Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μπαταρια τι εχετε παρει;Το σκεφτομουν να παρω αλλα οι μπαταριες με usb c ειναι πολυ πιο ακριβες και αυτες με το κανονικο usb που βαζεις ανταπτορα usb c λεγανε οτι καποια μοντελα αντι να φορτιζουν το switch γινετε το αντιθετο.Αυτο τις xiaomi σκεφτομουν 10.000 η 20.000

Δημοσ.

Πείτε ότι βγαίνει dark souls trilogy, πόσο βολικά είναι τα joy cons για τέτοιου τύπου παιχνίδια?

In other news, δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν θα αγοράσω ps4 ή switch. Και τα  δυο έχουν παιχνίδια που μου αρέσουν. Δεν περιμένω απάντηση στην ερώτηση μου. Για ρητορικούς σκοπούς το αναφέρω.

Εννοείς ποιο θα αγοράσεις πρώτο γιατί είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή θα κοσμούν και τα δυο τα χέρια σου. 

Δημοσ.

^ το έπιασες το νόημα :-D 

Είμαι σαν τον sheldon όταν αγόραζε κονσόλα. Στο ένα ράφι βλέπω xenoblade chronicles 2, στο άλλο nier automata και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!!

Δημοσ.

Από εκεί και πέρα, δεν βρίσκω τρόπο να παίζεις Mario Galaxy χωρίς Wiimote. Είναι φύση αδύνατο χωρίς IR camera να παίξεις το συγκεκριμένο game.

Και τότε πως θα το παίξεις στο Nvidia tablet χωρίς Wiimote και IR camera?

Δημοσ.

παιδες δε ξερω αν εχει αναφερθει αλλα το γραφω και εδω, dark souls remastered will come on ps4, nintendo switch

ειναι απλα φημη αλλα μαλλον ισχυει

Link.png Site: source

edit: μαλλον εχει αναφερθει  :P

• Moderators
Δημοσ.

Και τότε πως θα το παίξεις στο Nvidia tablet χωρίς Wiimote και IR camera?

Γιατί που είδες ότι δεν θέλει Wiimote για να παίξει στο Shield;

-------------------------

Χούχου, μόλις μου ήρθε και μήνυμα από την Skull & Co, το Gripcase μου είναι καθ' οδόν. Το tracking number τελειώνει σε CN, επομένως έρχεται από Κίνα. Ελπίζω να το έχω μέσα στο Δεκέμβριο! :D

• Like 1
Δημοσ.

Για μπαταρια τι εχετε παρει;Το σκεφτομουν να παρω αλλα οι μπαταριες με usb c ειναι πολυ πιο ακριβες και αυτες με το κανονικο usb που βαζεις ανταπτορα usb c λεγανε οτι καποια μοντελα αντι να φορτιζουν το switch γινετε το αντιθετο.Αυτο τις xiaomi σκεφτομουν 10.000 η 20.000

εγώ της xaomi της 10.000 έχω μια χαρά είναι . Τώρα που έχουν πέσει οι τιμές θα κοίταγα και την 20 αλλά μια χαρά μου είναι και η δεκάρα.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Wii and GameCube games for NVIDIA Shield in China are streamed rather than ports

The plot thickens...

Για να μην το κουράζουμε με πολύπλοκα σενάρια, να τι συμβαίνει: δεν μιλάμε ούτε για ports, ούτε για build-in emulator στο Shield. Κάπου στην Κίνα, η Nvidia έχει σετάρει 100 πισί, τους έχει περάσει μέσα τον Dolphin* και streamάρονται τα games από εκεί στους κατόχους των Shields. Τι σημαίνει αυτό για εμάς, τους κατόχους του NSw; Απολύτως τίποτα. Η ανάμιξη της Ν στο project είναι μηδαμινή, μόνο μια υπογραφή χρειάστηκε να βάλουν για να επιτρέψουν την χρήση των IP τους. Το μόνο κέρδος που θα μπορούσαμε να είχαμε θα ήταν να επέτρεπε η N το GeForce Now στο NSw (μιας και το NSw είναι το δίδυμο αδερφάκι του Shield), πράγμα τουλάχιστον απίθανο.

