Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θλίβομαι που το λέω γιατί μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην Ν τα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος του Iwata. Έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο πλέον.

Χωρίς ιδιαίτερες αναλύσεις ο Iwata είχε κάποια ευθύνη για την αποτυχία του WiiU αλλά δεν μπορούσε να κάνει και περισσότερα όταν ο περίγυρος του έδινε λανθασμένα feedback το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα. Το πλάνο δεκαετίας που βλέπουμε να εξελίσσεται καθημερινά και έχω αναφερθεί πολλάκις στο παρελθόν (αύξησης δημοτικότητας, δέσμευσης, qol) θεσπίστηκε κατά την περίοδο του Iwata, o Kimishima όταν ανέλαβε επανέλαβε αρκετές φορές ότι στόχος του είναι η υλοποίηση των σχεδίων του προκάτοχου του.

Ας μη ξεχνάμε και τους VC τίτλους που πρέπει να αγοράσεις δύο φορές αν θες να τους έχεις και στο 3DS και στο WiiU. Και κάτι μου λέει ότι σύντομα θα απαιτήσουν και 3η πληρωμή στο Switch. 

Ο καλύτερος τρόπος είναι η ψήφος με το πορτοφόλι. Προσωπικά δεν έχω επενδύσει στην VC στα προηγούμενα συστήματα και ούτε θα επενδύσω αν δεν γίνουν τα εξής:

-Δέσμευση ότι δεν θα ξαναχρειαστεί να αγοράσω το οποιοδήποτε ψηφιακό περιεχόμενο. Το μόνο που δέχομαι είναι να πληρώσω ένα μικρό ποσό για νέους emulators στα επόμενα συστήματα.

-Δέσμευση ότι θα υπάρχει πλήρη συμβατότητα και δεν θα χάνονται τα saves.

-Online leaderboards.

-Δυνατότητα για Online Multiplayer.

-Δυνατότητα να στέλνω πρόσκληση για multiplayer στο παιχνίδι της επιλογής μου σε οποιοδήποτε από την friend list. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί τα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν Online Multiplayer θα είναι αρκετά επομένως κάπως οι παίκτες θα πρέπει να συνεννοούνται μεταξύ τους.

*Πάντως το πιθανότερο είναι τα παιχνίδια της Ν στο σύστημα της NVidia να υποστηρίζουν κανονικά το αντίστοιχο κλασσικό χειριστήριο. 

**Η συμφωνία με την NVidia δείχνει ότι έχει πολύ μέλλον και κατά κάποιο τρόπο επιβεβαιώνει την βοήθεια προς την Ν ακόμα και σε θέματα υποστήριξης από τρίτες δυτικές εταιρίες.

Εγώ αυτό που κατάλαβα παίζοντας Xenoblades στο Switch είναι Α) αυτή η κονσόλα είναι τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει τα τελευταία χρόνια.

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Το NSW στην περίπτωση μου έβγαλε τα λεφτά του μόλις σε εννέα μήνες. Κάτοχος 7 retail παιχνιδιών και το έτος κλείνει με τον καλύτερο τρόπο μέσω του Χ το οποίο παρόλο τα θέματα με την ανάλυση και σχετικά παραμένει αξιόλογο παιχνίδι. Βέβαια υπάρχει και ένα DLC για το Zelda που ακόμα δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά.

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οταν εχουμε κατι νεοτερο για τα παιχνιδια Switch 3 στην τιμη των 2 απο amazon.de ας γραψει εδω. Εκανα παραγγελια, μετα καποιος εγραψε οτι ειναι Γερμανικα, στην σελιδα οντως σε καποια λεει γλωσσα Γερμανικη και την ακυρωσα την παραγγελια. Το ξερω ειναι τραβηγμενο αλλα εαν κατσει θα μου ειναι εντελως αχρηστα. Ενδιαφερομαι ακομη αλλα μονο εαν το παιχνιδι εχει Αγγλικα.

• Moderators
Δημοσ.

ο περίγυρος του έδινε λανθασμένα feedback το οποίο ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Δηλαδή;

Οταν εχουμε κατι νεοτερο για τα παιχνιδια Switch 3 στην τιμη των 2 απο amazon.de ας γραψει εδω. Εκανα παραγγελια, μετα καποιος εγραψε οτι ειναι Γερμανικα, στην σελιδα οντως σε καποια λεει γλωσσα Γερμανικη και την ακυρωσα την παραγγελια. Το ξερω ειναι τραβηγμενο αλλα εαν κατσει θα μου ειναι εντελως αχρηστα. Ενδιαφερομαι ακομη αλλα μονο εαν το παιχνιδι εχει Αγγλικα.

Λολ ρε, όλα τα ευρωπαϊκά games έχουν και αγγλικά.
Δημοσ.

Δηλαδή;

Γιατί το "ειδικό επιτελείο" πίστευε ότι η επιτυχία του Wii θα παρασύρει και το επόμενο μηχάνημα, αυτό έχει ειπωθεί από στέλεχος της εταιρίας. Τώρα ποιος και πότε το είχα διαβάσει δεν θυμάμαι...

Μου κολλάνε τα βίντεο trailer στο e shop.Αν και έχω vdsl,συμβαίνει και σε κανέναν άλλον;

Ισχύει τουλάχιστον στην περίπτωση μου,λογικά είναι θέμα servers της Ν και μετά θέλουν να ενσωματώσουν και το online multiplayer στην συνδρομή. Καλά οκ.....Έχει να πέσει κράξιμο......

Δημοσ.

Στις 3.30 τα ξημερωματα για εμας τα game awards οπου λεγετε οτι θα αποκαλυφθουν 15 νεα games.Απο αυτα που διαβασα σε προηγουμενες χρονιες απο την nintendo ηταν donkey kong,breath of the wild και mario maker.Ελπιζω κατι δυνατο και φετος μιας και χτες η voice actor απο χαρακτηρα του f-zero και τραγουδιστρια σε 2-3 Metal gear ανακοινωσε οτι δουλευει με την nintendo.

Ειχαν γραψει πριν 1-2 μηνες φημες για soul calibur στο switch καποια στιγμη.Χτες ο δημοσιογραφος που ειχε κανει leak το megaman για switch εγραψε οτι θα δουμε soul calibur 6 και dark souls 1 remaster στο event της namco.Δεν ειπε για που απλως οτι θα ανακοινωθουν.Επισης η namco ειπε οτι η nintendo θα εχει δυνατο παρων στο event οποτε λιγες μερες αναμονη ακομα.

Δημοσ.

Μακάρι να δούμε έστω και ένα μικρό teaser με actual game footage από Metroid Prime 4 σε αυτό αλλά ότι και να δω θα είναι σίγουρα καλοδεχούμενο. Θα ήθελα επίσης να με εκπλήξουν ευχάριστα η Namco με πράγματι να έχει Xenosaga trilogy για το switch. 

• Like 1
Δημοσ.

Στα game awards αυτό που θεωρώ πιθανότερο είναι να δείξουν κάτι από το δεύτερο DLC του BoW. Από όσο θυμάμαι η Ν δεν έδειξε ποτέ ένα πρωτοεμφανιζόμενο τίτλο στον συγκεκριμένο θεσμό, πάντα έχτρα περιεχόμενο σε τίτλους που είχαν ήδη ανακοινωθεί προγενέστερα. 

Πάντως τα βραβεία είναι καθαρά θέμα ποιοι σκάνε τα λεφτά και χρηματοδοτούν την παρέλαση με την Ν να μην αποτελεί εξαίρεση. 

Δημοσ.

Σιγουρα θα εχει ανακοινωση του release date για το 2o dlc του botw.Δεν περιμενω καμια αλλη ανακοινωση απο nintendo μερια μιας και υπαρχουν εντονες φημολογιες για direct τον Ιανουαριο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ειχαν πει πως στο direct της νεας χρονιας (λογικα τον Ιανουαριο) θα μιλησουν για τα πλανα τους για το 18.Πιστευω οτι θα εστιασουν περισοτερο στο online paid subscription και οτι χρονος μεινει θα δειξουν κανα kerby,yoshi ισως το wolfenstein και ελπιζω το season of heaven.

Δημοσ.

Πάντως εξακολουθώ να έχω την εντύπωση ότι από το Xenoblade Chronicles 2 και μετά, στο 2018 δηλαδή, από ότι ξέρουμε μέχρι στιγμής, η Nintendo φαίνεται εξαιρετικά άδεια από 1st party τίτλους... Kirby και Yoshi δεν τα θεωρώ προσωπικά δυνατά όπλα, όπως είναι π.χ. ένας Zelda ή Mario τίτλος, είναι μάλλον πιο συμπληρωματικά κομμάτια στο παζλ της βιβλιοθήκης... Σαν το Yoshi's Wooly World και το Star Fox Zero στο Wii U.

Έχουμε μέσα στο 2017 που είναι η χρονιά του launch Zelda Breath Of The Wild, Arms, Mario Kart 8 Deluxe, Splatoon 2, Super Mario Odyssey, Xenoblade Chronicles 2, για το 2018 τι περιμένουμε? Αν δεν κάνω λάθος το μόνο που περιμένουμε είναι το Fire Emblem, το οποίο πιστεύω απευθύνεται σε σχετικά εξειδικευμένο κοινό λόγω είδους (tactical rpg)... Metroid και Pokemon πάνε για 2019 το νωρίτερο...

Η επερχόμενη direct του Γενάρη χρειάζεται κάτι δυνατό από την ίδια την Nintendo πέρα από τα 3rd party που είναι φυσικά καλοδεχούμενα και απαραίτητα. Κάτι που να έρχεται σύντομα και όχι TBA...

Edit: Το Switch έχει πουλήσει 2.5M κομμάτια μονάχα στην Ιαπωνία!!! Αν δείτε τα charts τις τελευταίες 2-3 βδομάδες το Switch πουλάει 120000-140000 κομμάτια τη βδομάδα την ώρα που το PS4 πουλάει 20000-25000.

• Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα δούμε ΑΑΑ τίτλο για το NSw μέσα στο 2018. Μέσα στο 2018 περιμένω τρία πράγματα:

1) Πολλούς minor τίτλους, Yoshi, Kirby, ίσως κι ένα DKCR προς το τέλος του 2018. Δεν αποκλείω να δούμε κι ένα Mario Bros ή ένα top down Zelda.

2) 2-3 remasters. Ποντάρω σε Bayonetta 1+2 και ΧΧ.

3) GC και Wii VC.

Επίσης θα δούμε και το online. Pokemon πιστεύω θα δούμε το 2019 και MP4 το 2020.

Δημοσ.

Outlast 1 & 2 έρχονται αρχές 2018.

https://twitter.com/TheRedBarrels/status/938838477088657408

Να παιζεις σε εξωτερικο χωρο και οποιος σε παρακολουθει να κλανει μεντες.Στο pc μια φορα παραλιγο να φυγει ο μοχλος με τους σαταναδες που πεταγοντε.Οταν το παρω στο switch τα joycons θα χρειαστουν καλο δεσιμο γιατι ολο και καποιο θα καρφωθει στην TV.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...