Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 1/8/2018 στις 1:18 ΠΜ, Mistwalker είπε Πολυ καλο αλλα κατα 99.9%fake.Αν βγαλουμε το 2gb mario kart και το outdated youtube icon το πιο απιθανο ειναι το cloud save.Η NoA ειχε δηλωσει οτι ειναι πολυ δυσκολο να το δουμε συντομα. Θέλω Mario Tennis σαν τρελο φορτηγό. edit: σύμφωνα με αυτό, το Dark souls είναι 30fps, επομένως το gamespot σολάρει. Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2018 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 43 minutes ago, ikaruga24 said: Για αρχικό direct ήταν πίτα στις ανακοινώσεις και κυκλοφορίες και μάλιστα είναι όλες μέχρι το τέλος της άνοιξης. Χαίρομαι αφάνταστα που είχα δίκιο και περίμενα ότι ρεαλιστικά μιλώντας θα δούμε το Dark Souls 1 στο switch, χαίρομαι διπλά που είναι το remaster. Θα ήθελα να δω τι είδους remaster θα είναι. Θα είναι απλά το τυπικό up-rez και καθαρισμός των γραφικών ή θα έχουμε κάτι πιο δραστικό; Τα sites γράφουν ότι το remaster τρέχει στη μηχανή του DS3. Αν συμβαίνει αυτό διατίθεμαι να αφήσω στην άκρη τα 30 καρέ αν πρόκειται να δω και τα επόμενα δύο DS στο φορητό μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Τα sites γράφουν ότι το remaster τρέχει στη μηχανή του DS3. Αν συμβαίνει αυτό διατίθεμαι να αφήσω στην άκρη τα 30 καρέ αν πρόκειται να δω και τα επόμενα δύο DS στο φορητό μου. Μια από τα ίδια αλλά το 2 δεν απασχολεί καθόλου. Το 3 όμως δεν θα με χάλαγε ούτε εμένα. Βέβαια το ζήτημα που καίει είναι να δούμε αν απλά το παιχνίδι είναι επανασχεδιασμένο στην μηχανή του 3 αυτούσιο όπως ήταν το πρώτο ή αν θα δούμε κάποιες δραστικότερες αλλαγές σε θέματα gameplay ή/και ρυθμό μάχης με επανασχεδιασμένα animations, ταχύτητα κτλ κτλ. Για να είμαι απόλυτα ρεαλιστής όμως τέτοιο project είναι αρκετά μεγαλύτερο από τον χρόνο που έφτιαχναν το DS remaster οπότε θα κρατήσω τις προβλέψεις μου σε ρεαλιστικό επίπεδο και απλά θα θεωρήσω ότι πρόκειται για ακριβώς το ίδιο παιχνίδι με καλύτερα visuals. Πάντως το πρώτο είχε 30FPS από τα ενδότερα του και στο PC η μόντα για να τρέχει 60 είχε παρουσιάσει κάποια θέματα όπως και το γεγονός ότι η μάχη και τα animations ήταν σχεδιασμένα για 30FPS. Είμαι πολύ περίεργος να δω τα πρώτα gameplay video. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Τα sites γράφουν ότι το remaster τρέχει στη μηχανή του DS3. Αν συμβαίνει αυτό διατίθεμαι να αφήσω στην άκρη τα 30 καρέ αν πρόκειται να δω και τα επόμενα δύο DS στο φορητό μου. ποια sites το γραφουν αυτο ακριβως? Γιατι 60 fps σε standard PS4 στην μηχανη του DS3 κομματακι δυσκολο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 3 λεπτά πριν, Alastor192 είπε ποια sites το γραφουν αυτο ακριβως? Γιατι 60 fps σε standard PS4 στην μηχανη του DS3 κομματακι δυσκολο http://www.usgamer.net/articles/11-01-2018-dark-souls-remastered-switch-ps4-xbox-one-pc-release-date-enhancements-features-everything-we-know Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 6 λεπτά πριν, Alastor192 είπε ποια sites το γραφουν αυτο ακριβως? Γιατι 60 fps σε standard PS4 στην μηχανη του DS3 κομματακι δυσκολο Εχω την εντύπωση ότι τα 60FPS στο Xbox και PS4 αφορούν τις εξελιγμένες εκδόσεις τους. Κατά τα άλλα το teaser trailer θεωρείτε ότι είναι in-game ή απλά CGI; Ετσι όπως το έκοψα θα μπορούσε να είναι είτε το ένα είτε το άλλο αλλά κάτι μου λέει ότι είναι in-game ή τουλάχιστον φτιαγμένο ως teaser με in-game μηχανή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αναφορά σε κείμενο PS4, Xbox One, and PC owners will reportedly be able to play the classic game with new lighting and effects (similar to those in Dark Souls 3) Πουθενα δεν αναφερει οτι θα τρεχει σε DS3 engine.Και δεν προκειται,γτ θα μιλουσαμε για remake. Το τρειλερ ετσι οπως το δα,φαινεται να χει καλυτερα και πιο sharp textures σε σχεση με το προηγουμενο,πιστευω ειναι ingame αυτο(το λιγο) που ειδαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ND -για άλλη μια φορά- ήταν απογοητευτικό για μένα. Ουσιαστικά από πλευράς Ν ουσιαστικά μόλις παιχνίδια θα κυκλοφορήσουν για το πρώτο εξάμηνο, τα Mario Tennis (μυρίζει Unreal Engine πίσω από τον συγκεκριμένο τίτλο) και Kirby. Για όσους δεν είχαν WiiU τα πράγματα είναι καλύτερα, ειδικά το Tropical Freeze είναι παιχνιδάρα. 43 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Εχω την εντύπωση ότι τα 60FPS στο Xbox και PS4 αφορούν τις εξελιγμένες εκδόσεις τους. To NSW θα προσφέρει κατά αποκλειστικότητα την "κινηματογραφική έκδοση" των 30fps. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 42 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Πουθενα δεν αναφερει οτι θα τρεχει σε DS3 engine.Και δεν προκειται,γτ θα μιλουσαμε για remake. Remake δεν ειναι να βγει το ιδιο παιχνιδι μονο με καλυτερα γραφικα. Remake ειναι να βγει το παιχνιδι με καλυτερα γραφικα αλλα να εχει πειραχτει και το gameplay του. Κλασσικο παραδειγμα(που εχει ταυτιστει και η ιδια η λεξη με αυτο)ειναι το Resident evil 1 το αρχικο του ps1 με το HD remastered.Δεν ειναι μονο διαφορετικα τα γραφικα αλλα εχουν γινει αλλαγες και στο ιδιο το gameplay(defensive items,crimson zombie,νεες περιοχες στην επαυλη και οχι μονο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aruil Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, ikaruga24 said: Για αρχικό direct ήταν πίτα στις ανακοινώσεις και κυκλοφορίες και μάλιστα είναι όλες μέχρι το τέλος της άνοιξης. Χαίρομαι αφάνταστα που είχα δίκιο και περίμενα ότι ρεαλιστικά μιλώντας θα δούμε το Dark Souls 1 στο switch, χαίρομαι διπλά που είναι το remaster. Θα ήθελα να δω τι είδους remaster θα είναι. Θα είναι απλά το τυπικό up-rez και καθαρισμός των γραφικών ή θα έχουμε κάτι πιο δραστικό; Αφού θα βγει στα 60 fps (σε άλλες πλατφόρμες, αλλά και πάλι η μηχανή ίδια θα είναι), φαντάζομαι θα είναι ριζικό remaster. Δεν είναι εύκολη αλλαγή, καθώς ως παλιό παιχνίδι σχεδόν όλοι οι μηχανισμοί του παιχνιδιού είναι "δεμένοι" με το framerate. Πάντως, ακούγεται άκρως δελεαστικό το φορητό dark souls. Αν ισχύει φήμη που διάβασα για Bayonetta 3 και Metroid Prime μέσα στο 18 (μαζί με πιθανό DMC και τα remaster Bayonetta 1/2), μιλάμε για τρομερή χρονιά για το Switch. Edit: Δεν πρόσεξα τα άλλα posts με κάποιο μαγικό τρόπο, αλλά δεν πειράζει το αφήνω το post αν και δεν έχει πολύ νόημα Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Aruil 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 hours ago, Alastor192 said: ποια sites το γραφουν αυτο ακριβως? Γιατι 60 fps σε standard PS4 στην μηχανη του DS3 κομματακι δυσκολο Μα τα assets που χρησιμοποιούν είναι παιχνιδιού δεκαετίας, δεν έχει σχέση μόνο η μηχανή για να πιάσει τα καρέ η την ανάλυση. Το NSw για παράδειγμα υποστηρίζει id Tech 6 και τρέχει το DOOM σε 720p30, αν έφτιαχναν Tetris με την ίδια μηχανή μπορεί να έπιανε 4k60, αφού τα assets θα είναι αστεία. 8 hours ago, Alastor192 said: Πουθενα δεν αναφερει οτι θα τρεχει σε DS3 engine.Και δεν προκειται,γτ θα μιλουσαμε για remake. Το τρειλερ ετσι οπως το δα,φαινεται να χει καλυτερα και πιο sharp textures σε σχεση με το προηγουμενο,πιστευω ειναι ingame αυτο(το λιγο) που ειδαμε Μα και λογικά να το δεις τι θεωρείς πιο πιθανό, να πήρανε μια μηχανή που δεν υποστηρίζουν οι καινούριες κονσόλες (του DS1) και να την έκαναν port σε αυτές ή να πήραν μια μηχανή που υποστηρίζουν οι νέες κονσόλες (αυτή του DS3) και απλά να της κούμπωσαν επάνω της τα assets του DS1; Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Malthador 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) To WiiU είχε παιχνιδάρες που που χαθήκανε λόγω των χαμηλών πωλήσεων της κονσόλας. Είναι ευκαιρία να κυκλοφορίσουν remastered sto Switch! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2018 από Socratis_g 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εγώ πάντως έμεινα ικανοποιημένος με αυτά που ανακοινώθηκαν για αρχές χρονιάς. Καλά το DK Tropical Freeze θα δείχνει καταπληκτικό στο φορητό. Ελπίζω και για ένα port του Wind Waker HD αυτή τη χρονιά γιατί θα ήταν πολύ εύκολο να γίνει μιας και τρέχει ήδη στα 1080p στο WiiU. Καλό το BotW αλλά θα ήθελα τουλάχιστον ένα Zelda με κλασικούς μηχανισμούς στο Switch. Mario Tennis, Kirby... σίγουρη αγορά για μένα. Το Dark Souls Remastered τώρα, αν και χάρηκα πολύ, κρατώ τις επιφυλάξεις μου γιατί πρόκειται για φιλόδοξο port. Όλα θα εξαρτηθούν από την ικανότητα της ομάδας που το αναλαμβάνει. Οι μηχανές γραφικών της From δεν είναι και από τις πιο optimized και πάνε παρέα με frame pacing προβλήματα. Μόνο σε PC ευχαριστήθηκα Dark Souls. Επίσης, κάτι μου λέει ότι ο χειρισμός του συγκεκριμένου δεν θα μεταφραστεί πολύ καλά σε handheld mode και μια θήκη με grips θα είναι απαραίτητη. Όσο γι αυτούς που απογοητεύτηκαν επειδή περίμεναν κάτι καινούργιο, ας κάνουν υπομονή μιας και... μόλις μπήκαμε στη νέα χρονιά. Έλεος, ολόκληρο Odyssey κυκλοφόρησε μόλις πριν από δύομιση μήνες. Τι περιμένατε? Να ανακοινώσουν 5-6 AAA τίτλους? Ας μη ξεχνάμε ότι σίγουρα θα έχουμε και πολύ καλά indies φέτος. Τον επόμενο μήνα βγαίνει Owlboy και λογικά θα δούμε σύντομα και το Hollow Knight. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Εγω θα θελα παιχνιδια παλια, που παιζαμε στα τελη 80 αρχες 90 αλλα δεν ξερω για δικαιωματα κτλ. Πχ θα τα εσκαγα για να ξαναπαιξω golden axe (μιλαμε τρελα εκεινη την εποχη) η' το shinobi η' το ghost n 'ghouls η' ενα ποδοσφαιρακι που ηταν οριζοντιο, "πλακε" που λεμε αλλα δεν θυμαμαι ονομα κ.α της εποχης. Δεν θα με χαλαγαν τετοια παιχνιδια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galaxy Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Εγω θα θελα παιχνιδια παλια, που παιζαμε στα τελη 80 αρχες 90 αλλα δεν ξερω για δικαιωματα κτλ. Πχ θα τα εσκαγα για να ξαναπαιξω golden axe (μιλαμε τρελα εκεινη την εποχη) η' το shinobi η' το ghost n 'ghouls η' ενα ποδοσφαιρακι που ηταν οριζοντιο, "πλακε" που λεμε αλλα δεν θυμαμαι ονομα κ.α της εποχης. Δεν θα με χαλαγαν τετοια παιχνιδια. Σε οποιοδήποτε ταμπλετ της πλάκας με ενα emulator τα έχεις όλα αυτά πολύ ευκολότερα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις