Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλιστα. Ενδιαφέρον το direct, μας έδωσε αρκετές πληροφορίες για το πρώτο εξάμηνο του 2018. Είδα  τουλάχιστον πέντε τίτλους που με ενδιαφέρουν (DS, DKCR, Kirby, Hyrule Warriors, Mario Tennis)  αλλά περίμενα να ανακοινώσουν κατι και για το online.

Oh well. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Moderators
Δημοσ.

Αδιάφορη δεν θα την έλεγα, τόσα games και DLC's ανακοίνωσαν, αλλά είναι αισθητή η απουσία του online. 

Ίσως να αφιερώσουν αποκλειστικό direct σε αυτό, δεν ξέρω. 

Δημοσ.

The World Ends With You στο Switch; Δεν το λές και λίγο... Αν και μου φαίνεται πως θα είναι βασισμένο στο (μέτριο) iOS port, η προσθήκη έξτρα chapter με κάνει να ελπίζω και σε sequel.

• Like 2
Δημοσ.

Σκετη απογοητευση ο τιτλος της snk ελπιζω να μην ηταν αυτο το exclusive που λεγανε.

Στο payday ισως να μην το καταλαβα καλα αλλα ειπε οτι online μπορεις να παιξεις με οποιονδηποτε στον κοσμο αλλα μονο απο  το friend list;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οι νέοι τίτλοι και τα dlc  πραγματικά με απογοήτευσαν (balloon στο odyssey? wtf???). Επίσης και για τα re-releases έχω πολύ ανάμεικτικα συναίσθηματα. Δηλαδή το Payday, Dark Souls, The world ends δεν λεω, παιχνιδάρες. Αλλά είναι παιχνίδια τα οποία έχω ήδη παίξει και τερματίσει. Μου φαίνεται ξαναζεσταμένο φαγητό, και όχι original φρέσκο content που περίμενα.

Επεξ/σία από sotirisl
Δημοσ.

Ο λογος που βγηκαν τοσα παιχνιδια το 2017 ηταν γιατι η εταιρεια επρεπε να διορθωσει καπως την εικονα που ειχε αποκτησει απο το Wii U.Κοινως μην περιμενετε καθε χρονο παιχνιδια αντιστοιχα με αυτα που ειδαμε το 2017. Ουτε βεβαια Bayonetta 3,Metroid prime 4 μεσα στο 2018. Αρα ειναι ευκαιρια για μεταφορα των ηδη υπαρχοντων παιχνιδιων του Wii U να ερθουν και στο Switch.

Προσωπικα χαρηκα πολυ με την ανακοινωση του Donkey Kong,επειδη ειναι ενας τιτλος που περασε ψιλο απαρατηρητος στο Wii U,και οσοι δεν το επαιξαν σιγουρα τους το προτεινω και με το παραπανω(αν και σε καποια σημεια κλασσικα εχει αυξημενη δυσκολια).

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Tης μεταφοράς το κάγκελο ήταν αυτό το mini direct. Το Kirby μου άρεσε αρκετά και η αισθητική του έχει ανέβει επίπεδα από το πρώτο βίντεο της Ε3. Το Mario Tennis Ace φαίνεται ότι διορθώνει τις ελλείψεις που είχε η αντίστοιχη έκδοση του WiiU μετά από το αναμενόμενο κράξιμο, προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα με κάποιο Mario Sport γενικότερα. Ο Funky στο DK πιστεύω ότι είναι καλή προσθήκη αλλά ο πρωταγωνιστικός ρόλος έπρεπε αν συνεχίζει να ανήκει στον DK μιας και ο γορίλλας έχει ανάγκη αναγνώρισης σε σχέση με άλλα ips της Ν. 

Περίμενα περισσότερα από το πρώτο direct της χρονιάς. Γενικότερα θέματα όπως VC, συνδρομητική υπηρεσία, αναβάθμιση και προσθήκη περαιτέρω λειτουργιών παραμένουν ακόμα στο κενό. Καλά δεν συζητάμε για παιχνίδια που ενώ έχουν ανακοινωθεί δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσουν ή ακόμα και ποιος έχει αναλάβει την ανάπτυξη τους όπως στην περίπτωση του MP4.

*Ανεπανάληπτη η επιτυχία του Splatoon 2 στην Ιαπωνία, αυτά να τα βλέπει ο Reggie που τα ποσοστά του παιχνιδιού στην Αμερική είναι χαμηλά σε σχέση με άλλα ips της Ν.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, Fulgore said:

Ο λογος που βγηκαν τοσα παιχνιδια το 2017 ηταν γιατι η εταιρεια επρεπε να διορθωσει καπως την εικονα που ειχε αποκτησει απο το Wii U.Κοινως μην περιμενετε καθε χρονο παιχνιδια αντιστοιχα με αυτα που ειδαμε το 2017. Ουτε βεβαια Bayonetta 3,Metroid prime 4 μεσα στο 2018. Αρα ειναι ευκαιρια για μεταφορα των ηδη υπαρχοντων παιχνιδιων του Wii U να ερθουν και στο Switch.

Προσωπικα χαρηκα πολυ με την ανακοινωση του Donkey Kong,επειδη ειναι ενας τιτλος που περασε ψιλο απαρατηρητος στο Wii U,και οσοι δεν το επαιξαν σιγουρα τους το προτεινω και με το παραπανω(αν και σε καποια σημεια κλασσικα εχει αυξημενη δυσκολια).

Όπως έχω ξαναπεί κι εγώ δεν περιμένω major ΑΑΑ exclusive να βγει μέσα στο 2018. Σε τρία πράγματα περιμένω να δώσουν βάση (και το direct με κάλυψε στα δύο από τα τρία):

- Μεταφορές από Wii U games

- Νέα exclusives από μικρότερα IP's (Yoshi, Kirby, DCKR) ή ακόμα και κάποιο side-scrolling Mario ή κάποιο top-down Zelda.

- Εστίαση σε online, VC κλπ

Δημοσ.

Καλα κανει η nintendo και προσπαθει να βγαλει καποια αστερια του wii u στο switch.Για εμενα που δεν εκανα το λαθος να το παρω γιατι νομιζα οτι θα ηταν σαν το switch το wii u και οχι αυτη η πατατα που επρεπε να εισαι στα 3 μετρα για να παιζει φορητο εχασα πολλα καλα games.Αυτο που θελω τωρα ειναι ενα xenoblade x στο switch.

• Like 1
Δημοσ.

Mario maker θελει το Switch να αξιοποιηθει ακομα περισσοτερο το online του. Επισης βλεπουμε και φετος ποσο σημασια εχουν οι πωλησεις σε μια κονσολα. Πρωτο Souls παιχνιδι που κυκλοφορει σε κονσολα της nintendo.

48 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όπως έχω ξαναπεί κι εγώ δεν περιμένω major ΑΑΑ exclusive να βγει μέσα στο 2018. Σε τρία πράγματα περιμένω να δώσουν βάση (και το direct με κάλυψε στα δύο από τα τρία):

- Μεταφορές από Wii U games

- Νέα exclusives από μικρότερα IP's (Yoshi, Kirby, DCKR) ή ακόμα και κάποιο side-scrolling Mario ή κάποιο top-down Zelda.

- Εστίαση σε online, VC κλπ

Ενταξυ δεν νομιζω ολη την χρονια να την βγαλει με μεταφορες απο το Wii U,ολο και κατι αλλο θα δουμε.Απλα ειναι πολυ νωρις για νεο μεγαλο τιτλο.

Δημοσ.

Στο  ign ειπαν οτι το dark souls τρεχει στα 30fps στο switch αλλα στο gamestop που εβαλαν preorder λεει 60fps.Καποιος κανει λαθος και πιστευω ειναι ο δευτερος.Καλη τιμη παντως στα 40$ εχει το dlc μαζι και dedicated servers online multiplayer.Στην japan εχει 2 τιμες digital και physical λογικα σε ολους θα κανουν το ιδιο.Στα preorder του gamestop παντως σαν τιμες εκτος του dark ολα τα αλλα που εδειξε το direct ειναι σε full price 60$

Δημοσ.

Για αρχικό direct ήταν πίτα στις ανακοινώσεις και κυκλοφορίες και μάλιστα είναι όλες μέχρι το τέλος της άνοιξης. Χαίρομαι αφάνταστα που είχα δίκιο και περίμενα ότι ρεαλιστικά μιλώντας θα δούμε το Dark Souls 1 στο switch, χαίρομαι διπλά που είναι το remaster. Θα ήθελα να δω τι είδους remaster θα είναι. Θα είναι απλά το τυπικό up-rez και καθαρισμός των γραφικών ή θα έχουμε κάτι πιο δραστικό; 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...