Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Ειχα ξεχασει ποσο κορυφαιο ειναι το splatoon 2.Παιζω τωρα στο splatfest και ειναι εθισμος.Καλα για το salmon run δεν το συζηταω.Και δεν ειμαι καθολου fan των online παιχνιδιων.

Στο splatoon 2 έχω 200+ ωρες και ακομα είναι σαν να παίζω την πρώτη μέρα.

• Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

20 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Στο splatoon 2 έχω 200+ ωρες και ακομα είναι σαν να παίζω την πρώτη μέρα.

Εγω ειμαι στις 90 ωρες μονο,οι οποιες ομως ηταν ολες απο το προηγουμενο καλοκαιρι,οπου επαιζα συνεχεια.Και τωρα με το splatfest ειπα να το ξαναπιασω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Splatoon 2 έχει το πλεονέκτημα ότι μπορείς να ασχοληθείς μετά από πολύ καιρό και πάλι να κολλήσεις. Γενικώς το παιχνίδι είναι αρκετά φρέσκο και #1 επιλογή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο και μάλιστα από την Ν. 

Δυστυχώς το ARMS δεν έχει αντίστοιχη επιτυχία αλλά έχει καταφέρει να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο πωλήσεις. Είναι πιο ιδιαίτερο παιχνίδι και οι σχεδιαστές είναι προφανές ότι προσπάθησαν να προσθέσουν όσο μεγαλύτερη ποικιλία μπορούσαν στο παιχνίδι. 

Πάντως και για τα δύο παιχνίδια η NoJ διοργανώνει ανά διαστήματα τουρνουά στην τοπική αγορά.

13 ώρες πριν, Malthador είπε

Στο Golden Hall δεν είχε αντίτυπα πάντως, ξέρουμε αν έχει στο The Mall;

Μπορείς να το κάνεις παραγγελία από τον ιστότοπο τους και και να επιλέξεις κατάστημα παραλαβής.

Επεξ/σία από mansa2k

Αντε ρε παιδες αυτα να διαβαζω, δεν μπορω να επιλεξω ποιο ΑΑΑ game να επελεγα στην προσφορα και τελικα κατεληξα στο Splatoon 2 μιας και απο παλια με ειχε ψησει παρα πολυ αλλα ποτε δεν του εδωσα την αναλογη σημασια.

Στα δικα μας τωρα μου απαντησαν απο το γερμανικο Αμαζον το εξης:

I've just checked all item details for the games you requested. Here is what I found out - The game, manual and UID are completely in German.

Aρα να ξερετε οτι ΜΑΛΛΟΝ για οποιον εκανε παραγγελια,θα ειναι γερμανικο το cover και το Manual αλλα Ingame θα παιζει κανονικοτατα στα Αγγλικα.

Και οπως με ενημερωσαν μολις απο το control, η προσφορα τελειωσε στο γερμανικο Αμαζον, πλεον δεν σου αφαιρει το 3ο game. Eυτυχως πρωτα εκανα την παραγγελια και μετα τους εστειλα email ,το μονο που θα κανω εγω ειναι να αλλαξω τα cover (διοτι με εκνευριζουν τα Γερμανικα :P ) και τελος.

απο south africa μπορουμε να αγορασουμε οπως παλια? ςπιχειρησε κανενας προσφατα? η το κλειδωσαν τα τσακαλια της Ν ? 

https://savecoins.me . Βρηκα μια ωραια σελιδα που εχει ολα τα παιχνιδια και σου λεει σε ποιο eshop εχει φθηνοτερο το καθενα. 

Υπαρχει τροπος να το εκμεταλευτουμε???

47 λεπτά πριν, lele322 είπε

απο south africa μπορουμε να αγορασουμε οπως παλια? ςπιχειρησε κανενας προσφατα? η το κλειδωσαν τα τσακαλια της Ν ? 

https://savecoins.me . Βρηκα μια ωραια σελιδα που εχει ολα τα παιχνιδια και σου λεει σε ποιο eshop εχει φθηνοτερο το καθενα. 

Πως γινεται αγορα απο south africa, αλλαζω κατι στο switch? στις ρυθμισεις? ή εννοεις εκτος κονσολας κάποιο site απο Νότια Αφρική που στέλνει?

15 λεπτά πριν, anarchy79 είπε
1 ώρα πριν, lele322 είπε

Πως γινεται αγορα απο south africa, αλλαζω κατι στο switch? στις ρυθμισεις? ή εννοεις εκτος κονσολας κάποιο site απο Νότια Αφρική που στέλνει?

