Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Fulgore said:

Το πισω μερος των κουτιων θα ειναι στα Γερμανικα?Ειναι καλη ευκαιρια(σε σημειο που με ψηνει ακομα και ας μην εχω την κονσολα ακομα)

Για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες γιατι δεν βγαζω ακρη απο τα Γερμανικα της σελιδας(δεν εχω βαλει google translate :P)

Έχει επιλογή να γυρίσεις τη γλώσσα στα αγγλικά στο γερμανικό Amazon. 

Επεξ/σία από NickTG
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Dhmhtrhsg2 είπε

Επειδή με ενδιαφέρει η προσφορά του 2+1 από το Αμαζόνιο αλλά δεν έχω παραγγείλει ποτέ.

με τα μεταφορικά τι παίζει για Ελλάδα; Ποσο περίπου κάνουν πρακτικά να έρθουν;

Μονο το Γερμανικο amazon το κανει αλλα δεν θυμαμαι για ποσο καιρο ακομα.Μεταφορικα στα games ειναι στα 5-6 ευρω στο γραφει στο τελος πριν πληρωσεις.10 μερες περιπου,αν εισαι Αθηνα ισως και πιο γρηγορα.Αυτη τη στιγμη δεν κανει την προσφορα σε ολα τα games,θα δεις στην περιγραφη λεει 3-2 fur αν το εγραψα σωστα.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, SoFGR είπε

νομος για τα ορθογραφικα δεν παιζει ε  ? :P 

εγω ξερω οτι μεχρι το τελους  του ετους  θα εχω τουλαχιστον 6 κασετακια στην θηκη μου, donkey kong  - mario tennis - bayonetta 123 - hyrule warriors + οτι digital μου γυαλισει 

τα παιξατε καποιοι στο wii U ? 

#care 

εγω ειχα να παρω κονσολα της nintendo απο το 2006. 

την ιδια ακριβως κουβεντα ειχα με μερικους τοτε για το wii, γκρινιαζανε που δεν ειχε με το καλημερα metroid, "δικο του" zelda  και λοιπα καλουδια ενω δεν κοιταγανε τα χαλια τους που προσπαθουσανε να  μαζεψουνε 660 ευρω για να παιξουνε  day1  genji motorstorm και riiiiiiidge raaaaaceeeerrr  ( :D

ειχα τοτε 3 βασικα επιχειρηματα 

1) ειναι η καλυτερη εκδοση για το twlight princess 

2) το wii sports μαμαει ασχημα 

3) μεχρι να βγουνε και αλλα  games, εχω να παιρνω GC τιτλους απο ebay  + controllers σε τιμη  χωμα 

κι εγω σπαζομαι/χαλιεμαι που δεν επεσε καθολου το wonder boy dragon's trap στο steam store κατω απο τα 20 euro για να το εκανα  δωρακι σε 2-3 ατομα αλλα δεν κανω ετσι, σιγουρα η ολη φαση με το switch θυμιζει λιγο εποχες N64 και super nintendo οπου προτιμουσαμε να εχουνε λιγες κασεττες και καλες παρα ολη την σαβουρα της αγορας.

στην τελικη ομως 50 ευρω ειναι αυτα, αλλοι τα δινουν για να παιζουν ενα χρονο online ( rofl )  αλλοι  σε mousepad και αλλοι στις πουτανες, vote with with your wallet που λενε και στο χωριο μου :) 

Νόμος ή Νομός.?:D

Συμφωνώ στην τελευταία παράγραφο το 50αρι το δίνεις όπου θέλεις αυτο που με κάνει ομως να απορώ ειναι γιατί το ίδιο πράγμα έχει διαφορετική τιμή με τεράστια απόκλιση ......

Επεξ/σία από sils
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, vag.patrick είπε

Μια διορθωση επι του χαβα επιπεδου... Εκεινη την εποχη τεχνολογικο επιτευγμα ηταν το game gear... οχι το game boy... 

Επι του θεματος, να χαμε να λεγαμε περι ανεμων και υδατων... Την μια λεμε οτι οτι το switch ειναι δευτερο-τριτο-κονσολα και την αγοραζουμε για τα exclusive της και την αλλη μας χαλαει που εχει ακριβο indie παιχνιδι σε σχεση με τους υπολοιπους ενω τα βρισκουμε στις υπολοιπες πλατφορμες στα μισα λεφτα , λες και μας βαζσουν με το ζορι να πληρωσουμε στην νιντεντο..

Παντα ηταν και θα ειναι πιο ακριβη η νιντεντο, οπως ειναι πισω 1 με 2 γενιες στα features και οτι παει να κανει το κανει ανωμαλα... Και παλια ηταν ακριβη η νιντεντο , μηπως θυμομαστε την αγαπητη κασετου του snes? που ειχαν εξτρα chip για καποια παιχνιδια? 

Εμενα αν δε μ αρεσει μια τιμη στο οποιοδηποτε store παω σε αλλο... Υπηρξαν και θα υπαρξουν περιπτωσεις και στο μελλον που καποιο multiplatform θα το προτιμησω στο switch για την φορητοτητα του και μονο και νομιζω οτι η μεγαλυτερη μεριδα των  χρηστων πουυ το απεκτησαν γι αυτο το χουν..το χουμε ξανα γραψει αλλωστε.

Φίλε μου το game boy βγήκε αρχές του 89 και το game gear τελη του 91........!

Είμαι περήφανος που τα έχω στην συλλογή μου!

Ναι η φορητότητα είναι ολα τα λεφτά ειδικά εάν είσαι όλη την μέρα στους δρόμους και επιτέλους η ninty έβγαλε ενα φορητό με καταπληκτική οθόνη..... Ποσο θα ήθελα να είχε και το 3ds τέτοια οθόνη.

Επεξ/σία από sils
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Fulgore said:

Το πισω μερος των κουτιων θα ειναι στα Γερμανικα?Ειναι καλη ευκαιρια(σε σημειο που με ψηνει ακομα και ας μην εχω την κονσολα ακομα)

Για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες γιατι δεν βγαζω ακρη απο τα Γερμανικα της σελιδας(δεν εχω βαλει google translate :P)

Το amazon.de καταρχάς υποστηρίζει και αγγλικά, μην είσαι Πόντιος. :P

Κατά δεύτερον, δεν μπορείς να προβλέψεις τι cover θα σου έρθει εκ των προτέρων. Μπορεί να σου κάτσει γερμανικό, μπορεί να σου κάτσει αγγλικό. Κάποτε μου είχε στείλει και γαλλικό cover το amazon.de. Σε κάθε περίπτωση ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα ευρωπαϊκά games υποστηρίζουν όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες που είναι φτιαγμένα να υποστηρίζουν. Αν ένα game έχει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά π.χ., τότε από οπουδήποτε κι αν το αγοράσεις στην Ευρώπη, ανεξάρτητα τι cover έχει απέξω θα έχει επιλογή γλώσσας αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών κοκ.

6 hours ago, Prospector8 said:

Kαι κατι ασχετο σχετικα,ΒΡΗΚΑ επιτελους το I AM SETSUNA με english cover απο αυτο το μαγαζι και το πηρα INSTANT! 

https://www.coolshop.co.uk/product/i-am-setsuna/AJ96E2/

Σημειωση οτι δεν ξερω αν στελνει Ελλαδα.

Δεν στέλνει Ελλάδα το κατάστημα. Εγώ το έψαχνα αρκετούς μήνες με το εγγλέζικο cover και δεν το έβρισκα πουθενά. Εν τέλει το έκανα import από Ιαπωνία στις αρχές του καλοκαιριού και εκτύπωσα μόνος μου το αγγλικό cover. Εδώ το cover, αν ποτέ βρεθεί κάποιος στην ίδια θέση με μένα μελλοντικά.

Σε κάθε περίπτωση το game είναι αρκετά μέτριο σαν J-RPG. Μόνο για τους core fans του είδους.

6 hours ago, mansa2k said:

Αφού γράφεται για προσφορές το Sine Mora EX έχει 20 ευρώ στο public.

Στο Golden Hall δεν είχε αντίτυπα πάντως, ξέρουμε αν έχει στο The Mall;

59 minutes ago, sils said:

Συμφωνώ στην τελευταία παράγραφο το 50αρι το δίνεις όπου θέλεις αυτο που με κάνει ομως να απορώ ειναι γιατί το ίδιο πράγμα έχει διαφορετική τιμή με τεράστια απόκλιση ......

