. Μιλάμε για κάτι πολύ περισσότερο interactive παυ απαιτεί τη φυσική παρουσία του γονέα πάνω από το παιδί.

2) Αν τα minor games της Ν (Mario Bros, Kirby, Yoshi) είναι ιδανικά για να μπάσεις το παιδί σου στο gaming πριν ασχοληθεί με τα πιο «σοβαρά« games, τότε το LABO είναι ιδανικό για να μπάσεις το παιδί σου γενικότερα στη φάση του gaming. Είναι ο ενδιάμεσος κρίκος που ενώνει τα toys με το gaming. Απίστευτα ευφυές.

*Δεν το λέω για να το παίξω ξερόλας, ειλικρινά. Αλλά δεν μπορείτε καν να αρχίσετε να διανοείστε πόσο δύσκολο είναι να αγοράζεις παιχνίδια για το παιδί σου. Να μπαίνεις σε ένα κατάστημα, να σου λέει ότι τα θέλει όλα και στο τέλος να μην ασχολείται με τίποτα απ' όσα του αγόρασες. Τουλάχιστον με το Variety Kit η Ν μας βγάζει μερικώς από τη δύσκολη θέση: αφενός είναι 5-6 toys για €70 (είναι τζάμπα για όσους γνωρίζουμε από τιμές παιχνιδιών) και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσει ένα toy στο παιδί από τη στιγμή που έχει οθόνη επάνω του.

1 hour ago, sils said:

Ομως εσενα πιος σου είπε πως δεν θα σε αγχωσει το zelda h to splatoon επειδη εχουν πιο cartoon γραφικα οχι σε πληροφορω οτι ειναι σχεδον το ιδιο.

Εγώ πάντως πριν παίξω Zelda παίρνω καλού κακού ένα λεξοτανίλ πρώτα για να μην αγχωθώ από τα καρτουνίστικα γραφικά.

Ρε sils, κάτι τέτοιες σαχλαμάρες γράφεις και μετά λες ότι σου κάνουμε εμείς επίθεση. Ήμαρτον.

16 minutes ago, DJTaurus said:

Επειδή τις προάλλες έβλεπα πάλι την καλύτερη Ε3 ever, αυτή του 2013 στην οποία η MS ήθελε να παρουσίασει το X1 ως το απόλυτο global entertainment σύστημα για όλη την οικογένεια, αυτό ακριβώς σκέφτομαι τώρα. Η Ν με χαρτόνια, αν έχετε το θεό σας, θα καταφέρει αυτό που δεν κατάφερε η MS σπαταλώντας εκατομμύρια.

• Like 8
Δημοσ.

Η  Nintendo πραγματικά έχει ξεφύγει.Δε σταματάει να με εκπλήσσει ποτέ.Εγω παιδί δεν έχω άλλα έχω ανίψια μικρά και θα μπω στο έξοδο για να λιώσω μαζί τους.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, LavaS είπε

Καλησπέρα guys! Πρωτα απο ολα να ενημερωσω πως το ιδιο ακριβως ποστ το εκανα και σε αλλο thread, οποτε θα το κανω σχεδον copy paste μιας και ο προβληματισμος μου ισως ταιριαζει περισσοτερο εδω. Οπως και να'χει, αν θελουν οι mods, ας διαγραψουν ενα απο τα δυο. Δευτερον ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το τεραστιο κειμενο.

Το λοιπον, ακουγεται εντελως ΤΡΑΓΙΚΟ να ανταλλαξεις ενα PS4 PRO με ενα Nintendo Switch? Ισως... Διαβαστε ομως λιγακι! Προσφατως αγορασα μια τηλεοραση 4Κ μαζι με ενα PS4 PRO. Τσιμπησα και 4-5 παιχνιδια απο τα πιο δυνατα που κυκλοφορουν κατα τη γνωμη μου. Εδω να πω εντελως ενημερωτικα πως ερχομαι απο PS1-PS2-PS3. Το θεμα μου τωρα ειναι το εξης. Ανακαλυψα πως στους 2 μηνες που εχω το μηχανημα, ζητημα αν το λειτουργησα 10 φορες. Λιγο η ελειψη χρονου, λιγο η ελειψη ενδιαφεροντος "τελικα" για τα παιχνιδια που αγορασα. Ποιος ξερει... Και καπου εδω επεσε στο ματι μου το Nintendo Switch. Πιστευω πως το προβλημα που εχω κυριως ειναι οτι δεν βρισκω στο PS4 PRO παιχνιδακια "οικογενειακα", αστεια, που τα χαιρεσαι πραγματικα. Αισθανομαι δηλαδη πως παροτι 33 ετων, δεν ειμαι πλεον σε φαση να βγαζω (αγχος) σε παιχνιδια με πιστολιδια και δεν συμμαζευεται, ΟΣΟ καλα γραφικα και να εχουν. Χανεται κατα κυριο λογο η ουσια και η μαγεια του παιχνιδιου! Ως παραδειγμα να αναφερω το Uncharted A Thiefs End. Ενα παιχνιδι που πρεπει να εισαι ΕΚΕΙ συγκεντρωμενος οταν παιζεις και οσο προχωρας. Προχθες το βραδυ λοιπον κανω αλλη μια προσπαθεια να παιξω αφου πηγε για υπνο ο μικρος....... Ε σας πληροφορω ειχα τετοια κουραση απο ολη την ημερα που βγαινανε οι υποτιτλοι του παιχνιδιου και με το ζορι τους παρακολουθουσα για να μπω στο νοημα. Θελω να πω δηλαδη πως στον λιγο χρονο που διαθετω το βραδακι, περισσοτερο με ενδιαφερει πλεον να παιζω κατι πιο ευχαριστο και απλο, παρα να ειμαι στην τσιτα. Ελπιζω να αντιλαμβανεστε το ολο νοημα της σκεψης μου. Υπαρχει το Crash Bandicoot οκ... Περα απο αυτο ομως (που τα εχω τερματισει ολα προ πολλου), αντε και κανενα Lego, δεν βρισκω τιτλους που να μπορει να εχει ρολο και η υπολοιπη οικογενεια. Εδω να πω επισης πως εχω και εναν γιο 4 ετων που ενω δεν του επιτρεπω βεβαιως να ασχολειται σημαντικα με κονσολες μιας και παρα ειναι μικρος... Ε θελω αυτο το ελαχιστο που καθεται μαζι μου να μπορει να παιζει καποιο πιο ευχαριστο παιχνιδακι. Κι εδω ερχεται το Nintendo Switch. Αξιζει λετε τον κοπο να ασχοληθω? Ισχυει πως ειναι πιο "οικογενειακη" κονσολα ή θα ξεμεινω κι εκει με ενα Mario? Επισης να αναφερω πως επι της ουσιας δεν με ενδιαφερει η φορητοτητα του NS μιας και το σκεφτομαι κυριως για παιχνιδια στην τηλεοραση (αντε να το παρω και στην WC για να κοψω λιγο το gazzetta.gr). Απο την αλλη βεβαιως το PS4 PRO εχει δυνατη επεξεργαστικη δυναμη και σε συνεργασια με την 4Κ τηλεοραση βγαλει αλλον αερα σε καποια παιχνιδια. Κι εκει καπου κολλαω να το δωσω, για ψυχολογικους βεβαιως λογους, διοτι στην πραξη οπως ειπα το εχω σχεδον παρατημενο! Στο φινάλε μακαρι να μπορουσα να κρατησω το PS4 PRO και να τσιμπουσα και ενα NS, ομως δεν παιζει τετοια περιπτωση μιας και η τιμη του Switch ειναι στον Θεο...

Αυτα... Καθε προταση και συμβουλη δεκτη!

Δημοσ.

Ζητω βοηθεια απτους κατοχους της κονσολας.

Ποιο προστατευτικο οθονης προτεινεται? Ειδα και φτηνα και ακριβα αλλα δεν ειδα σχολια

Επισης ψαχνω και μια θηκη(να ειναι απο ελληνικα καταστηματα γιατι δεν εχω ασχοληθει με αγορες απο εξωτερικο)

Δημοσ.

