Mistwalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Στην capcom δεν την παλευουν καθολου.Παλι street fighter θα κυκλοφορησουν το Μαιο στα 40€.Τουλαχιστον αυτο θα εχει 12 τιτλους οπου οι 4 θα εχουν και online. 2
Bourdoulas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Οι τύποι είναι απλά αστείοι. Να δω μέχρι πότε θα ξεζουμίζουν το Street Fighter. 1
ikaruga24 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παιδιά πολλά μπορείτε να πείτε για το ξεζούμισμα αλλά όχι για το συγκεκριμένο. Η 30th επέτειος της σειράς και περιέχει μέσα μεταξύ άλλων τα δυο κορυφαία SF παιχνίδια ever (δηλαδή SFA3 και SFIII third strike) και επίσης το παιχνίδι κυκλοφορεί κυριολεκτικά παντού οπότε αν δεν ερχόταν στο switch θα είχαμε άλλα δράματα. Για να είμαι και απόλυτα ειλικρινής επίσης προτιμάω δέκα φορές παραπάνω την συγκεκριμένη έκδοση από το SFV. 1
Socratis_g Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=vpUXoCqD6GM 2
Pitsifrikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Aυτο θα τιμηθει στο Switch.Σα τρελος θελω μια τετοια φορητη εκδοση.
sotirisl Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, να κάνω μια απλή ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να επενδύσω 300 ευρώ να πάρω το Switch και δεν τα λες καθόλου λίγα τα λεφτά αυτά και δεν μου περισεύουν καθόλου. Πέρα από το Mario και το Zelda, υπάρχουν άλλα must-play παιχνίδια που είτε έχουν βγει είτε θα βγούν; Παιχνίδια του στυλ doom και skyrim δεν με ενδιάφερουν καθόλου, καθώς τα έχω παίξει στο pc... Φοβάμαι μήπως το αγοράσω μονο για αυτά τα δύο και μετά δεν έχω τι να κάνω την κονσόλα...
Deghinsea Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Capcom wants to port games to Switch not available on Nintendo systems previously
chek2fire Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, να κάνω μια απλή ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να επενδύσω 300 ευρώ να πάρω το Switch και δεν τα λες καθόλου λίγα τα λεφτά αυτά και δεν μου περισεύουν καθόλου. Πέρα από το Mario και το Zelda, υπάρχουν άλλα must-play παιχνίδια που είτε έχουν βγει είτε θα βγούν; Παιχνίδια του στυλ doom και skyrim δεν με ενδιάφερουν καθόλου, καθώς τα έχω παίξει στο pc... Φοβάμαι μήπως το αγοράσω μονο για αυτά τα δύο και μετά δεν έχω τι να κάνω την κονσόλα... ναι όπως το mario rabbits η το τελευταίο xenoblades, fire emblem 1
petecj101 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, να κάνω μια απλή ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να επενδύσω 300 ευρώ να πάρω το Switch και δεν τα λες καθόλου λίγα τα λεφτά αυτά και δεν μου περισεύουν καθόλου. Πέρα από το Mario και το Zelda, υπάρχουν άλλα must-play παιχνίδια που είτε έχουν βγει είτε θα βγούν; Παιχνίδια του στυλ doom και skyrim δεν με ενδιάφερουν καθόλου, καθώς τα έχω παίξει στο pc... Φοβάμαι μήπως το αγοράσω μονο για αυτά τα δύο και μετά δεν έχω τι να κάνω την κονσόλα... Εχει πολλους τιτλους να ασχοληθεις, αρκει να σου αρεσουν. Splatoon 2, Mario Kart 8, Xenoblade Chronicles, απειρα indies για καθε γουστο (λατρευω blaster master zero),ερχονται Bayonetta κι αλλα. Αυτο που θα απολαυσεις ειναι η φορητοτητα ακομη και για παιχνιδια που εχεις παιξει σε pc. 1
Έλεος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, να κάνω μια απλή ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να επενδύσω 300 ευρώ να πάρω το Switch και δεν τα λες καθόλου λίγα τα λεφτά αυτά και δεν μου περισεύουν καθόλου. Πέρα από το Mario και το Zelda, υπάρχουν άλλα must-play παιχνίδια που είτε έχουν βγει είτε θα βγούν; Παιχνίδια του στυλ doom και skyrim δεν με ενδιάφερουν καθόλου, καθώς τα έχω παίξει στο pc... Φοβάμαι μήπως το αγοράσω μονο για αυτά τα δύο και μετά δεν έχω τι να κάνω την κονσόλα... Must play παιχνίδι δεν υφίσταται. Υφιστανται παιχνίδια που μπορεί να σου αρέσουν ανάλογα με αυτό που θέλεις σαν gamer. Για εμένα η κονσόλα είναι must have για κάποιον που είναι gamer ανεξάρτητα απο το υπάρχον library, μόνο και μόνο για το form factor. Αν και πολλές φορές το θεωρώ δεδομένο απο συνήθεια, δεν ξεχνάω πόσο εντύπωση μου κάνει το οτι είναι μια φορητή κονσόλα που μπορώ να πάρω έξω μαζί μου. Αλλά ακόμα και στο σπίτι, απολαμβάνω το οτι μπορώ να παίξω σε ο π ο ι ο δ ή π ο τ ε δωμάτιο του σπιτιού. Ναι, και στην τουαλέτα. ;p Βρίσκω οτι τo Switch από μόνο του, είναι μια νέα διαφορετική εμπειρία αλληλεπίδρασης με το gaming. Αν πάλι ο μοναδικός λόγος που θες το NSW είναι όντως τα exclusives θα σου έλεγα να περιμένεις μέχρι να δεις τι άλλο θα φέρει στο τραπέζι η Nintendo. Προσωπική εκτίμηση είναι οτι δε θα απογοητεύσει. 2
mansa2k Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, να κάνω μια απλή ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να επενδύσω 300 ευρώ να πάρω το Switch και δεν τα λες καθόλου λίγα τα λεφτά αυτά και δεν μου περισεύουν καθόλου. Πέρα από το Mario και το Zelda, υπάρχουν άλλα must-play παιχνίδια που είτε έχουν βγει είτε θα βγούν; Παιχνίδια του στυλ doom και skyrim δεν με ενδιάφερουν καθόλου, καθώς τα έχω παίξει στο pc... Φοβάμαι μήπως το αγοράσω μονο για αυτά τα δύο και μετά δεν έχω τι να κάνω την κονσόλα... Με τόσες πληροφορίες που προσφέρει το διαδίκτυο δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σχετικές απορίες. Κάνε την έρευνα σου και κατέληξε με βάση τα κριτήρια/γούστα σου. Θα γράψω κάποιες πληροφορίες: -Αν το αγοράσεις να ξέρεις ότι third party υποστήριξη δεν θα γνωρίσει στα ίδια επίπεδα με τα άλλα συστήματα, ειδικά τις δυτικές εταιρίες. Από πλευράς Ιαπωνίας θα υπάρξει καλύτερη κινητικότητα σε επίπεδα αντίστοιχα του 3DS. Το NSW θα έχει λόγω ύπαρξης κατά κύριο λόγο για τις αποκλειστικότητες. Από την άλλη ο υβριδικός του χαρακτήρας ξεχωρίζει για τα indies για τα οποία η Ν έχει φροντίσει να υπάρχει ένα ευέλικτο περιβάλλον που σημαίνει αντίστοιχα ότι θα υποστηριχτεί με πληθώρα από σχετικούς τίτλους. -Για μένα πάντως must have τίτλοι είναι τα Splatoon 2, Xenoblade 2 και οι δύο που ανέφερες. Ακόμα και το MK8 Deluxe εφόσον δεν είχες επαφή με την έκδοση του WiiU. Σε δεύτερη μοίρα τίτλοι όπως FE Warriors, Mario + Rabbits, ARMS... ή και τίτλοι από indies όπως το FAST RMX. -Μελλοντικά παιχνίδια είναι τα Fire Emblem, Kirby, Yoshi, No More Heroes, Project Octopath Traveler, Bayonetta 3 (1+2), Pokemon, Metroid Prime 4, SMT V. Πιθανολογούνται τα Animal Crossing, Pikmin 4 και δεν γνωρίζουμε για τα Retro Studios Project, Next Level Games Project, From Software Project. Κλείνοντας για να μην υπάρχει πιθανότητα δυσαρέσκειας μετά την αγορά του συστήματος είναι να περιμένεις το Nintendo Direct τον Ιανουάριο του 2018 (όπως φημολογείται) και να βγάλεις καλύτερα συμπεράσματα όσα αφορά το πρόγραμμα κυκλοφοριών γιατί από τα παιχνίδι που έγραψα δεν γνωρίζουμε για τα περισσότερα ακριβή ημερομηνία. Επίσης ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, η Ν θα ανακοινώσει την συνδρομητική της υπηρεσίες και σχετικές υπηρεσίες που θα περιλαμβάνει μέσα στο 2018, λογικά και αυτό τον Ιανουάριο. Η υπηρεσία δυστυχώς θα περιλαμβάνει και το online multiplayer όπως γίνεται και στα άλλα συστήματα. Επομένως αν κάνεις υπομονή θα έχεις περισσότερες πληροφορίες για να κρίνεις καλύτερα. 3
sotirisl Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις απαντήσεις σας
sils Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Παίδες καλησπέρα, να κάνω μια απλή ερώτηση, επειδή σκέφτομαι να επενδύσω 300 ευρώ να πάρω το Switch και δεν τα λες καθόλου λίγα τα λεφτά αυτά και δεν μου περισεύουν καθόλου. Πέρα από το Mario και το Zelda, υπάρχουν άλλα must-play παιχνίδια που είτε έχουν βγει είτε θα βγούν; Παιχνίδια του στυλ doom και skyrim δεν με ενδιάφερουν καθόλου, καθώς τα έχω παίξει στο pc... Φοβάμαι μήπως το αγοράσω μονο για αυτά τα δύο και μετά δεν έχω τι να κάνω την κονσόλα...Εαν δεν εχεις ps4 επενδισε πρωτα εκει μονο κ μπνο απο θεμα τιτλων και μετα παρε το switch ....... Παντως η φορητοτητα ειναι μεγαλο ατου.Και δεν κανει 300 αλλα 330 και τα καλα παιχνιδια απο 59 ευρω συν μια θηκη 400 φευγα....... Οσο για καλες προσφορές σε παιχνιδια ξεχνατο ειναι πολυ νωρις .......μεταχεορισμενα ξεχνα τα ...... Και δεν υπαρχει καποια υπηρεσια τυπου xbox live h psn plus να σου δινει δωρεαν υλικο.
Pitsifrikos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Λόγω πωλήσεων και μόνο που κάνει,είναι σίγουρο ότι θα γεμίσει τίτλους το μηχάνημα.Ηδη έχει κάποια διαμάντια και έρχονται και άλλα.Για εμένα που λατρεύω και τις φορητές είναι μια πολύ καλή αγορά.
orck Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2017 Γαμάτο είναι απλά υποφέρουμε από τίτλους. Πανάκριβα όλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις