Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

The Variety Kit will be available at a suggested retail price of $69.99, and the Robot Kit will be available at a suggested retail price of $79.99. A special Customization Set that includes fun stencils, stickers and colored tape will also be available to purchase on April 20 at a suggested retail price of $9.99.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.nintendo.co.uk/Nintendo-Labo/Nintendo-Labo-1328637.html

What do the kits include?

·         The Variety Kit includes a game card with software, plus materials to build six Toy-Con: two Toy-Con RC Cars, one Toy-Con Fishing Rod, one Toy-Con House, one Toy-Con Motorcycle and one Toy-Con Piano.

·         The Robot Kit includes a game card with software, plus materials to build one Toy-Con Robot suit.

·         Both kits also include a customisation sheet, which contains additional pieces that can be used to customise Toy-Con.

·         The Customisation Set includes two stencil sheets, two sticker sheets, and two rolls of masking tape.

·         the Nintendo Labo kits provide players the tools and technology to make fun DIY creations, play games with their creations, and discover how Nintendo Switch shapes ideas into reality.

·         With each Nintendo Labo kit, kids and parents can transform modular sheets of cardboard – specially designed to interact with Nintendo Switch and Joy-Con controllers – into interactive creations called Toy-Con. From a piano to a motorbike, a robot and more, each Toy-Con comes to life when combined with the Nintendo Switch in different ways.

about01.svg

about_text.svg

concept_make.jpg

concept_play.jpg

concept_discover.jpg

Επεξ/σία από christos_75
  • Like 1

1 ώρα πριν, vag.patrick είπε

9 μηνες μετρουσε το ps και ειχε σαβουρα κατα κυριο λογο , εκει το καναμε γαργαρα μετα τα 2 χρονια και συγκρινουμε το shop του , που κοντευει 5 χρονων με το eshop του switch που ειναι 9 μηνων....

Δεν ειπα το αντιθετο αλλα μην ξεχνας οτι αυτη δεν ειναι η πρωτη κονσολα της N σε αυτη την γενια(ή πρωτη δυστηχως ηταν το Wii U) αλλα η δευτερη, εκει ακριβως ηταν ολο το ζουμι στο σχολιο μου . Και πιστεψε με για τις παραπανω γαργαρες που αναφερεις τα εχω γραψει εδω και χρονια και στο αλλο αντιστοιχο θεμα(οπως και για τις αναβαθμισμενες κονσολες)δεν εφτιαξα τωρα λογαριασμο μονο για να κραξω την Nintendo(βεβαια και εκει μονος μου τα εγραφα μονος μου τα διαβαζα γιατι οι περισσοτεροι εχουν σταματησει να ασχολουνται απο τους πιο παλιους).

10 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

The Variety Kit will be available at a suggested retail price of $69.99, and the Robot Kit will be available at a suggested retail price of $79.99. A special Customization Set that includes fun stencils, stickers and colored tape will also be available to purchase on April 20 at a suggested retail price of $9.99.

Να τετοια βγαινουν και βλεπω παλι να γραφονται τα γνωστα σχολια για κρυφα εξοδα της κονσολας :P

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν ειπα το αντιθετο αλλα μην ξεχνας οτι αυτη δεν ειναι η πρωτη κονσολα της N σε αυτη την γενια(ή πρωτη δυστηχως ηταν το Wii U) αλλα η δευτερη, εκει ακριβως ηταν ολο το ζουμι στο σχολιο μου . Και πιστεψε με για τις παραπανω γαργαρες που αναφερεις τα εχω γραψει εδω και χρονια και στο αλλο αντιστοιχο θεμα(οπως και για τις αναβαθμισμενες κονσολες)δεν εφτιαξα τωρα λογαριασμο μονο για να κραξω την Nintendo(βεβαια και εκει μονος μου τα εγραφα μονος μου τα διαβαζα γιατι οι περισσοτεροι εχουν σταματησει να ασχολουνται απο τους πιο παλιους).