15 λεπτά πριν, anarchy79 είπε
1 ώρα πριν, lele322 είπε

ελα ρε μαστορα .αυτα ειναι βασικες γνωσεις :-) . πας στο my nintendo απτο κινητο σου ,και πας στο profile σου και αλλαζεις το region. μετα πας στο switch και οταν πατησεις να μπεις eshop, θα σε βαλει στο αντιστοιχο eshop πουχεις επιλεξει απτο mynintendo

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον αλανια ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΠΟ SOUTH AFRICA. Μολις αγορασα το wonder boy με 17€ . Ολα τα first party τα χει μαξιμουμ 44€ . Σας επισυναπτω και το confirmation mail που μου ηρθε. 

ΔΙΑΔΩΣΤΕΕ ;-)

Screenshot_2018-01-14-16-57-45-1907118183.png

Επεξ/σία από lele322
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Socratis_g είπε

Ποιος ψήνεται?? :D

release date: 16/02/2018

https://www.skroutz.gr/s/13548519/Bayonetta-1-2-NS.html

large_20171211105212_bayonetta_1_2_ns.jp

20171212094511_bayonetta_1_2_special_edi

Δυστυχως για μενα ειναι χαλια αυτη η εκδοση.80€ limited edition χωρις να προσφερει κατι καλο και το 1  game ειναι κωδικος.Να ηταν η Γιαπωνεζικη τουλαχιστον θα ελεγες οτι δικαιολογει τα 2 catridges.

Το dragon ball xenoverse 2 το εχει αγορασει κανεις;Να μου πει αν παιζει καλα το online και αν εχει κοσμο.

Επεξ/σία από Mistwalker

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομιζω το παρακανα :P  

εδωσα σχεδον 90 ευρω παραπανω  για να παρω την ιαπωνικη απο το  cdjapan  

μου ηρθε mail κιολας  χθες 

Thank you for shopping with CDJapan. We have just made a purchase for the following item(s) you've requested through our Proxy Shopping service: orderNo.:Bayonetta Climax Edition Procurement Fee: 700yen Status: the item will arrive at CDJapan warehouse after its release date. The final payment including the corrected shipping cost will be updated via email before order enters the shipping process. You can also confirm the status of your order from "Order History" in you account: https://www.cdjapan.co.jp/z/my/order/ Thank you for your patience.

εδωσα  δηλαδη τοσα λεφτα απλα για να εχω και το 2ο game σε κασετακι + μερικες καρτες και ενα μεγαλο κουτι,  GG WP 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 2

Οσο αφορα η αλλαγη των Region που κανουμε, νομιζω usa mexico japan και μαλλον οτιδηποτε που δεν ειναι ΕU , δεν μπορουμε να αγορασουμε μαλλον λογο των καρτων μας. Εγω πχ Αγγλια που ειμαι δεν με αφησε ουτε Mexico ουτε Japan να κανω αγορα. Απο Νορβηγια κανονικα πηρα το Overcooked και παιζει κομπλε. Αλλα μικρες διαφορες με Uk store οποτε κλαιν.

2 ώρες πριν, SoFGR είπε

νομιζω το παρακανα :P  

εδωσα σχεδον 90 ευρω παραπανω  για να παρω την ιαπωνικη απο το  cdjapan  

μου ηρθε mail κιολας  χθες 

Thank you for shopping with CDJapan. We have just made a purchase for the following item(s) you've requested through our Proxy Shopping service: orderNo.:Bayonetta Climax Edition Procurement Fee: 700yen Status: the item will arrive at CDJapan warehouse after its release date. The final payment including the corrected shipping cost will be updated via email before order enters the shipping process. You can also confirm the status of your order from "Order History" in you account: https://www.cdjapan.co.jp/z/my/order/ Thank you for your patience.

εδωσα  δηλαδη τοσα λεφτα απλα για να εχω και το 2ο game σε κασετακι + μερικες καρτες και ενα μεγαλο κουτι,  GG WP 

Έπρεπε να μαζέψουμε κόσμο και να κάνουμε ομαδική παραγγελία για να μοιραστούμε τα έξοδα! :P

Για όσους τυχόν ενδιαφέρονται, ξεκίνησε ανάπτυξη στον emulator της κονσόλας.

yuzu – Ο Nintendo Switch emulator απο την ομάδα του Citra3DS

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...