Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

sils, φίλε μου, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η κονσόλα δεν είναι για σένα. Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την ξεφορτωθείς τώρα που είναι νωρίς στο lifetime της και θα κάνεις το καλύτερο damage control στην τσέπη σου. Αν την κρατήσεις πιο πολύ εκνευρισμό θα σου προκαλεί με τα προβλήματά της, παρά ευχαρίστηση με τα games της.

Εντελώς ειλικρινά, χωρίς ίχνος ειρωνείας. Δεν κάνουν όλα τα συστήματα για όλους, δεν είναι κακό αυτό.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sils κανένας δε θα σε κατηγορήσει ως hater.Στην τελική δεν είναι και ψέματα αυτά που λες.Οπως λέει και ο Malthador απλά η κονσόλα δεν είναι για σένα.Δεν είναι παράλογο αυτό.Πουλα την τώρα που πιάνει μια Α τιμή και αν αργότερα στρώσουν τα πράγματα την αγοράζεις ξανά.Και εγώ το PS4 το πήρα δύο χρόνια αργότερα.Αν το είχα πάρει day one τα ίδια με εσένα θα έγραφα.

• Like 2

1 ώρα πριν, Malthador είπε

sils, φίλε μου, είναι ηλίου φαεινότερο ότι η κονσόλα δεν είναι για σένα. Νομίζω ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να την ξεφορτωθείς τώρα που είναι νωρίς στο lifetime της και θα κάνεις το καλύτερο damage control στην τσέπη σου. Αν την κρατήσεις πιο πολύ εκνευρισμό θα σου προκαλεί με τα προβλήματά της, παρά ευχαρίστηση με τα games της.

Εντελώς ειλικρινά, χωρίς ίχνος ειρωνείας. Δεν κάνουν όλα τα συστήματα για όλους, δεν είναι κακό αυτό.

Εισαι εντελως εκτος θεματος σχετικα με οτι εγραψα ........ για πιο λογο δηλαδη η κονσολα δεν ειναι για μενα αλλα ομως για σενα ειναι? Επειδη κατακρινω τα κακως κειμενα ? Σε οτι εγραψα εχεις καποια ενσταση , κατι που δεν ειναι σωστο η κατι που διατύπωσα λαθος?

Εαν ναι εδω ειμαι για να απαντησω , δηλαδη εσενα δεν σε πειρεαζει ουτε στο ελάχιστο η ταμειακη πολιτικη μεχρι τωρα της ninty , το βρισκεις σωστο? 

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου αλλα προς το παρον εκνευρισμο δεν μου προκαλει ουτε με καταστρεφει οικονομικα μου εχει προσφερει αρκετες ωρες ευχαριστησεις οπως επισης κaι τa ps(1,2,3,4 ), vita, psp ,n64,snes,megadrive,mastersystem,gameboy(classic,micro,adnance,color),xbox 360, 3ds ,gp32,dreamcast,cc,wiiu,gamegear που ειχα και εχω ακομα στην κατοχη μου.

Επομενως οπως καταλαβαινεις εχω μεγαλη εμπειρια στις κονσολες και ειμαι πολυ ανιδιοτελης σε αυτο το θεμα αλλα οχι δεν θα γινω παθητικος καταναλωτης και θα πω ευχαριστω οταν προσφερουν ενα παιχνιδη 6 ετιας στα 60 ευρω η ενα παιχνιδι που η αξια του ειναι 1.49 στο playstore sto switch να κανει 15 ευρω.

Αυτα ειναι τα κακως κειμενα του μηχανηματος τα καλός κείμενα τα εχω γραψει πιο πισω..............

• Like 1

8 λεπτά πριν, sils είπε

Εισαι εντελως εκτος θεματος σχετικα με οτι εγραψα ........ για πιο λογο δηλαδη η κονσολα δεν ειναι για μενα αλλα ομως για σενα ειναι? Επειδη κατακρινω τα κακως κειμενα ? Σε οτι εγραψα εχεις καποια ενσταση , κατι που δεν ειναι σωστο η κατι που διατύπωσα λαθος?

Εαν ναι εδω ειμαι για να απαντησω , δηλαδη εσενα δεν σε πειρεαζει ουτε στο ελάχιστο η ταμειακη πολιτικη μεχρι τωρα της ninty , το βρισκεις σωστο? 

Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου αλλα προς το παρον εκνευρισμο δεν μου προκαλει ουτε με καταστρεφει οικονομικα μου εχει προσφερει αρκετες ωρες ευχαριστησεις οπως επισης κaι τa ps(1,2,3,4 ), vita, psp ,n64,snes,megadrive,mastersystem,gameboy(classic,micro,adnance,color),xbox 360, 3ds ,gp32,dreamcast,cc,wiiu,gamegear που ειχα και εχω ακομα στην κατοχη μου.

Επομενως οπως καταλαβαινεις εχω μεγαλη εμπειρια στις κονσολες και ειμαι πολυ ανιδιοτελης σε αυτο το θεμα αλλα οχι δεν θα γινω παθητικος καταναλωτης και θα πω ευχαριστω οταν προσφερουν ενα παιχνιδη 6 ετιας στα 60 ευρω η ενα παιχνιδι που η αξια του ειναι 1.49 στο playstore sto switch να κανει 15 ευρω.

Αυτα ειναι τα κακως κειμενα του μηχανηματος τα καλός κείμενα τα εχω γραψει πιο πισω..............

Δεν εχεις αδικο ,ειναι ακριβο το ,store τους αλλα επρεπε να ησουν υποψιασμενος οταν την αγοραζες. Παντα ηταν ακριβη στα παιχνιδια της η νιντεντο. Προσωπικα ενα παιχνιδι τον μηνα αγοραζω και ας το δινει οσο θελει. Δν με βγαζει εκτος μπατζετ. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε

Sils κανένας δε θα σε κατηγορήσει ως hater.Στην τελική δεν είναι και ψέματα αυτά που λες.Οπως λέει και ο Malthador απλά η κονσόλα δεν είναι για σένα.Δεν είναι παράλογο αυτό.Πουλα την τώρα που πιάνει μια Α τιμή και αν αργότερα στρώσουν τα πράγματα την αγοράζεις ξανά.Και εγώ το PS4 το πήρα δύο χρόνια αργότερα.Αν το είχα πάρει day one τα ίδια με εσένα θα έγραφα.

Φίλε μου δυστυχώς αρκετοί εδώ εαν γράψεις την γνώμη σου θα στραβώσουν και θα σου την πουν ευγενικά του στυλ "σε εκνευρίζει, δεν είναι για σένα,σε καταστρέφει οικονομικά,κτλ" 

Εννοείται πως δεν θα την πουλήσω γιατι μου αρέσει η κονσόλα και αρκετά παιχνίδια της αλλά νομίζω οτι προκαλούμε ενα μεγάλο hype του στυλ "ουαου τα έχω δει ολα τελικά το switch ανακάλυψε τον τροχό, πρώτη φορά ευχαριστηθηκα παιχνίδι' ( πχ εγω προσωπικά είπα αυτές τις κουβέντες όταν έπαιξα στο gameboy to  gargoyle's quest αλλά ήμουν 10 κάτι χρονών και τότε ναι ήταν τεχνολογικό επίτευγμα το gb ")............

Επίσης τα ίδια και χειρότερα έκανε και η sony me to ps3..........εκεί να δεις τι έγραψα , Αλλα την τιμώρησαν και άλλαξε ρο τα!!!!!!!!!!!! 

Επεξ/σία από sils

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, lele322 είπε

Δεν εχεις αδικο ,ειναι ακριβο το ,store τους αλλα επρεπε να ησουν υποψιασμενος οταν την αγοραζες. Παντα ηταν ακριβη στα παιχνιδια της η νιντεντο. Προσωπικα ενα παιχνιδι τον μηνα αγοραζω και ας το δινει οσο θελει. Δν με βγαζει εκτος μπατζετ. 

ούτε έμενα θα με βγάλει εκτός μπάτζετ και αν μου αρέσει ναι θα το πάρω όσο και να κάνει άλλα δεν μπορώ να χειροκροτήσω  όταν ανάμεσα στα μεγαλύτερα estore

(Steam.gog,psn,live,ninty,) βγαινει το ιδιο παιχνιδι και  πχ στο psn να εχει την 5πλασια τιμη θα επρεπε οι υπεύθυνοι διακινησης κ προωθησεις να εχουν σχετικα κοντα τις τιμες. 

Θυμάστε το ναυάγιο που έπαθε η σονυ με τo ps3 στην αρχή? kai  πότε άλλαξε τακτική όταν ο πελάτης την τιμώρησε και έτσι έστρωσε και δεν κάνει τα ίδια .......

πχ επειδη εχει πουληση τις 3πλασιες κονσολες απο το one οι τιμες στα παιχνιδια ειναι σχεδον ιδιες με παντα πιο ακριβη λιγο την σονυ. 

Επεξ/σία από sils

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, sils said:

Κατ' αρχάς σου τα λέω σε εντελώς φιλικό ύφος, επειδή παρατηρώ ότι μπαίνεις στο νήμα κυρίως για να κράξεις και για να εκφράσεις την απογοήτευσή σου άγαρμπα και με μια ανορθογραφία που δείχνει απόγνωση σχετικά με τις πολιτικές που ακολουθεί η Ν στο NSw. Αν γενικότερα ο τρόπος που μιλάς είναι τόσο «διαχυτικός», πάσο, εγώ κατάλαβα λάθος ότι δεν είσαι ικανοποιημένος με την αγορά σου.

Ναι, έχω πολλές ενστάσεις σχετικά με αυτά που γράφεις. Είναι τουλάχιστον παράλογο να ζητάς ένα game που κυκλοφόρησε πριν τρεις μήνες στο NSw να έχει την ίδια τιμή που έχει στα άλλα stores, όταν στα άλλα stores κυκλοφόρησε ενάμιση χρόνο πριν. Δεν γίνεται ποτέ και σε κανένα store αυτό που ζητάς. Ενδεικτικά, το Rise of the Tomb Raider όταν πρωτοκυκλοφόρησε στο PS4 store είχε full price €60, ενώ στο Steam είχε ήδη €30. Αλλά τώρα μιλάμε για την Ν, πρέπει να την κράξουμε ότι κι αν κάνει, όπως κι αν το κάνει.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3

7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κατ' αρχάς σου τα λέω σε εντελώς φιλικό ύφος, επειδή παρατηρώ ότι μπαίνεις στο νήμα κυρίως για να κράξεις και για να εκφράσεις την απογοήτευσή σου άγαρμπα και με μια ανορθογραφία που δείχνει απόγνωση σχετικά με τις πολιτικές που ακολουθεί η Ν στο NSw. Αν γενικότερα ο τρόπος που μιλάς είναι τόσο «διαχυτικός», πάσο, εγώ κατάλαβα λάθος ότι δεν είσαι ικανοποιημένος με την αγορά σου.

Ναι, έχω πολλές ενστάσεις σχετικά με αυτά που γράφεις. Είναι τουλάχιστον παράλογο να ζητάς ένα game που κυκλοφόρησε πριν τρεις μήνες στο NSw να έχει την ίδια τιμή που έχει στα άλλα stores, όταν στα άλλα stores κυκλοφόρησε ενάμιση χρόνο πριν. Δεν γίνεται ποτέ και σε κανένα store αυτό που ζητάς. Ενδεικτικά, το Rise of the Tomb Raider όταν πρωτοκυκλοφόρησε στο PS4 store είχε full price €60, ενώ στο Steam είχε ήδη €30. Αλλά τώρα μιλάμε για την Ν, πρέπει να την κράξουμε ότι κι αν κάνει, όπως κι αν το κάνει.

"να εκφράσεις την απογοήτευσή σου άγαρμπα και με μια ανορθογραφία" Με κρίνεις με ευγενικές λέξεις ,άσχημα όμως!

Εγώ εδώ μέσα δεν έχω επιτεθεί σε κανέναν ,δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δέχεστε τα γεγονότα?

θέλω την απάντηση σου είναι ή δεν ειναι το πιο ακριβό store της ninty? Γιατί θεωρείς ότι "κράζω" όταν μιλάω με αριθμούς κ γεγονότα.

Στο συγκεκριμένο νήμα δεν με νοιάζει τι κάνει το ps4 ή τι έκανε εξάλλου και τα κακός κείμενα του ps4 τα παραθέτω σε διάφορα ποστ ,εγώ μιλάω για το NINTENDO SWITCH και την τιμολογιακή πολιτική του με βάση πάντα τον ανταγωνισμό.Που ειναι το κακό και δείχνεις τόσο θιγμένος ? 

"Είναι τουλάχιστον παράλογο να ζητάς ένα game που κυκλοφόρησε πριν τρεις μήνες στο NSw" Κυρίως μιλάω για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν ταυτόχρονα παντού.

Εντάξει ο καθένας εχει τα δικα του πιστεύω και λογική αλλα φερθείτε σαν ενήλικες και μην κρίνεται και επιτίθεστε σε καποιον που εχει διαφορετική γνώμη απο την δικια σας .

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 minutes ago, sils said:

"να εκφράσεις την απογοήτευσή σου άγαρμπα και με μια ανορθογραφία" Με κρίνεις με ευγενικές λέξεις ,άσχημα όμως!

«Κρίση» είναι η υποκειμενική έκφραση μιας άποψης σχετικά με ένα γεγονός. Το ότι γράφεις αλαφιασμένα και ανορθόγραφα δεν είναι υποκειμενικό. Εκτός κι αν αντικειμενικά πιστεύεις ότι το «πέσεται» γράφεται όντως έτσι. Τέλος το off-topic σχετικά με το τρόπο γραφής σου, δεν το ξανασχολιάζω.

43 minutes ago, sils said:

Κυρίως μιλάω για τα παιχνίδια που κυκλοφορούν ταυτόχρονα παντού.

Ανάφερες εσύ ο ίδιος πριν τα παρακάτω games:

4 hours ago, sils said:

slain back to hell 15 sto switch 3.79 sto psn cross play n save

stardew valley 7.49 στα περισσοτερα store 16 h ninty....... cross play n save

steamworld heist 4.99 psn 15 ninty cross play n save

skyrim 21 σχεδον πααντου κλασσικα 60

Ποιό από αυτά τα games θεωρείς ότι κυκλοφόρησε ταυτόχρονα στο NSw και στις άλλες κονσόλες;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3

55 λεπτά πριν, Malthador είπε

Νομιζω οτι μια χαρα περιγραφει την κατασταση ο Sils, στα παιχνιδια της η Nintendo για εμενα ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο τους αλλους, οχι χαοτικες διαφορες και κατι γραφικα "πρωτη φορα ευχαριστηθηκα παιχνιδι", τα θεωρω καλυτερα ομως. Εκει ας βαλει το 60αρικο της. Στα παιχνιδια του σωρου, οπως τα περισσοτερο multiplatform σιγα μωρη Nintendo κατεβα απο το δεντρο, δεν ειμαστε ζωα, μπορουμε να υπολογισουμε.
Τι με νοιαζει εαν το παιχνιδι που θελω βγηκε χθες η πριν απο 5 χρονια, εγω ενα παιχνιδι θελω και εχω δυο κονσολες και Switch και PS4, στο ενα κανει 59,90 πεισματικα παντου, χωρις να βρισκεις πουθενα μεταχειρισμενο, στο αλλο κανει 39,90 ενω μπορεις να βρεις καλυτερες τιμες σε μικρομαγαζα και ακομη καλυτερες σε μεταχειρισμενο.
Ε τι να προτιμησω; Θα σκεφτω την ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ που μικρος επαιζα με το GameBoy και θα πληρωσω τα διπλασια για την νοσταλγια; Δεν νομιζω

Μην ξεχναμε οτι δεν ειναι ολοι σαν και εμας να εχουν δυο -τρεις κονσολες οποτε να επιλεγουν σε ποιο συστημα θα το παρουν.
Θεωρω λαθος εκφραση το "δεν ειναι για εσενα, πουλα το" εμεις θα του πουμε τι να κανει; λες και τον διωχνουμε απο το κλαμπ των ιδιοκτητων του Switch... :)

1 ώρα πριν, sils είπε

Φίλε μου δυστυχώς αρκετοί εδώ εαν γράψεις την γνώμη σου θα στραβώσουν και θα σου την πουν ευγενικά του στυλ "σε εκνευρίζει, δεν είναι για σένα,σε καταστρέφει οικονομικά,κτλ"

Εισαι δικιο κατα 50% στο παραπανω.Ναι μεν εχεις δικιο οτι οντως το πιο πιθανο(οπως εν μερη εγινε)ειναι να παρεις τετοια απαντηση,αλλα απο την αλλη και τι να σου απαντησει ο αλλος οταν βλεπει οτι εισαι καργα απογοητευμενος απο μια νεα κονσολα που πηρες?

Το οτι ειναι ετσι απο πλευρας αποψεων τα θεματα της nintendo ειναι γεγονος(το ειχα γραψει και σε πιο παλια θεματα)και οφειλεται αποκλειστικα στον μικρο αριθμο των ατομων που συμμετεχουν στα θεματα της,γιαυτο δινουν την εντυπωση οτι μοιαζει λες και υπαρχει εμπαθεια για την εν λογω εταιρεια αφου πανω απο 10ατομα δεν ειναι αυτα που συμμετεχουν καθε γενια στα θεματα της.

Τωρα οσο για αυτα που γραφεις για την nintendo και το eshop η λυση ειναι και αυτη πολυ απλη,απλα διαφωνω με αυτο που σου εγραψε ο malthador.

Vote with your wallet αγαπητε.Δεν σαρεσει μια χ τιμη που εχει ενα παιχνιδι στο store ή κουτατο(ειδικα αν ειναι και απο αλλο στουντιο οπως πχ για το doom)μην το αγορασεις καθολου για το switch οπως κανουν αρκετοι.

Η θα πεσει η τιμη του γρηγορα επειδη δεν πουλαει(σε αυτα η τιμη πεφτει γρηγορα,στα exclusives δεν πεφτει γρηγορα επειδη πουλανε,προσφορα-ζητηση δηλαδη),και το αγοραζεις αργοτερα ή το αγοραζεις(αν σε ενδιαφερει παντα)σε αλλη πλατφορμα αν εχεις.

4 λεπτά πριν, orck είπε

Νομιζω οτι μια χαρα περιγραφει την κατασταση ο Sils, στα παιχνιδια της η Nintendo για εμενα ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο τους αλλους, οχι χαοτικες διαφορες και κατι γραφικα "πρωτη φορα ευχαριστηθηκα παιχνιδι", τα θεωρω καλυτερα ομως. Εκει ας βαλει το 60αρικο της. Στα παιχνιδια του σωρου, οπως τα περισσοτερο multiplatform σιγα μωρη Nintendo κατεβα απο το δεντρο, δεν ειμαστε ζωα, μπορουμε να υπολογισουμε.

Ναι καλα τα λες αλλα νομιζεις οτι τις τιμες των 3ων η ιδια η nintendo τις καθοριζει?

10 minutes ago, orck said:

στο ενα κανει 59,90 πεισματικα παντου, χωρις να βρισκεις πουθενα μεταχειρισμενο, στο αλλο κανει 39,90 Ε τι να προτιμησω; 

Πολύ απλά το αγοράζεις στο φθηνότερο. 

Δεν βλέπω το πρόβλημα. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, DJTaurus είπε

H Θυσία έγινε στο βωμό της Ν, τώρα ποια δεν υπάρχει επιστροφή. Παρόλα αυτά ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει το ultimate, το brutality, το perfection των N64 kids:

7 ώρες πριν, klainmaingr είπε

Ειμαι στην αρχή ακόμα και είναι το πρώτο μου xeno αλα πραγματικα όλα μου φαίνονται rushed. Τα γραφικά σε ορισμένα σημεία ειναι απαράδεκτα και οσο προχωράω συνειδητοποιώ ποσο κακο ειναι το voice over. Ιδιαιτερα οι μάχες ειναι για mute. 

Το story μεχρι τώρα δε βγαζει κανενα νοημα και είμαι ήδη στις 15 ωρες (και εχω προχωρήσει αρκετα το main quest). 

Το μονο καλο είναι οτι ειναι καλο time waster για το commute και το συστημα μαχης που δε χρειάζεται να σπαμαρεις κουμπιά βοηθάει στο mindless grind. 

Τα γραφικά είναι όντως απαράδεκτα με το dynamic resolution να ρίχνει την ανάλυση σε επίπεδα κατώτερα και από το WiiU. Είναι το χειρότερο first party παιχνίδι ως τώρα σε αυτόν τον τομέα και είναι ιδιαίτερα απογοητευτικό που η Monolith Soft δεν έχει καν προχωρήσει σε μια ανακοίνωση ότι θα ακολουθήσει ενημέρωση που θα διορθώνει αυτά τα θέματα. Δυστυχώς όπως φαίνεται δεν πρόκειται να ακολουθήσει καμία σχετική ενημέρωση.

Η ιστορία στρέφεται γύρω από τo κομμάτι blades/humans. 

Αν σε ενοχλούν οι φωνές στις μάχες μπορείς να μειώσεις την ένταση μέσα από τις πολλαπλές επιλογές που προσφέρει το παιχνίδι για τον ήχο:
> press "-" > Options > Sound Settings

*Στο γενικότερο πλαίσιο της συζήτησης προσωπικά αγοράζω μόνο retail εκδόσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οι τιμές των παιχνιδιών της Ν είναι αρκετά καλές όταν τα περισσότερα παιχνίδια κοστίζουν γύρω στα 50 ευρώ.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2

• Moderators
22 minutes ago, orck said:

Τι με νοιαζει εαν το παιχνιδι που θελω βγηκε χθες η πριν απο 5 χρονια, εγω ενα παιχνιδι θελω και εχω δυο κονσολες και Switch και PS4, στο ενα κανει 59,90 πεισματικα παντου, χωρις να βρισκεις πουθενα μεταχειρισμενο, στο αλλο κανει 39,90 ενω μπορεις να βρεις καλυτερες τιμες σε μικρομαγαζα και ακομη καλυτερες σε μεταχειρισμενο.
Ε τι να προτιμησω; Θα σκεφτω την ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ που μικρος επαιζα με το GameBoy και θα πληρωσω τα διπλασια για την νοσταλγια; Δεν νομιζω

Είναι απλό, rly. Ρωτάς τον εαυτό σου: «Με ενδιαφέρουν τα selling points του NSw (φορητότητα, διαφορετικοί τρόποι χειρισμού κοκ);». Εάν ναι, μετά ρωτάς τον εαυτό σου «Με ενδιαφέρουν 20 ευρώ παραπάνω τα selling points του NSw;». Εαν ναι, το αγοράζεις στο NSw. Αν σε οποιαδήποτε από τις δύο ερωτήσεις η απάντηση είναι «όχι», τότε το αγοράζεις για το άλλο σύστημα.

25 minutes ago, orck said:

Μην ξεχναμε οτι δεν ειναι ολοι σαν και εμας να εχουν δυο -τρεις κονσολες οποτε να επιλεγουν σε ποιο συστημα θα το παρουν.
Θεωρω λαθος εκφραση το "δεν ειναι για εσενα, πουλα το" εμεις θα του πουμε τι να κανει; λες και τον διωχνουμε απο το κλαμπ των ιδιοκτητων του Switch... :)

Ο ίδιος είναι που δείχνει κάθε τόσο αποστροφή προς το σύστημα και τις τακτικές της Ν, οπότε θεωρώ ότι πιο πολύ τον δυσαρεστεί το σύστημα παρά τον ευχαριστεί, ergo και αυτό που έγραψα. Μάλλον έκανα λάθος.

16 minutes ago, mansa2k said:

*Στο γενικότερο πλαίσιο της συζήτησης προσωπικά αγοράζω μόνο retail εκδόσεις με ελάχιστες εξαιρέσεις. Οι τιμές των παιχνιδιών της Ν είναι αρκετά καλές όταν τα περισσότερα παιχνίδια κοστίζουν γύρω στα 50 ευρώ.

Συμφωνώ, κι εγώ αυτή ακριβώς την τακτική ακολουθώ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...