Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σύμφωνα με το DF πέφτει μέχρι και 368p Ειδικά σε ανοιχτούς χώρους με βλάστηση, το παιχνίδι μοιάζει λες και βλέπεις ελαιογραφία του Bob Ross. Ίσα που ξεχωρίζεις τι γίνεται στον ορίζοντα. Μακάρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch με optimizations αλλά το κόβω χλωμό. Παρόλα τα αρνητικά που βρήκα πάντως, ο τίτλος κατάφερε να με κερδίσει με το στήσιμο του κόσμου του. Σε portable mode λέει ότι πέφτει σε αυτή την ανάλυση. Λογικό, όταν σε docked μένει καρφωμένο στα 720p. Είναι προφανώς unoptimized σε πολλά -τεχνικά- επίπεδα το game, κάτι τουλάχιστον περίεργο από τη στιγμή που έχει εμπλακεί το team του Aonuma στο development (έστω και συμβουλευτικά), όπως ενεπλάκει και η Monolith στο development του BotW. Δεν κολλάει το BotW να είναι exclusive που κυκλοφόρησε στο launch και να είναι αστέρι, ενώ το Χ2 να είναι τέτοιο χάλι τόσο καιρό μετά.
D.Luffy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Σε portable mode λέει ότι πέφτει σε αυτή την ανάλυση. Λογικό, όταν σε docked μένει καρφωμένο στα 720p. Είναι προφανώς unoptimized σε πολλά -τεχνικά- επίπεδα το game, κάτι τουλάχιστον περίεργο από τη στιγμή που έχει εμπλακεί το team του Aonuma στο development (έστω και συμβουλευτικά), όπως ενεπλάκει και η Monolith στο development του BotW. Δεν κολλάει το BotW να είναι exclusive που κυκλοφόρησε στο launch και να είναι αστέρι, ενώ το Χ2 να είναι τέτοιο χάλι τόσο καιρό μετά. Φταίει ότι το παιχνίδι βασίζεται σε παλιά μηχανή γραφικών η οποία προφανώς δεν ταιριάζει με την αρχιτεκτονική του Switch. Το ίδιο έγινε και με το Zelda αν και εκεί φυσικά έγινε πολύ καλύτερη δουλειά. Νομίζω (ελπίζω) ότι τα επόμενα Xeno και Zelda θα ταιριάζουν πολύ καλύτερα στο hardware του Switch. Η Nintendo αναπτύσει ήδη το Yoshi σε UE4. Ίσως δούμε μετάβαση first party τίτλων σε ποιο διαδεδομένες και μοντέρνες μηχανές γραφικών.
gust Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Παιδια σημερα παραλαμβανω και εγω απο public. Επιτελους. Αναφορικα με τις επιδοσεις ενταξει δειξτε κατανοηση στο portable κομματι. Ποιο φορητο χωρα τετοιο επος σε μεγεθος και κοσμο χωρις καποιες περικοπες. Χωρις να το εχω παιξει ακομα αλλα με οσα διαβαΖω θεωρω οτι προκειται για τεραστιο κοσμο και βαθος ενος πραγματικου xenoblade το οποιιο το παιρνεις μαζι σου οπου θελεις χαρη στη φορητοτητα της κονσολας. Οποιος δε θελει περιορισμους σε αναλυση το καρφωνει στο dock και απολαμβανει....
Nick77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το αστείο είναι ότι στο X2 γίνεται το ανάποδο σε σχέση με το BotW.Στο Zelda σε portable mode είχε λιγότερα προβλήματα όσον αφορά τα framedrops και σταθερή ανάλυση 720p, ενώ σε docked mode άρχιζαν τα προβλήματα. Τώρα στο Xenoblade τα πράγματα είναι πιο σταθερά σε docked mode με σταθερά 720p ενώ σε docked γίνεται το σώσε...Για μένα προσωπικά νομίζω δεν θα αποτελέσει ιδιαίτερο πρόβλημα μιας και το Switch το έχω μονίμως docked.Εκτιμώ ότι θα υπάρξει κάποια βελτίωση με μελλοντικό patch αλλά όχι τπτ τρομερό. Φοβόμασταν από όταν ακούσαμε ότι θα βγει φέτος ο συγκεκριμένος τίτλος ότι θα είναι rushed, τελικά φαίνεται ότι η βιασύνη χτύπησε το κομμάτι του optimization.
orck Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχει προβλήματα το Zelda σε docked; Μάλιστα. Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. 1
Nick77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχει προβλήματα το Zelda σε docked; Μάλιστα. Δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. Τώρα πια τα περισσότερα φίλε μου έχουν διορθωθεί με patch. Στην αρχή τα προβλήματα, ειδικά σε σημεία με πολύ "φόρτο" όπως το Kakariko Village, το Zora's Domain και ειδικά το Korok Forest ήταν αρκετά εμφανή. Μεγάλη πτώση στα frames. Εμένα προσωπικα δεν με ενόχλησε ιδιαίτερα το γεγονός, άλλωστε το παιχνίδι δεν είναι π.χ. fps για να έχει σοβαρό impact στο gameplay. αλλά στο διαδίκτυο έγινε μεγάλη φασαρία υ.γ στην έκδοση για Wii U τα προβλήματα στο performance ήταν ακόμα πιο έντονα. Και έχω την εντύπωση ότι παρά τα patches δεν έχουν διορθωθεί σε ανάλογο βαθμό με την έκδοση για Switch. 1
D.Luffy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 http://www.eurogamer.net/articles/2017-12-05-super-mario-galaxy-zelda-twilight-princess-to-launch-on-android-in-china Η Nintendo κυκλοφορεί 1080p remastered εκδόσεις των Mario Galaxy και Twilight Princess (μεταξύ άλλων) στο... Nvidia Shield στην Κίνα. Γενικά nVidia και Nintendo φαίνεται ότι έχουν πολύ καλή συνεργασία. Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε αυτές τις κυκλοφορίες και στο Switch σύντομα. 1
Mistwalker Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Το επομενο game τις monolith αποτι φαινεται θα ειναι mmorpg η καποιο μοντελο σαν το xenoblade x που ειχε και online gameplay γιατι ζητουσαν εναν ειδικο οπου να εχει εμπειρια στo develop τον mmo.Αν και τα σχεδια ηταν αρχικα αλλα μεχρι στιγμης δεν εδειξαν κατι να μοιαζει σε xenosword ισως δουμε κατι σε αλλο κοσμο.Χτες παντως στο reddit ανοιξαν θεμα με ενα twitt και μια παλια ανακοινωση απο τη δημοσιογραφο που δινει leaks οτι στις 15 θα δουμε το dark souls 1 remastered στο switch.Ισως και να μην ηταν λαθος εκεινη η φωτο που σβηστηκε οπου εδειχνε το dark souls να τρεχει στο switch.Λιγες μερες εμειναν για το event ελπιζω αν ολα αυτα ειναι απλως φημες τουλαχιστον ας κανουν ενα teaser για το νεο Tales of για το switch 2
Edel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Me xenoblades Remaster HD θα πέσουν τα τσιμέντα αν ανακοινωθούν!!!! 2
D.Luffy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 στο reddit ανοιξαν θεμα με ενα twitt και μια παλια ανακοινωση απο τη δημοσιογραφο που δινει leaks οτι στις 15 θα δουμε το dark souls 1 remastered στο switch.Ισως και να μην ηταν λαθος εκεινη η φωτο που σβηστηκε οπου εδειχνε το dark souls να τρεχει στο switch. Dark Souls 1 remastered στο Switch... ε ρε θα γίνει χαμός αν ισχύει.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Dark Souls 1 remastered στο Switch... ε ρε θα γίνει χαμός αν ισχύει. F*ck that. Dark Souls Trilogy ή τίποτα.
Nick77 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 http://www.eurogamer.net/articles/2017-12-05-super-mario-galaxy-zelda-twilight-princess-to-launch-on-android-in-china Η Nintendo κυκλοφορεί 1080p remastered εκδόσεις των Mario Galaxy και Twilight Princess (μεταξύ άλλων) στο... Nvidia Shield στην Κίνα. Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 100% ξεκάθαρο ακόμα αν θα πρόκειται για απλές εκδόσεις των παιχνιδιών (στυλ Wii VC στο Wii U), για απλό upscaling της ανάλυσης (όπως γίνεται για παράδειγμα σε emulators τύπου Dolphin) ή κανονικό HD Remaster (όπως το Twilight Princess HD για Wii U). Εκτός αν το άρθρο που παραθέτεις είναι μεταγενέστερο και γράφεται κατόπιν επιβεβαίωσης. http://nintendoeverything.com/wii-games-playable-on-nvidia-shield-in-china/ Μακάρι να πρόκειται για την τρίτη περίπτωση αν και το βλέπω λίγο δύσκολο δεδομένου ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να γίνει ένα σωστό HD Remaster. Πιο πιθανό βλέπω ένα upscale. Πάντως κάποια από τα κλασικά παιχνίδια του Wii θα κέρδιζαν τρομακτικά αν γίνονταν HD Remasters. Μερικά το έχουν απόλυτη ανάγκη όπως για παράδειγμα το προσωπικά πολυαγαπημένο μου Skyward Sword. Το Dark Souls 1 χρειάζεται οπωσδήποτε ένα HD Remaster treatment. Αν συνυπολογίσουμε και την τραγική έκδοση για PC που χρειάζεται mods για να γίνει playable... Ενδιαφέρον έχει επίσης το γεγονός ότι αρχές του νέου έτους αν δεν απατώμαι, καταργούνται οι online δυνατότητες του Demon's Souls. Πολλοί λένε ότι είναι πιθανό καπάκι με την παύση των servers να ανακοινωθεί HD Remaster έκδοση. Ωστόσο το γεγονός ότι ήταν αποκλειστικότητα για το PS3 νομίζω ότι εξανεμίζει τις όποιες πιθανότητες εφόσον κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο να βγει και σε Switch...
mansa2k Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 1.Όταν ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με την κυκλοφορία του Χ2 φέτος κάτι ήξερα τελικά. Θεωρούσα ότι ήταν πάρα πολύ νωρίς για να κυκλοφορήσει τέτοιος τίτλος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από το launch της κονσόλας και έγραφα πριν κάποιους μήνες ότι σίγουρα θα φάει delay για το 2018. Τελικά απ' ότι φαίνεται καλύτερα να έτρωγε delay. :/ 2.Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά που έχει η CE από την Special Edition. Ακριβώς τα ίδια πράγματα βλέπω να έχουν μέσα. Μόνο το κουτί αλλάζει; Έντιτ: Οκ, το βρήκα. Στην Ευρώπη έχουμε το κόκκινο κουτί, thank god. Το άλλο είναι το αμερικάνικο. 1. Παρόλο που δικαιώθηκα με την κυκλοφορία του Χ2 μέσα στο 2017 θα συμφωνήσω. 2. Δεν είναι μόνο το χρώμα, καλύτερα δες τα σχετικά Unboxing. Η Nintendo αναπτύσσει ήδη το Yoshi σε UE4. Ίσως δούμε μετάβαση first party τίτλων σε ποιο διαδεδομένες και μοντέρνες μηχανές γραφικών. Αυτό δεν έχει σχέση. Τρίτες μηχανές δύσκολα θα χρησιμοποιήσουν εσωτερικές ομάδες της Ν. Συμφέρει περισσότερο τα μικρά, μεσαία στούντιο με τα οποία συνεργάζεται η εταιρία αφού είναι πολύ λιγότερο κοστοβόρο από να αναπτύξουν δικές τους μηχανές. Το Yoshi υπενθυμίζω πως αναπτύσσεται από την GooD Feel, επίσης η Grezzo ζητούσε πριν λίγο καιρό άτομα με εμπειρία στην UE. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν η Alpha Dream αργότερα ανακοινώσει κάποιο Mario & Luigi ή οποιοδήποτε άλλο project πάνω στην UE. To ίδιο ισχύει και για την Camelot. Είναι μια πολιτική που εφαρμόζεται γενικότερα στην Ιαπωνία και οι συνεργάτες της Ν δεν αποτελούν εξαίρεση. Ο Suda 51 για παράδειγμα ασχολείται με την UE εδώ και καιρό.
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 100% ξεκάθαρο ακόμα αν θα πρόκειται για απλές εκδόσεις των παιχνιδιών (στυλ Wii VC στο Wii U), για απλό upscaling της ανάλυσης (όπως γίνεται για παράδειγμα σε emulators τύπου Dolphin) ή κανονικό HD Remaster (όπως το Twilight Princess HD για Wii U). Εκτός αν το άρθρο που παραθέτεις είναι μεταγενέστερο και γράφεται κατόπιν επιβεβαίωσης. http://nintendoeverything.com/wii-games-playable-on-nvidia-shield-in-china/ Μακάρι να πρόκειται για την τρίτη περίπτωση αν και το βλέπω λίγο δύσκολο δεδομένου ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να γίνει ένα σωστό HD Remaster. Πιο πιθανό βλέπω ένα upscale. Πάντως κάποια από τα κλασικά παιχνίδια του Wii θα κέρδιζαν τρομακτικά αν γίνονταν HD Remasters. Μερικά το έχουν απόλυτη ανάγκη όπως για παράδειγμα το προσωπικά πολυαγαπημένο μου Skyward Sword. Αν έδωσε η Ν έστω και 1000$ για να φτιάξει ολόκληρα HD Remasters αποκλειστικά για την κινέζικη αγορά εγώ θα σκίσω τα πτυχία που έχω πάνω στο gaming. Στην Κίνα δεν έχουν να φάνε, αποκλείεται να έχει τόσο ενδιαφέρον για την Ν η εκεί αγορά. Στανταράκι πρόκειται για απλό upscale του emulator. Το καλό για εμάς είναι ότι το Shield φοράει το ίδιο SoC με το NSw, οπότε ας ελπίσουμε να δούμε κι εμείς κάτι τέτοιο.
D.Luffy Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2017 Έχω την εντύπωση ότι δεν είναι 100% ξεκάθαρο ακόμα αν θα πρόκειται για απλές εκδόσεις των παιχνιδιών (στυλ Wii VC στο Wii U), για απλό upscaling της ανάλυσης (όπως γίνεται για παράδειγμα σε emulators τύπου Dolphin) ή κανονικό HD Remaster (όπως το Twilight Princess HD για Wii U). Εκτός αν το άρθρο που παραθέτεις είναι μεταγενέστερο και γράφεται κατόπιν επιβεβαίωσης. Το Dark Souls 1 χρειάζεται οπωσδήποτε ένα HD Remaster treatment. Αν συνυπολογίσουμε και την τραγική έκδοση για PC που χρειάζεται mods για να γίνει playable... Και το άρθρο του Nintendo Life κάνει λόγω για remastered έκδοση. http://www.nintendolife.com/news/2017/12/nintendo_is_bringing_classic_wii_games_to_the_nvidia_shield_in_china Θα μάθουμε τι ισχύει πιστεύω σύντομα. Όσο αναφορα για το DS1, συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει αρκετή δουλειά για να πάρουμε ένα καλό port. Η original μηχανή γραφικών είναι ένα unoptimized mess...
Προτεινόμενες αναρτήσεις