Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάποιος από το Ninty.gr είχε αναφέρει οτι αντιπρόσωπος είχε βρεθεί αλλά δε μπορούσε να πει κάτι παραπάνω μέχρι να κλείσει οριστικά η συμφωνία.Το είχε πει πριν κάνα τρίμηνο και ήταν απόλυτα βέβαιος για αυτό.Προφανως ήξερε πράγματα.Πολυ καλά νέα.Τη Nortec και ειδικά το τμήμα των επισκευών δε την είχα σε καμία εκτίμηση.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Τη Nortec και ειδικά το τμήμα των επισκευών δε την είχα σε καμία εκτίμηση.

Θα διαφωνήσω. Δύο ιδίες εμπειρίες έχω:

1 - Στο πρώτο μου NDS είχε σπάσει ο διακόπτης του ON/OFF, επειδή το είχα ρίξει κάτω. Τους το έστειλα και μου το επισκεύασαν δωρεάν.

2 - Στο Wii U μου είχε χαλάσει το optical drive, λόγω δικού μου λάθους. Τους το έστειλα και με χρέωσαν 20 ευρώ, αντικατάσταση και εργατικά μαζί. Συγκριτικά το αναφέρω και μόνο: όταν μου είχε χαλάσει το laser του PS2 μου αγόρασα καινούριο PS2 γιατί δεν με συνέφερε τότε να το επισκευάσω.

Μπορούμε την Nortec να την κατηγορήσουμε για ένα κάρο ηλιθιότητες που έχει κάνει, αλλά imho στο κομμάτι του service ήταν άψογοι.

• Like 2

Τους ειχα παει Dsi με καμμενη πλακετα.Αναβε για δυο λεπτα και εσβηνε.Αλλαξα μπαταρια μπας και φταιει η μπαταρια και μολις ειδα οτι δεν ειναι αυτο αποφασισα να τους το παω.Δυστυχως αφησα μεσα την μπαταρια την καινουργια.Πηγα εκει και πριν δει την μπαταρια ο τεχνικος μου ειπε οτι υπηρξε μια χαλασμενη παρτιδα dsi και τους ειχε φυγει ο κωλος να αλλαζουν πλακετες εκεινον τον καιρο.Μολις ειδε την μπαταρια μου ειπε οτι απαγορευεται αλλα επειδη το λαθος δεν ηταν απο μενα θα μου το επισκευαζε κανονικα.Μετα απο λιγες μερες με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο και να περασω να το παρω αφηνοντας 50 ευρω γιατι η ευθυνη βαραινε εμενα μετα την αλλγη μπαταριας.Φυσικα τους ειπα να βαλουν πισω την παλια μητρικη και να περασω να το παρω.Πηγα απο κει,πηρα το χαλασμενο μηχανημα,τους ειπα να βαλουν στον πατο τους τις πλακετες και εφυγα.Γυφτριλικια μεγατονων.Ειχα στειλει και στον Βασιλακη που ηταν υπευθυνος ενα mail πριν περασω απο κει αλλα η απαντηση του ηταν η κλασικη,οτι φταιω εγω.Γυφταρια μεγαλα.

• Like 1

Τους ειχα παει Dsi με καμμενη πλακετα.Αναβε για δυο λεπτα και εσβηνε.Αλλαξα μπαταρια μπας και φταιει η μπαταρια και μολις ειδα οτι δεν ειναι αυτο αποφασισα να τους το παω.Δυστυχως αφησα μεσα την μπαταρια την καινουργια.Πηγα εκει και πριν δει την μπαταρια ο τεχνικος μου ειπε οτι υπηρξε μια χαλασμενη παρτιδα dsi και τους ειχε φυγει ο κωλος να αλλαζουν πλακετες εκεινον τον καιρο.Μολις ειδε την μπαταρια μου ειπε οτι απαγορευεται αλλα επειδη το λαθος δεν ηταν απο μενα θα μου το επισκευαζε κανονικα.Μετα απο λιγες μερες με πηραν τηλ και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο και να περασω να το παρω αφηνοντας 50 ευρω γιατι η ευθυνη βαραινε εμενα μετα την αλλγη μπαταριας.Φυσικα τους ειπα να βαλουν πισω την παλια μητρικη και να περασω να το παρω.Πηγα απο κει,πηρα το χαλασμενο μηχανημα,τους ειπα να βαλουν στον πατο τους τις πλακετες και εφυγα.Γυφτριλικια μεγατονων.Ειχα στειλει και στον Βασιλακη που ηταν υπευθυνος ενα mail πριν περασω απο κει αλλα η απαντηση του ηταν η κλασικη,οτι φταιω εγω.Γυφταρια μεγαλα.

