Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

JohnVani18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Οκ, το σκεπτικό μου έχει ως εξής:

1 - Γίνεται η Ε3 και το επόμενο Zelda αποσπά τεράστιο μερίδιο προσοχής. Νομίζω δεν διαφωνεί κανείς μας σε αυτό, μιλάμε για έναν τίτλο που θα κυκλοφορήσει σε μία νεκρή και σε μία ακυκλοφόρητη κονσόλα, ο ντόρος που έκανε είναι τουλάχιστον εντυπωσιακός.

2 - Στην ίδια Ε3, δεν μαθαίνουμε τίποτα απολύτως για το ΝΧ, όπως δεν μαθαίνουμε τίποτα για το Scorpio και όπως δεν μαθαίνουμε τίποτα για το Neo (τα περί flops κλπ δεν τα λαμβάνω καν υπόψιν).

3 - Με το που τελειώνει η Ε3 έχουμε έναν developer και μία σχετικά σοβαρή ανεπίσημη πηγή να αρχίζουν την παραφιλολογία γύρω από το ΝΧ. Όχι για το Neo που -θεωρητικά- έχει τετραπλάσια established base, ούτε για το Scorpio που έχει διπλάσια, αλλά για το ΝΧ, το «τσικό» της υπόθεσης.

Είμαι ο μοναδικός που βλέπει κάποιο pattern να αχνοφαίνεται; Προσωπικά, θεωρώ ότι άγγιξε ευαίσθητες χορδές το ότι το Zelda του πεθαμένου Wii U έκανε τόσο θόρυβο και προσπαθούν κάπως να το μαζέψουν, γιατί σε τελική ανάλυση η μάχη στους τίτλους παίζεται.

Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εννοείς ότι οι απαντήσεις του "αστειευόμενου" developer και το γαλλικό άρθρο έγιναν για να αποπροσανατολίσουν τα βλέμματα από το zelda και να ανεβάσουν το hype για το ΝΧ ώστε αυτό να μην φτάσει τις ανεβασμένες στο θεό προσδοκίες και να αποτύχει;

• Moderators

Εννοώ ότι ανακοίνωσαν νέες κονσόλες η MS και η Sony (ok, η Sony δεν την ανακοίνωσε επίσημα, απλά ανακοίνωσε ότι δεν θα την ανακοινώσει!) των 60 εκατομυριών παικτών και κάθονται και ασχολούνται (χαριεντίζονται, βγάζουν φήμες, όπως θες πες το) με το μηχανάκι των 10m;

Δεν είναι τουλάχιστον μη-αναμενόμενο;

δεν μπορω να το καταλαβω αυτο, μεχρι τωρα φαινεται καθαρα οτι οι developers εχουν βαθια μεσανυχτα οσο αφορα το ΝΧ.

αυτο σημαινει οτι η NΙN δεν εχει ερθει σε επαφαη μαζι τους, θελει να κρατησει την κονσολα επτασφραγιστο μυστικο.

αυτο ομως επισης σημαινει πως δεν εχουν παρει input απο τους developers κατα τον σχεδιασμο της νεας κονσολας, σε αντιθεση με τους ανταγωνιστες..

αρα την εχουν φτιαξει με βαση την δικια τους κριση το τι μπορει να ζητανε οι ξενοι devs απο το hardware τους, για να δημιουργησουν nextgen games στην πλατφορμα τους.

αυτο δεν ειναι καλη πολιτικη και δεν βοηθαει την κονσολα. κατι που εχει σχολιασθει απο τα ιδια τα gaming sites.

Δεν νομίζω ότι οι τρίτες εταιρίες δεν γνωρίζουν τι συμβαίνει γύρω από το ΝΧ, τουλάχιστον με κάποιους από αυτούς που υπάρχει συνεργασία. Παράδειγμα η Ubisoft ανακοίνωσε το Just Dance στην Ε3 πως θα κυκλοφορήσει και για το ΝΧ, εντάξει δεν είναι ο τίτλος που μας ενδιαφέρει αλλά αυτό δείχνει ότι οι εταιρίες έχουν γνώση για το σύστημα. 

Το Zelda, όπως έγραψα σε άλλο θέμα, είχε ένα σκοπό: Να δημιουργήσει hype γύρω από το ΝΧ. Ασχέτως αν το υλικό που παρουσίασαν προέρχεται από το WiiU το παιχνίδι είναι γνωστό πως θα κυκλοφορήσει και στο NX. Το Zelda κατάφερε με το παραπάνω τον στόχο του ΑΛΛΑ πρέπει η Nintendo την ίδια στιγμή να διατηρήσει αυτό το hype ειδικά από την στιγμή, όπως είπε και ένας γνωστός μου, που το νερό μπήκε στο αυλάκι. Επομένως περιμένω σύντομα να έχουμε επίσημες πληροφορίες σχετικά με την παρουσίαση του και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει στην παρουσίαση των μετόχων για τα αποτελέσματα του δεύτερου οικονομικού τριμήνου σε λιγότερο από δέκα μέρες από σήμερα.

