Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και εγώ το βρήκα ικανοποιητικό, νομίζω οτι αυτοί που δυσαρεστήθηκαν με το NDmini (ίσως και υποσυνείδητα) είναι κυρίως οι κάτοχοι WiiU.

Εγώ που δεν είχα WiiU, είμαι πολύ hyped για ports. Ελπίζω να πορτάρουν σχεδόν όλο το Library του WiiU!

Μάλλον είμαι στη μειοψηφία που δε με ενθουσίασε το Dark Souls, αλλά παρόλαυτά είμαι σχεδόν βέβαιος οτι θα έρθει και άλλο Direct με αυτά που θέλουμε και περιμένουμε όλοι μας.

• Like 5
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

noob question, γιατι δεν μπορω να βρω τιμη για την climax εκδοση στο play-asia ? μεταφορικα ποσο πανε  ειπαμε ? 

https://www.play-asia.com/search/bayonetta+switch

θα αναστεναξει η κασετινα  φετος, 2 κασετακια το  bayonetta  ( 3 αμα βγει καλο και το επομενο μετα τα  πορτ )  + donkey kong + dark souls  + mario penis ( περιμενα strikers αλλα και αυτο καλο φαινεται .... )  

" δεν εχει παιχνιδια η κονσολα μονο για το  zelda αξιζει να την παρεις "  " ταμπλετα σας πουλησανε κοροιδα "    nintendoomed κλπ κλπ 

nintendomination θα ελεγα εγω  :D

• Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SoFGR είπε

noob question, γιατι δεν μπορω να βρω τιμη για την climax εκδοση στο play-asia ? μεταφορικα ποσο πανε  ειπαμε ? 

https://www.play-asia.com/search/bayonetta+switch

θα αναστεναξει η κασετινα  φετος, 2 κασετακια το  bayonetta  ( 3 αμα βγει καλο και το επομενο μετα τα  πορτ )  + donkey kong + dark souls  + mario penis ( περιμενα strikers αλλα και αυτο καλο φαινεται .... )  

" δεν εχει παιχνιδια η κονσολα μονο για το  zelda αξιζει να την παρεις "  " ταμπλετα σας πουλησανε κοροιδα "    nintendoomed κλπ κλπ 

nintendomination θα ελεγα εγω  :D

Last year, το εχασες
Προφανος το τσακισανε απο παντου και δεν υπαρχει ουτε δειγμα, θεωρω απιθανο να ξαναβρεθει ποτε ξανα. Limited collectable απο τα λιγα, προφανος. Και εγω αργησα να το παρω ειδηση.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, SoFGR είπε

θα αναστεναξει η κασετινα  φετος, 2 κασετακια το  bayonetta  ( 3 αμα βγει καλο και το επομενο μετα τα  πορτ )  

Βασικά 1 κασετάκι για Bayonetta 1&2. Μόνο το 2 είναι σε physical μορφή. To 1 είναι digital download code (~8.5Gb) ακόμα και στην collector's.

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, SoFGR είπε

Best mistype ever!!

Δημοσ.

δεν ητανε mistype 

latest?cb=20170324114737

τωρα αμα δεν δινει 2 κασετακια ουτε η climax τοτε θα συμβιβαστω με την ευρωπαικη, μικρη η ζημια .... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Τι εννοείς; Το Direct ήταν αφιερωμένο σε νέες κυκλοφορίες για τις οποίες δεν γνωρίζαμε κάτι ως τώρα (με εξαίρεση το Kirby). Δεν είχαν λόγο να αναφεθούν στο Project Octopath Traveller, φαντάζομαι ότι γι' αυτό δεν αναφέρθηκαν και στο remaster των Bayonetta 1+2.

Αναφέρθηκα ήδη σε αυτό το κομμάτι, αν το πρόγραμμα αυτό ίσχυε για το 2017 τότε τα πράγματα θα είχαν εξελιχτεί πολύ διαφορετικά. Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφονται πως η Ν θέλει να εκμεταλλευτεί την δυναμική του 2017 και να σταθεροποιήσει την διανομή της ή πως υπάρχουν τίτλοι έστω και ως συμπληρώματα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά νομίζω πως είναι υπερβολικό όταν αναφερόμαστε σε ολόκληρο εξάμηνο.

Από την άλλη όπως προανέφερα ο χρόνος θα δείξει και ήδη τα πρώτα δεδομένα είναι κατά των πιθανοτήτων που αναφέρω:
December 2017 NPD: Switch sells the most overall hardware units

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.

Η japan special edition του bayonetta ειναι η μοναδικη που δινει 2 catridges.Τουλαχιστον αυτο ειχαν γραψει στην αρχη.Στο link του play asia ειδα οτι δεν γραφει τιποτα αλλα το δειχνει στις εικονες.Οποιος θελει 2 catridges θα βαλει το χερι πιο βαθια στην τσεπη και θα πρεπει να ειναι και τυχερος ωστε να υπαρχουν κομματια και να τα στελνει Ελλαδα.

Δημοσ.

Εχει αγορασει κανεις λαστιχενια καλυματα για τα joycon που εχουν καμπυλη απο πισω;Αν ναι πως τα βλεπεται πιανεται καλυτερα το joycon σαν οπως ειναι στο grip ή δεν κανει καμια διαφορα;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε

Εχει αγορασει κανεις λαστιχενια καλυματα για τα joycon που εχουν καμπυλη απο πισω;Αν ναι πως τα βλεπεται πιανεται καλυτερα το joycon σαν οπως ειναι στο grip ή δεν κανει καμια διαφορα;

Πήρα της Hori και σίγουρα το grip είναι πολύ καλύτερο. Το μόνο που έχει αρχίσει να με ενοχλεί είναι οτι επειδή τα χρησιμοποιώ μισο χρόνο κοντά, το δεξί έχει ξεχυλώσει λίγο και όταν το κρατάω handheld mode, σε κάποιες φάσεις μπορεί να φύγει απο τη θέση του. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι πολύ καλά!

Ξέρει κάνείς καλά grips για τα joystics των Joycon?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

NEODAI-33159 NEODAI-33159 [Nintendo Switch] Game / Bayonetta Climax Edition February 28, 2018 Pre-order:Usually ships in 1-4 days after it is released 1 14000 yen +1 Subtotal 14000 yen Registered Air Mail Fee 410 yen Shipping (Estimated) 1100 yen Service Fee 1400 yen Standard Fee 500 yen Procurement Fee 700 yen Package Consolidation 300 yen Order Total(Initial Payment) 18410 yen EUR 137.29

http://www.cdjapan.co.jp/product/NEODAI-33159

big in japan.mp3  

edit : θυμηθηκα τα λογια απο το intro και δακρυσα λολ 

δεν εχω παιξει ποτε DMC  ( καλα μην βαρατε :D

https://www.youtube.com/watch?v=mceFmnAJLL4

αλλα πιστευω οτι ητανε πολυυυυ μπροστα απο την εποχη  του  :) 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδη υπαρχει ελπιδα να βρεθει και αλλου το bayonetta;

Εχω τα φτηνα σιλικονενια καρουμπαλα, τα πηρα τσαμπα, τελεια δεν ειναι, δυσκολευουν καπως το πατημα των + - αλλα κατα την γνωμη μου βοηθαει αρκετα. Ελπιζω η βελτιωμενη εκδοση οταν βγει να εχουν ενσωματωμενα καρουμπαλα.

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.

105€ χωρις τα μεταφορικα και τελωνιο.

Για analog grip θα παραγγειλω τα spartan απο ελληνικη εταιρια 4 κομματια δινει και λεει κανει για ολα τα analog αν και το switch δεν το βαλαν σαν εικονιδιο ακομα<_<

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...