sotirisl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Κύριοι καλησπέρα, Προσπαθώ να επιλέξω ένα case για το nintendo switch μου. Έχω δει πολλά στο google, στο amazon και στο skroutz, αλλά τα περισσότερα δεν παρέχουν επαρκή προστασία της οθόνης, καθώς μου δίνεται η εντύπωση πως τα περισσοτερα είναι αρκετά μαλακά και αν ασκηθεί λίγη πίεση στο κέντρο της θήκης, θα σπάσει η οθόνη... Έχει αγοράσει κανείς ένα καλό case που να προστατεύει την οθόνη, να μην είναι κουμούτσα και να είναι ευχαριστημένος; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 4 minutes ago, sotirisl said: Κύριοι καλησπέρα, Προσπαθώ να επιλέξω ένα case για το nintendo switch μου. Έχω δει πολλά στο google, στο amazon και στο skroutz, αλλά τα περισσότερα δεν παρέχουν επαρκή προστασία της οθόνης, καθώς μου δίνεται η εντύπωση πως τα περισσοτερα είναι αρκετά μαλακά και αν ασκηθεί λίγη πίεση στο κέντρο της θήκης, θα σπάσει η οθόνη... Έχει αγοράσει κανείς ένα καλό case που να προστατεύει την οθόνη, να μην είναι κουμούτσα και να είναι ευχαριστημένος; Ευχαριστώ GripCase. (είναι τόσο γαμάτο που δεν θα βαρεθώ ποτέ να το προτείνω :D) 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 @Malthador σε ευχαριστώ πολύ! είχα όμως στο μυαλό μου κάτι αντίστοιχο με το παρακάτω, με πολύ πιο σκληρό περίβλημα! https://www.amazon.co.uk/HORI-Switch-Tough-Case-Nintendo/dp/B01MR63I6F/ref=sr_1_11?ie=UTF8&qid=1516014274&sr=8-11&keywords=switch+case Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 το gripcase ειναι αρκετα μεγαλο και σκληρο μπορω να πω ( that's what she said !! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, sotirisl είπε Κύριοι καλησπέρα, Προσπαθώ να επιλέξω ένα case για το nintendo switch μου. Έχω δει πολλά στο google, στο amazon και στο skroutz, αλλά τα περισσότερα δεν παρέχουν επαρκή προστασία της οθόνης, καθώς μου δίνεται η εντύπωση πως τα περισσοτερα είναι αρκετά μαλακά και αν ασκηθεί λίγη πίεση στο κέντρο της θήκης, θα σπάσει η οθόνη... Έχει αγοράσει κανείς ένα καλό case που να προστατεύει την οθόνη, να μην είναι κουμούτσα και να είναι ευχαριστημένος; Ευχαριστώ μολις παρηγγειλα αυτο απο aliexpress. φτηνο και καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nomes Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Πάντως επειδή ήθελα και ένα πιο "φορητό" dock πήρα αυτό. https://www.ebay.com/itm/Coov-SH350-Portable-USB-C-Type-C-to-USB-HD-Hub-Dock-for-Nintendo-Switch-NS/112656907573?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 εντυπώσεις όταν το δοκιμάσω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJTaurus Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Ξέρετε ποιο store έχει την χαμηλότερη τιμή το Splatoon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 καλα και χρυσα τα φτηνα case cover, αλλα πρεπει να τα βγαζεις καθε που θελεις να μπει η κονσολα στο dock. επισης τα third party dock μπορουν να προκαλεσουν ανεπανορθωτη ζημια στην κονσολα, νομιζω εχει ξαναγραφτει αυτο εδω μεσα http://www.trustedreviews.com/news/nyko-portable-docking-kit-breaks-nintendo-switch-3315442 buyer beware που λενε και στο χωριο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dakangr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, sotirisl είπε Κύριοι καλησπέρα, Προσπαθώ να επιλέξω ένα case για το nintendo switch μου. Έχω δει πολλά στο google, στο amazon και στο skroutz, αλλά τα περισσότερα δεν παρέχουν επαρκή προστασία της οθόνης, καθώς μου δίνεται η εντύπωση πως τα περισσοτερα είναι αρκετά μαλακά και αν ασκηθεί λίγη πίεση στο κέντρο της θήκης, θα σπάσει η οθόνη... Έχει αγοράσει κανείς ένα καλό case που να προστατεύει την οθόνη, να μην είναι κουμούτσα και να είναι ευχαριστημένος; Ευχαριστώ Εγω εχω αυτην και ειναι πολύ καλή, την ειχε προτεινει παλιοτερα καποιος εδω: https://www.skroutz.gr/s/11190960/Bigben-Interactive-Official-Travel-Case-Switch.html Πολυ προσοχη στο φερμουαρ, της εσωτερικης θηκης, να μην χαραξει την οθονη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Από όλες αυτές τις generic cases που βγαίνουν στα 25-30 ευρώ, συμφέρει κάργα το GripCase στα 37-38 ευρώ. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποίησει τα grips κάποιος και πάλι θα έχει μία τεράστια θήκη που θα χωράει τη μάνα του και τον πατέρα του. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Malthador 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Deghinsea 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lele322 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 3 ώρες πριν, DJTaurus είπε Ξέρετε ποιο store έχει την χαμηλότερη τιμή το Splatoon? https://savecoins.me τραβα εδω ,ψαξε τον τιτλο που θες,και σου λεει σε ποιο eshop ειναι φθηνοτερο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επιτελους ανακοινωθηκε και το disc jam για 8 Φεβ.Παλι καλα εφεραν αυτο που εχει και online και οχι το windjammers απο την hamster που εχει μονο local.Preorders μεχρι στιγμης στην Αμερικα 15$ Ξεκινανε καινουριες φημες οτι την Πεμπτη θα εχει μια ανακοινωση η Nintendo.Απο youtube trailer μεχρι δευτερο mini direct. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deghinsea Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ακούγονται φήμες για "κάτι" την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου... Όχι όμως direct. Edit: Τώρα είδα την επεξεργασία του Mist. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2018 από Deghinsea Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2018 8 ώρες πριν, nomes είπε Πάντως επειδή ήθελα και ένα πιο "φορητό" dock πήρα αυτό. https://www.ebay.com/itm/Coov-SH350-Portable-USB-C-Type-C-to-USB-HD-Hub-Dock-for-Nintendo-Switch-NS/112656907573?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 εντυπώσεις όταν το δοκιμάσω. Ωραίος και έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά δεν γνωρίζω κατά πόσο θα λειτουργεί με το Switch απροβλημάτιστα. Αναμένουμε εντυπώσεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις