ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 6 ώρες πριν, Malthador είπε Τι εννοείς «το είχε κρατημένο για το τέλος»; Στο X1 εγώ εξαρχής ένιωθα σοκ και δέος που οι περιοχές τις οποίες εξερευνούσα ήταν τα παγωμένα σώματα των Bionis και Mechonis. Από την πρώτη στιγμή ήταν διάσπαρτο το θεολογικό/φιλοσοφικό στοιχείο στο X1 και φυσικά αργότερα είχε κορύφωση. Πο ρε φίλε, τι παιχνιδάρες είχε το Wii που το κατηγορούσαν όλοι για shovelware και casuality. Πφφ. Μακάρι να πετάξουν κι ένα X1 remaster στο NSw. Ναι υπήρχε από την αρχή το setting των δυο νεκρών titans και του φιλοσοφικού και θεολογικού στοιχείου αλλά ως παρουσίαση ήταν περισσότερο "συμβατικό" μέχρι και το τέλος που εκεί πραγματικά άρχισε να βαράει ο V12 της ιστορίας. Είναι κάτι που το XCX από την αρχή όρισε καλύτερα και το θεώρησα και περισσότερο κοντά στα παλιότερα Xeno παιχνίδια άσχετα αν η ιστορία ήταν πιο μινιμαλιστική και περισσότερο σπασμένη σε κομμάτια που αν ήθελες τα έπαιζες. Με λίγα λόγια το X1 άργησε να μου δείξει τα δόντια του, όχι ότι δεν καταλάβαινα ότι έχει και δόντια. Ως παρουσίαση της ιστορίας και ως προς τη σχέση των χαρακτήρων, κεντρικών και μη, δεν μου έδινε την αίσθηση όπως μου την την έδιναν τα προηγούμενα Xeno παιχνίδια ή όπως το παρουσίασε το XCX που υπήρχαν εξαρχής τα ερωτήματα γιατί όλοι οι χαρακτήρες καταλαβαίνονται μεταξύ τους; Γιατί συγκεκριμένα κυνηγάνε την ανθρωπότητα; Γιατί αυτός ο πλανήτης είναι αυτός που είναι; Ποιος τον έφτιαξε; Γιατί γλύτωσαν από βέβαιο θάνατο τη στιγμή που όλοι οι άλλοι είδαν τα ραδίκια ανάποδα; Πολλά ερωτήματα τα οποία τα ρωτάνε και οι npc's του παιχνιδιού και κάνουν εικασίες, υποθέσεις, πιστεύω και γενικά η όλη τους κατάσταση είναι τέτοια που και εσύ ως παίκτης έχεις την αίσθηση ότι θες να μάθεις τι παίζει από την αρχή κιόλας και όσο πάει απλά κορυφώνεται μαζί και το τέλος που προσωπικά αγάπησα γιατί παρόλο που είναι ξεκάθαρη απάντηση της κατάληξης δεν μπορείς να καταλάβεις αν πρόκειται για happy ending ή όχι. Το XCX μου έδωσε την εντύπωση ότι πρόκειται για κάποιο σενάριο που είναι μέρος του Xenosaga και ακριβώς όπως και το αυτό (και το Xenogears) είχαμε μια συνοχή στο θεματικό της υπόθεσης σε όλη τη διάρκεια. Σε θέμα ιστορίας το X1 μου φαίνεται κάτι σαν spin-off, κάτι σαν Shin megami tensei εναντίον persona. Αυτό θέλω να μάθω, είναι το XC2 σαν shin megami tensei ή κράτησαν το στυλ του persona; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 ώρες πριν, sils είπε όταν έπαιξα στο gameboy to gargoyle's quest αλλά ήμουν 10 κάτι χρονών και τότε ναι ήταν τεχνολογικό επίτευγμα το gb ")............ Μια διορθωση επι του χαβα επιπεδου... Εκεινη την εποχη τεχνολογικο επιτευγμα ηταν το game gear... οχι το game boy... Επι του θεματος, να χαμε να λεγαμε περι ανεμων και υδατων... Την μια λεμε οτι οτι το switch ειναι δευτερο-τριτο-κονσολα και την αγοραζουμε για τα exclusive της και την αλλη μας χαλαει που εχει ακριβο indie παιχνιδι σε σχεση με τους υπολοιπους ενω τα βρισκουμε στις υπολοιπες πλατφορμες στα μισα λεφτα , λες και μας βαζσουν με το ζορι να πληρωσουμε στην νιντεντο.. Παντα ηταν και θα ειναι πιο ακριβη η νιντεντο, οπως ειναι πισω 1 με 2 γενιες στα features και οτι παει να κανει το κανει ανωμαλα... Και παλια ηταν ακριβη η νιντεντο , μηπως θυμομαστε την αγαπητη κασετου του snes? που ειχαν εξτρα chip για καποια παιχνιδια? Εμενα αν δε μ αρεσει μια τιμη στο οποιοδηποτε store παω σε αλλο... Υπηρξαν και θα υπαρξουν περιπτωσεις και στο μελλον που καποιο multiplatform θα το προτιμησω στο switch για την φορητοτητα του και μονο και νομιζω οτι η μεγαλυτερη μεριδα των χρηστων πουυ το απεκτησαν γι αυτο το χουν..το χουμε ξανα γραψει αλλωστε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τζαμπα ψαχνεται το ιδιο θεμα.Οτι game βγαινει ταυτοχρονα σε ολα τα eshop εχουν ιδια τιμη.Αν αυτο το game κυκλοφορηση και σε catridge τοτε υπαρχει νομος οπου digital και retail θα εχουν ιδια τιμη οποτε λογο catridge 10€ πανω(υπαρχουν και εξαιρεσεις που δεν χρεωνουν παραπανω στο eshop). Αν θελετε game που κυκλοφορησε πριν 6 μηνες 1χρονο και συνεχιζουμε ειναι απλη λογικη οτι θα ειναι πιο φτηνο σε αλλα eshop.Στο steam μεσα στη βδομαδα κυκλοφοριας μπορεις να το βρεις με εκπτωση.Το eshop ειναι νεο ακομα και δεν εχει κανα τεραστιο αριθμο απο games ακομα,αν και τα 300games σε τοσο καιρο ειναι καλα αλλα δεν το λες ανταγωνισμο.Παντως και οι εκπτωσεις που κανει στο eshop καλες ειναι με μονο παραπονο να βαζουν περισοτερα απο τα μεγαλα games. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 31 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Αν αυτο το game κυκλοφορηση και σε catridge τοτε υπαρχει νομος οπου digital και retail θα εχουν ιδια τιμη οποτε λογο catridge 10€ πανω Ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε? Ειχε δηλωση η nintendo(λογια iwata)και αν θυμαμαι καλα ισχυει σε ολες τις εταιριες gaming οτι τα games δεν θα εχουν διαφορετικη τιμη eshop με physical στο release.Καπου ειχα διαβασει οτι περασε σαν νομος στην Αμερικη αλλα δεν ξερω ποσο ισχυει. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 νομος για τα ορθογραφικα δεν παιζει ε ? εγω ξερω οτι μεχρι το τελους του ετους θα εχω τουλαχιστον 6 κασετακια στην θηκη μου, donkey kong - mario tennis - bayonetta 123 - hyrule warriors + οτι digital μου γυαλισει τα παιξατε καποιοι στο wii U ? #care εγω ειχα να παρω κονσολα της nintendo απο το 2006. την ιδια ακριβως κουβεντα ειχα με μερικους τοτε για το wii, γκρινιαζανε που δεν ειχε με το καλημερα metroid, "δικο του" zelda και λοιπα καλουδια ενω δεν κοιταγανε τα χαλια τους που προσπαθουσανε να μαζεψουνε 660 ευρω για να παιξουνε day1 genji motorstorm και riiiiiiidge raaaaaceeeerrr ( ) ειχα τοτε 3 βασικα επιχειρηματα 1) ειναι η καλυτερη εκδοση για το twlight princess 2) το wii sports μαμαει ασχημα 3) μεχρι να βγουνε και αλλα games, εχω να παιρνω GC τιτλους απο ebay + controllers σε τιμη χωμα κι εγω σπαζομαι/χαλιεμαι που δεν επεσε καθολου το wonder boy dragon's trap στο steam store κατω απο τα 20 euro για να το εκανα δωρακι σε 2-3 ατομα αλλα δεν κανω ετσι, σιγουρα η ολη φαση με το switch θυμιζει λιγο εποχες N64 και super nintendo οπου προτιμουσαμε να εχουνε λιγες κασεττες και καλες παρα ολη την σαβουρα της αγορας. στην τελικη ομως 50 ευρω ειναι αυτα, αλλοι τα δινουν για να παιζουν ενα χρονο online ( rofl ) αλλοι σε mousepad και αλλοι στις πουτανες, vote with with your wallet που λενε και στο χωριο μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Δεν ξερω αν το εχετε αναφερει ξανα αλλα στο AMAZON.DE αυτη τη στιγμη παιζει προσφορα στα 3 παιχνιδια του switch (αλλα και ps4) να πληρωσεις την τιμη των 2 ακριβοτερων. Μπορεις να βαλεις οποιοδηποτε game απο τα μεγαλα ονοματα του Switch. Παρακατω ειναι ενα παραδειγμα με το Xenoblade,Mario Oddysey kai Μario Kart που βγαινει 110Ε μαζι με τα μεταφορικα! Αντίστοιχα αν βαλετε το Zelda η τιμη παει 119Ε. Νομιζω ειναι παρα πολυ καλη προσφορα οποιος ειναι νεος κατοχος ενος σκετου Switch, και οχι μονο.. Oυσιαστικα σου βγαινουν 36Ε το καθε game. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το πισω μερος των κουτιων θα ειναι στα Γερμανικα?