Pitsifrikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Φίλε δέκτη η άποψή σου αλλά το Horizon δε το αγγίζει ούτε για αστείο.Μακραν η μέρα με τη νύχτα.Το καλύτερο παιχνίδι του Ps4 ήταν το Persona φέτος. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2018 από Pitsifrikos 2 1
Fulgore Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, fernandes είπε Για μένα ήταν το horizon και προφανώς δεν είπα ποτέ ότι το botw δεν είναι καλό και επίσης δεν έκανα νύξη για χρηματισμό και εξαγορά praise αν είναι δυνατόν ρε παιδιά, μην βλέπουμε φαντάσματα. Και μην είμαστε και φανατικοί. Οπαδοί ναι, χουλιγκανοι όχι. Το NBA playgrounds το έχω στο ps, δεν μου έκανε μεγάλη εντύπωση τότε, δεν νομίζω να με κερδίσει στο switch αν και αυτό το handheld δίνει άλλη αίσθηση κ εμπειρία Αν και δεν εχω βγαλει το Zelda και αρα δεν εχω προσωπικη αποψη απο το εν λογω παιχνιδι,αν ηταν να βγαλω ενα παιχνιδι goty μεταξυ των παιχνιδιων της Nintendo και του Horizon πχ θα εβγαζα το Mario ακριβως επειδη ολοι εχουν ψηφισει παντου το Zelda και εχει κρυφτει κατω απο την σκια του το mario που ειναι και ο πρωτος στην ουσια μεγαλος(system seller φαση) τιτλος του Switch. Και οσο για το Horizon που λες παρολο που το εχω κανει Πλατινα(ενω το zelda δεν το εχω βγαλει οπως ειπα)θα σου πω οτι αξιζε γενικα να παρει καποιο βραβειο αλλα για παιχνιδι της χρονιας(ισως για ps4 παιχνιδι της χρονιας να ελεγα οκ,και παλι ισως),παλι δεν θα το ψηφιζα γιατι εχει καποια αρνητικα που του το στερουν αυτο(εχω γραψει μινι review στο αντιστοιχο θεμα του φυσικα). Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Fulgore
Daredevil Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 [Rumor] Switch Firmware 5.0.0 Video Leaked 1
Mistwalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Daredevil είπε [Rumor] Switch Firmware 5.0.0 Video Leaked Πολυ καλο αλλα κατα 99.9%fake.Αν βγαλουμε το 2gb mario kart και το outdated youtube icon το πιο απιθανο ειναι το cloud save.Η NoA ειχε δηλωσει οτι ειναι πολυ δυσκολο να το δουμε συντομα. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Mistwalker
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 9 ώρες πριν, Pitsifrikos είπε Φίλε δέκτη η άποψή σου αλλά το Horizon δε το αγγίζει ούτε για αστείο.Μακραν η μέρα με τη νύχτα.Το καλύτερο παιχνίδι του Ps4 ήταν το Persona φέτος. Δεκτό ναι. Για μένα το persona ήταν πιο βαρετό και απο μετάδοση λειτουργίας την κυριακή απο την ερτ. Γούστα! Για μένα το Zero Dawn oχι απλα το αγγίζει (μιας και το αναφέραμε) αλλα το προσπερνά κατα πολύ. αλλά είπαμε, γούστα.
orck Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στις 01/05/2018 στις 7:04 ΜΜ, orck είπε Οποιος ενδιαφερεται απο play-asia.com, εχει μεταφορικα περιπου 6ευρω με καθαρισμενα τελωνεια και επιπλεον φορο 20% 5ευρω. Συνολο καπου 32ευρω. Τετοια τιμη δεν εχω βρει στο ebay (και με σιγουρα οχι επιπλεον τελωνεια). Παθανε Ελλάδα αυτοί. Φυσικά ακυρωσα την παραγγελία. Καραγκιοζιδες αλλά έχουμε συνηθίσει εδώ πλέον. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 12 minutes ago, orck said: Παθανε Ελλάδα αυτοί. Φυσικά ακυρωσα την παραγγελία. Καραγκιοζιδες αλλά έχουμε συνηθίσει εδώ πλέον. Τι είν' τούτοι ρε, όμπο. Στα 29,99$ αξίζει το game ή @@;
orck Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Μα δεν είναι μόνο 29,99 είναι και 6ευρω τα μεταφορικά και άλλα 5 φπα20%. Γαμηθηκε η φάση, δεν με ενδιαφερει 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Σωστό σε βρίσκω, θα ρίξω άκυρο κι εγώ, thanks.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Moderators Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε χρόνο dt μετά το άκυρο που τους έριξα: «Dear Dimitrios, We are sorry for the confusion, we acknowledge that it is our mistake therefore we will just retain the same price as advertised. Best regards,» Δεν ξηγήθηκαν Έλληνες οι Κινέζοι τελικά! Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από Malthador 3
Mistwalker Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Στο κομματι για το coop στο bayonneta 2 θελω να δω ποτε θα κατασταλαξουν.Μετα την ανακοινωση του γραφαν οτι δεν θα εχει το online του wii u αλλα local.Στο eshop λεει και online θα εχει.Χτες που βγαλαν πληροφοριες για τα amiibo σε 2 sites που διαβασα ενας λεει online αλλος local.Ελπιζω να ειναι online στην τελικη
mansa2k Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Στο κομματι για το coop στο bayonneta 2 θελω να δω ποτε θα κατασταλαξουν.Μετα την ανακοινωση του γραφαν οτι δεν θα εχει το online του wii u αλλα local.Στο eshop λεει και online θα εχει.Χτες που βγαλαν πληροφοριες για τα amiibo σε 2 sites που διαβασα ενας λεει online αλλος local.Ελπιζω να ειναι online στην τελικη Ισχύει το ίδιο από την στιγμή που ανακοινώθηκε η μεταφορά όπως και αναφέρεται στο επίσημο ιστότοπο της Ν: Join forces with a friend – whether across the room or across the world – to fight through waves of enemies in the local and online multiplayer Tag Climax mode***. Επίσης να διευκρινίσω πως το co-op ισχύει για το Tag Climax mode που είναι ξεχωριστό και δεν υφίσταται για το campaign/story mode. Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2018 από mansa2k
Mistwalker Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Watch the news coming soon.Απαντηση στο twiter απο Ρωσικο group που λειτουργει απο την Nintendo russia.Το reddit εχει παρει φωτια,αν δεν γινει τιποτα στις 11 εχει να πεσει τρελη απογοητευση. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από Mistwalker
ALEXM99999 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Σε 20 λεπτά περίπου θα ξέρουμε αν θα γίνει ή όχι λογικά. Αν η nintendo δεν το ανακοινώσει στις 17:00 ακριβώς σήμερα τοτε πολύ δύσκολα θα γίνει αυτή την εβδομάδα (συμφωνά με τις προηγούμενες φορες που ανακοίνωσε direct), όμως είναι πολυ πιθανό να γίνει πριν το τέλος του μήνα ένα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου 2018 από ALEXM99999
Προτεινόμενες αναρτήσεις