Συνεχίζεις να επιμένεις σε κάτι που δεν έχει απολύτως καμία βάση. Ορίστε ένας τίτλος που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε όλα τα συστήματα:

PSN -> €70

MS Store -> €70

Origin -> €60

NSw store -> €60

Στο NSw μάλιστα είναι πιο φθηνό από τις άλλες κονσόλες. Τουλάχιστον ψάξε λίγο πριν επιμείνεις σε κάτι που δεν ισχύει.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το amazon.de καταρχάς υποστηρίζει και αγγλικά, μην είσαι Πόντιος. :P

Κατά δεύτερον, δεν μπορείς να προβλέψεις τι cover θα σου έρθει εκ των προτέρων. Μπορεί να σου κάτσει γερμανικό, μπορεί να σου κάτσει αγγλικό. Κάποτε μου είχε στείλει και γαλλικό cover το amazon.de. Σε κάθε περίπτωση ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ τα ευρωπαϊκά games υποστηρίζουν όλες τις ευρωπαϊκές γλώσσες που είναι φτιαγμένα να υποστηρίζουν. Αν ένα game έχει αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά π.χ., τότε από οπουδήποτε κι αν το αγοράσεις στην Ευρώπη, ανεξάρτητα τι cover έχει απέξω θα έχει επιλογή γλώσσας αγγλικών, γαλλικών, γερμανικών κοκ.

Δεν στέλνει Ελλάδα το κατάστημα. Εγώ το έψαχνα αρκετούς μήνες με το εγγλέζικο cover και δεν το έβρισκα πουθενά. Εν τέλει το έκανα import από Ιαπωνία στις αρχές του καλοκαιριού και εκτύπωσα μόνος μου το αγγλικό cover. Εδώ το cover, αν ποτέ βρεθεί κάποιος στην ίδια θέση με μένα μελλοντικά.

Σε κάθε περίπτωση το game είναι αρκετά μέτριο σαν J-RPG. Μόνο για τους core fans του είδους.

Στο Golden Hall δεν είχε αντίτυπα πάντως, ξέρουμε αν έχει στο The Mall;

Συνεχίζεις να επιμένεις σε κάτι που δεν έχει απολύτως καμία βάση. Ορίστε ένας τίτλος που κυκλοφόρησε ταυτόχρονα σε όλα τα συστήματα:

PSN -> €70

MS Store -> €70

Origin -> €60

NSw store -> €60

Στο NSw μάλιστα είναι πιο φθηνό από τις άλλες κονσόλες. Τουλάχιστον ψάξε λίγο πριν επιμείνεις σε κάτι που δεν ισχύει.

Καπου έχουμε μπερδευτεί

Φιφα 18 nsw 54.50

https://www.skroutz.gr/s/10823416/FIFA-18-NS.html?keyphrase=fifa+18+switch

Fifa 18 ps4 39.19

https://www.skroutz.gr/c/1413/playstation_4_games.html?keyphrase=fifa+18&from=autocomplete

Fifa 18 xbox 0ne 39.90

https://www.skroutz.gr/s/12139202/FIFA-18-XBOX-ONE.html?from=autocomplete&keyphrase=fifa+18+xbox+one

Fifa 18 pc 39.87

https://www.skroutz.gr/s/12139419/FIFA-18-PC.html?from=autocomplete&keyphrase=fifa+18+pc

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, sils είπε

Στο συγκεκριμενο post εισαι λαθος.Οι τιμες που εβαλε πιο πανω ειναι αυτες που δινει η EA και ειναι απο τα eshop των εταιριων.Αυτες που εβαλες εσυ ειναι αναλογος ποσο το συμφερει και θελει να το δωσει το καθε σκρουτζομαγαζο.

Επεξ/σία από Mistwalker
Δημοσ.
16 hours ago, sils said:

Οχι φιλε δεν εχει ακομα παιχνιδια και μονο γιαυτο τον λογο δικαιολογώ που εχει το πιο ακριβό store με τεράστια διάφορα  απο τους ανταγωνιστές του.

Φαντάζομαι έχεις μπει στα αλλα store και εχεις δει τι γινεται.........!

Και εντάξει ένα mario k ena zelda και αρκετα mobile ios ,android ,port  neo geo games δεν την λες και πλουσια την συλλογη του.

γαι πες μου τώρα οκ εντάξει τα χρυσοπλήρωσα και τα τελείωσα (zelda 64.99 , mario 54.99) kai και τωρα? παιχνιδια στυλ xenoblade απλα ΔΕΝ, για μενα προσωπικα πολυ μπλα μπλα .

και λεμε τωρα θελω casual games μιας και παει γαντι στο μηχανημα ,γιατι να ειναι σχεδον ολα σε διπλη μπορεί και τριπλη τιμη απο τα υπολοιπα μηχανηματα............

Προσφατο παραδειγμα

slain back to hell 15 sto switch 3.79 sto psn cross play n save

stardew valley 7.49 στα περισσοτερα store 16 h ninty....... cross play n save

steamworld heist 4.99 psn 15 ninty cross play n save

skyrim 21 σχεδον πααντου κλασσικα 60 

δεκαδες mobile παιχνιδια που εχουν sto android 1 me 2 eyro h ninty 5X πανω.

και πολλα παιχνιδια στο psn ειναι και Cross play vita k ps4 ps3 ..... κατι για το οποιο η Ninty ΟΥΤΕ καν το εχει αναφερει οτι μπορει να το κανει σε τιτλους του 3ds πχ blaze master zero.............. 

Επισης πληρώνω ενα παιχνίδι 70 ευρω σχεδόν (zelda) το οποίο είναι open word etc άφησε με να το τερματίσω και να μπορώ να συνεχίζω την εξερεύνηση οπως γίνεται ΠΑΝΤΟΥ σε αυτου του ειδους τα παιχνιδια!!!!!!!!!

Προσωπικά εμενα με πειραζει που μας θεωρει θυματα, δεν ειναι θεμα τσιγκουνιάς κτλ ειναι το γαμώτο. 

και θα δουμε και τωρα που θα αρχισει να χρεωνει την online υπηρεσία θα δινει κανα δωρο στους χρηστες ή το μονο δωρο θα ειναι η υπηρεσια chat μεσα απο την κονσολα.........

Νομιζω πως σαν καταναλωτες θα επρεπε αυτα τα πραγματα να τα επισημαινουμε και να τα κατακρίνουμε .

βγαλε ενα application στα κινητα με το store soy κτλ οπως ολοι απο την αρχη της ιστοριας τους δωσε ενα netflix youtube απλα πρωτόγονα πραγματα !!!!!!!!

και μην αρχίσετε τις ιστοριες ειναι μηχανημα για παιχνιδια κτλ.........

Επίσης μην πέσετε να με φάτε τώρα  και με κρίνετε fanboy αλλης εταιρείας κτλ επειδή επισημαίνω κάποια πράγματα 

Αυτές οι τιμές όλες είναι με έκπτωση. Εσύ δηλαδή περίμενες να κάνουν launch τα παιχνίδια στο store της nintendo με έκπτωση; 

Το undertale αυτή τη στιγμή στο steam είναι 5 ευρώ και στο psn 10.49. Τι θα πει αυτό; Προφανώς επειδή στο store του steam υπάρχει καιρό το παιχνίδι πέφτει περισσότερο και η τιμή.

Επίσης αν δεν κάνω λάθος τις τιμές δεν τις καθορίζουν οι αντίστοιχοι developers/publishers; Σίγουρα βέβαια προσπαθούν να τα αρπάξουν τώρα στην αρχή και να εκμεταλευτούν την φορητότητα του πράγματος και κρατάνε ψηλά τις τιμές. Αλλά να έχουμε και λογικές απαιτήσεις. Εσύ δηλαδή θα έριχνες την τιμή στο stardew valley; Για ποιο λόγο; Όταν αρχίσουν και πέφτουν οι πωλήσεις και μαζευτούν μπόλικα παιχνίδια στο store θα γίνει και αυτό.

Γενικώς πιστεύω πως όταν στρώσει σχετικά το store και μαζευτεί μπόλικο περιεχόμενο και κόσμος στην πλατφόρμα θα δούμε και καλά sales. Όπως έγινε και με τα twins δηλαδή.

Εκτός κι αν αποφασίσει πάλι η nintendo ότι δεν θέλει να εξυγχρονιστεί. :P

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, sils said:

Sils, εάν τρολλάρεις, το κάνεις με πολύ στυλ. Εάν δεν τρολλάρεις είναι πολύ δύσκολο να κάνει διάλογο κάποιος μαζί σου.

Πιο πριν έγραφες:

19 hours ago, sils said:

Οχι φιλε δεν εχει ακομα παιχνιδια και μονο γιαυτο τον λογο δικαιολογώ που εχει το πιο ακριβό store με τεράστια διάφορα  απο τους ανταγωνιστές του.

Φαντάζομαι έχεις μπει στα αλλα store και εχεις δει τι γινεται.........!

Όταν είπες «store» εννοούσες το skroutz;

Και παρακάτω αναφέρεις κάτι για cross-play PSV με PS4. Έχεις cross-play στα physical games (σε αυτά που αγοράζεις από το skroutz δηλαδή);

Τελοσπάντων, συζήτησέ το με τον εαυτό σου πρώτα σε ποιά βάση θες να μιλάμε και μετά ενημέρωσέ μας για να κάνουμε κουβέντα. Το να αλλάζεις το ίδιο σου το επιχείρημα κατά πως σε βολεύει είναι ελάφρως γελοίο.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Γιατι τρολαρει ρε φιλε;
Ενα παιχνδι δεν θες να παιξεις; Εμενα προσωπικα με ενδιαφερουν κατα 99% οι φυσικες εκδοσεις. Παρε τον τιτλο του παραδειγματος σου και πες μου σε ποιο συστημα θα τον βρω φτηνοτερα; Μπορεις να βρεις ενα αλλο παιχνιδι σε φυσικο μεσο να ειναι ιδια τιμη;

Τωρα βρηκα απο Public μεταχειρισμενο Pokken Tournament για WiiU, γιατι μου ζηταγαν τα μικρα το Pokken Tournament DX για Switch, αλλα 50-60 δεν δινω, αντε 20  που εδωσα ειναι οκ.
Εχουν καμια συγκλονιστικη διαφορα μεταξυ τους;
Στην προσφορα του Amazon.de που εχασα την προηγουμενη φορα απο βλακεια δικια μου καθως φοβηθηκα μην ειναι στα γερμανικα τα παιχνδια, θελω να παρω το mario rabbits αλλα δεν μου το δινει με προσφορα... δεν πρεπει να εχει να κανει με την διαθεσιμοτητα γιατι και το bomberman δεν το εχει διαθεσιμο τωρα αλλα το βαζει στην προσφορα. Καμια ιδεα;

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, orck said:

Γιατι τρολαρει ρε φιλε;

Τρολλάρει γιατί την μία μιλάει για τα stores των εταιρειών και την άλλη δίνει παραδείγματα από το skroutz. Ναι, να μιλήσουμε για τις physical εκδόσεις, αλλά τότε τα cross-play κλπ είναι άσχετα με το θέμα μας.

1 hour ago, orck said:

Στην προσφορα του Amazon.de που εχασα την προηγουμενη φορα απο βλακεια δικια μου καθως φοβηθηκα μην ειναι στα γερμανικα τα παιχνδια, θελω να παρω το mario rabbits αλλα δεν μου το δινει με προσφορα... δεν πρεπει να εχει να κανει με την διαθεσιμοτητα γιατι και το bomberman δεν το εχει διαθεσιμο τωρα αλλα το βαζει στην προσφορα. Καμια ιδεα;

Δεν συμμετέχουν όλα τα games. Κι εγώ θέλω το Xenoverse 2, αλλά κι αυτό είναι εκτός.

35 minutes ago, ChRis6 said:

Για την προσφορά του Amazon παίζει κάποιο κουπόνι ? Γιατί βάζω 3 παιχνίδια και η τιμή είναι η κανονική.

Απλά βάζεις τα games στο καλάθι και κάνεις checkout. Αν συμμετέχουν στην προσφορά σου κάνει αυτόματα discount στο τελευταίο βήμα.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Prospector8 είπε

Μαλλον δεν γνωρίζεις οτι ειναι το πιο σπανιο physical game (με English cover) του Switch  αυτη τη στιγμή, τον λόγο δεν το γνωρίζω though.

Δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος.Παντα τα Ιαπωνικα παιχνιδια στο θεμα των κουτατων παιχνιδιων ειχαν θεμα με διαθεσιμοτητα,κατι που μπορεις να δεις και στην ps4 μερια.

Και το εν λογω παιχνιδι δεν ηταν να βγει καθολου κουτατο,απλα καποιοι το ζητησαν και η εταιρεια το κυκλοφορησε σε μικρο αριθμο(γιατι οπως εχει αναφερθει δεν ειχε τελικα την αποδοχη που περιμενε η εταιρεια αρα δεν κυκλοφορησε σε πολλα κομματια).Βεβαια και παλι αυτο δεν ειναι δικαιολογια για την τοσο υψηλη τιμη αλλα τελος παντων περι ορεξεως.

Δημοσ.

Ειχα ξεχασει ποσο κορυφαιο ειναι το splatoon 2.Παιζω τωρα στο splatfest και ειναι εθισμος.Καλα για το salmon run δεν το συζηταω.Και δεν ειμαι καθολου fan των online παιχνιδιων.

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...