Ειναι καλη ευκαιρια(σε σημειο που με ψηνει ακομα και ας μην εχω την κονσολα ακομα) Για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες γιατι δεν βγαζω ακρη απο τα Γερμανικα της σελιδας(δεν εχω βαλει google translate :P) Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 2 λεπτά πριν, Fulgore είπε Το πισω μερος των κουτιων θα ειναι στα Γερμανικα?Ειναι καλη ευκαιρια(σε σημειο που με ψηνει ακομα και ας μην εχω την κονσολα ακομα) Για δωσε αν μπορεις παραπανω πληροφοριες γιατι δεν βγαζω ακρη απο τα Γερμανικα της σελιδας(δεν εχω βαλει google translate :P) Δεν μπορείς να ξέρεις. Εγώ που αγόρασα διάφορα παιχνίδια από εκεί άλλες φορές είναι στα Γερμανικά και άλλες στα Αγγλικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, ikaruga24 είπε Δεν μπορείς να ξέρεις. Εγώ που αγόρασα διάφορα παιχνίδια από εκεί άλλες φορές είναι στα Γερμανικά και άλλες στα Αγγλικά. Μα γιαυτο το λεω,γιατι δεν εχω ξανααγορασει ποτε απο amazon Γερμανιας συγκεκριμενα παιχνιδια και η τιμη μαζι με τα μεταφορικα για full price τιτλους ειναι πολυ καλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Οντως οτι ειπε ο Ikaruga. Το εψαξα λιγο παραπανω και σε αλλους ερχονται με γερμανικο Cover και αλλου παρελαβαν με αγγλικο. Οποτε για οποιον ενδιαφερεται ισως η καλυτερη λυση ειναι amazon live chat και επιβεβαιωση στο παιχνιδι που θελει. Αν δεν σας νοιαζει η μεταπωληση ,τοτε δεν ειναι κατι που θα πρεπει να σας απασχολει διοτι εχει κανονικα αγγλικα μεσα το game. Kαι κατι ασχετο σχετικα,ΒΡΗΚΑ επιτελους το I AM SETSUNA με english cover απο αυτο το μαγαζι και το πηρα INSTANT! https://www.coolshop.co.uk/product/i-am-setsuna/AJ96E2/ Σημειωση οτι δεν ξερω αν στελνει Ελλαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 16 λεπτά πριν, Prospector8 είπε Kαι κατι ασχετο σχετικα,ΒΡΗΚΑ επιτελους το I AM SETSUNA με english cover απο αυτο το μαγαζι και το πηρα INSTANT! https://www.coolshop.co.uk/product/i-am-setsuna/AJ96E2/ Σημειωση οτι δεν ξερω αν στελνει Ελλαδα. Μην μου το θυμιζεις το συγκεκριμενο παιχνιδι μιας και ηταν απο τις μεγαλες απογοητευσεις για μενα το 2016 που βγηκε. Ελπιζω το Lost sphear να ειναι καλυτερο που βγαινει σε λιγες μερες. Ακριβα παντως το πουλανε,δεδομενου οτι το παιχνιδι εχει βασικη digital τιμη 40ευρω και δεν ειναι καμια special edition. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Αφού γράφεται για προσφορές το Sine Mora EX έχει 20 ευρώ στο public. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prospector8 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 17 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μην μου το θυμιζεις το συγκεκριμενο παιχνιδι μιας και ηταν απο τις μεγαλες απογοητευσεις για μενα το 2016 που βγηκε. Ελπιζω το Lost sphear να ειναι καλυτερο που βγαινει σε λιγες μερες. Ακριβα παντως το πουλανε,δεδομενου οτι το παιχνιδι εχει βασικη digital τιμη 40ευρω και δεν ειναι καμια special edition. Μαλλον δεν γνωρίζεις οτι ειναι το πιο σπανιο physical game (με English cover) του Switch αυτη τη στιγμή, τον λόγο δεν το γνωρίζω though. Και είπα να το τσιμπήσω για συλλεκτικους σκοπούς. Οσο αφορά το Lost Sphear, έπαιξα το demo που είναι καμια ωρίτσα+ gameplay και μου άφησε θετικές εντυπώσεις, ειδικά για τους λάτρεις του είδους, πολλές ομοιότητες με κλασικά παλιά Final Fantasy και με κάποιες προσθήκες που έχουν βάλει με τα Mecha και τα environmental crystals πιστεύω θα είναι πολύ ενδιαφέρον game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2018 Επειδή με ενδιαφέρει η προσφορά του 2+1 από το Αμαζόνιο αλλά δεν έχω παραγγείλει ποτέ. με τα μεταφορικά τι παίζει για Ελλάδα; Ποσο περίπου κάνουν πρακτικά να έρθουν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις