Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήρα το Mario odyssey από game.co.uk όλα καλά παρέλαβα εδώ και καιρό. Παρατηρούσα το κουτί του παιχνιδιού και έχει από έξω το κλασικο pegi 7. Βλέπω στα ελληνικά καταστήματα ότι αυτό είναι με pegi3 στην Ελλάδα. Τι παίζει;

• Απαντ. 13,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Πήρα το Mario odyssey από game.co.uk όλα καλά παρέλαβα εδώ και καιρό. Παρατηρούσα το κουτί του παιχνιδιού και έχει από έξω το κλασικο pegi 7. Βλέπω στα ελληνικά καταστήματα ότι αυτό είναι με pegi3 στην Ελλάδα. Τι παίζει;

Pegi 7 έχει σε όλη την Ευρώπη το Mario Odyssey.

Δημοσ.

Unfortunately, you don't qualify for this promotion[/size]

Μηπως εισαι Prime?

Λογικα δεν ειναι σε ολα τα προϊόντα. Σε κάποια αναφέρει οτι ισχυει στα 3  το 1 δώρο. Ισως για αυτο στο βγαζει.

Δημοσ.

Λογικα δεν ειναι σε ολα τα προϊόντα. Σε κάποια αναφέρει οτι ισχυει στα 3  το 1 δώρο. Ισως για αυτο στο βγαζει.

Είναι για το promotion που μιλα.. κανεις Το up 80 ευρώ στον λογαριασμό σου και σου δίνει 8 ευρώ δώρο. Η προσφορα 3 for 2 είναι για όλους.

https://www.amazon.de/b/ref=asv_gclp_bwd_p?_encoding=UTF8&node=10188017031

• Like 1
Δημοσ.

Στο reddit λενε για μια φημη στις 15 του μηνος που θα κανει event η namco για xenosaga hd collection.Σημερα εχει και η capcom event για τα 30 χρονια megaman ισως δουμε κατι για switch.

Update:8 megaman x games μαλλον τα legacy collection ειναι αυτα 1 και 2 ερχονται στο switch το 18 και το megaman 11

• Like 5
Δημοσ.

Νταξ άμα δω και Xenosaga HD collection στο Switch τότε θα χεστώ στα βρακιά μου άλλη μια φορά. Μεταξύ αυτού και του SMT V θα πάρουμε μπόλικη ΘεολογικοΦιλοσοφικόΨυχολογικόΜαστούρα στο μηχάνημα. Ειλικρινά θα είναι τρομερή έκπληξη αν ισχύει. Για Capcom δεν θα με χαλούσε να δω κάνα Megaman καινούργιο από την πλευρά της ή κάνα port από classic Resi παιχνίδια ή/και port του Resi 7. 

• Like 5
Δημοσ.

Στο reddit λενε για μια φημη στις 15 του μηνος που θα κανει event η namco για xenosaga hd collection.

Too good to be true...

Αν ισχύει θα κραυγάσω από ηδονή.

Σκεφτόμουν να αγοράσω τις προάλλες το Megaman Legacy Collection 1 για Steam που ήταν προσφορά στα 4.73 σε κλειδάδικο αλλά συγκρατήθηκα. Ίσως το πάρω στο Switch αν και θα τα σκάσουμε χοντρά ως συνήθως...

• Like 1
Δημοσ.

To Megaman 11 οπτικά μου θύμισε τα Ducktales Remastered και Shantae της Wayforward, ίσως έχει ανακατευτεί με κάποιο τρόπο. Με την ευκαιρία ένα νέο Mighty Switch Force θα μέτραγε στο NSW.

*Inafune βάλε τα κλάματα, το "It's better than nothing." για το Mighty#9 ήταν απλά γελοίο. Βέβαια μια χαρά έπαιξες τον ρόλο σου για να πάρεις την χρηματοδότηση μέσω kickstarter.

Απογοητευτικός ο τεχνικός τομέας, μετά από τις δηλώσεις του Takahashi πως το ΧΧ ήταν το μεταβατικό βήμα για να αποκτήσουν τεχνογνωσία στην ανάπτυξη  HD παιχνιδιών το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των περιστάσεων. Από την άλλη ξεκίνησαν να αναπτύσσουν το παιχνίδι χωρίς να γνωρίζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του NSW αλλά όπως και να έχει το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει.
Δημοσ.

Οταν λεμε γερμανικα εννουμε το εξωφυλλο; Η πειραζουν και το παιχνιδι;

επειδή είχε καλές τιμές γενικά στα nin switch games είδα μερικούς τίτλους και έγραφαν ότι είναι και η γλώσσα μέσα στα Γερμανικά και δίστασα να σου πω την αλήθεια να αγοράσω.

• Like 1
Δημοσ.

Για να Twittari η nintendo να μην χασουμε τα βραβεια την πεμπτη προβλεπω το zelda για game of the year και σαν εκπληξη ισως εχουμε trailer για το expansion που κοντευει να βγει.Επειδη ομως εχουν δειξει νεα games αλλες χρονιες ελπιζω για mother 3 γιατι ο reggie ειπε μεχρι το Μαρτιο να τον ξαναρωτησουν οπως και το metroid και ανακοινωθηκε ή το μεγαλο μπαμ με Smash bros.Μην δειξουν κανα kerby η yoshi μοναχα και μας ξενερωσουν.

Δημοσ.

επειδή είχε καλές τιμές γενικά στα nin switch games είδα μερικούς τίτλους και έγραφαν ότι είναι και η γλώσσα μέσα στα Γερμανικά και δίστασα να σου πω την αλήθεια να αγοράσω.

Τα εξώφυλλα είναι στα Γερμανικά. Τα games όμως επιλεγεις ότι γλώσσα θέλεις..

Εγώ δεν δίστασα καθόλου.. το Zelda στην Κύπρο είναι 70 ευρώ ... το πήρα 33!!!

• Moderators
Δημοσ.

Τι συνέβη χθες το βράδυ; Ξύπνησα μάλλον σε κάποιο παράλληλο σύμπαν στο οποίο η Capcom δεν είναι η άπληστη κωλοεταιρεία με τα shitty ports. Wtf δηλαδή, όντως ανακοίνωσαν όλα τα Megaman, όλα τα Χ και το επόμενο Megaman στο NSw;

Xenoblade Chronicles 2 tech analysis

Απογοητευτικός ο τεχνικός τομέας, μετά από τις δηλώσεις του Takahashi πως το ΧΧ ήταν το μεταβατικό βήμα για να αποκτήσουν τεχνογνωσία στην ανάπτυξη  HD παιχνιδιών το αποτέλεσμα είναι κατώτερο των περιστάσεων. Από την άλλη ξεκίνησαν να αναπτύσσουν το παιχνίδι χωρίς να γνωρίζουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του NSW αλλά όπως και να έχει το αποτέλεσμα δεν τους δικαιώνει.

Όταν ήμουν επιφυλακτικός σχετικά με την κυκλοφορία του Χ2 φέτος κάτι ήξερα τελικά. Θεωρούσα ότι ήταν πάρα πολύ νωρίς για να κυκλοφορήσει τέτοιος τίτλος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα από το launch της κονσόλας και έγραφα πριν κάποιους μήνες ότι σίγουρα θα φάει delay για το 2018. Τελικά απ' ότι φαίνεται καλύτερα να έτρωγε delay. :/

Τελοσπάντων, μου ήρθε σήμερα μήνυμα από public να πάω να παραλάβω την CE του Χ2 σήμερα. Είναι τίτλος που τον θέλω οπωσδήποτε ακόμα και στα 480p να τρέχει. :P

26995669149_db892df9ba_h.jpg

Δεν καταλαβαίνω τη διαφορά που έχει η CE από την Special Edition. Ακριβώς τα ίδια πράγματα βλέπω να έχουν μέσα. Μόνο το κουτί αλλάζει;

Έντιτ: Οκ, το βρήκα. Στην Ευρώπη έχουμε το κόκκινο κουτί, thank god. Το άλλο είναι το αμερικάνικο.

• Like 1
Δημοσ.

Τελοσπάντων, μου ήρθε σήμερα μήνυμα από public να πάω να παραλάβω την CE του Χ2 σήμερα. Είναι τίτλος που τον θέλω οπωσδήποτε ακόμα και στα 480p να τρέχει. :P

Σύμφωνα με το DF πέφτει μέχρι και 368p  :fear:

Ειδικά σε ανοιχτούς χώρους με βλάστηση, το παιχνίδι μοιάζει λες και βλέπεις ελαιογραφία του Bob Ross. Ίσα που ξεχωρίζεις τι γίνεται στον ορίζοντα.

Μακάρι να κυκλοφορήσει κάποιο patch με optimizations αλλά το κόβω χλωμό. 

Παρόλα τα αρνητικά που βρήκα πάντως, ο τίτλος κατάφερε να με κερδίσει με το στήσιμο του κόσμου του.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...