Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καποια στιγμη ομως δεν πρεπει να ανακοινωσουν τα παιχνιδια που θα κυκλοφορησουν μεχρι το πρωτο μισο του 2018?Λογικα αυτο ή Γεναρη ή στην χειροτερη αρχες Φλεβαρη δεν πρεπει να γινει?

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι λογικά αφου δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα θερωώ πολύ πιθανό να γίνει την επόμενη, δεν νομίζω να μην κάνουν καθόλου.

Επεξ/σία από ALEXM99999
Δημοσ.

Εχει αρχισει και τρελαινεται ο κοσμος και βλεπει παντου 1/11.Σαν εκεινη την ταινια που εβλεπε ο αλλος παντου το 13.Παντος τις πετρες δεξια απο το ραμφος αν τις μετρησεις κανουν το 1/11.Παρανοια:blink::lol:

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους και ολες.

Πηρα το switch για τον γιο μου (δωρο απο τον Αγιο Βασιλη!!!) και επειδη ειναι μικρος του πηρα και δυο παιχνιδια το mario odyssey και το mario kart 8  deluxe,  καταπληκτικα παιχνιδια, καταπληκτικη σε ολα η κονσολα.

Εκπληκτικο μηχανημα που σε κανει παλι παιδι, σε συνδεει με την ουσια του πραγματος δηλαδη τα games και εδω φαινεται η ποιοτικη διαφορα της εταιρειας αυτης σε σχεση με τον ανταγωνισμο που βασιζεται στην ωμη δυναμη.  

Εχω και το just dance σε demo  και ολα καλα.

Η χαρα του μικρου οταν πχ παιζουμε το odyssey  και απλα πχ μπορει να εχει το καπελο αυτος και να κυνηγαω να τον πιασω  (δικο μας παιχνιδι!!!) δεν αλλαζεται με τιποτα (οπως και η χαρα ενος παιδιου σε οτι και να κανει, οχι στα παιχνιδια μονο).

Να ναι καλα η νιντεντο. Ελπιζω καποια στιγμη με κανα update να προσθεσει καποια πραγματα που λειπουν οπως πχ browser κτλ και να αλλαξει λιγο τις τιμες στα παιχνιδια της γιατι βαρανε στον θεο και πονανε οι αγορες (αν και υπαρχουν και τα μεταχειρισμενα και εδω υπαρχει φορουμ με καλες επιλογες).

Να στε καλα ολοι.

• Like 7
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω πόσο είναι ο γιος σου, αλλά εμένα είναι τριών και παίζουμε ακριβώς αυτά τα δύο που λες: Odyssey και Kart. Να ξέρεις ότι στο Kart μπορείς να του δώσεις handicap στα options, να κάνει auto-accelerate και να μην φεύγει από το δρόμο το όχημα του.

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ξέρω πόσο είναι ο γιος σου, αλλά εμένα είναι τριών και παίζουμε ακριβώς αυτά τα δύο που λες: Odyssey και Kart. Να ξέρεις ότι στο Kart μπορείς να του δώσεις handicap στα options, να κάνει auto-accelerate και να μην φεύγει από το δρόμο το όχημα του.

Εμενα ειναι σχεδον 6 ο γιος μου. Να σου ζησει και ο δικος σου και να ναι καλα. Μια αλλη ερωτηση τωρα : θελω να παρω μια θηκη σιλικονης να μπαινει "ολη" η κονσολα μεσα οταν ειναι φορητη για σιγουρια , βρισκω καποιες στο σκρουτζ, φανταζομαι την δουλεια θα την κανουν. Εχω βαλει και μια ζελατινα που ειχε η επισημη θηκη μεταφορας και θεωρω οτι θα μαι οκ. Απλα σκεφτομουν και για tempered glass γιατι φοβαμαι οταν χανει στο μαριο καρτ μην φαει κανα σουτ και την κλαιω την κονσολα :) . Και κατι τελευταιο, για φορτιστη αυτοκινητου κανει οποιοσδηποτε με θυρα usb c η' πρεπει να παμε σωνει και καλα σε κατι επισημο το οποιο ειναι και ακριβο? Οποιος γνωριζει και δεν του κανει κοπο ας μου πει. Ευχαριστω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 για το gripcase 

λιγο προσοχη μονο οταν φορας την καποτα και το βαζεις μεσα στο βαλιτσακι/θηκη 2 φορες εκανα το τραγικο λαθος να αφησω την κονσολα μεσα χωρις να μπει πρωτα σε sleep mode. μαλλον κατι πατιεται απο μονο του και δεν την αφηνει να  μπει σε autosleep ...

την πρωτη φορα πηγα να την ανοιξω μετα απο 36 ωρες και φυσικα δεν ειχε καθολου μπαταρια ....

εκανα χθες την ιδια χαζομαρα, χαζευα κατι στο e-shop πλακωσε πελατης και το εβαλα οπως ητανε στο gripcase χωρις να το κλεισω, το ειχα ετσι καπου 3-4  ωρες και μετα οταν πηγα να παιξω λιγο zelda  το βρηκα να  ψιλοζεματαει, το τζαμακι της orzly  κοντευε  να ξεκολλησει ( τελικα επανηλθε στην αρχικη του κατασταση και χωρις φουσκαλες μετα οταν αφησα την κονσολα να κρυωσει )  και την μπαταρια στο 12 % (!!)

την ταμπλετα και τα ματια σας  παιδια !!  προς το παρων δεν υπαρχει  τροπος να φυλαξουμε τα save, ασε που δεν εχω καταλαβει ακομα αν δικαιουμαστε 12 ΄μηνες εγγυηση απο την cd media ή 24 ..... 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Gripcase. Έχει και tempered glass μέσα, αλλά δεν ξέρω πότε θα στο στείλουν.

Αν και μου τρέχουν τα σάλια με το συγκεκριμένο αποφάσισα να περιμένω τον πρώτο χρόνο μήπως ανακοινώσουν κάτι σε "Pro Joycons" με εντελώς διαφορετικό form factor που αποσκοπούν στην εργονομία και όχι στο διπλό local multiplayer. Έχουν πει οτι εξετάζουν διαφορετικά πράματα με τα joycon. A man can hope.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Έλεος είπε

Αν και μου τρέχουν τα σάλια με το συγκεκριμένο αποφάσισα να περιμένω τον πρώτο χρόνο μήπως ανακοινώσουν κάτι σε "Pro Joycons" με εντελώς διαφορετικό form factor που αποσκοπούν στην εργονομία και όχι στο διπλό local multiplayer. Έχουν πει οτι εξετάζουν διαφορετικά πράματα με τα joycon. A man can hope.

για μενα ειναι τα καλυτερα 46$ που εχω δωσει, υπαρχει μονο ενα θεματακι με το L και το R στο feedback, δηλαδη την αισθηση που εχουν οταν προσπαθω να πατησω τα κουμπια απο κατω τους ...  ισως κανω τις μοντες που γραφουνε στο τελευταιο kickstarter update με το μαχαιρι. 

μπορεις να βαλεις thumb grip στο joycon mind you αν το κυριο σου προβλημα ειναι η αισθηση/υψος του μοχλου, με τα δικα μου κλεινει το φερμουαρ στο case χωρις προβλημα οποτε στην χειροτερη περιπτωση αμα αλλαξεις τα μαμησια joycon με τιποτα περιεργα στο μελλον,  πετας την καποτα και μενεις μονο με το case που εχει αρκετο χωρο 

https://imgur.com/a/IFG4Z

σημειωστε εδω οτι θελει αρκετη δυναμη για να μπει στο dock (και να φορτισει η μπαταρια /δωσει σημα στο HDMI ) η κονσολα αμα δεν βγαλω την καποτα, επισης αφηνει παντα το dock ενα σημαδακι/φουσκαλιτσα στο κατω δεξια μερος της οθονης,  το οποιο φευγει αργοτερα ...

edit 

Αναφορά σε κείμενο

Και κατι τελευταιο, για φορτιστη αυτοκινητου κανει οποιοσδηποτε με θυρα usb c η' πρεπει να παμε σωνει και καλα σε κατι επισημο το οποιο ειναι και ακριβο? Οποιος γνωριζει και δεν του κανει κοπο ας μου πει. Ευχαριστω.

εγω χρησιμoποιω αυτο εδω της natec 

https://www.skroutz.gr/s/7711333/Natec-2XUSB-5V-2A-NUC-0564.html

μαζι με ενα απλο usb-a -> usb-C καλωδιο

αμα θελεις να παιζει η κονσολα ενω φορτιζει ταυτοχρονα, σε αυτην την περιπτωση χρειαζεσαι  κατι με περισσοτερα volt και amper, καλο διαβασμα :)

https://medium.com/@clumsycontraria/how-to-choose-your-nintendo-switch-charger-d0ebd84afdf9

Επεξ/σία από SoFGR
  • Moderators
Δημοσ.

Το ποστάρω εδώ παρόλο που δεν είναι NSw exclusive news, γιατί στις άλλες κονσόλες, στο πισί και στα κινητά γίνεται ήδη. Το NSw είναι το πιο hot στο συγκεκριμένο θέμα: Το team του Rainway έβγαλε το πρώτο τρέιλερ της πλατφόρμας σήμερα με σκοπό να πείσει και την N να τους αφήσει να κυκλοφορήσουν το app στο eshop του NSw. Τουλάχιστον μεγαλόπνοο:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι ενώ όλοι περιμένουν να ανακοινωθεί το Direct, η Nintendo απλά τρολλάρει....

Επεξ/σία από Deghinsea
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...