Θα είναι εξαιρετικό αν κυκλοφορήσει κιτ για να φτιάξεις δικά σου χαρτόνια, και κάποια εφαρμογή που να ορίζεις εσύ πως θα συμπεριφέρεται η κονσόλα. Θα πάρει έτσι η nintendo ένα κομμάτι από την αγορά των lego mindstorms 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, theoritikos είπε

Θα είναι εξαιρετικό αν κυκλοφορήσει κιτ για να φτιάξεις δικά σου χαρτόνια, και κάποια εφαρμογή που να ορίζεις εσύ πως θα συμπεριφέρεται η κονσόλα. Θα πάρει έτσι η nintendo ένα κομμάτι από την αγορά των lego mindstorms 

Θα κυκλοφορήσουν είπαν και οδηγίες και σχέδια για να φτιάχνεις κατασκευές χωρίς τα χαρτόνια της συσκευασίας. Το cartridge όμως θα είναι απαραίτητο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν ξέρω γιατί το περιορίζεις στις ΗΠΑ, εγώ πιστεύω ότι απευθύνεται σε όλους τους κατόχους NSw που έχουν μικρά παιδιά. Αν έχουν πουληθεί 10m NSw, πιστεύω ότι άνετα υπάρχουν 2m τέτοιοι και αυτό που είδα πιστεύω θα το αγοράσει η συντριπτική πλειοψηφία τους (τουλάχιστον από ένα kit).

Δεν είναι εύκολο να μπείτε στο τριπάκι του γονιού αν δεν έχετε παιδιά*, αλλά εδώ δεν μιλάμε απλά για ένα toy που το αγοράζεις στο παιδί σου για να παίζει. Δείτε πόσο έξυπνα έχουν σκεφτεί οι άνθρωποι:

1) Είναι ένα toy το οποίο σε πρώτη φάση πρέπει να το συναρμολογήσεις μαζί με το παιδί σου, πρέπει να του αφιερώσεις χρόνο, καθώς δεν θα μπορεί να το στήσει μόνο του (μιλάω για τις πιο μικρές ηλικίες). Σε δεύτερη φάση και πάλι θα πρέπει να ασχοληθείς για να του μάθεις πως να ψαρεύει ή πως να παίζει πιάνου αφενός, αφετέρου θα πρέπει να είσαι από πάνω του αν δεν θα θέλεις να μείνεις με τα joycons στο χέρι. Δεν μιλάμε δηλαδή απλά για ένα Mario Bros που απλά του το βάζεις και παίζει μόνο του. Μιλάμε για κάτι πολύ περισσότερο interactive παυ απαιτεί τη φυσική παρουσία του γονέα πάνω από το παιδί.

2) Αν τα minor games της Ν (Mario Bros, Kirby, Yoshi) είναι ιδανικά για να μπάσεις το παιδί σου στο gaming πριν ασχοληθεί με τα πιο «σοβαρά« games, τότε το LABO είναι ιδανικό για να μπάσεις το παιδί σου γενικότερα στη φάση του gaming. Είναι ο ενδιάμεσος κρίκος που ενώνει τα toys με το gaming. Απίστευτα ευφυές.

*Δεν το λέω για να το παίξω ξερόλας, ειλικρινά. Αλλά δεν μπορείτε καν να αρχίσετε να διανοείστε πόσο δύσκολο είναι να αγοράζεις παιχνίδια για το παιδί σου. Να μπαίνεις σε ένα κατάστημα, να σου λέει ότι τα θέλει όλα και στο τέλος να μην ασχολείται με τίποτα απ' όσα του αγόρασες. Τουλάχιστον με το Variety Kit η Ν μας βγάζει μερικώς από τη δύσκολη θέση: αφενός είναι 5-6 toys για €70 (είναι τζάμπα για όσους γνωρίζουμε από τιμές παιχνιδιών) και αφετέρου δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρέσει ένα toy στο παιδί από τη στιγμή που έχει οθόνη επάνω του.

