Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Αν και αυτό εξαρτάται από το κατά πόσο παίζεις όλα τα παιχνίδια που έχεις σε digital μορφή μία δεδομένη περίοδο, εγώ όπως το σκέφτομαι απλά θα κάνω delete παιχνίδια που έχω τελειώσει ή που δεν έχω σκοπό να παίξω την εκάστοτε περίοδο, για να ελευθερώνω χώρο στην 64άρα microSD μου, και αν τα χρειαστώ τα ξανακατεβάζω. Τα saves μένουν έτσι και αλλιώς οπότε λειτουργεί σαν το cloud. Δεν είναι optimal αλλά παλεύεται. Πάντως δεδομένου του όγκου που βγαίνουν τα παιχνίδια στο NSW(που ακόμα με εκπλήσσει ευχάριστα) έπρεπε να πάω για 128άρα εξαρχής. :/

Εγώ πάντως πάω all-physical στο NSw. Αυτή τη στιγμή έχω καμιά δεκαριά physical τίτλους και 3 digital, τα οποία digital δεν πρόκειται να βγουν σε physical (Oceanhorn, Othello και Picross S). Έχω 32άρα κάρτα μέσα και ζήτημα είναι να έχει γεμίσει το 1/4 έχοντας μέσα και όλα τα updates από τα physical games.

• Like 1
Δημοσ.

Αγόρασε κανείς με την προσφορά του amazon.de "3 για 2"? Στα παιχνίδια μπορείς να επιλέξεις κανονικά γλώσσα ή είναι μόνο στα Γερμανικά?

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασε κανείς με την προσφορά του amazon.de "3 για 2"? Στα παιχνίδια μπορείς να επιλέξεις κανονικά γλώσσα ή είναι μόνο στα Γερμανικά?

Οι ευρωπαϊκές εκδόσεις είναι ενιαίες, έχουν πάντα αγγλικά.

--------------

Το Rime είναι ακόμα αυτό το αίσχος που ήταν στο launch ή έχουν βγάλει patch ;

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 2
Δημοσ.

Οι ευρωπαϊκές εκδόσεις είμαι ενιαίες, έχουν πάντα αγγλικά.

--------------

Το Rime είναι ακόμα αυτό το αίσχος που ήταν στο launch ή έχουν βγάλει patch ;

Ευχαριστώ @Malthador. Πάει το 100άρικο... Λέω να τιμήσω λίγο τους 3rd party.

Δημοσ.

Εγω πιστευω ειναι και τα capital control στην μεση.εγω δοκιμασα να αγορασω κατι απο ιταλια (οχι game) και δεν μου δεχοταν την πληρωμη.με εθνικη...τους πηρα τηλ και λεω γιατι αποριπτεται η καρτα μου; και μου απαντησε λογο capital.

Δημοσ.

Firmware v1.10 1.Fixed it will crash when using NFC on SWITCH mode. 2.Fixed it will not sleep when Bluetooth connection. 3.Change the speed of TURBO to 20FPS. 4.Fixed without vibration problem when work on Bluetooth Xinput mode. 5.Fixed input lag problem when work on SWITCH mode.

#YOLO

περιμενω μεσα στην βδομαδα 8bitdo sfc30 pro + orzly tempered glass + αυτες τις καποτες για τους μοχλους στο joycon

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01MUBOMUH/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

in other news : μολις ξεκλειδωσα τον "birdman" στο wonderboy, παιχνιδαρα απο τις λιγες !!

εχω παρατησει botw και odyssey για παρτη του, αμα δεν το τελειωσω δεν θα ηρεμησω !! ( shoot me:D )

πειτε καμια γνωμη για το 2o dlc του botw, αξιξει το 20αρικο τελικα ή μπα ???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...