Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

LoL

Πιστεύετε ότι οι μεγαλύτεροι τσίπηδες ολόκληρης της gaming industry έδωσαν λεφτά για να φτιάξουν remasters από games δεκαετίας σε ένα σύστημα που δεν κατέχει κανένας για να τα παίξουν σε μία χώρα όπου ελάχιστοι ασχολούνται με το gaming.

Ok.

Επίσης, το επόμενο God of War θα κυκλοφορήσει στο Switch, μετά το Halo 6 όμως.

• Like 1
  • Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

F*ck that.

Dark Souls Trilogy ή τίποτα.

Δεν θα με χαλούσε καθόλου να δω ένα remaster ή ένα remake με το στυλ μάχης του DS3 αλλά πιο slow κατά 15-20% σε σχέση με το DS3 που είναι σαν bloodborne σε ταχύτητα. Θα ήθελα να δω όμως animations, assets και artwork να τρώνε το DS3 στυλ αλλά στον κόσμο του DS1. Και μόνο που σκέφτομαι μάχη του Artorias of the abyss με την επιθετικότητα του στυλ των Abyss Watchers και τα dark effects σαλιώνει το τσουτσούνι μου και που το σκέφτομαι. 

Μετά θα κάνουν remake και το Demon Souls στο PS4 και μετά ξύπνησα. Ρεαλιστικοί να είμαστε, αν δούμε Dark Souls στο Switch θα δούμε το πρώτο σε μικρής κλίμακας remaster. Δεν παίζει να έκατσαν και να δούλεψαν από την αρχή το παιχνίδι. Συνεχίζω να βάζω τα λεφτά μου όμως σε αναβίωση του Armored Core στο Switch. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν θα με χαλούσε καθόλου να δω ένα remaster ή ένα remake με το στυλ μάχης του DS3 αλλά πιο slow κατά 15-20% σε σχέση με το DS3 που είναι σαν bloodborne σε ταχύτητα. Θα ήθελα να δω όμως animations, assets και artwork να τρώνε το DS3 στυλ αλλά στον κόσμο του DS1. Και μόνο που σκέφτομαι μάχη του Artorias of the abyss με την επιθετικότητα του στυλ των Abyss Watchers και τα dark effects σαλιώνει το τσουτσούνι μου και που το σκέφτομαι. 

Μετά θα κάνουν remake και το Demon Souls στο PS4 και μετά ξύπνησα. Ρεαλιστικοί να είμαστε, αν δούμε Dark Souls στο Switch θα δούμε το πρώτο σε μικρής κλίμακας remaster. Δεν παίζει να έκατσαν και να δούλεψαν από την αρχή το παιχνίδι. Συνεχίζω να βάζω τα λεφτά μου όμως σε αναβίωση του Armored Core στο Switch. 

Γαμώτο δηλαδή, όλα τα Soulsborne games ταιριάζουν γάντι σε φορητό σύστημα, καθώς αφενός δεν έχουν σενάριο/πλοκή/διαλόγους που να πρέπει να τα παρακολουθείς χωρίς να αποσπάσαι, αφετέρου η αυξημένη δυσκολία ευνοεί την επαναληψιμότητα που με τη σειρά της ευνοεί τη φορητότητα. Μεσάνυχτα χειμώνα, έξω να χιονίζει κι εσύ κάτω από τα σκεπάσματα να πηγαίνεις για άλλο ένα try στο κωλοboss που σου έχει φάει τα σκώτια. Απόλαυση.

Γιατί δεν το βλέπουν και δεν έχουν ανακοινώσει ήδη Dark Souls Trilogy;

• Like 2
Δημοσ.

Πιστεύετε ότι οι μεγαλύτεροι τσίπηδες ολόκληρης της gaming industry έδωσαν λεφτά για να φτιάξουν remasters από games δεκαετίας σε ένα σύστημα που δεν κατέχει κανένας για να τα παίξουν σε μία χώρα όπου ελάχιστοι ασχολούνται με το gaming.

Με αυτή τη λογική όπως το περιγράφεις, όχι.

Από την άλλη όμως, αν ήταν στα σχέδια της Nintendo από την αρχή μια επανακυκλοφορία αυτών των παιχνιδιών στο Switch με την μορφή remasters, με αυτό τον τρόπο έχει γίνει ήδη η απαιτούμενη προεργασία. 

Ακόμα και αν πρόκειται όμως για απλό upscale στην περίπτωση του Shield και στην αγορά της Κίνας, δεν αποκλείω κανονικό remaster του Galaxy και Twilight Princess κάποια στιγμή στο Switch. 

Δημοσ.

Εγώ νομίζω ότι και τα 2 είναι πιθανό να συμβούν στο Switch.

Δηλαδή να βγει μια VC που θα κάνει upscaling και τα παιχνίδια θα κοστίζουν έως 20 ευρώ το καθένα (στα πρότυπα της Wii VC που είχαμε στο Wii U) και παράλληλα για κάποιους μεγάλους και σημαντικούς τίτλους, ιδιαίτερα 1st party, όπως τα 2 Mario Galaxy και το Skyward Sword να βγουν κάποια HD Remakes στην ουσία, όπως στο Windwaker, όπου θα έχει γίνει σοβαρή δουλειά και σημαντικές αλλαγές. Αυτό ενδεχομένως να τους συμφέρει οικονομικά γιατί αυτά τα HD Remakes θα πουληθούν στα 50-60 ευρώ και όχι στην τιμή ενός VC τίτλου.

Δημοσ.

Εγώ αυτό που κατάλαβα παίζοντας Xenoblades στο Switch είναι Α) αυτή η κονσόλα είναι τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει τα τελευταία χρόνια Β) Χρειάζεται άμεσα μια θήκη/Μπαταρία.

• Like 2
Δημοσ.

Και γιατί να μην κυκλοφορήσει απλά μια Wii VC με upscale στο NSw;

Γιατί η VC πρέπει να καλύπτει και το portable mode από θέμα χειρισμού.

Νομίζω ότι αν μπουν στον κόπο να δουλέψουν στον χειρισμό ίσως να γίνει και κάποια δουλειά στα γραφικά...

• Moderators
Δημοσ.

Γιατί η VC πρέπει να καλύπτει και το portable mode από θέμα χειρισμού.

Νομίζω ότι αν μπουν στον κόπο να δουλέψουν στον χειρισμό ίσως να γίνει και κάποια δουλειά στα γραφικά...

Καταρχάς, το NSw έχει και tabletop mode, οπότε μπορείς και σε φορητό mode να παίζεις με αποσπώμενα gamepads.

Από εκεί και πέρα, δεν βρίσκω τρόπο να παίζεις Mario Galaxy χωρίς Wiimote. Είναι φύση αδύνατο χωρίς IR camera να παίξεις το συγκεκριμένο game.

Δημοσ.

Da Faq?!?! Αυτό έχει μεγαλύτερη αξία από οποιοδήποτε Diablo 3 παρουσιάστηκε μέχρι σήμερα οπουδήποτε. Βέβαια το παιχνίδι δεν είναι για εμένα γιατί το θεωρώ βαρετό και "άψυχο" αλλά ακριβώς όπως το Skyrim αποκτά άλλο βάρος όταν μπορείς να το πάρεις και μαζί σου! Μπράβο τους πάντως αν και προσωπικά θα προτιμούσα να βλέπαμε κάποια έκδοση του Grim Dawn αλλά οκ. 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ αυτό που κατάλαβα παίζοντας Xenoblades στο Switch είναι Α) αυτή η κονσόλα είναι τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει τα τελευταία χρόνια Β) Χρειάζεται άμεσα μια θήκη/Μπαταρία.

Γιατί χρειάζεσαι έξτρα μπαταρία; Θες να το αναλύσεις λίγο; Γιατί εγώ του ξεσκίζω τα πρέκια σε handheld mode και δεν βρίσκω λόγο για περισσότερη μπαταρία...

Δημοσ.

Μέχρι τώρα δεν είχα θέμα, αλλα έχω την εντύπωση οτι το Xenoblade  τους την κάνει κορδέλες. Ίσως να είναι η ιδέα μου επειδή έχω ψιλοκολλήσει και περναέι η ώρα χωρίς να νιώθω, αλλα ακόμα και με το Zelda δεν τέλειωνε τόσο γρήγορα. Δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, γιατι έχω Quickcharge 3.0 φορτιστή και στο μαγαζί και στο αμάξι, οπότε οταν χρειαστεί το βάζω στην πρίζα, αλλα έχω την εντύπωση οτι τς 2.5 ώρες που έφτανα στο Zelda δεν τις πιάνω με τίποτα τώρα.

Δεν είναι deal breaker σε καμία περίπτωση η μπαταρία του, για όποιον το χρησιμοποιει αποκλειστικά ως handheld ομως, δε θα ήταν τίποτα, λίγο εκατοστά πάχος ακομα με μια θήκη και 2000-3000mah μπαταρία έξτρα.

Γιατί χρειάζεσαι έξτρα μπαταρία; Θες να το αναλύσεις λίγο; Γιατί εγώ του ξεσκίζω τα πρέκια σε handheld mode και δεν βρίσκω λόγο για περισσότερη μπαταρία...

Δημοσ.

Πείτε ότι βγαίνει dark souls trilogy, πόσο βολικά είναι τα joy cons για τέτοιου τύπου παιχνίδια?

In other news, δυσκολεύομαι να αποφασίσω αν θα αγοράσω ps4 ή switch. Και τα  δυο έχουν παιχνίδια που μου αρέσουν. Δεν περιμένω απάντηση στην ερώτηση μου. Για ρητορικούς σκοπούς το αναφέρω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...