Το περιορίζω στις ΗΠΑ αφενός επειδή τα στατιστικά/δημογραφικά στοιχεία που έχω αφορούν αυτές, και αφετέρου επειδή για εμένα είναι ξεκάθαρο ότι μεγαλύτερη προτεραιότητα είναι το Αμερικάνικο κοινό σε σχέση με το Ευρωπαϊκό. Η επιλογή της ώρας που το παρουσίασαν είναι ένα μικρό δείγμα αυτού (μεσημεράκι για ΗΠΑ, βράδι αργά για Ευρώπη).

Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν βλέπω να έχουν κάποια άμεση σχέση με το post μου το οποίο ήταν μία εκτίμηση για την επιτυχία του Labo. :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Luffy96 είπε

Ζητω βοηθεια απτους κατοχους της κονσολας.

Ποιο προστατευτικο οθονης προτεινεται? Ειδα και φτηνα και ακριβα αλλα δεν ειδα σχολια

Επισης ψαχνω και μια θηκη(να ειναι απο ελληνικα καταστηματα γιατι δεν εχω ασχοληθει με αγορες απο εξωτερικο)

Το καλυτερο που μπορεις να βρεις απο Ελλαδα για οθονη ειναι το tempered glass της orzly.15€ νομιζω το εχει το σκρουτζ διπλη τιμη απο αμαζον.Αυτο εχω και ειμαι ευχαριστημενος.

Για θηκη απο  αυτες που εχουμε εδω εχεις 2 επιλογες.Θα πας με μια απλη σκετη σαν την official του switch ή πολυ καλα λογια λενε παντου για την big ben/ardistel που εχουν ενα μικρο τσεπακι τις εχει στο σκρουτζ 20+€.

Γνωμη μου καλυτερα να κοιταξεις και κανα αμαζον.Μπορει με τα μεταφορικα να σου βγει πιο ακριβα/φτηνα αναλογος τη θα παρεις αλλα εχεις περισοτερες επιλογες.

Δημοσ.

Τελευταία σκεφτόμουν ότι είναι πολύ ωραία τα video games αλλά οτί παίζεις έιναι και μένει στην οθόνη. Τώρα με τα vex space explorers που πουλούσε η shell πήρα δύο- τρία μοντέλα. Μου άρεσε πολύ που έφταχνα κάτι μόνος, έπαιζα στην ουσία δηλαδή και στο τέλος μου έμενε κάτι που μπορούσα να το βλέπω τρισδιάστατο. Τώρα να σου, που η Nintendo πρωτοτυπεί πάλι και συνδυάζει τα video games με τον μοντελισμό, πολύ μου αρέσει η ιδέα. Λέφτα να βρώ να πάρω το switch πρώτα....:rolleyes:

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Εγώ πάντως πριν παίξω Zelda παίρνω καλού κακού ένα λεξοτανίλ πρώτα για να μην αγχωθώ από τα καρτουνίστικα γραφικά.

Ρε sils, κάτι τέτοιες σαχλαμάρες γράφεις και μετά λες ότι σου κάνουμε εμείς επίθεση. Ήμαρτον.

Σαχλαμαρες δε γραφω εγω και την προσωπική γνωμη του καθενα δεν εχεις δικαιωμα να την κρινεις και εαν το κάνεις κάντο απο μεσα σου μην το δημοσιευεις μεσα σε ενα ποστ που διαβάζουν ενήλικες (όπως και ελπιζω να εισαι). Τώρα εαν δεν συμφωνεις καπου απλα εξηγησε το γιατι ειναι πολυ απλο να το κανεις .

Εν ολιγης λεω οτι ολα τα παιχνίδια δρασεις έχουν καποιο αγχος με την καλη του μορφή  εστω και εαν ειναι το uncharted h to zelda εκτος και αν δεν εχεις παίξει κατι αλλο εκτος απο mario odyssey .....γιατι τα πρωτα Μαριο ηταν πολυ απαιτητικα platform games.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...