Να τετοια βγαινουν και βλεπω παλι να γραφονται τα γνωστα σχολια για κρυφα εξοδα της κονσολας :P

Ναι ρε μαν μαζι σου... γι αυτο εβαλα τις παρενθεσεις κλπ. Ξερω την σταση σου γενικοτερα...αν μη τι αλλο νομιζω εισαι απο τα ενεργα μελη στο φορουμ...Τεσπα καλο βραδακι απο μενα παιδες

Καλησπέρα guys! Πρωτα απο ολα να ενημερωσω πως το ιδιο ακριβως ποστ το εκανα και σε αλλο thread, οποτε θα το κανω σχεδον copy paste μιας και ο προβληματισμος μου ισως ταιριαζει περισσοτερο εδω. Οπως και να'χει, αν θελουν οι mods, ας διαγραψουν ενα απο τα δυο. Δευτερον ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το τεραστιο κειμενο.

Το λοιπον, ακουγεται εντελως ΤΡΑΓΙΚΟ να ανταλλαξεις ενα PS4 PRO με ενα Nintendo Switch? Ισως... Διαβαστε ομως λιγακι! Προσφατως αγορασα μια τηλεοραση 4Κ μαζι με ενα PS4 PRO. Τσιμπησα και 4-5 παιχνιδια απο τα πιο δυνατα που κυκλοφορουν κατα τη γνωμη μου. Εδω να πω εντελως ενημερωτικα πως ερχομαι απο PS1-PS2-PS3. Το θεμα μου τωρα ειναι το εξης. Ανακαλυψα πως στους 2 μηνες που εχω το μηχανημα, ζητημα αν το λειτουργησα 10 φορες. Λιγο η ελειψη χρονου, λιγο η ελειψη ενδιαφεροντος "τελικα" για τα παιχνιδια που αγορασα. Ποιος ξερει... Και καπου εδω επεσε στο ματι μου το Nintendo Switch. Πιστευω πως το προβλημα που εχω κυριως ειναι οτι δεν βρισκω στο PS4 PRO παιχνιδακια "οικογενειακα", αστεια, που τα χαιρεσαι πραγματικα. Αισθανομαι δηλαδη πως παροτι 33 ετων, δεν ειμαι πλεον σε φαση να βγαζω (αγχος) σε παιχνιδια με πιστολιδια και δεν συμμαζευεται, ΟΣΟ καλα γραφικα και να εχουν. Χανεται κατα κυριο λογο η ουσια και η μαγεια του παιχνιδιου! Ως παραδειγμα να αναφερω το Uncharted A Thiefs End. Ενα παιχνιδι που πρεπει να εισαι ΕΚΕΙ συγκεντρωμενος οταν παιζεις και οσο προχωρας. Προχθες το βραδυ λοιπον κανω αλλη μια προσπαθεια να παιξω αφου πηγε για υπνο ο μικρος....... Ε σας πληροφορω ειχα τετοια κουραση απο ολη την ημερα που βγαινανε οι υποτιτλοι του παιχνιδιου και με το ζορι τους παρακολουθουσα για να μπω στο νοημα. Θελω να πω δηλαδη πως στον λιγο χρονο που διαθετω το βραδακι, περισσοτερο με ενδιαφερει πλεον να παιζω κατι πιο ευχαριστο και απλο, παρα να ειμαι στην τσιτα. Ελπιζω να αντιλαμβανεστε το ολο νοημα της σκεψης μου. Υπαρχει το Crash Bandicoot οκ... Περα απο αυτο ομως (που τα εχω τερματισει ολα προ πολλου), αντε και κανενα Lego, δεν βρισκω τιτλους που να μπορει να εχει ρολο και η υπολοιπη οικογενεια. Εδω να πω επισης πως εχω και εναν γιο 4 ετων που ενω δεν του επιτρεπω βεβαιως να ασχολειται σημαντικα με κονσολες μιας και παρα ειναι μικρος... Ε θελω αυτο το ελαχιστο που καθεται μαζι μου να μπορει να παιζει καποιο πιο ευχαριστο παιχνιδακι. Κι εδω ερχεται το Nintendo Switch. Αξιζει λετε τον κοπο να ασχοληθω? Ισχυει πως ειναι πιο "οικογενειακη" κονσολα ή θα ξεμεινω κι εκει με ενα Mario? Επισης να αναφερω πως επι της ουσιας δεν με ενδιαφερει η φορητοτητα του NS μιας και το σκεφτομαι κυριως για παιχνιδια στην τηλεοραση (αντε να το παρω και στην WC για να κοψω λιγο το gazzetta.gr). Απο την αλλη βεβαιως το PS4 PRO εχει δυνατη επεξεργαστικη δυναμη και σε συνεργασια με την 4Κ τηλεοραση βγαλει αλλον αερα σε καποια παιχνιδια. Κι εκει καπου κολλαω να το δωσω, για ψυχολογικους βεβαιως λογους, διοτι στην πραξη οπως ειπα το εχω σχεδον παρατημενο! Στο φινάλε μακαρι να μπορουσα να κρατησω το PS4 PRO και να τσιμπουσα και ενα NS, ομως δεν παιζει τετοια περιπτωση μιας και η τιμη του Switch ειναι στον Θεο...