Νομίζω ότι είσαι λίγο αυστηρός, το ίδιο θα συνέβαινε σε όλες τις εταιρείες (και δεν θα χρεώνανε και μόνο 50€!).

• Like 1

Επισκέπτης

Αυτό που έκανες καταπατά την εγγύηση.

Συγγνώμη αλλά εσύ είσαι λάθος εδώ.

Και εγώ πριν κάτι χρόνια που είχα ένα πρόβλημα με το wii, το service τους ήταν άψογο.

Αντίθετα, με της Sony...

Οχι δε θα συνεβαινε παντου.Στην ms στελναμε μεχρι και φλασαρισμενες κονσολες και μας τις περναγανε εγγυηση απο τη στιγμη που αναγνωριζαν οτι το λαθος με το rrod ειναι δικο τους.Η Samsung στα s3 καλυπτε κανονικα την εγγυηση ακομα και σε rooted κινητα επειδη γνωριζαν οτι υπηρξαν παρτιδες με χαλασμενες πλακετες.Οι τυποι ξεραν οτι δε προηλθε απο μενα το προβλημα και κοψαν την εγγυηση.Γυφτοι απλα.Οι αλλες αντιπροσωπειες που ανεφερα ηταν χαζες και της Nortec ηταν οι ξυπνιοι?

• Like 2

Περίμενα το ΝΧ να επαναφέρει την Nintendo, αν όχι ως κυριάρχη, ως legit παίκτη στο θέμα των κονσολών... Απ' ότι φαίνεται δεν μαθαίνουν τίποτα και συνεχίζουν με την ίδια φιλοσοφία:

• Like 1

Η Samsung στα s3 καλυπτε κανονικα την εγγυηση ακομα και σε rooted κινητα επειδη γνωριζαν οτι υπηρξαν παρτιδες με χαλασμενες πλακετες.

Στη Samsung χρειάστηκε να κάνω ολόκληρη διαδικασία με το συνήγορο του καταναλωτή και να περιμένω 5 μήνες για να μου φτιάξουν κινητό από γνωστή ελαττωματική παρτίδα Nexus γιατί βρήκαν λέει υγρασία.

Το κινητό φυσικά δεν είχε πλησιάσει ποτέ σε νερό.

Θα διαφωνήσω.

Στην εταιρια υπηρχε για παρα πολλα χρονια, εξαιρετικος και μεγιστος γνωστης των τεχνικων ζητηματων των μηχανηματων απο εποχη itochu. Σε καποια φαση εφυγε, και αντικατασταθηκε απο αποθηκαριο οπου σε μια νυχτα εγινε υπευθυνος των επισκευων κτλ.

Ο τελευταιος ηταν και απο τους χειροτερους "επαγγελματιες" οπου ειχα την ατυχια να πεσω. Ειχε κολλητος προβληματικο DS απο προβληματικη παρτιδα και προσπαθουσε να ριξει το φταιξιμο σε αυτον.

Για το νεο της ημερας τωρα, η cd media ειναι παλια και σοβαρη εταιρια, ελπιζω να διαχειριστουν καταλληλως την αγορα με την Nintendo και να μην υποπεσουν στα αισχρα λαθη του παρελθοντος, οπως εκανε η nortek.

• Like 1

Εμένα όταν ανέλαβε η samsung το θέμα λύθηκε και με συγνώμες από το εξουσιοδοτημένο.Ειχαν σαφείς εντολές να τα φτιάχνουν αλλά αυτοί μου είπαν 170 ευρώ.

• Moderators

Περίμενα το ΝΧ να επαναφέρει την Nintendo, αν όχι ως κυριάρχη, ως legit παίκτη στο θέμα των κονσολών... Απ' ότι φαίνεται δεν μαθαίνουν τίποτα και συνεχίζουν με την ίδια φιλοσοφία:

Πολύς ντόρος για το τίποτα. Καταρχάς ο Reggie είπε ότι «τα specs δεν είναι το παν, τα games είναι». Δεν βλέπω αυτό πως συνεπάγεται ότι το ΝΧ δεν θα έχει specs που θα στέκονται στις μέρες μας.

Επίσης, ένα άλλο που δεν λαμβάνει υπόψιν ο φίλος στο βίντεο είναι ότι η κυκλοφορία του ΝΧ πήγε πίσω κάποιους μήνες μόλις διέρρευσαν τα περί Neo/Scorpio. Μήπως χέστηκαν πάνω τους και θέλησαν να ανεβάσουν τα specs του ΝΧ;

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...