Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δεν επρεπε να δινουν καν το 1. Επρεπε να στο πουλαγανε 50€ και αλλα 50€ το 2 για να μη κλαις.Το δεύτερο είναι port από game 5ετίας, ενώ το πρώτο είναι port από game 5ετίας που ήταν port από game 5ετίας. 50 ευρώ είναι λίγα, τουλάχιστον 70 ευρώ το καθένα έπρεπε να τα πουλάνε.
greed Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 50€ και πολλα ειναι. Εδω δεν εχεις να παρεις μια sd card και κλαιγεσαι γιατι σου δινουν τζαμπα το 1ο αλλα δεν σου δινουν το κασετακι..
Deghinsea Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Είναι θλιβερό αυτό το πράγμα πάντως. Να το κάνουν οι 3rd-party, πες πάει στο διάολο. Να το κάνει και η Ν σε 2nd-party τίτλο είναι εντελώς κουλό. Γιατί με αναγκάζεις να αγοράσω κι άλλη microSD και απλά δεν βάζεις μεγαλύτερο cartridge και να ανεβάσεις την τιμή; Αντί να δώσω τα λεφτά για κάρτα θα τα έδινα στο cartridge. Η γιαπωνέζικη special edition τα έχει και τα 2 physical αν ενδιαφέρεσαι. 2
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δεν επρεπε να δινουν καν το 1. Επρεπε να στο πουλαγανε 50€ και αλλα 50€ το 2 για να μη κλαις. 50-55ευρω πουλαγαν day one(τοσο το πηρα εγω)το bayonetta special edition του Wii u που ειχε μεσα το 1 και 2. 20ευρω πουλανε το αρχικο bayonetta στο steam(σαν ψηφιακο κοστος αγορας το αναφερω φυσικα). Επισης ξεχασες το πιο σημαντικο που γραφεται και παραπανω στα tweets οτι δεν ειναι καν remastered αλλα στην ουσια ports των παιχνιδιων του wii u. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 50-55ευρω πουλαγαν day one(τοσο το πηρα εγω)το bayonetta special edition του Wii u που ειχε μεσα το 1 και 2. Έχεις δίκιο κι εγώ τόσο το είχα πάρει! Και μάλιστα είχε μέσα δύο (2) δισκάκια και δύο (2) cases. Νιώθω χάλια τώρα, κάτσε να πάρω στην Ν να τους κάνω έμβασμα άλλα 50 ευρώ για να εξισορροπήσω τη διαφορά. 1
ikaruga24 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η γιαπωνέζικη special edition τα έχει και τα 2 physical αν ενδιαφέρεσαι. Ακριβώς αυτό ήθελα να προσθέσω και εγώ, θα υπάρξει special edition που τα έχει και τα δυο μέσα σε φυσική μορφή αλλά δεν ξέρουμε αν θα την λάβουμε στας Ευρώπας ή στας Αμέρικας. Κατά τα άλλα για το Bayo 3 το ξέραμε. Το είχε κάνει tweet πριν λίγο καιρό η ίδια η Platinum και το περιμέναμε. Απλά δεν ξέραμε αν θα έφερναν και το Bayo 2 στο Switch. Τελικά τα φέρνουν όλα μαζί. 1
erazer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/LOST-SPHEAR-1316162.html Demo για οποιον θελει να το δει
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Εδω δεν εχεις να παρεις μια sd card Ξαναδες τι εχει στην κατοχη του ο συμφορουμιτης απο την υπογραφη του και ξανασκεψου αυτο που εγραψες. Φυσικα οτι να ναι καταλαβες και τον κατηγορεις χωρις λογο.Αυτο που τονισε ειναι οτι αν ειναι και αρχιζουν τα παιχνιδια(ουτε 1 χρονο δεν εχει κλεισει το Switch)να ζητανε μεγαλο χωρο για τα παιχνιδια,τοτε θα υπαρχει θεμα αν οχι τωρα τοτε μελλοντικα με τον χωρο το οποιο μεταφραζεται σε αρκετα μεγαλυτερο κοστος. http://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/LOST-SPHEAR-1316162.html Demo για οποιον θελει να το δει Δειχνει πανεμορφο(για τα δικα μου γουστα παντα).
NickTG Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Πόσες φορές θα αγοράσουμε τα Bayonetta τέλος πάντων!
papp0us Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Στο eshop η square εδωσε demo απο το lost sphear Sooold, πάλι θα μας τα πάρει τα ευρά η Nintendo. Προβλέπεται Physical Copy για αυτό, η θα ψάχνουμε πάλι imports?
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Η γιαπωνέζικη special edition τα έχει και τα 2 physical αν ενδιαφέρεσαι. Ναι το είδα και ψήθηκα, αλλά θα μου πιουν το αίμα στο τελωνείο, γιατί θα είναι τεράστιο το κουτί. Ξαναδες τι εχει στην κατοχη του ο συμφορουμιτης απο την υπογραφη του και ξανασκεψου αυτο που εγραψες. Φυσικα οτι να ναι καταλαβες και τον κατηγορεις χωρις λογο.Αυτο που τονισε ειναι οτι αν ειναι και αρχιζουν τα παιχνιδια(ουτε 1 χρονο δεν εχει κλεισει το Switch)να ζητανε μεγαλο χωρο για τα παιχνιδια,τοτε θα υπαρχει θεμα αν οχι τωρα τοτε μελλοντικα με τον χωρο το οποιο μεταφραζεται σε αρκετα μεγαλυτερο κοστος. Καλά, δεν μου τρέχουν κι από τα μπατζάκια, απλά ξέρω να ψωνίζω έξυπνα και έχω υπομονή. Το πρόβλημα με τη μέθοδο που ακολουθούν είναι ότι όταν κλείσουν οι servers σε 10 χρόνια ας πούμε, στα χέρια μας θα έχουμε μόνο το Bayonetta 2, καθώς δεν θα μπορούμε να κατεβάσουμε το πρώτο. Sooold, πάλι θα μας τα πάρει τα ευρά η Nintendo. Προβλέπεται Physical Copy για αυτό, η θα ψάχνουμε πάλι imports? Θα βγει σε physical κι από 'δω μεριά. Και όντως δείχνει πανέμορφο. 1
mansa2k Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Τελικά η Ν έσπασε τον κανόνα και ανακοίνωσε νέο τίτλο έστω και από 2nd party. Με ενδιαφέρει και το Β2 εφόσον όμως προσφέρει τουλάχιστον κλειδωμένα 60fps, ε και μια αναβάθμιση στην ανάλυση στα 900p δεν θα με χάλαγε. Το DLC του Zelda το βρίσκω τραγικό. Άλλα περίμενα/φανταζόμουν όταν υποσχέθηκαν νέα ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα καταλήξει σε τέσσερις αποστολές με υποαποστολές και μερικά cut scenes.
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Καλά, δεν μου τρέχουν κι από τα μπατζάκια, απλά ξέρω να ψωνίζω έξυπνα και έχω υπομονή. Το πρόβλημα με τη μέθοδο που ακολουθούν είναι ότι όταν κλείσουν οι servers σε 10 χρόνια ας πούμε, στα χέρια μας θα έχουμε μόνο το Bayonetta 2, καθώς δεν θα μπορούμε να κατεβάσουμε το πρώτο. Μα δεν ειπα οτι σου τρεχουν απο τα μπατζακια τα λεφτα(που να το γνωριζω ουτως ή αλλως),απλα ειπα οτι ειναι το λιγοτερο αστειο να γραφεται αυτο Εδω δεν εχεις να παρεις μια sd card σε ατομο το οποιο εχει ολες τις κονσολες(+pc)της τωρινης γενιας(και οχι μονο). Τραγικη η διαθεσιμοτητα στα νεα bayonetta amiibo(και οχι μονο)παντως,αν και δειχνει ωραιο το παραπανω σαν πακετο(υποθετω τιμη στα επιπεδα της εκδοσης Wii U?) 1
christos_75 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 υπηρχαν 2 εκδοσεις στις Bayonetta. Η μια ηταν exclusive τουλαχιστον Αμερικη, στο best buy μονο. Ηρθαν καποια κομματια εδω ευτυχως προλαβα μια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις