Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Indie Dev Talks About Having Switch Proposals Turned Down By Nintendo Five Times

Για όποιον έχει απορία ποιός ΚΑΡΚΙΝΟΣ φταίει που παίρνουμε κομμένες εκδόσεις παιχνιδιών στα συστήματα της Ν εδώ στη Δύση...

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3
Δημοσ.

Ξερει να μου πει κανεις πως αγοραζω και απο που nintendo eshop card?  Και αν "περναει" στην χωρα μας? Θελω να κανω μια αγορα στο eshop του switch με πιστωτικη (ενεργη και δεν εχει καποιο προβλημα) και δεν μπορω, ουτε μεσω paypal μπορω. Μου φαινεται τρελοαλλα ΔΕΝ την δεχεται καν, πχ στις πιστωτικες βαζω τα στοιχεια παταω οκ και μου εμφανιζει την ιδια κενη σελιδα για να τα ξαναβαλω, χωρις να μου βγαζει error. Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, christos_75 είπε

Καποια ανακοινωση σημερα το βραδυ κατα τις 12.00.... κατι για New Interactive Experience.....

Για την ακριβεια  " a new interactive experience for Nintendo Switch that’s specially crafted for kids and those who are kids at heart "

Καποιο περιφερειακο μαλλον εννοει.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Για την ακριβεια  " a new interactive experience for Nintendo Switch that’s specially crafted for kids and those who are kids at heart "

Καποιο περιφερειακο μαλλον εννοει.

I don't care... 

Η ώρα της παρουσίασης δεν έχει κανένα νόημα. Παραείναι αργά για κάτι που απευθύνεται σε παιδιά. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιζει πολυ οντως να αφορα την VC.Τα παλια παιχνιδια για τα νεα παιδια αλλα και για τους ενηλικες για να θυμηθουν τα παιδικα χρονια.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...