Έλεος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αν και εγώ το βρήκα ικανοποιητικό, νομίζω οτι αυτοί που δυσαρεστήθηκαν με το NDmini (ίσως και υποσυνείδητα) είναι κυρίως οι κάτοχοι WiiU. Εγώ που δεν είχα WiiU, είμαι πολύ hyped για ports. Ελπίζω να πορτάρουν σχεδόν όλο το Library του WiiU! Μάλλον είμαι στη μειοψηφία που δε με ενθουσίασε το Dark Souls, αλλά παρόλαυτά είμαι σχεδόν βέβαιος οτι θα έρθει και άλλο Direct με αυτά που θέλουμε και περιμένουμε όλοι μας. 5
SoFGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 noob question, γιατι δεν μπορω να βρω τιμη για την climax εκδοση στο play-asia ? μεταφορικα ποσο πανε ειπαμε ? https://www.play-asia.com/search/bayonetta+switch θα αναστεναξει η κασετινα φετος, 2 κασετακια το bayonetta ( 3 αμα βγει καλο και το επομενο μετα τα πορτ ) + donkey kong + dark souls + mario penis ( περιμενα strikers αλλα και αυτο καλο φαινεται .... ) " δεν εχει παιχνιδια η κονσολα μονο για το zelda αξιζει να την παρεις " " ταμπλετα σας πουλησανε κοροιδα " nintendoomed κλπ κλπ nintendomination θα ελεγα εγω 2
orck Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, SoFGR είπε noob question, γιατι δεν μπορω να βρω τιμη για την climax εκδοση στο play-asia ? μεταφορικα ποσο πανε ειπαμε ? https://www.play-asia.com/search/bayonetta+switch θα αναστεναξει η κασετινα φετος, 2 κασετακια το bayonetta ( 3 αμα βγει καλο και το επομενο μετα τα πορτ ) + donkey kong + dark souls + mario penis ( περιμενα strikers αλλα και αυτο καλο φαινεται .... ) " δεν εχει παιχνιδια η κονσολα μονο για το zelda αξιζει να την παρεις " " ταμπλετα σας πουλησανε κοροιδα " nintendoomed κλπ κλπ nintendomination θα ελεγα εγω Last year, το εχασες Προφανος το τσακισανε απο παντου και δεν υπαρχει ουτε δειγμα, θεωρω απιθανο να ξαναβρεθει ποτε ξανα. Limited collectable απο τα λιγα, προφανος. Και εγω αργησα να το παρω ειδηση. 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, SoFGR είπε θα αναστεναξει η κασετινα φετος, 2 κασετακια το bayonetta ( 3 αμα βγει καλο και το επομενο μετα τα πορτ ) Βασικά 1 κασετάκι για Bayonetta 1&2. Μόνο το 2 είναι σε physical μορφή. To 1 είναι digital download code (~8.5Gb) ακόμα και στην collector's. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από D.Luffy
Έλεος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, SoFGR είπε θα αναστεναξει η κασετινα φετος, 2 κασετακια το bayonetta ( 3 αμα βγει καλο και το επομενο μετα τα πορτ ) + donkey kong + dark souls + mario penis ( περιμενα strikers αλλα και αυτο καλο φαινεται .... ) Best mistype ever!!
SoFGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 δεν ητανε mistype τωρα αμα δεν δινει 2 κασετακια ουτε η climax τοτε θα συμβιβαστω με την ευρωπαικη, μικρη η ζημια ....
mansa2k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Τι εννοείς; Το Direct ήταν αφιερωμένο σε νέες κυκλοφορίες για τις οποίες δεν γνωρίζαμε κάτι ως τώρα (με εξαίρεση το Kirby). Δεν είχαν λόγο να αναφεθούν στο Project Octopath Traveller, φαντάζομαι ότι γι' αυτό δεν αναφέρθηκαν και στο remaster των Bayonetta 1+2. Αναφέρθηκα ήδη σε αυτό το κομμάτι, αν το πρόγραμμα αυτό ίσχυε για το 2017 τότε τα πράγματα θα είχαν εξελιχτεί πολύ διαφορετικά. Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφονται πως η Ν θέλει να εκμεταλλευτεί την δυναμική του 2017 και να σταθεροποιήσει την διανομή της ή πως υπάρχουν τίτλοι έστω και ως συμπληρώματα (με ελάχιστες εξαιρέσεις) αλλά νομίζω πως είναι υπερβολικό όταν αναφερόμαστε σε ολόκληρο εξάμηνο. Από την άλλη όπως προανέφερα ο χρόνος θα δείξει και ήδη τα πρώτα δεδομένα είναι κατά των πιθανοτήτων που αναφέρω: December 2017 NPD: Switch sells the most overall hardware units Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k
Mistwalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Η japan special edition του bayonetta ειναι η μοναδικη που δινει 2 catridges.Τουλαχιστον αυτο ειχαν γραψει στην αρχη.Στο link του play asia ειδα οτι δεν γραφει τιποτα αλλα το δειχνει στις εικονες.Οποιος θελει 2 catridges θα βαλει το χερι πιο βαθια στην τσεπη και θα πρεπει να ειναι και τυχερος ωστε να υπαρχουν κομματια και να τα στελνει Ελλαδα.
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Η Climax 2 κασετάκια δίνει. Άμα την βρεις διαθέσιμη πες και σε μένα.
Mistwalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εχει αγορασει κανεις λαστιχενια καλυματα για τα joycon που εχουν καμπυλη απο πισω;Αν ναι πως τα βλεπεται πιανεται καλυτερα το joycon σαν οπως ειναι στο grip ή δεν κανει καμια διαφορα;
DJTaurus Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του τμήματος marketing του Xbox το Switch ήταν η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Β. Αμερική για τον μήνα Δεκέμβριο.
Έλεος Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 λεπτό πριν, Mistwalker είπε Εχει αγορασει κανεις λαστιχενια καλυματα για τα joycon που εχουν καμπυλη απο πισω;Αν ναι πως τα βλεπεται πιανεται καλυτερα το joycon σαν οπως ειναι στο grip ή δεν κανει καμια διαφορα; Πήρα της Hori και σίγουρα το grip είναι πολύ καλύτερο. Το μόνο που έχει αρχίσει να με ενοχλεί είναι οτι επειδή τα χρησιμοποιώ μισο χρόνο κοντά, το δεξί έχει ξεχυλώσει λίγο και όταν το κρατάω handheld mode, σε κάποιες φάσεις μπορεί να φύγει απο τη θέση του. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι πολύ καλά! Ξέρει κάνείς καλά grips για τα joystics των Joycon?
SoFGR Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) NEODAI-33159 NEODAI-33159 [Nintendo Switch] Game / Bayonetta Climax Edition February 28, 2018 Pre-order:Usually ships in 1-4 days after it is released 1 14000 yen +1 Subtotal 14000 yen Registered Air Mail Fee 410 yen Shipping (Estimated) 1100 yen Service Fee 1400 yen Standard Fee 500 yen Procurement Fee 700 yen Package Consolidation 300 yen Order Total(Initial Payment) 18410 yen EUR 137.29 http://www.cdjapan.co.jp/product/NEODAI-33159 big in japan.mp3 edit : θυμηθηκα τα λογια απο το intro και δακρυσα λολ δεν εχω παιξει ποτε DMC ( καλα μην βαρατε ) https://www.youtube.com/watch?v=mceFmnAJLL4 αλλα πιστευω οτι ητανε πολυυυυ μπροστα απο την εποχη του Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από SoFGR 1
orck Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δηλαδη υπαρχει ελπιδα να βρεθει και αλλου το bayonetta; Εχω τα φτηνα σιλικονενια καρουμπαλα, τα πηρα τσαμπα, τελεια δεν ειναι, δυσκολευουν καπως το πατημα των + - αλλα κατα την γνωμη μου βοηθαει αρκετα. Ελπιζω η βελτιωμενη εκδοση οταν βγει να εχουν ενσωματωμενα καρουμπαλα. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από orck
Mistwalker Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 105€ χωρις τα μεταφορικα και τελωνιο. Για analog grip θα παραγγειλω τα spartan απο ελληνικη εταιρια 4 κομματια δινει και λεει κανει για ολα τα analog αν και το switch δεν το βαλαν σαν εικονιδιο ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις