Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λογικό να έχει τόσο κακό range to χειριστήριο; Τρώει disconnects ή driftάρει ακόμα και στα 2-2μιση μέτρα απο την tv...
Θυμάμαι οτι είχα διαβάσει για τέτοια θέματα στην αρχή της κονσόλας αλλα ήλπιζα οτι έχουν διορθωθεί.

Επίσης έχω ξεκινήσει το xenoblade. Οκ στην tv βλέπεται. Αλλα ρε παιδιά σε handheld mode είναι λες και παίζω psp. Ωραίο game αλλά...

• Like 4
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

@klainmaingr Αν όντως τρώνε dc να τα πας να σου τα φτιάξουν. Νομίζω δε σε χρεώνουν κάτι.

Πως θα μπορούσε κάποιος να κάνει ένα test για να τσεκάρει αν τα Joy-Con του έχουν θέμα με disconnect?

Ρωτάω επειδή εγώ παίζω κυρίως σε handheld και σπάνια docked ή tabletop.

• Like 2
Δημοσ.

Το μισο Odyssey το εβγαλα στην TV με τα χειριστηρια στα χερια ξεχωρα μεταξυ τους, αποσταση καπου 4-5 μετρα, δεν ειχα κανενα προβλημα.
Μου εβγαλε προβλημα μονο μια φορα σε αλλο δωματιο σε πολυ μικροτερη αποσταση οταν επαιζα το Zelda αλλα ηταν παροδικο, δεν ασχοληθηκα και δεν το ξαναεκανε. Δεν ξερω εαν εχει να κανει με τα update που εχει παρει κατα καιρους...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν εχει προβλημα με disconect δεν χρειαζεται να τεσταρεις κατι θα το βλεπεις πολυ συχνα οταν θα σου λεει να πατησεις R+L στην οθονη.Ο φιλος φαινεται οτι εχει προβληματικο ή προβληματικα γιατι τα joycon εχουν πολυ καλο range και λειτουργουν μια χαρα πανω απο 2 μετρα.Το δικο μου το  δεξι δεν ξερω αν εχει οντως προβλημα γιατι αν τα γραπωσεις καλα με τα 2 χερια για να καλυψεις το σημα το δεξι χανει το σημα πιο γρηγορα απο το αριστερο.Αν τα χρησιμοποιω κανονικα δεν εχουν δειξει κανα προβλημα.Κανα της στιγμης ναι πιστευω σε ολους εχει γινει.

Επεξ/σία από Mistwalker
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
42 minutes ago, klainmaingr said:

Είναι λογικό να έχει τόσο κακό range to χειριστήριο; Τρώει disconnects ή driftάρει ακόμα και στα 2-2μιση μέτρα απο την tv...
Θυμάμαι οτι είχα διαβάσει για τέτοια θέματα στην αρχή της κονσόλας αλλα ήλπιζα οτι έχουν διορθωθεί.

Επίσης έχω ξεκινήσει το xenoblade. Οκ στην tv βλέπεται. Αλλα ρε παιδιά σε handheld mode είναι λες και παίζω psp. Ωραίο game αλλά...

Έχεις προβληματικό joycon, δεν είναι λογικά τα disconnects στα δύο μέτρα. Το στέλνεις στην αντιπροσωπεία και στο σιάζουν τζάμπα.

Κι εγώ αυτό τον καιρό ξεκίνησα το X2. Γαμάτο παιχνιδάκι, αλλά επειδή το παίζω κυρίως σε handheld mode πραγματικά δεν βλέπεται. Εντελώς rushed τίτλος. Στο τεχνικό κομμάτι θα έπρεπε να είχαν δώσει περισσότερο βάρος.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά όσοι τέλειωσαν ή έστω προχωράτε τώρα το XC2 η ιστορία έχει θέμα την φιλοσοφία, την θεολογία και την ψυχολογία όπως τα προηγούμενα Xeno; Στο πρώτο XC παράδειγμα το συγκεκριμένο κομμάτι το είχαν κρατημένο προς το τέλος. Το XCX το είχε παντού απλωμένο, από την αρχή ως το τέλος και μου άρεσε περισσότερο. Διαφωτίστε με γιατί από review δεν πρόκειται να μάθω τέτοιες λεπτομέρειες. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Παιδιά όσοι τέλειωσαν ή έστω προχωράτε τώρα το XC2 η ιστορία έχει θέμα την φιλοσοφία, την θεολογία και την ψυχολογία όπως τα προηγούμενα Xeno; Στο πρώτο XC παράδειγμα το συγκεκριμένο κομμάτι το είχαν κρατημένο προς το τέλος. Το XCX το είχε παντού απλωμένο, από την αρχή ως το τέλος και μου άρεσε περισσότερο. Διαφωτίστε με γιατί από review δεν πρόκειται να μάθω τέτοιες λεπτομέρειες. 

