Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

10 του Φεβρουαρίου δηλαδή; Ετσι το μεταφράζω εγώ. 

Ενα μαγαζι απο την Αυστραλια το εχει βαλει για release date στις 13 Μαρτιου.Ενα χρονο μετα το tweet post.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, christos_75 είπε

image.png.e0354d888f93fb2bfa4694b758f2a4ad.png

Χα χα..ακριβως! τι λετε?

αλλου διαβασα για εναν νεο τροπο που μπορεις να παιζεις στο Switch

Μια χαρα ωρα ακουγεται για να πουν στα ξαφνικα οτι ειναι η συνδρομητικη υπηρεσια(εχει και maintenance το online στις 17)και οπως τα περισοτερα trailer ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.Ετοιμαστε τις χρεωστικες.:D:P

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Παιζει πολυ οντως να αφορα την VC.Τα παλια παιχνιδια για τα νεα παιδια αλλα και για τους ενηλικες για να θυμηθουν τα παιδικα χρονια.

Το "interactive" και το "crafted for kids" δεν νομίζω να παραπέμπουν σε VC.

Ελπίζω να πρόκειται για κάτι χρήσιμο τουλάχιστον και όχι gimmick...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελευταία νέα σχετικά με την ανακοίνωση που προέκυψε:

-Η Aya Kyogoku, γνωστή για την δουλειά της στην σειρά Animal Crossing έκανε retweet την ανακοίνωση:
https://twitter.com/AyaKyogoku/status/953583202735566850

-O Tom Phillips,news editor στο eurogamer αναφέρει μέσω twitter:
Expect Nintendo's big Switch announcement tonight of a "new interactive experience" to be about growing the console's audience, not doubling down for those who have one already (AKA - you).
And to pre-empt the "it's not Metroid Prime 4/Pokémon Switch" complaints, think about this - growing Switch's audience will ensure a longer lifespan, better games library for all owners (again - including you).

Απάντησε και σε σχετική παρατήρηση:
I guess it needs to be something that addresses the fact that young kids are more than happy enough on their iPads? Kid friendly touchscreen apps. A video service that isn't 2 million hours of suspiciously 40 year old men playing with Paw Patrol toys?
-Yes. Exactly this.

Επομένως είναι ακριβώς κάτι που απευθύνεται σε μικρότερο ηλιακά κοινό και σε μεγάλους με "παιδική καρδιά" όπως ακριβώς αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση. 

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Μια χαρα ωρα ακουγεται για να πουν στα ξαφνικα οτι ειναι η συνδρομητικη υπηρεσια(εχει και maintenance το online στις 17)και οπως τα περισοτερα trailer ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ.Ετοιμαστε τις χρεωστικες.:D:P

τι ωρα δηλαδη για εμας??

Δημοσ.

Στο reddit ενας απο Ρωσσια λεει στο eshop που δουλευει συνεργαζεται με την nintendo για mail preorders και λεει οτι ειδε το little  nightmares της namco.Ελπιζω να ειναι αληθεια γιατι το περιμενα στο switch απο το release του.Στα αρνητικα αν αληθευει ειναι καπου 40€ λεει και αγνωστο αν σε αυτη την τιμη εχει το expansion.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιμολογιακά πάντως θα πρέπει να κινηθεί στα games όπως ο ανταγωνισμός. 

Όντας χρήστης κ ps4 δεν βρίσκω λόγο να πάρω πχ το stardew valley που θέλω στο switch ενώ μπορώ να το βρω με τα μισά λεφτά στη Sony. 

Η κονσόλα χρειάζεται ένα σταθερό sale κάθε μήνα. Ναι δεν έχει τη δεξαμενή του ανταγωνισμού αλλά τιμολογιακά είναι στα ύψη για indie τίτλους. Κ μην αντιπαραβαλει κανείς το sale των xmas που ήταν για γέλια σε σχέση με το τιτάνιο january sale του psn. Ok να πληρώνω Link, Mario, Donkey full price For ever becouse they are Link Mario n Donkey :lol: αλλά για τους άλλους τίτλους δεν το συζητώ το price drop!!!! 

Επεξ/σία από chill
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, chill said:

Τιμολογιακά πάντως θα πρέπει να κινηθεί στα games όπως ο ανταγωνισμός. 

Όντας χρήστης κ ps4 δεν βρίσκω λόγο να πάρω πχ το stardew valley που θέλω στο switch ενώ μπορώ να το βρω με τα μισά λεφτά στη Sony. 

Η κονσόλα χρειάζεται ένα σταθερό sale κάθε μήνα. Ναι δεν έχει τη δεξαμενή του ανταγωνισμού αλλά τιμολογιακά είναι στα ύψη για indie τίτλους. Κ μην αντιπαραβαλει κανείς το sale των xmas που ήταν για γέλια σε σχέση με το τιτάνιο january sale του psn. Ok να πληρώνω Link, Mario, Donkey full price For ever becouse they are Link Mario n Donkey :lol: αλλά για τους άλλους τίτλους δεν το συζητώ το price drop!!!! 

Θες δηλαδή ένα game που κυκλοφορεί σήμερα σε ένα σύστημα να έχει την ίδια τιμή που έχει σε άλλα συστήματα στα οποία κυκλοφορεί χρόνια. 

Και αυτό ας πούμε σου φαίνεται λογικό... 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.

Λογικό θα ήταν να μη πληρώνεις το indie full price  επειδη έχει τη σφραγίδα nintendo  αλλά άμα το γουστάρετε τι να πω κολοκυθόπιτα  :P

• Like 1
Δημοσ.

εδω υπαρχει η "δικαιολογια" να το πω βολικα οτι ειναι νε ο συυστημα και αρα ξανα επεσε δουλεια κλπ .. Ουυτε εγω ειμαι συμφωνος αλλα τι να κανουμε τωρα.Ειπαμε ψηφιζουμε με το πορτοφολι μας. Να θυμαστε ομως σε μερικα χρονια (2 απο τωρα το πολυ) οταν θα χει sale στο switch να μην μιλατε για shovelware καθωτι το τρωμε στην μαπα στην κυρα σονυ καιρο τωρα... 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, vag.patrick είπε

εδω υπαρχει η "δικαιολογια" να το πω βολικα οτι ειναι νε ο συυστημα και αρα ξανα επεσε δουλεια κλπ .. Ουυτε εγω ειμαι συμφωνος αλλα τι να κανουμε τωρα.Ειπαμε ψηφιζουμε με το πορτοφολι μας. Να θυμαστε ομως σε μερικα χρονια (2 απο τωρα το πολυ) οταν θα χει sale στο switch να μην μιλατε για shovelware καθωτι το τρωμε στην μαπα στην κυρα σονυ καιρο τωρα... 

Το προβλημα δυστηχως αγαπητε ειναι οτι αυτη η γενια για την Nintendo εν μερη τωρα ξεκιναει ενω οι αλλες εταιρειες εχουν ξεκινησει απο το 2013.

Και προφανως και οι τιμες που βλεπουμε δεν ειναι 100% ευθυνη της Nintendo.

Γιαυτο και φαινεται αυτο τοσο εντονα στις διαφορες στα multiplatform παιχνιδια μεταξυ των διαφορετικων πλατφορμων. Ασε που βλεπουν οτι το Switch εχει μεγαλη ζητηση και σου λενε οι 3οι κατσε να τσιμπησουμε και εμεις λιγο τις τιμες μπας βγαλουμε τιποτα παραπανω.

Το Doom για παραδειγμα που αναφερθηκε εχει επισημη τιμη στο steam και στο store του ps4 τα 30ευρω.

Αν ηθελε η Bethesda ας το εβγαζε με αρχικη τιμη τα 40ευρω(που παλι ακριβοτερα θα ηταν απο τους αλλους).Βεβαια την λεξη Bethesda δεν την αναφερω τυχαια,αλλα για να δωσω εμφαση οτι την τιμη δεν την καθοριζει 100% η Nintendo.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...