Ίσως κάτι τέτοια bulletins να είναι και στην αρχική συμφωνία μεταξύ Ν και Nvidia, προκειμένου να αλληλοβοηθηθούν.

(*) Υπάρχει βέβαια και η περίπτωση να έκατσε η Ν και να έφτιαξε emulator του Wii για x64 αρχιτεκτονική. Κάτι τέτοιο θα ήταν αρκετά amusing και ευφάνταστο, αλλά όχι, ούτε καν.

Επεξ/σία από Malthador
Δημοσ.

Γιατί που είδες ότι δεν θέλει Wiimote για να παίξει στο Shield;

Δεν τη βρίσκω πολύ έξυπνη κίνηση να απαιτούν να αγοράσει κάποιος (ειδικά στην Κίνα) ξεχωριστό controller άλλης κονσόλας το οποίο δεν περιλαμβάνεται ήδη στο κουτί του Shield και μάλιστα δεν θα είναι συμβατό με κανένα άλλο game πλην της Nintendo.

Και το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ψυχολογικό. Ποιο πολύ σαν shoot themselves in the foot μου ακούγεται. 

Ας δούμε τι θα γίνει...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν τη βρίσκω πολύ έξυπνη κίνηση να απαιτούν να αγοράσει κάποιος (ειδικά στην Κίνα) ξεχωριστό controller άλλης κονσόλας το οποίο δεν περιλαμβάνεται ήδη στο κουτί του Shield και μάλιστα δεν θα είναι συμβατό με κανένα άλλο game πλην της Nintendo.

Και το θέμα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ψυχολογικό. Ποιο πολύ σαν shoot themselves in the foot μου ακούγεται. 

Ας δούμε τι θα γίνει...

Συμφωνώ, αλλά σκέψου ότι ζούμε σε έναν κόσμο που η Ν έγινε 3rd-party, αρχικά για κινητά και τώρα για το H/W της Nvidia. Ποιός θα ξεκινούσε να το φανταζόταν καν αυτό 5 χρόνια πριν; Όλα είναι πιθανά. Θλίβομαι που το λέω γιατί μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής, αλλά το καλύτερο πράγμα που συνέβη στην Ν τα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος του Iwata. Έχουν αλλάξει πολλά προς το καλύτερο πλέον.

Μιας και το θίγουμε, έλεγαν κάποιοι παλιά στο Τέξας, ότι με τα joycons πως θα παίξουν τα GC games χωρίς analogue triggers και πως θα παίξουν τα Wii games χωρίς IR sensor και sensor bar κλπ. Η λύση είναι πολύ απλή, really: θες να παίξεις Wii games; Αγόρασε Wiimote και μπάρα. Θες να παίξεις GC games; Αγόρασε GC gamepad. Τι πιο απλό επιχειρηματικά από μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει να μας πίνει το αίμα με τα accessories της;

Δημοσ.

Τι πιο απλό επιχειρηματικά από μια εταιρεία που μας έχει συνηθίσει να μας πίνει το αίμα με τα accessories της;

Θα συμφωνίσω ότι όντως σε αυτό το θέμα την έχω ικανή την Nintendo.

Ας μη ξεχνάμε και τους VC τίτλους που πρέπει να αγοράσεις δύο φορές αν θες να τους έχεις και στο 3DS και στο WiiU. Και κάτι μου λέει ότι σύντομα θα απαιτήσουν και 3η πληρωμή στο Switch. 

Δημοσ.

Και θα πάρουν ότι τους αρμόζει. Πείτε μου γιατί την κακία πειρατια... Και πόση ζημιά έχει κάνει στις εταιρίες.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...