δεν νομιζω οτι τα μεγαλα dev studios γνωριζουν το παραμικρο για το ΝΧ. ποιος ηταν ενας γνωστος dev πριν μερικους μηνες που γκρινιαζε για αυτο το προβλημα;

Υπάρχει καμιά πιθανότητα το NX να έχει συμβατότητα με 3DS, Wii U ή και τα 2 μαζί, ώστε να μπορείς να παίξεις τα games τους στην νέα κονσόλα; Προσωπικά θα ήθελα μια τέτοια πατέντα όσο ουτοπικό σενάριο κι αν είναι αυτό. Πιστεύω ότι μαζί με τους τίτλους που θα βγουν για NX είναι καλό δελεάρ για τον κόσμο να τους προσφέρεις κάτι τέτοιο.

Όσο σκέφτομαι ότι η  Nintendo έχει πάρα πολλά I.P.s από τα γενοφάσκια της κι ασχολείται κυρίως με 4-5 εμπορικά και μη εμπορικά franchises, με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί δεν ρισκάρει να ρίξει μερικά στην σκακιέρα για να δει τι ψάρια θα πιάσει. Δεν θα ήταν κακή ιδέα να προετοιμάσει το έδαφος του NX με κάμποσους φρέσκους τίτλους για να δελεάσει το καταναλωτικό κοινό, από την στιγμή μάλιστα που δε τα καταφέρνει καλά με τις third parties συμφωνίες.

Όπως και να 'χει το πράγμα αν η Nintendo δεν καταφέρει να ψήσει τους μεγάλους third party publishers και developers να επενδύσουν στο νέο της σύστημα θα κάνει πάλι μια τρύπα στο νερό. Όσο καλά παιχνίδια και να έχει το NX, όσους νεωτερισμούς και να σκεφτεί να κάνει η Nintendo αν δεν έχει υποστήριξη από τρίτους (κάτι που το πρώτο Wii είχε), για την πλειοψηφία του κοινού θα φαίνεται ως αδιάφορη ή καλύτερα ως δευτεράντζα. Αυτό το πράγμα το έχουν πει κοινό και εταιρείες πολλές φορές αλλά ας το λέμε μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μας μπας και η Nintendo το εμπεδώσει διότι μέχρι στιγμής, τείνει να το ξεχνάει from time to time.

Salt.... Πολύ Salt!!!

New report says NX will be as powerful as PS4 Neo

According to a French video game site, the Nintendo NX will be quite a powerful console. Just as powerful as the upcoming PS4 Neo, which will be twice as powerful as the regular PS4 on the market today.

The report, coming from GameBlog.fr — which has a poor track record when it comes to these things — also says that Nintendo will announce the NX console in September, likely at the Tokyo Game Show.

• Moderators

Δε νομίζω να το ξαναρίξουν στην gimmickιά, τουλάχιστον όχι σε ακριβή gimmickιά.

Επίσης, θεωρώ απίθανο το NX να είναι in par με τα Neo/Scorpio. Η Ν θα θελήσει να βγει σε φθηνό price range και απ' ότι ακούγεται το H/W των νέων twins θα κινηθεί κοντά στο 500άρικο.

Υπάρχει καμιά πιθανότητα το NX να έχει συμβατότητα με 3DS, Wii U ή και τα 2 μαζί, ώστε να μπορείς να παίξεις τα games τους στην νέα κονσόλα; Προσωπικά θα ήθελα μια τέτοια πατέντα όσο ουτοπικό σενάριο κι αν είναι αυτό. Πιστεύω ότι μαζί με τους τίτλους που θα βγουν για NX είναι καλό δελεάρ για τον κόσμο να τους προσφέρεις κάτι τέτοιο.

Αφού έχουν ήδη φημολογηθεί remasters παιχνιδιών του Wii U, πώς θα έχει BC με αυτό; Είναι ελαφρώς παρανοϊκό σαν σενάριο, ξέρω 'γω.

-------------------

Και ενώ τηρείται σιγή ιχθύος για τα twins, η φημολογία για το NX συνεχίζεται. Δεν ξέρω κατά πόσο ο CEO του Gamestop θεωρείται έγκυρη πηγή, αλλά on the other hand γιατί να βγει με ονοματεπώνυμο και να πει κάτι που δεν θα ήξερε αν ισχύει; Προσωπικά, θα εκπλαγώ αν δεν είναι digital-only, θα δείξει.

Δε νομίζω το Scorpio να κάνει μόνο 500€, ειδικά αν προσφέρει 4Κ gaming (όπως λένε).

Στα ίδια επίπεδα του ΝΕΟ μπορεί, στου Scorpio δύσκολο..

Όσο για gimmicks, έχει αλλάξει η διοίκηση της Ninty. Αν ηταν ακόμη μαζί μας ο Iwata ίσως να βλέπαμε κάτι τέτοιο.

Πλέον όμως δε νομίζω.

Καμια επισημη ανακοινωση θα πεσει φετος ή θα την βγαλουμε με report του καθενος?

Η nintendo canada είπε ότι θα γίνει παρουσίαση το φθινόπωρο και φήμες λένε για σεπτέμβριο κοντά στο Tokyo Game Show.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...