Η θεματολογία που αναφέρεις συσχετίζετε με τα blades. Μεγάλη έκπληξη αντίστοιχη του Χ1 γίνεται επίσης στο τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Απο play asia εχει παραγγειλει κανεις;Βασικα ειναι εμπιστο σαν μαγαζι;Τελωνειο πληρωνεις αν ειναι απο αμερικη η japan;Ποσο καιρο περιπου να τα φερει και με τα μεταφορικα τι γινετε;Εβαλα ενα game 42€ ειχε μια σημαια απο Αμερικη και στο paypal μου λεει να πληρωσω 43€.1€ μεταφορικα απο Αμερικα;

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα φαινεται ενδιαφερον shop και αν φερνει στην Ελλαδα μου φαινεται οτι για switch μονο απο εκει θα αγοραζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ikaruga24 είπε

Ειμαι στην αρχή ακόμα και είναι το πρώτο μου xeno αλα πραγματικα όλα μου φαίνονται rushed. Τα γραφικά σε ορισμένα σημεία ειναι απαράδεκτα και οσο προχωράω συνειδητοποιώ ποσο κακο ειναι το voice over. Ιδιαιτερα οι μάχες ειναι για mute. 

Το story μεχρι τώρα δε βγαζει κανενα νοημα και είμαι ήδη στις 15 ωρες (και εχω προχωρήσει αρκετα το main quest). 

Το μονο καλο είναι οτι ειναι καλο time waster για το commute και το συστημα μαχης που δε χρειάζεται να σπαμαρεις κουμπιά βοηθάει στο mindless grind. 

Επεξ/σία από klainmaingr
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 hours ago, Mistwalker said:

Απο play asia εχει παραγγειλει κανεις;Βασικα ειναι εμπιστο σαν μαγαζι;Τελωνειο πληρωνεις αν ειναι απο αμερικη η japan;Ποσο καιρο περιπου να τα φερει και με τα μεταφορικα τι γινετε;Εβαλα ενα game 42€ ειχε μια σημαια απο Αμερικη και στο paypal μου λεει να πληρωσω 43€.1€ μεταφορικα απο Αμερικα;

Sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα φαινεται ενδιαφερον shop και αν φερνει στην Ελλαδα μου φαινεται οτι για switch μονο απο εκει θα αγοραζω.

Το play-asia είναι από τα πιο έμπιστα καταστήματα που υπάρχουν. Έχω βάλει παραγγελία το Wonderboy για NSw όταν το είχαν σε προσφορά (με εκκαθαρισμένο το τελωνείο έβγαινε στα €32,80) και ενώ αρχικά μου έστειλαν μήνυμα και μου έλεγαν «ξέρεις η τιμή ήταν λάθος», εν τέλει μου είπαν «δική μας ήταν η μαλακία, θα στο στείλουμε στην τιμή που είχαμε βάλει εξαρχής». Σε αντίστοιχη περίπτωση το amazon θα έριχνε για πλάκα άκυρο. Ακόμα το περιμένω να έρθει βέβαια, μόλις έρθει θα δώσω update και εδώ και στο νήμα με τα τελωνεία.

6 hours ago, Έλεος said:

Υπάρχει περίπτωση ποτέ να δούμε Mario+Rabbids Definitive Edition στο κοντινό μέλλον;

Για να δούμε τέτοια έκδοση, θα πρέπει να έχουν τελειώσει με τα DLC's, πράγμα που δεν βλέπω να γίνεται στο κοντινό μέλλον.

53 minutes ago, klainmaingr said:

Ειμαι στην αρχή ακόμα και είναι το πρώτο μου xeno αλα πραγματικα όλα μου φαίνονται rushed. Τα γραφικά σε ορισμένα σημεία ειναι απαράδεκτα και οσο προχωράω συνειδητοποιώ ποσο κακο ειναι το voice over. Ιδιαιτερα οι μάχες ειναι για mute. 

Το story μεχρι τώρα δε βγαζει κανενα νοημα και είμαι ήδη στις 15 ωρες (και εχω προχωρήσει αρκετα το main quest). 

Το μονο καλο είναι οτι ειναι καλο time waster για το commute και το συστημα μαχης που δε χρειάζεται να σπαμαρεις κουμπιά βοηθάει στο mindless grind. 

Τα γραφικά είναι όντως απαράδεκτα και μάλλον χειροτερεύουν όσο προχωράει το game. Το voice over και το story δεν με ξενίζουν, μιλάμε για γιαπωνέζικο άνιμε τίτλο πράγμα που σημαίνει αφενός φλυρία την ώρα της μάχης και αφετέρου εξωφρενικό σενάριο που δεν δείχνει να «δένει» παρά πολύ πιο μετά. Αυτά είναι αναμενόμενα. Και ναι είναι ενδιαφέρον το ότι στις μάχες που είσαι OP, απλά το αφήνεις και παίζει μόνο του. :P

11 hours ago, ikaruga24 said:

Τι εννοείς «το είχε κρατημένο για το τέλος»; Στο X1 εγώ εξαρχής ένιωθα σοκ και δέος που οι περιοχές τις οποίες εξερευνούσα ήταν τα παγωμένα σώματα των Bionis και Mechonis. Από την πρώτη στιγμή ήταν διάσπαρτο το θεολογικό/φιλοσοφικό στοιχείο στο X1 και φυσικά αργότερα είχε κορύφωση.

Πο ρε φίλε, τι παιχνιδάρες είχε το Wii που το κατηγορούσαν όλοι για shovelware και casuality. Πφφ. Μακάρι να πετάξουν κι ένα X1 remaster στο NSw.

Επεξ/σία από Malthador
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Σου απαντησε ο @Malthador να προσθεσω μονο οτι εχει επιλογη μεταφορας με πληρωμενα τα τελωνεια μεσα, υποψιαζομαι οτι κανουν το ιδιο κολπο εισαγωγης κοντεινερ και οχι το καθε δεματακι ξεχωριστα.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, SoFGR είπε

noob question, γιατι δεν μπορω να βρω τιμη για την climax εκδοση στο play-asia ? μεταφορικα ποσο πανε  ειπαμε ? 

https://www.play-asia.com/search/bayonetta+switch

θα αναστεναξει η κασετινα  φετος, 2 κασετακια το  bayonetta  ( 3 αμα βγει καλο και το επομενο μετα τα  πορτ )  + donkey kong + dark souls  + mario penis ( περιμενα strikers αλλα και αυτο καλο φαινεται .... )  

" δεν εχει παιχνιδια η κονσολα μονο για το  zelda αξιζει να την παρεις "  " ταμπλετα σας πουλησανε κοροιδα "    nintendoomed κλπ κλπ 

nintendomination θα ελεγα εγω  :D

Οχι φιλε δεν εχει ακομα παιχνιδια και μονο γιαυτο τον λογο δικαιολογώ που εχει το πιο ακριβό store με τεράστια διάφορα  απο τους ανταγωνιστές του.

Φαντάζομαι έχεις μπει στα αλλα store και εχεις δει τι γινεται.........!

Και εντάξει ένα mario k ena zelda και αρκετα mobile ios ,android ,port  neo geo games δεν την λες και πλουσια την συλλογη του.

γαι πες μου τώρα οκ εντάξει τα χρυσοπλήρωσα και τα τελείωσα (zelda 64.99 , mario 54.99) kai και τωρα? παιχνιδια στυλ xenoblade απλα ΔΕΝ, για μενα προσωπικα πολυ μπλα μπλα .

και λεμε τωρα θελω casual games μιας και παει γαντι στο μηχανημα ,γιατι να ειναι σχεδον ολα σε διπλη μπορεί και τριπλη τιμη απο τα υπολοιπα μηχανηματα............

Προσφατο παραδειγμα

slain back to hell 15 sto switch 3.79 sto psn cross play n save

stardew valley 7.49 στα περισσοτερα store 16 h ninty....... cross play n save

steamworld heist 4.99 psn 15 ninty cross play n save

skyrim 21 σχεδον πααντου κλασσικα 60 

δεκαδες mobile παιχνιδια που εχουν sto android 1 me 2 eyro h ninty 5X πανω.

και πολλα παιχνιδια στο psn ειναι και Cross play vita k ps4 ps3 ..... κατι για το οποιο η Ninty ΟΥΤΕ καν το εχει αναφερει οτι μπορει να το κανει σε τιτλους του 3ds πχ blaze master zero.............. 

Επισης πληρώνω ενα παιχνίδι 70 ευρω σχεδόν (zelda) το οποίο είναι open word etc άφησε με να το τερματίσω και να μπορώ να συνεχίζω την εξερεύνηση οπως γίνεται ΠΑΝΤΟΥ σε αυτου του ειδους τα παιχνιδια!!!!!!!!!

Προσωπικά εμενα με πειραζει που μας θεωρει θυματα, δεν ειναι θεμα τσιγκουνιάς κτλ ειναι το γαμώτο. 

και θα δουμε και τωρα που θα αρχισει να χρεωνει την online υπηρεσία θα δινει κανα δωρο στους χρηστες ή το μονο δωρο θα ειναι η υπηρεσια chat μεσα απο την κονσολα.........

Νομιζω πως σαν καταναλωτες θα επρεπε αυτα τα πραγματα να τα επισημαινουμε και να τα κατακρίνουμε .

βγαλε ενα application στα κινητα με το store soy κτλ οπως ολοι απο την αρχη της ιστοριας τους δωσε ενα netflix youtube απλα πρωτόγονα πραγματα !!!!!!!!

και μην αρχίσετε τις ιστοριες ειναι μηχανημα για παιχνιδια κτλ.........

Επίσης μην πέσετε να με φάτε τώρα  και με κρίνετε fanboy αλλης εταιρείας κτλ επειδή επισημαίνω κάποια πράγματα 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...