Αυτα... Καθε προταση και συμβουλη δεκτη!

• Moderators
39 minutes ago, Fulgore said:

Πληροφοριακα μονο να πω οτι το εν λογω παιχνιδι αυτη την στιγμη κοστιζει 50ευρω στο steam αρα απο που προκυπτουν τα μισα χρηματα που λες δεν γνωριζω. Στο επομενο που γραφεις συμφωνω φυσικα.

Εάν λάβουμε υπόψιν μας και τα sales, τότε το RotTR στα summer sales του 2016 έπαιξε με -35%, ενώ το Νοέμβριο του 2016 έπαιξε με -50%. Στο PSN κόστιζε κανονικά 60$.

Εάν δεν λάβουμε υπόψιν μας τα sales, τότε και το Stardew Valley που αναφέρθηκε νωρίτερα ως παράδειγμα, ίδια τιμή έχει στο PSN και στο NSw στα 15$.

• Like 1

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Εάν δεν λάβουμε υπόψιν μας τα sales, τότε και το Stardew Valley που αναφέρθηκε νωρίτερα ως παράδειγμα, ίδια τιμή έχει στο PSN και στο NSw στα 15$.

Δεν γνωριζω ο συμφορουμιτης πιο πισω αν συγκρινε ή οχι τιμες sales,προφανως και αναφερομαι σε τιμες κατω απο τις ιδιες συνθηκες(και υπεθεσα οτι και ο συμφορουμιτης αυτο θα εκανε).

Είμαι στην ίδια φάση  σε εσένα. Είναι μια κ τώρα αδειασα να... Χεσω :lol: (κ να σερφαρω) να κάνω ντους κ σε 5 ώρες να σηκωθώ.... 

Αν είχα 20 λεπτά... Προφανώς κ θα έβαζα Μάριο να βρω δύο moons κ να την πέσω (λες κ ξεκολας σε 20 λεπτά από το Mario αλλά you get the Point). Uncharted δεν θα έτρεχα στη μία το πρωί μια φορά, οπότε ναι το switch είναι πιο family man oriented. 

Κατά τα όταν βρίσκομαι μόνος (σπάνια) προτιμώ να βάλω ένα re biohazard, ένα outcast κ να χαθώ. 

Θέλω να πω Mario θα παίξω με τη γυναίκα μου, θα βάλω κ την κόρη μου από δίπλα που διασκεδάζει με αυτά που βλέπει στην οθόνη (ειδικά όταν παίρνω moon... Με κοιτάει γελάει  κ βαράει παλαμάκια...7 μηνών ρε μαλακες για όνομα....). Ps4 οκ ναι έχει πληθώρα τίτλων αλλά πέρα από το crash δεν έχω λιώσει κάτι με σύζυγο. 

Για μένα ps +switch είναι killer gaming combo. Ωστόσο αν έπρεπε να διαλέξω μια στην κατάσταση που βρίσκομαι θα επέλεγα switch. Θα μου έλειπε το ps4 αλλά με ένα mushroom του Mario ή καμιά μπανάνα του Donkey θα το ξεπερνουσα :lol:

Η αφοδευση ολοκληρώθηκε, σας καληνυχτω!!! 

• Like 3

Εγώ με την σειρά μου θα σας πρότεινα  να παίζετε πιο χαλαρά παιχνίδια.  Δοκιμάστε τα little big planet, knack, Jack & Daxter,  sonic, ratchet & clank,  lego  κλπ

Ποιο χαλαρο παιχνιδι και πιο κολλημα απο το Splatoon2 δεν νομιζω να ειναι κανενα..3λεπτα ματσακια λιγο πριν πεσω για υπνο, και το ενα φερνει και αλλο ενα και αλλο ενα.. :)

• Like 4

• Moderators
1 hour ago, mansa2k said:

Μερικές σκέψεις σχετικά με το LABO:

1) Κατ' αρχάς είναι insta-buy (τουλάχιστον το Variety Kit) για εμένα, καθώς έχω δύο μικρά παιδιά σε ηλικίες που παίζουν με toys. Βρίσκω εκπληκτική την υλοποίηση, αν και ορίστε τα κρυφά έξοδα που έλεγε ο φίλος παλιότερα: η Ν θα με αναγκάσει να αγοράσω και δεύτερο NSw λίαν συντόμως. :/

2) Πανέξυπνο το concept, αλλά ακόμα πιο μεγαλειώδες είναι το marketing. Η Ν δίνει ρέστα στο κομμάτι του πως πουλάει το προϊόν της: ναι μεν υπάρχει ένας πυρήνας, η κονσόλα, αλλά ο πυρήνας έχει διακλαδώσεις. Δεν χρειάζεται να αποκόψεις το νήπιο παιδί σου από το gaming σου, πάρε στα μούτρα την εναλλακτική στην οποία πολύ έξυπνα έχουν χρησιμοποιήσει μέχρι και εξώφυλλο διαφορετικού χρώματος στο case (μαύρο αντί για κόκκινο) για να το διαχωρίσουν από την βασική σειρά cartridges.

3) Θα δούμε αμέτρητες εναλλακτικές στο κοντινό μέλλον με επιπλέον kits. Όποιος ξενερώνει με τα χαρτόνια, είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα κάνουν πάρτυ τα 3rd-party πλαστικά προϊόντα. Επίσης κόβω το κεφάλι μου ότι θα υπάρχει και amiibo support μελλοντικά στο LABO.

4) Επιστροφή στις ρίζες της η Ν, όταν κατασκεύαζε toys. Εταιρείες που ασχολείστε με VR και AR, μάθετε πως παίζουν μπαλίτσα με ένα κομμάτι ΧΑΡΤΙ και αφήστε στην άκρη τα 4Κ και τα HDR.

• Like 11

3 λεπτά πριν, Malthador είπε

μάθετε πως παίζουν μπαλίτσα με ένα κομμάτι ΧΑΡΤΙ και αφήστε στην άκρη τα 4Κ και τα HDR.

Εδω τα ειπες ολα για μενα...

• Like 2
  • Thanks 1

Αν και έχω μηδενικό προσωπικό ενδιαφέρον για το LABO, πολύ γούσταρα την προσπάθεια της Nintendo για 2 λόγους

1. είναι μία καινούρια και προτότυπη ιδέα

2. είναι μία πραγματικά έξοχη κίνηση απο άποψη αγοράς στις ΗΠΑ.

Αυτό επειδή απευθύνεται, εκτός του πενιχρού 15% που είναι τα παιδιά κάτω των 12, στις ηλικίες απο 30 και πάνω, που είναι κάτοχοι της κονσόλας, και 3 στους 4 έχουν παιδί. Αυτή η δημογραφική ομάδα των 30+ θα μπορούσε να φτάνει και το 30% των συνολικών κατόχων του NSW, οπότε η αγορά για το LABO υπάρχει και με το παραπάνω. Το άμεσο target group δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο πολύ τα 12χρονα. Δεν πιστεύω τόσο στο ότι, γονείς θα πάρουν εύκολα στο παιδί τους ένα παιχνίδι των $370 αν δεν είναι gamers και οι ίδιοι, ώστε να δικαιολογήσουν στον εαυτό τους την αξία της αγοράς. Ουσιαστικά, target group είναι ο 30+ γονιός, που ψάχνει ένα πρακτικό πακέτο για να ικανοποιήσει τις gaming ανάγκες όλων στο σπίτι. Enter Nintendo Switch!

Γι' αυτό καταλήγω στην προσωπική μου εκτίμηση, η οποία είναι οτι το LABO θα έχει αρκετά μεγάλη απήχηση, και εκτός απο το ότι θα αυξήσει το player-base του Switch, ταυτόχρονα θα το κάνει και πιο versatile ηλικιακά.

Πηγές:

Switch Demographics

Γεννητικότητα στις ΗΠΑ

• Like 1

6 ώρες πριν, LavaS είπε

Καλησπέρα guys! Πρωτα απο ολα να ενημερωσω πως το ιδιο ακριβως ποστ το εκανα και σε αλλο thread, οποτε θα το κανω σχεδον copy paste μιας και ο προβληματισμος μου ισως ταιριαζει περισσοτερο εδω. Οπως και να'χει, αν θελουν οι mods, ας διαγραψουν ενα απο τα δυο. Δευτερον ζητω προκαταβολικα συγνωμη για το τεραστιο κειμενο.

Το λοιπον, ακουγεται εντελως ΤΡΑΓΙΚΟ να ανταλλαξεις ενα PS4 PRO με ενα Nintendo Switch? Ισως... Διαβαστε ομως λιγακι! Προσφατως αγορασα μια τηλεοραση 4Κ μαζι με ενα PS4 PRO. Τσιμπησα και 4-5 παιχνιδια απο τα πιο δυνατα που κυκλοφορουν κατα τη γνωμη μου. Εδω να πω εντελως ενημερωτικα πως ερχομαι απο PS1-PS2-PS3. Το θεμα μου τωρα ειναι το εξης. Ανακαλυψα πως στους 2 μηνες που εχω το μηχανημα, ζητημα αν το λειτουργησα 10 φορες. Λιγο η ελειψη χρονου, λιγο η ελειψη ενδιαφεροντος "τελικα" για τα παιχνιδια που αγορασα. Ποιος ξερει... Και καπου εδω επεσε στο ματι μου το Nintendo Switch. Πιστευω πως το προβλημα που εχω κυριως ειναι οτι δεν βρισκω στο PS4 PRO παιχνιδακια "οικογενειακα", αστεια, που τα χαιρεσαι πραγματικα. Αισθανομαι δηλαδη πως παροτι 33 ετων, δεν ειμαι πλεον σε φαση να βγαζω (αγχος) σε παιχνιδια με πιστολιδια και δεν συμμαζευεται, ΟΣΟ καλα γραφικα και να εχουν. Χανεται κατα κυριο λογο η ουσια και η μαγεια του παιχνιδιου! Ως παραδειγμα να αναφερω το Uncharted A Thiefs End. Ενα παιχνιδι που πρεπει να εισαι ΕΚΕΙ συγκεντρωμενος οταν παιζεις και οσο προχωρας. Προχθες το βραδυ λοιπον κανω αλλη μια προσπαθεια να παιξω αφου πηγε για υπνο ο μικρος....... Ε σας πληροφορω ειχα τετοια κουραση απο ολη την ημερα που βγαινανε οι υποτιτλοι του παιχνιδιου και με το ζορι τους παρακολουθουσα για να μπω στο νοημα. Θελω να πω δηλαδη πως στον λιγο χρονο που διαθετω το βραδακι, περισσοτερο με ενδιαφερει πλεον να παιζω κατι πιο ευχαριστο και απλο, παρα να ειμαι στην τσιτα. Ελπιζω να αντιλαμβανεστε το ολο νοημα της σκεψης μου. Υπαρχει το Crash Bandicoot οκ... Περα απο αυτο ομως (που τα εχω τερματισει ολα προ πολλου), αντε και κανενα Lego, δεν βρισκω τιτλους που να μπορει να εχει ρολο και η υπολοιπη οικογενεια. Εδω να πω επισης πως εχω και εναν γιο 4 ετων που ενω δεν του επιτρεπω βεβαιως να ασχολειται σημαντικα με κονσολες μιας και παρα ειναι μικρος... Ε θελω αυτο το ελαχιστο που καθεται μαζι μου να μπορει να παιζει καποιο πιο ευχαριστο παιχνιδακι. Κι εδω ερχεται το Nintendo Switch. Αξιζει λετε τον κοπο να ασχοληθω? Ισχυει πως ειναι πιο "οικογενειακη" κονσολα ή θα ξεμεινω κι εκει με ενα Mario? Επισης να αναφερω πως επι της ουσιας δεν με ενδιαφερει η φορητοτητα του NS μιας και το σκεφτομαι κυριως για παιχνιδια στην τηλεοραση (αντε να το παρω και στην WC για να κοψω λιγο το gazzetta.gr). Απο την αλλη βεβαιως το PS4 PRO εχει δυνατη επεξεργαστικη δυναμη και σε συνεργασια με την 4Κ τηλεοραση βγαλει αλλον αερα σε καποια παιχνιδια. Κι εκει καπου κολλαω να το δωσω, για ψυχολογικους βεβαιως λογους, διοτι στην πραξη οπως ειπα το εχω σχεδον παρατημενο! Στο φινάλε μακαρι να μπορουσα να κρατησω το PS4 PRO και να τσιμπουσα και ενα NS, ομως δεν παιζει τετοια περιπτωση μιας και η τιμη του Switch ειναι στον Θεο...

Αυτα... Καθε προταση και συμβουλη δεκτη!

Θα σου πω εγω τι γινεται απο την στιγμη που εχεις ειδη κονσολα,

Οχι δεν θα ανταλλαξεις το pro με το switch δεν αξιζει και ειμαι σιγουρος πως θα το μετανιώσεις στο μελλον ειδικα εαν δεν θελεις να το εχεις σαν φορητο και εχεις παιδι 4αρων.....

Εγω ειμαι στην.ιδια φαση με εσενα λιγος.χρονος οικογενεια υποχρεωσεις κτλ αλλα τα δυο μηχανηματα είναι εκ διαμετρου αντιθετα στον χαρακτηρα και στην φιλοσοφια τους αλλα και στις αποκλειστικοτητες τους.

Ομως εσενα πιος σου είπε πως δεν θα σε αγχωσει το zelda h to splatoon επειδη εχουν πιο cartoon γραφικα οχι σε πληροφορω οτι ειναι σχεδον το ιδιο.

Επισης ολα τα Απλα casual παιχνιδια υπαρχουν σε ολες τις κονσολες δεν νομιζω οτι το store της σονυ θα σε απογοητευση και στης νιντεντο θα βρεις περισσοτερα ισα ισα......

Για εμενα το καλητερο ειναι να παρεις καο το switch οχι τωρα ομως σε λιγο καιρο που θα ειναι πιο οικονομικο .

• Sad 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...