Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το ποστάρω εδώ παρόλο που δεν είναι NSw exclusive news, γιατί στις άλλες κονσόλες, στο πισί και στα κινητά γίνεται ήδη. Το NSw είναι το πιο hot στο συγκεκριμένο θέμα: Το team του Rainway έβγαλε το πρώτο τρέιλερ της πλατφόρμας σήμερα με σκοπό να πείσει και την N να τους αφήσει να κυκλοφορήσουν το app στο eshop του NSw. 

Ίσως να μην έχει ιδιαίτερο νόημα για την Ν γιατί στο τέλος το σύστημα θα καταντήσει απλά ένας αντάπτορας για να παίζεις παιχνίδια μέσω cloud. Δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ιδιαιτερότητα του συστήματος αλλά ούτε νομίζω πως εναρμονίζεται με τα συμφέροντα της εταιρίας.

*Με την φημολογία γύρω από νέο ND έχει καταλήξει να ξεφύγει η κατάσταση. Εμένα πάντως αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο αρχικά είναι ένα ουσιαστικό πρόγραμμα κυκλοφοριών για το πρώτο κομμάτι του 2018. Φυσικά συνεχίζω να εύχομαι να μην συμπεριληφθεί το online multiplayer στην συνδρομητική υπηρεσία αλλά παραείναι χλωμό να συμβεί... Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. 

Και ένα treehouse live δεν θα ήταν κακή ιδέα πάντως.

Επεξ/σία από mansa2k
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Darkest Dungeon hits switch on january 18th

Φανταζομαι για τους περισσοτερους ειναι οτι καλυτερο νεο για σημερα.Σκεφτομαι και εγω να το αγορασω μιας και δεν το εχω ξαναπαιξει

Παντως το τι γινεται στο resetera με το nintendo direct εχει πολυ γελιο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Deghinsea είπε

Κι ενώ όλοι περιμένουν να ανακοινωθεί το Direct, η Nintendo απλά τρολλάρει....

https://twitter.com/NintendoAmerica/status/951144137352396800

Το troll τους ομως φαινεται οτι ισως ανακοινωνει νεο τιτλο.Chibi robot.:ph34r:

Επεξ/σία από Mistwalker

4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Φανταζομαι για τους περισσοτερους ειναι οτι καλυτερο νεο για σημερα.Σκεφτομαι και εγω να το αγορασω μιας και δεν το εχω ξαναπαιξει

Οπως είπαμε αυτό και το Titan Quest έχουν πολύ μεγαλύτερη σημασία από όσο θα νόμιζε κάποιος. Σίγουρα πολύ μεγαλύτερη σημασία από ένα Call of duty ή ένα Assassins Creed. Το γεγονός ότι βγαίνει και τόσο γρήγορα και μάλιστα μαζί με τα DLC προς αγορά είναι σίγουρα ευχάριστο. Οποιος δεν έχει ασχοληθεί με το παιχνίδι ναι αξίζει η αγορά του αρκεί να ξέρει που πάει να μπλέξει. Αν είναι εντάξει με αυτό τότε θα το ευχαριστηθεί πολύ περισσότερο. Το δηλώνω από τώρα βέβαια ότι το παιχνίδι είναι grind fest από τα λίγα που κάνει ακόμα και MMO παιχνίδια να κοκκινίζουν από ντροπή αλλά όταν μιλάμε για φορητή κονσόλα που μπορείς να κάνεις μικρές μικρές σεζόν αποκτά άλλη γλύκα αυτό το grinding. 

• Like 1

13 ώρες πριν, anarchy79 είπε

Καλημερα σε ολους και ολες.

Πηρα το switch για τον γιο μου (δωρο απο τον Αγιο Βασιλη!!!) και επειδη ειναι μικρος του πηρα και δυο παιχνιδια το mario odyssey και το mario kart 8  deluxe,  καταπληκτικα παιχνιδια, καταπληκτικη σε ολα η κονσολα.

Εκπληκτικο μηχανημα που σε κανει παλι παιδι, σε συνδεει με την ουσια του πραγματος δηλαδη τα games και εδω φαινεται η ποιοτικη διαφορα της εταιρειας αυτης σε σχεση με τον ανταγωνισμο που βασιζεται στην ωμη δυναμη.  

Εχω και το just dance σε demo  και ολα καλα.

Η χαρα του μικρου οταν πχ παιζουμε το odyssey  και απλα πχ μπορει να εχει το καπελο αυτος και να κυνηγαω να τον πιασω  (δικο μας παιχνιδι!!!) δεν αλλαζεται με τιποτα (οπως και η χαρα ενος παιδιου σε οτι και να κανει, οχι στα παιχνιδια μονο).

Να ναι καλα η νιντεντο. Ελπιζω καποια στιγμη με κανα update να προσθεσει καποια πραγματα που λειπουν οπως πχ browser κτλ και να αλλαξει λιγο τις τιμες στα παιχνιδια της γιατι βαρανε στον θεο και πονανε οι αγορες (αν και υπαρχουν και τα μεταχειρισμενα και εδω υπαρχει φορουμ με καλες επιλογες).

Να στε καλα ολοι.

,Ενταξει μην τα παραλετε κοιτάξτε ολα τα θέματα και μαζι τα 500 ευρω σχεδον που βγαινει η κονσόλα με 2 καλά παιχνιδια......

Οσο αφορα για τα παιδια που γραφεται ολοι ,ότι κονσολα και Να τους βαλεις θα την ευχαριστηθουν ακομα και το Famicon...... ,Ασ μην αφηνουμε τα δικα μας απωθειμενα να μας κυριευουν.

Πιστεψε με εαν ο πιτσιρικας ειναι πανω απο ε δημοτικου και ξερει λιγα αγγλικα ενα Horizon θα το ευχαριστηθεί πιο πολυ και στανταρτ το minecraft εαν δεν το παιζει ειδη ..........

Η νοσταλγια ειναι δικια μας οχι των παιδιων εμενα τα δικα μου ουτε που ασχολουνται πια με το switch παιζουν garden warfare ,minecraft,horizon......

Και ετσι καταλαβα πως το switch το πηρα για μενα!

• Like 1

• Moderators
5 hours ago, mansa2k said:

Ίσως να μην έχει ιδιαίτερο νόημα για την Ν γιατί στο τέλος το σύστημα θα καταντήσει απλά ένας αντάπτορας για να παίζεις παιχνίδια μέσω cloud. Δεν έχει να προσφέρει κάτι στην ιδιαιτερότητα του συστήματος αλλά ούτε νομίζω πως εναρμονίζεται με τα συμφέροντα της εταιρίας.

Έχω ξαναγράψει ότι μόνο θετική μπορώ να δω την ύπαρξη ενός app όπως το Rainway στο NSw, αλλά ούτως ή άλλως δεν θα έχει ιδαίτερη σημασία αν θα  επιτρέψουν ή όχι να κυκλοφορήσει επίσημα το app στο eshop τους. Αφενός το Rainway θα λειτουργεί και μέσω browser (αργά ή γρήγορα θα αναγκαστούν να προσθέσουν browser στο OS του NSw), αφετέρου η κονσόλα είναι ένα βήμα πριν το homebrew και θεωρώ πως ένα local streaming app θα είναι από τα πρώτα apps που θα κυκλοφορήσουν όταν με το καλό σπάσει η κονσόλα.

Όταν λέμε σπάσει αυτό δεν θα αναγκάσει την εταιρία να φτιάξει security update που θα απαιτεί εγκατάσταση για νέα παιχνίδια και μετά δεν θα επιτρέπει επιστροφή σε προηγούμενη έκδοση; Κάτι τέτοια κάνει και η Sony μόλις δει κίνδυνο. Update που δεν αλλάζει ούτε προσθέτει τίποτα.

• Moderators
1 hour ago, orck said:

Όταν λέμε σπάσει αυτό δεν θα αναγκάσει την εταιρία να φτιάξει security update που θα απαιτεί εγκατάσταση για νέα παιχνίδια και μετά δεν θα επιτρέπει επιστροφή σε προηγούμενη έκδοση; Κάτι τέτοια κάνει και η Sony μόλις δει κίνδυνο. Update που δεν αλλάζει ούτε προσθέτει τίποτα.

Κατ' αρχάς και η Ν το κάνει αυτό κατά κόρον, ειδικά στο 3DS. Αλλά υπάρχουν πολλοί τρόποι να «σπάσει» ένα σύστημα. Τα modchips ναι, μπλοκάρονται κάποια στιγμή, στα CFW βγαίνει νέο update κάθε τόσο που το εγκαθιστάς αντί για το OFW (π.χ. PS3) και έτσι μπορείς να παίζεις και τα latest games. Και υπάρχει και η εντελώς εξωτική μέθοδος του 3DS όπου το hack φορτώνεται πριν το OS, οπότε καληνύχτα μιας και μπορείς να έχεις σπασμένη κονσόλα με το τελευταίο OFW περασμένο. Αν μιλάμε για ξερή πειρατεία, ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον βγει κάποια flashcard or smth, αλλά δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει αυτό προσωπικά και θα κοστίζει και ένα απιθανικομύριο ευρώ για να την αποκτήσεις.

Σε κάθε περίπτωση, εγώ προσωπικά είμαι διατεθιμένος να αγοράσω και δεύτερο NSw και να το κρατήσω σε χαμηλό OFW, αν πρόκειται να μπορώ να streamάρω locally τα steam games μου σε αυτό.

-------------------------------------------

In other news, καλό το τρόλλινγκ, αλλά πρέπει κάποια στιγμή να γίνει ένα direct για να ξέρουμε τι να περιμένουμε, πότε να το περιμένουμε και γενικότερα τι σχέδια έχουν για το 2018. Βγήκε χτες η Red Hook για να μας πει «τσιμπήστε Darkest Dungeon» σε πέντε μέρες. Δε λέω, ευχάριστη έκπληξη ήταν, το περίμενα αργότερα tbh, αλλά δεν λειτουργεί έτσι το σύστημα. Πρέπει η Ν να μας έχει ενημερωμένους σχετικά με το πως σκοπεύει να προχωρήσει, για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε κι εμείς τις αγορές μας, ειδικά τώρα που έχει momentum το σύστημα και πάει -ώντας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ken Levine (Bioshock) on why Zelda Breath of the Wild is a masterpiece

I feel compelled to applaud the people on the Breath of the Wild team not just for their vision, but the courage they had to mess with a time-honored formula. It’s easy to change for the sake of change. It’s really hard to do it right.The victory of Breath of the Wild is multifaceted. You can see it in its nuanced art direction. You can hear it in the meticulous sound design. You can feel it in its tightly tuned systems. But what makes it a masterpiece is that it’s a link to our past, but not a repeat of it.

Splatoon 2 the first console game to break 2M in Japan in 8 years

Επεξ/σία από DJTaurus
  • Like 2

14 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Μια χαρά θα δένει σε handheld αλλα και ενα 40άρι όλο μαζί δεν βγαίνει στο περίπου; Μπολικά δεν είναι ;

1 ώρα πριν, fernandes είπε

Μια χαρά θα δένει σε handheld αλλα και ενα 40άρι όλο μαζί δεν βγαίνει στο περίπου; Μπολικά δεν είναι ;

Τόσο κάνει και στο steam και στο GOG οπότε τιμολογιακά δεν πήρε αυτό το 10άρι + που πάει για άλλους τίτλους. Επίσης τα DLC δεν είναι απαραίτητα να τα πάρεις, μια χαρά θα σε βολέψει και το original παιχνίδι καθώς τα DLC εισάγουν κάποιους νέους (και πολύ αμφιλεγόμενους) μηχανισμούς που δεν κάνουν απαραίτητα καλύτερο το παιχνίδι γιατί ειδικά στο επίπεδο χαρακτήρων champion οι εχθροί δεν αστειεύονται και μπορούν να αχρηστέψουν έναν χαρακτήρα σε έναν μόνο γύρο. Δεν θες να βάλεις επιπλέον παράγοντες σε αυτό το μείγμα.  

Το γραφω και εδω,σημερα λενε ανακοινωνεται Dark Souls 1 remaster στο Switch(και στις αλλες κονσολες)

http://www.kotaku.co.uk/2018/01/11/report-dark-souls-1-remastered-for-switch-ps4-xbox-one-and-pc-being-announced-today

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

25  Μαϊου το Dark Souls..

Donkey Kong Tropical Freeze

Kirby Star Allies

Hurule Warriors

https://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-Direct/Latest-Nintendo-Direct/Nintendo-Direct-698557.html?red_source=nintendodirect.nintendo.co.uk

Επεξ/σία από christos_75
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...